Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PROFESSIONAL

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

 • SW10137
 • C5E-01380
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
156,90 € * 172,90 € * (9,25% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssiavain
Medium Lataa
Runtime Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
Järjestelmä  Windows (32bit/64bit)
Terminaalipalvelin Yhteensopiva


Microsoftin Visual Studio 2019 Professional on uusin versio hyväksi havaitusta IDE:stä (Integrated Development Environment), joka on suunniteltu vaativille ohjelmoijille sekä pienille tai keskisuurille kehittäjätiimeille. Kattava toimintovalikoima tarjoaa kaikki työkalut seuraavan sukupolven sovellusten ja pelien toteuttamiseen - mukaan lukien Xamarin Android-, macOS-, iOS-, tvOS- ja watchOS-pohjaisille sovelluksille. Muita ominaisuuksia, jotka tehostavat kehitystä entisestään, ovat Tool CodeLens, joka näyttää yksittäisten koodinpätkien käytön ratkaisussa keskeyttämättä työtä, IntelliCode, joka nopeuttaa työskentelyä tekoälyyn perustuvilla ratkaisuehdotuksilla, sekä Visual Studio Live Share, joka tukee tiimityöskentelyä reaaliaikaisen yhteistyön avulla.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PROFESSIONAL"

Visual Studio 2019 Professional - monipuolinen kehittäjäohjelmisto ostoversiona

Microsoftin Visual Studio 2019 Professional on uusin versio hyväksi havaitusta IDE:stä (Integrated Development Environment), joka on suunniteltu vaativille ohjelmoijille ja pienille tai keskisuurille kehittäjätiimeille. Kattava ominaisuusvalikoima tarjoaa kaikki työkalut seuraavan sukupolven sovellusten ja pelien toteuttamiseen - mukaan lukien Xamarin Android-, macOS-, iOS-, tvOS- ja watchOS-pohjaiset sovellukset. Muita ominaisuuksia, jotka tehostavat kehitystä entisestään, ovat Tool CodeLens, joka näyttää, miten yksittäisiä koodinpätkiä käytetään ratkaisussa työtä keskeyttämättä, IntelliCode, joka nopeuttaa työskentelyä tekoälypohjaisten ratkaisuehdotusten avulla, ja Visual Studio Live Share, joka tukee tiimityötä reaaliaikaisen yhteistyön avulla. Visual Studio 2019 Professionalissa on parannettu myös navigointia, refaktorointia ja debuggeria. Lisäksi Visual Studio 2019 Professional -integroitu kehitysympäristö tukee C#:ta vanhojen kielten, kuten C:n ja C++:n, lisäksi.

Visual Studio 2019 Professional Editionin tarjous käytettynä ohjelmistona Wiresoftilla tarjoaa kehittäjille kaikki tämän hyväksi todetun Microsoft-ohjelmiston edut, jotta he voivat käyttää sitä itse omalla tietokoneellaan edulliseen hintaan yksittäisenä lisenssinä.

Wiresoft Software-Onlineshopista löydät Visual Studio 2019 Professionalin sekä muita Visual Studio -versioiden tai -versioiden yksittäislisenssejä ostoversiona ja monia muita sen kanssa yhteensopivia Microsoft-ohjelmia. Seuraavassa yleiskatsauksessa esitellään Visual Studio 2019 Professionalin tärkeimmät optimoinnit ja uudet ominaisuudet.

Visual Studio 2019 Professional Editionin kohokohdat

Huomattavasti helpomman navigoinnin lisäksi Visual Studion uusin vuoden 2019 versio on entistä käyttökelpoisempi myös kehittäjille, joilla on näkövamma. Lisäksi edelliseen versioon verrattuna on optimoitu refaktorointi ja tarkistettu rakentamista ja ratkaisun lataamista. Debuggeri, joka on yksi tärkeimmistä ohjelmointityökaluista  , tarjoaa myös lisävaihtoehtoja.

Git-pohjainen työnkulku, joka helpottaa koodin käynnistämistä

Visual Studio 2019: n uusi käynnistysikkuna tarjoaa nyt useita vaihtoehtoja: Ensimmäiseksi tarjotaan mahdollisuus kloonata tai tarkistaa koodia arkistosta sekä muita vaihtoehtoja projektin tai ratkaisun avaamiseen tai luomiseen. Lisäksi modernisoitu aloitusikkuna esittelee itsensä uudessa sinisessä ulkoasussa, joka erottuu edellisestä versiosta lähinnä kuvakkeiden, työkalurivien ja työkaluikkunoiden ympärillä olevien pehmeämpien viivojen ansiosta. Valikko on siirretty otsikkorivin yläosaan, jotta editorissa on enemmän tilaa koodille. Tämä optimoi myös muistitilaa muuttamatta IDE:n navigointia.

Samoin edellinen valintaikkuna on uudistettu, eikä aiempaa puurakennetta enää ole, vaan se on korvattu hakukentällä, jossa on useita tehokkaita haku- ja suodatustoimintoja - esimerkiksi kielen, alustan ja projektityypin mukaan - sopivien mallien löytämiseksi. Hakua voidaan soveltaa komentoihin, valintoihin ja valikoihin sekä asennettaviin komponentteihin; komentojen hakutulosten lisäksi näytetään myös vastaavat näppäinyhdistelmät. Tulokset näytetään dynaamisesti kirjoittaessasi. Äskettäin integroitu sumean hakualgoritmin käyttö ottaa huomioon myös kirjoitusvirheet tai luonnollisemman kielen.

Tekoälyavusteinen IntelliCode Visual Studio 2019 Professionalissa

Uusi IntelliCode on jatkoa Visual Studion aiemmalle IntelliSense-automaattitäydennykselle; se tarjoaa useita tekoälyyn perustuvia ominaisuuksia, kuten kontekstuaalisen IntelliSensensen, koodin muotoilun ja muotoilusääntöjen johdannan, jotka parantavat entisestään kehityksen tuottavuutta. Toisin kuin IntelliSense, joka näytti ominaisuudet ja metodit aakkosellisena luettelona, IntelliCode listaa ne todennäköisimmin ehdolla olevien tulosten mukaan, jotka on merkitty tähdellä. C#-kielellä toimivat kehittäjät voivat soveltaa IntelliCodea myös itse kehittämäänsä koodiin ja oppia sitä kautta, kun taas muut suositukset perustuvat Microsoftin avoimen lähdekoodin alueeseen. Visual Studio 2019 Professionalissa IntelliSensensin tekoälyavusteisia suosituksia voidaan käyttää myös kahdella muulla kielellä: C++ ja XAML sekä TypeScript/JavaScript ja Java, jotka on lisätty Visual Studio Codeen.

CodeLens Visual Studio 2019 Professionalissa

CodeLens nopeuttaa merkittävästi kehittäjien työskentelyä Visual Studio 2019 Professionalilla, koska työkalu toimii itsenäisesti rinnakkain ilman, että editoria tarvitsee sulkea. CodeLens tunnistaa kaikki koodiin tehdyt muutokset sekä koodihistorian, jossa on mukana

Viittaukset asiaankuuluviin koodin osiin ja muutoksiin, koodin tarkistukset, linkitetyt virheet jne. Ennen kuin muutokset sulautetaan koodiin, niitä voidaan tarkastella, jotta nähdään, miten ne vaikuttavat koodiin. C#- ja Visual Basic -koodin koodi-indikaattorit kohteen tasolla osoittavat myös, mikä tiimin jäsen on tehnyt muutoksia koodiin. CodeLense on yksinoikeusominaisuus

Visual Studio 2019 Professional- tai Enterprise-versio.

Visual Studio Live Share

Visual Studio 2019 Professionalin sisäänrakennettu Live Share -ominaisuus mahdollistaa jopa 30 kehittäjän reaaliaikaisen yhteistyön samassa lähdekoodipohjassa, joka jaetaan kontekstin mukaan lukien. Tämä on mahdollista, koska Visual Studio Live Share siirtää vain tiedostopuun sekä kontekstitiedot. Jokainen tiimin jäsen voi näin ollen työskennellä lähdekoodin parissa isännästä riippumatta tutussa työympäristössä. Myös tekoälytoiminnot on integroitu tähän, muun muassa koodin laadun parantamiseksi. Yhteinen virheenkorjaus on mahdollista myös Visual Studio Live Share -palvelun avulla.

Visual Studio 2019 Professionalin muut ominaisuudet

Lisäksi Visual Studio 2019 Professional tarjoaa monia muita käteviä ominaisuuksia:

Uudelleenmuokkaus Visual Studio 2019 Professionalissa

Visual Studio 2019 Professionalissa on saatavilla uusia refaktorointeja C#-kielelle, mikä helpottaa koodin järjestämistä entisestään: Jäsenet voidaan esimerkiksi siirtää rajapintaan tai perusluokkaan, ja nimiavaruudet voidaan mukauttaa vastaamaan kansiorakennetta. Sopivat ehdotukset näkyvät niin sanotussa hehkulampussa.

Koodin siivous

Code Cleanup on ominaisuus, jolla lähdekoodi voidaan muotoilla automaattisesti uudelleen Visual Studio 2019:ssä, ja se näkyy luutana lähdekoodieditorin alapuolella. Koodin muotoiluasetukset voidaan määrittää EditorConfig-tiedoston avulla joko vain projektikohtaisesti tai koko koodille tekstieditorin asetuksia käyttäen. C#-kooditiedostojen koodin siivoamista varten Visual Studio 2019 Professional tarjoaa editorissa oman Koodin siivous -painikkeen. Käyttäjät voivat myös asettaa kunkin koodimuotoasetuksen etusija ja vakavuusarvot rivikohtaisesti, ja vakavuusarvot ovat seuraavat: Vain muokkaus, Ehdotus, Varoitus tai Virhe. Kussakin tapauksessa näytettävät vihjeet tai ehdotukset voidaan paitsi näyttää yhdellä napsautuksella, myös toteuttaa välittömästi, ja usein esiintyvät korjaukset voidaan myös tallentaa profiiliksi.

Vianmääritys Visual Studiossa 2019

Visual Studio 2019 Professionalin debuggeri toimii kaksi kertaa nopeammin kuin aiemmin, ja myös muistin kulutus prosessin ulkopuolisia C++-sovelluksia debugattaessa on pienentynyt. Jos haluat tunnistaa objektit niiden ominaisuuksien perusteella, sinun tarvitsee vain vetää kursori tietyn ominaisuuden päälle ja napsauttaa tappikuvaketta nähdäksesi vastaavat tiedot. Data Breakpoints on nyt saatavilla Visual Studio 2019:ssä .NET Core -sovelluksille, eikä vain C++:lle kuten aiemmin. Ne keskeyttävät koodin suorituksen aina, kun tietyn objektin ominaisuuden arvo muuttuu, riippumatta sen sijainnista.

Xamarin for Mobile Development

Xamarinilla Androidille, iOS:lle ja Windows rakennetuissa sovelluksissa on natiivi ulkoasu, minkä vuoksi ne ovat niin suosittuja. Xamarin in Visual Studio 2019 ei ainoastaan tarjoa nopeampia kääntämis- ja käyttöönottoaikoja Androidille, vaan sisältää nyt myös ominaisuuseditorin Xamarin.Forms XAML:lle ja optimoidun Xamarin.Forms Previewerin.

PMA (Per-Monitor-Aware) -renderöinti

Käyttäjät, jotka haluavat käyttää useita näyttöjä tai työskennellä etänä kehittäessään, arvostavat erityisesti tätä ominaisuutta: Tähän asti eri resoluutiolla varustettujen näyttöjen käyttäminen aiheutti erilaisia ongelmia kehitystyössä, esimerkiksi renderöinti tehtiin yleensä väärässä mittakaavassa tai itse Visual Studio näytettiin epäselvänä. Visual Studio 2019 Professional tarjoaa nyt PMA-toiminnolla varustetun renderöinnin, mikä tarkoittaa muun muassa sitä, että ohjelmisto renderöi oikein vastaavista skaalauskertoimista riippumatta. Vähimmäisvaatimuksena on Windows 10 Update (v1803, RS4) tai .NET Framework 4.8 RTM.

Visual Studio 2019 Professionalin säiliötyökalut

Kun kehittäjät käyttävät Azuren pilvipalvelutukea, he voivat myös käyttää muun muassa Visual Studion sisältämiä konttikehitystyökaluja, jotka yksinkertaistavat huomattavasti rakentamista sekä virheenkorjausta ja käyttöönottoa. Visual Studio 2019 Professional tarjoaa tässä yhteydessä myös Docker- ja Kubernetes-tuen, jos päätepisteessä on Docker Desktop sekä tarvittavat työmäärät web-kehitystä, Azure-työkaluja ja .NET Core -kehitystyökaluja varten.

Kubernetes-tuen avulla voit ottaa käyttöön yhteyden tiloissa sijaitsevan projektin ja Azure Kubernetes Service (AKS) -palvelun Kubernetes-klusterin välillä.

Visual Studio 2019 Professionalin järjestelmävaatimukset

Seuraavissa yksityiskohtaisissa vaatimuksissa ei esitetä vain yleisiä vaatimuksia Visual Studio 2019 Professionalin asentamista varten, vaan kuvataan myös vaatimukset tiettyjen Visual Studio 2019 Professionalin ominaisuuksien käyttämiseksi, jolloin saatetaan tarvita järjestelmänvalvojan oikeuksia.

Tuetut käyttöjärjestelmät

Periaatteessa 64-bittistä versiota suositellaan asennettaessa Visual Studio 2019 Professional -ohjelmaa, ja vähimmäisvaatimuksina ovat seuraavat määritykset:

 • Windows 10 (versio 1703 tai uudempi): Home, Professional, Education ja Enterprise
 • Windows Server 2019: Standard, Datacenter
 • Windows Server 2016: Standard, Datacenter
 • Windows 8.1 (päivityksestä 2919355 alkaen): Core, Professional ja Enterprise
 • Windows Server 2012 R2 (päivityksestä 2919355 alkaen): Essentials, Standard, Datacenter
 • Windows 7 (SP1 uusimmat päivitykset mukaan lukien): Home Premium, Professional, Enterprise, Ultimate, Ultimate

Laitteistovaatimukset (vähimmäisvaatimukset)

 • Suoritin: 1,8 GHz; neliydinprosessori
 • Muisti: 2 Gt RAM-muistia; suositellaan 8 Gt RAM-muistia (vähintään 2,5 Gt, jos käyttö tapahtuu virtuaalitietokoneessa)
 • Kiintolevytila: 800 MB, tyypilliset asennukset vaativat 20 - 50 GB vapaata tilaa (jopa 210 GB asennetuista ominaisuuksista riippuen)
 • Kiintolevyn nopeus: Asennus SSD-asemaan (solid state drive) suositeltava
 • Näytönohjain: 1 280 x 720, 1 366 x 768 tai korkeampi suositellaan

Muut vaatimukset (valinta)

 • Visual Studio 2019:n asentaminen: .NET Framework 4.5.2
 • Käynnissä .NET Framework 4.7.2, tämä versio asennetaan asennuksen aikana
 • Versch. internetiin liittyvät skenaariot: Internet Explorer 11 tai Microsoft Edge vaaditaan
 • Hyper-V-emulaattori: 64-bittinen käyttöjärjestelmä, Hyper-V-asiakas, toisen tason osoitekäännös (SLAT)
 • Xamarin.Android: 64-bittinen versio Windows, 64-bittinen Java Development Kit (JDK)
 • Universaali Windows sovelluskehitys: Windows 10 (komentorivin kautta: Windows Server 2019, Windows Server 2016 ja Windows Server 2012 R2)
 • Mobiilikehitys C++:n, JavaScriptin tai .NET:n työkuormien kanssa osoitteessa Windows 7 SP1: PowerShell 3.0

Osta Visual Studio 2019 Professional halvalla yksittäin Wiresoftin verkkokaupasta

Visual Studio 2019 Professional -ohjelmisto on saatavana Wiresoft-verkkokaupasta yksittäisenä lisenssinä erityisen edulliseen etuhintaan ns. käytettynä ohjelmistona.

Myytävänä oleva Visual Studio 2019 Professional Edition -lisenssi on entinen yrityksen Visual Studio -volyymilisenssi, joka purettiin ja muutettiin yksittäisiksi lisensseiksi, kun se myytiin sellaisenaan edelleen, joten sitä kutsuttiin käytetyksi ohjelmistoksi tai käytetyksi ohjelmistoksi. Wiresoftin tarjoamat Microsoft Visual Studio 2019 Professional -lisenssit ovat peräisin vain Euroopassa sijaitsevilta yrityksiltä, joihin sovelletaan EU:n lainsäädäntöä. Tämän Visual Studio 2019 Professional -ohjelmiston toiminnallisuutta ei ole rajoitettu sen enempää jakamalla kuin merkitsemällä se käytetyksi ohjelmistoksi.

Ohjelmistojen ostaminen on aina turvallinen ostos Wiresoftilta! Wiresoft Shopissa saatavilla oleva Visual Studio 2019 Professional -lisenssi ei ole ainoastaan täysin edullinen hinta, vaan se tarjoaa myös turvallisuutta ostohetkellä välittömän latauksen ja lisenssin aktivoinnin kautta mukana toimitetulla voimassa olevalla lisenssiavaimella.

Visual Studio 2019 Professionalin tai minkä tahansa muun Microsoft-ohjelman ostaminen käytettynä Wiresoft Software Shopista ei ole asiakkaillemme oikeudellinen ongelma, koska käytetyillä ohjelmistoilla käytävä kauppa on laillisesti sallittua, mikä on selvästi vahvistettu lukuisissa oikeuden päätöksissä.

Käytettyjen ohjelmistojen, kuten Visual Studio 2019 Professional Editionin, yksittäislisenssit tarjoavat ostajille edullisen vaihtoehdon perinteisille tarjouksille käyttää yksinoikeudellisia ohjelmapainoksia. Myös sinä voit hyötyä Microsoftin ohjelmistotuotteiden tarjouksista!

Wiresoft-ohjelmistokaupasta löydät Visual Studio 2019 Professional Editionin sekä muita Visual Studion versioita ja monia muita Microsoft-ohjelmia käytettyinä ohjelmistoina heti ladattavaksi. Jos sinulla on kysyttävää Visual Studio 2019 Professionalista tai jostain muusta Microsoftin ohjelmasta, käytä asiantuntevaa neuvontaamme chatissa, sähköpostitse tai puhelimitse.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PROFESSIONAL"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PROFESSIONAL"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat