Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
VMWARE vSPHERE 7 ESSENTIALS KIT
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

VMWARE vSPHERE 7 ESSENTIALS KIT

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

  • SW10546
  • VS7-ESSL-KIT-C
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
  • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
344,90 € * 381,90 € * (9,69% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Tuotetiedot "VMWARE vSPHERE 7 ESSENTIALS KIT"

Tutustu virtualisoinnin seuraavaan tasoon VMware vSphere 7 Essentials Kitin avulla

VMware vSphere 7 Essentials Kit on kaiken kattava paketti pienyrityksille, jotka etsivät vankkaa, skaalautuvaa ja tietoturvatietoista virtualisointiratkaisua. Otitpa sitten ensiaskeleesi virtualisoinnin maailmaan tai halusitko parantaa olemassa olevaa infrastruktuuria, vSphere 7 Essentials Kit antaa sinulle tarvittavat työkalut tehokkaan ja turvallisen virtuaaliympäristön rakentamiseen ja hallintaan.

Johdanto VMware vSphere 7 Essentials Kit -pakettiin

vSphere 7 Essentials Kit on täydellinen virtualisointiratkaisu, joka on suunniteltu erityisesti pienyrityksille. Se sisältää kaikki keskeiset komponentit, joita tarvitset virtuaaliympäristön rakentamiseen ja hallintaan, mukaan lukien ESXi-isännät ja vCenter Server Appliance.

Intuitiivisen käyttöliittymän ja vankkojen hallintatyökalujen ansiosta vSphere 7 Essentials Kit on paitsi tehokas myös helppokäyttöinen, joten se on ihanteellinen valinta pienyrityksille, jotka haluavat optimoida IT-resurssejaan ja tehostaa työnkulkuaan.

Mitä uutta vSphere 7 Essentials Kitissä on?

VMware vSphere 7 Essentials Kit tuo mukanaan useita keskeisiä parannuksia ja uusia ominaisuuksia, jotka erottavat sen edeltäjistään. Näitä ovat muun muassa parannetut tietoturvaominaisuudet, parempi skaalautuvuus ja parannetut ominaisuudet IT-hallinnan automatisoimiseksi ja yksinkertaistamiseksi.

Maksimoi IT-suorituskyky VMware vSphere 7 Essentials Kit -ohjelmalla

VMware vSphere 7 Essentials Kitin avulla voit maksimoida IT-resurssien suorituskyvyn ja vähentää samalla käyttökustannuksia. Konsolidoimalla fyysiset palvelimesi virtuaalikoneiksi voit käyttää resursseja tehokkaammin ja vähentää IT-infrastruktuurin käyttökatkoksia.

Suorituskyvyn optimointi

VMware vSphere 7 Essentials Kit käyttää edistyksellisiä tekniikoita, joiden avulla voit optimoida IT-järjestelmien suorituskyvyn. Näihin kuuluvat muun muassa DRS (Dynamic Resource Scheduling), joka tasaa automaattisesti virtuaalikoneiden kuormitusta optimaalisen suorituskyvyn varmistamiseksi, ja vMotion, jonka avulla voit joustavasti siirtää käynnissä olevia VM:iä isäntien välillä ilman käyttökatkoksia.

Vähennä käyttökustannuksia

Konsolidoimalla palvelimesi ja optimoimalla IT-resurssisi VMware vSphere 7 Essentials Kit voi auttaa sinua vähentämään käyttökustannuksiasi. Vähemmän fyysisiä palvelimia tarkoittaa pienempiä laitteistokustannuksia, pienempää virrankulutusta ja vähemmän ylläpitoa, mikä voi johtaa merkittäviin kustannussäästöihin.

Yhteenvetona voidaan todeta, että VMware vSphere 7 Essentials Kit on tehokas ja kustannustehokas ratkaisu pienyrityksille, jotka haluavat optimoida ja nykyaikaistaa IT-infrastruktuurinsa. Helppokäyttöisen käyttöliittymän, kehittyneiden ominaisuuksien ja vankan suorituskyvyn ansiosta se tarjoaa kaiken, mitä tarvitset turvallisen ja tehokkaan virtuaaliympäristön rakentamiseen ja hallintaan.

VMware vSphere 7 Essentials Kitin tietoturvaparannukset

Nykypäivän digitaalisessa maailmassa tietoturva ei ole enää neuvoteltavissa. VMware vSphere 7 Essentials Kitin avulla virtuaalikoneesi ja tietosi ovat hyvin suojattuja. Se tarjoaa integroidun tietoturva-arkkitehtuurin, joka ulottuu laitteistosta sovelluskerrokseen ja tarjoaa täydellisen suojan IT-infrastruktuurillesi.

Integroitu salaus

Yksi VMware vSphere 7 Essentials Kitin merkittävimmistä turvallisuusnäkökohdista on sen sisäänrakennettu salaus. Tämä tarkoittaa, että kaikki virtuaaliympäristöön tallennetut tiedot salataan automaattisesti. Tämä suojaa arvokkaita tietojasi luvattomalta käytöltä ja tekee niistä lukukelvottomia, vaikka ne varastettaisiinkin.

Tietoturvakäytännöt ja vaatimustenmukaisuus

VMware vSphere 7 Essentials Kit antaa sinulle myös mahdollisuuden asettaa ja valvoa tietoturvakäytäntöjä, jotta voit varmistaa yritysstandardien noudattamisen. Host Profiles- ja Auto Deploy -ominaisuuksien avulla voit nopeasti ja helposti soveltaa yhdenmukaisia määrityksiä useisiin isäntäkoneisiin, mikä helpottaa vaatimustenmukaisuusstandardien ja turvallisuusmääräysten noudattamista.

Yksinkertaista IT-hallintaa VMware vSphere 7 Essentials Kit -paketin avulla

Suorituskyvyn ja tietoturvan lisäksi VMware vSphere 7 Essentials Kit tarjoaa myös useita ominaisuuksia, jotka yksinkertaistavat virtuaaliympäristön hallintaa. Nämä ominaisuudet vähentävät monimutkaisuutta ja hallinnan yleiskustannuksia, jolloin voit keskittyä olennaiseen: Liiketoimintaasi.

Automatisoitu hallinta ja käyttö

VMware vSphere 7 Essentials Kit sisältää ominaisuuksia, joilla automatisoidaan hallinta- ja käyttöprosesseja, jotka voivat säästää aikaa ja resursseja. Automaattisen käyttöönoton, isäntäprofiilien ja Update Managerin kaltaisilla ominaisuuksilla voit automatisoida monia toistuvia tehtäviä ja varmistaa, että isäntäkoneesi ovat aina ajan tasalla.

Skaalautuvuus ja tulevaisuudenkestävyys

VMware vSphere 7 Essentials Kit on suunniteltu skaalautuvaksi ja tulevaisuudenkestäväksi. Sen avulla voit laajentaa ja päivittää virtuaalista infrastruktuuria tarpeen mukaan ilman, että sinun tarvitsee investoida lisälaitteisiin. Se tukee myös uusimpia teknologioita ja standardeja, joten voit olla varma, että IT-infrastruktuurisi pystyy kasvamaan yrityksesi mukana tulevaisuudessa.

Kaiken kaikkiaan VMware vSphere 7 Essentials Kit tarjoaa vankan, turvallisen ja helposti hallittavissa olevan virtualisointiratkaisun, joka on räätälöity täydellisesti pienyritysten tarpeisiin. Tehokkaiden ominaisuuksien, sisäänrakennetun tietoturvan ja yksinkertaistetun hallinnan yhdistelmän ansiosta se on ihanteellinen valinta yrityksille, jotka haluavat nykyaikaistaa ja optimoida IT-infrastruktuurinsa.

Linkkejä kohteeseen "VMWARE vSPHERE 7 ESSENTIALS KIT"
Asiakasarviot kohteelle "VMWARE vSPHERE 7 ESSENTIALS KIT"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat