Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

 • SW10477
 • 228-04778
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
620,90 € * 688,90 € * (9,87% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Core -
Vähimmäislisensointi Ei ole
CAL User CAL/laite CAL
Medium Lataa
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi


SQL Server 2022 Standard osoitteesta Microsoft on uusin versio tästä luotettavasta relaatiotietoalustasta, joka tarjoaa käyttäjille kaikki tarvittavat tietokanta-, analyysi- ja raportointitoiminnot, joita käytetään usein kaikissa yrityksissä, jotka käyttävät tavarahallinta- ja CRM-järjestelmiä tai ERP-ohjelmistoja. SQL Server 2022 Standard tarjoaa kaikille näille tehtäväalueille tehokkaan, Cloud-kelpoisen relaatiotietokantajärjestelmän Management (RDMS), joka täyttää niiden vaatimukset optimaalisesti.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD"

Microsoft SQL Server 2022 Standard

SQL Server 2022 Standard osoitteesta Microsoft on uusin versio tästä luotettavasta relaatiotietoalustasta, joka tarjoaa käyttäjille kaikki tarvittavat tietokanta-, analyysi- ja raportointitoiminnot, joita käytetään usein kaikissa yrityksissä, jotka käyttävät tavarahallinta- ja CRM-järjestelmiä tai ERP-ohjelmistoja. SQL Server 2022 Standard tarjoaa kaikille näille tehtäväalueille tehokkaan, Cloud-yhteensopivan relaatiotietokannan hallintajärjestelmän (RDMS), joka täyttää niiden vaatimukset optimaalisesti.

SQL Server 2022 Standard Edition -versiolla pienillä ja keskisuurilla yrityksillä on jo nyt käytössään perustason tiedonhallinta- ja Business älykkyystietokanta, joka tarjoaa sopivia välineitä sekä paikallisten että Cloud-kohtaisten sovellusten kehittämiseen ja mahdollistaa erityisen tehokkaan tietokannan hallinnan, koska se vaatii vain vähän IT-resursseja.

Osoitteessa Wiresoft löydät pian uuden SQL Server 2022 Standard Editionin käytettynä ohjelmistona, jossa on kaikki toiminnallisuuteen, suorituskykyyn ja tietoturvaan liittyvät edut, mutta joka on huomattavasti edullisempi kuin uusi ohjelmisto. SQL Server 2022 Standard on todennäköisesti jälleen saatavilla Core-pohjaisena lisensointina, joka sopii erityisesti vain tehokkaampiin Server -ohjelmiin, sillä palvelinlisenssi/CAL-pohjaista vaihtoehtoa ei voi käyttää tässä tapauksessa.

Seuraavassa yleiskatsauksessa on yksityiskohtaista tietoa SQL Server 2022 Standard edellisestä versiosta tunnetuista toiminnoista sekä SQL Server-ohjelmiston tavanomaisista Microsoft lisenssiehdoista.

SQL Server 2022 Standard - Yleiskatsaus tärkeisiin toimintoihin

Erityisen mainitsemisen arvoisia toimintoja SQL Server 2022 Standard -versiossa ovat jälleen saatavilla olevat erittäin skaalautuvat Cloud-palvelut sekä muun muassa Microsoft tietojen salaustekniikka Always Encrypted, joka tarjoaa turvallisia enklaaveja ja jota voidaan laajentaa esimerkiksi Java-kielen integroinnilla.

Muita SQL Server 2022 Standard -palvelun keskeisiä ominaisuuksia kattavan tietojenkäsittelyn kannalta ovat tietojen klusterointi sekä niiden järjestelmällinen kerääminen kirjaamisen ja mittausten aikana.

Erityisesti Big Data -klusterien käyttö SQL:ssä Server 2022 Standard laajentaa mahdollisuuksia analysoida ja käsitellä tietoja monin tavoin. Tätä täydentää Hadoopin hajautetun tiedostojärjestelmän (HDFS), Apache Sparkin ja muiden analyysityökalujen integrointi, hakukyselyjen älykäs käsittely ja konttien käyttö kaikissa prosesseissa. Tietokantojen yhteensopivuuden sertifioinnilla vältetään sovellusten mahdollinen yhteensopimattomuus ja mahdollistetaan SQL-tietokantajärjestelmän paikallisen päivittämisen lisäksi myös päivittäminen sekä reuna-alueilla että osoitteessa Cloud.

SQL Server 2022 Standard tarjoaa jälleen parannettua turvallisuutta esimerkiksi nopeutetulla tietokannan palautuksella sekä luokittelutoiminnoilla ja tietojen luotettavalla seurannalla, jotka myös varoittavat epäilyttävistä toiminnoista.

Seuraavassa yleiskatsauksessa annetaan yksityiskohtaisempia tietoja yksittäisistä toiminnallisista alueista.

SQL Server 2022 Standard - Datan virtualisointi Big Data -klustereilla

Tehokas big data -hallinta on edelleen avainasemassa suurten tietomäärien analysoinnissa ja käsittelyssä. Tässä SQL Server 2022 Standard tarjoaa vahvan suorituskyvyn lisäksi myös hyvän skaalautuvuuden - yhdistettynä tehokkaisiin analyysityökaluihin, kuten älykkääseen kyselyjen käsittelyyn, jotka käsittelevät tietoja luotettavasti ja samalla nopeasti ja antavat ne yritysten eri sovellusten käyttöön.

Tässä yhteydessä SQL Server 2022 Standard tarjoaa myös mahdollisuuden siirtää Big Data -työmäärät SQL Server -palveluun sen sijaan, että niitä hallinnoitaisiin esimerkiksi Hadoop-pohjaisilla paikallisilla alustoilla, kuten aiemmin. Integroitujen liittimien tai SQL Server PolyBasen avulla voidaan myös kysyä ulkoisia tietokantoja, kuten Oraclea, Teradataa, Mongo DB:tä, HDFS:ää ja Azure Data Lakea, ilman, että vastaavat tiedot on ensin siirrettävä tai replikoitava fyysisesti.

Big Data -klustereiden käyttö SQL Server 2022 -palvelun kanssa mahdollistaa myös SQL Server, Spark- ja HDFS-säiliöiden skaalautuvien klustereiden käyttöönoton Kubernetesin avulla, mikä mahdollistaa myös tietojen rinnakkaisen kyselyn, kirjoittamisen ja käsittelyn Transact-SQL:llä. Big Data -klusterit mahdollistavat myös tekoäly- ja koneoppimistehtävien suorittamisen HDFS-tallennuspooleissa sekä sovellusten tarjoamisen sekä konteina että sovelluksina verkkopalveluina, jotka käyttävät Big Data -klusteriin tallennettuja tietoja tätä tarkoitusta varten. Lisäksi saatavilla on Big Data Clusters in SQL Server 2022 Standard:

 • Data Lake on skaalautuva HDFS-tallennuspooli, jota voidaan käyttää eri ulkoisista lähteistä peräisin olevien tietojen tallentamiseen analyysejä varten sekä relaatiotietojen yhdistämiseen.
 • Data Mart mahdollistaa Big Data -klustereiden horisontaalisen skaalautumisen data-analyysien suorituskyvyn parantamiseksi muun muassa integroimalla useista lähteistä peräisin olevia tietoja välimuistina toimivien data pool -solmujen avulla.
 • Tekoälytyökaluja sekä Sparkia voidaan käyttää myös esimerkiksi R:n, Pythonin, Scalan ja Javan kanssa.

SQL Server 2022 Standard - vahva suorituskyky 

SQL Server 2022 Standard -versiolle on ominaista tärkeä skaalautuvuus ja tärkeiden toimintojen suorituskyky sekä luotettava korkea saatavuus. Korkea käytettävyys saavutetaan muun muassa Server Core -tuella sekä aina käytössä olevilla vikasietoisilla klusteri-instansseilla ja vikasietoisellaServer -toiminnolla katastrofista toipumista ja parannettua tietokannan palautusta varten, mukaan lukien salattu varmuuskopiointi.

Muihin ominaisuuksiin kuuluvat columnstore suurille objektibinaareille, in-memory-tietokanta ja in-memory-OLTP1, hybridipuskurivarasto ja pysyvän muistin tuki suorituskyvyn parantamiseksi kriittisissä työtehtävissä, tuki jopa 50 instanssille, stretch database, taulujen ja indeksien osioinnit ja tietojen pakkaus, rinnakkaiskäsittely osioituja tauluja varten ja useat tiedostovirtakontit.

SQL Server 2022 Standard - Laitteistovaatimukset

Jotta voit käyttää SQL Server 2022 Standard -ohjelmaa sopivassa käyttöympäristössä, seuraavien ohjelmisto- ja laitteistovaatimusten on todennäköisesti täytyttävä - huomaa, että lokakuussa Microsoft ei ole vielä antanut virallisia tietoja, joten todelliset vähimmäisvaatimukset voivat poiketa alla luetelluista. Lisätietoja ja ajantasaista tietoa saat osoitteesta Wiresoft.

 • Tuetut käyttöjärjestelmät: min. Windows 10, Windows Server 2019
 • Kiintolevytila: vähintään 6 Gt - riippuen kussakin tapauksessa asennetuista SQL Server-komponenteista
 • Työmuisti: vähintään 4 Gt
 • Grafiikka: Super VGA-näytönohjain, jonka resoluutio on vähintään 800x600 pikseliä
 • Prosessorin tyyppi: x64-prosessori
 • Prosessorin nopeus: vähintään 1,4 GHz - suositellaan vähintään 2,0 GHz:n nopeutta
Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat