Magazin
Legal
Yritysasiakkaat
telephone
Apua perustamisessa
0800 - 20 44 222
 
Trustmask

Tietosuojakäytäntö

1) Tiedot henkilötietojen keräämisestä ja vastuuhenkilön yhteystiedot

1.Seuraavassa kerromme sinulle henkilötietojesi käsittelystä verkkosivustomme käytön yhteydessä. Henkilötiedoilla tarkoitetaan tässä yhteydessä kaikkia tietoja, joiden perusteella sinut voidaan tunnistaa henkilökohtaisesti.

1.2 Yleisen tietosuoja-asetuksen (DSGVO) mukainen tietojenkäsittelystä vastaava taho tällä verkkosivustolla on Wiresoft Ltd & Co KG, Opernplatz 14, 60313 Frankfurt am Main, Saksa, puhelin: +49 (0)69 - 173261340 , sähköposti: [email protected] Henkilötietojen rekisterinpitäjä on luonnollinen henkilö tai oikeushenkilö, joka yksin tai yhdessä muiden kanssa määrittää henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset ja keinot.

1.3 Tällä verkkosivustolla käytetään SSL- tai TLS-salausta turvallisuussyistä ja henkilötietojen ja muun luottamuksellisen sisällön (esim. tilaukset tai tiedustelut rekisterinpitäjälle) siirron suojaamiseksi. Tunnistat salatun yhteyden merkkijonosta "https://" ja lukko-symbolista selaimen rivillä.

2) Tietojen kerääminen verkkosivustollamme vieraillessa

Kun käytät verkkosivujamme vain tiedotustarkoituksessa, eli jos et rekisteröidy tai muuten lähetä meille tietoja, keräämme vain tietoja, jotka selaimesi lähettää palvelimellemme (niin sanottuja "palvelimen lokitiedostoja"). Kun vierailet verkkosivustollamme, keräämme seuraavia tietoja, jotka ovat teknisesti välttämättömiä, jotta voimme näyttää verkkosivuston sinulle:

  • Vierailtu verkkosivustomme
  • Päivämäärä ja kellonaika käyttöhetkellä
  • Lähetettyjen tietojen määrä tavuina
  • Lähde/viite, josta päädyit sivulle
  • Käytetty selain
  • Käytetty käyttöjärjestelmä
  • Käytetty IP-osoite (tarvittaessa: anonymisoidussa muodossa)

Käsittely suoritetaan DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaisesti oikeutetun etumme perusteella, joka perustuu verkkosivustomme vakauden ja toimivuuden parantamiseen. Tietoja ei luovuteta eteenpäin eikä käytetä millään muulla tavalla. Pidätämme kuitenkin oikeuden tarkistaa palvelimen lokitiedostot jälkikäteen, jos on konkreettisia viitteitä laittomasta käytöstä.

3) Evästeet

Jotta verkkosivustollamme vierailu olisi houkuttelevampaa ja jotta tiettyjä toimintoja voitaisiin käyttää, käytämme eri sivuilla niin sanottuja evästeitä. Nämä ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka on tallennettu päätelaitteeseen. Osa käyttämistämme evästeistä poistetaan selainistunnon päätyttyä, eli kun suljet selaimesi (ns. istuntoevästeet). Muut evästeet jäävät loppulaitteeseesi ja mahdollistavat selaimesi tunnistamisen seuraavalla vierailullasi (niin sanotut pysyvät evästeet). Jos evästeitä asetetaan, ne keräävät ja käsittelevät tiettyjä käyttäjätietoja, kuten selain- ja sijaintitietoja sekä IP-osoitearvoja, yksilöllisessä määrin. Pysyvät evästeet poistetaan automaattisesti tietyn ajan kuluttua, joka voi vaihdella evästeestä riippuen. Evästeen tallennuksen kesto löytyy verkkoselaimesi evästeasetusten yleiskatsauksesta.

Joissakin tapauksissa evästeitä käytetään tilauksen tekemisen helpottamiseksi tallentamalla asetuksia (esim. virtuaalisen ostoskorin sisällön muistaminen myöhempää vierailua varten). Jos henkilötietoja käsitellään myös käyttämiemme yksittäisten evästeiden avulla, käsittely tapahtuu DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan b alakohdan mukaisesti joko sopimuksen toteuttamiseksi, DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan mukaisesti, jos suostumus on annettu, tai DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaisesti oikeutettujen etujemme suojaamiseksi verkkosivuston parhaan mahdollisen toimivuuden sekä asiakasystävällisen ja tehokkaan suunnittelun varmistamiseksi.

Huomaa, että voit asettaa selaimesi niin, että sinulle ilmoitetaan evästeiden asettamisesta ja voit päättää erikseen niiden hyväksymisestä tai estää evästeiden hyväksymisen tietyissä tapauksissa tai yleisesti. Kukin selain poikkeaa toisistaan evästeasetusten hallinnassa. Tämä on kuvattu kunkin selaimen ohjevalikossa, jossa kerrotaan, miten voit muuttaa evästeasetuksia. Löydät tämän kunkin selaimen osalta seuraavista linkeistä:

Internet Explorer: https://support.microsoft.com/de-de/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies
Firefox: https://support.mozilla.org/de/kb/cookies-erlauben-und-ablehnen
Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=de&hlrm=en
Safari: https://support.apple.com/de-de/guide/safari/sfri11471/12.0/mac/10.14
Opera: https://help.opera.com/de/latest/web-preferences/#cookies

Huomaa, että jos et hyväksy evästeitä, verkkosivustomme toiminnot voivat olla rajoitettuja.

4) Yhteydenotto

Kun otat meihin yhteyttä (esim. yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin kautta), henkilötietoja kerätään. Se, mitä tietoja kerätään yhteydenottolomakkeen tapauksessa, käy ilmi kyseisestä yhteydenottolomakkeesta. Nämä tiedot tallennetaan ja niitä käytetään yksinomaan pyyntöösi vastaamiseen tai yhteydenottoihin ja niihin liittyvään tekniseen hallinnointiin. Näiden tietojen käsittelyn oikeusperusteena on oikeutettu etumme vastata pyyntöösi DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaisesti. Jos yhteydenottosi tarkoituksena on sopimuksen tekeminen, käsittelyn oikeudellinen peruste on lisäksi DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan b alakohta. Tietosi poistetaan, kun pyyntösi on käsitelty lopullisesti. Näin on, jos olosuhteista voidaan päätellä, että kyseinen asia on lopullisesti selvitetty, ja edellyttäen, että lakisääteisiä pidätysvelvoitteita ei ole olemassa.

5) Tietojen käsittely asiakastilin avaamisen yhteydessä ja sopimusten käsittelyä varten

DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan b alakohdan mukaisesti henkilötietoja kerätään ja käsitellään edelleen, jos annat ne meille sopimuksen toteuttamista tai asiakastilin avaamista varten. Se, mitä tietoja kerätään, käy ilmi vastaavista syöttölomakkeista. Asiakastilisi poistaminen on mahdollista milloin tahansa, ja se voidaan tehdä lähettämällä viesti edellä mainittuun vastuuhenkilön osoitteeseen. Säilytämme ja käytämme antamiasi tietoja sopimuksen käsittelyä varten. Kun sopimus on täytetty tai asiakastilisi on poistettu, tietosi estetään vero- ja kauppalain mukaisten säilytysaikojen osalta ja poistetaan näiden aikojen päätyttyä, ellet ole nimenomaisesti antanut suostumustasi tietojesi myöhempään käyttöön tai ellei tietojen jatkokäyttö ole laillisesti sallittua.

6) Tietojesi käyttö suoramainontaan

Rekisteröityminen uutiskirjeen jakelulistalle

Jos rekisteröidyt sähköpostiuutiskirjeeseemme, lähetämme sinulle säännöllisesti tietoa tarjouksistamme. Uutiskirjeen lähettämistä varten pakollinen tieto on vain sähköpostiosoitteesi. Lisätietojen antaminen on vapaaehtoista, ja niitä käytetään henkilökohtaiseen puhutteluun. Käytämme uutiskirjeen lähettämiseen niin sanottua double opt-in -menettelyä. Tämä tarkoittaa sitä, että lähetämme sinulle sähköpostitse uutiskirjeen vain, jos olet nimenomaisesti vahvistanut suostumuksesi uutiskirjeiden vastaanottamiseen. Tämän jälkeen lähetämme sinulle vahvistussähköpostin, jossa pyydämme sinua vahvistamaan, että haluat vastaanottaa uutiskirjeen jatkossa klikkaamalla asianmukaista linkkiä.

Aktivoimalla vahvistuslinkin annat meille suostumuksesi henkilötietojesi käyttöön DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan mukaisesti. Kun rekisteröidyt uutiskirjeeseen, tallennamme Internet-palveluntarjoajasi (ISP) syöttämän IP-osoitteesi sekä rekisteröinnin päivämäärän ja kellonajan, jotta voimme myöhemmin jäljittää sähköpostiosoitteesi mahdollisen väärinkäytön. Tietoja, jotka keräämme, kun rekisteröidyt uutiskirjeeseen, käytetään yksinomaan siihen, että uutiskirjeessä voidaan mainostaa sinua. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa uutiskirjeessä tätä varten olevan linkin kautta tai lähettämällä vastaavan viestin alussa mainitulle vastuuhenkilölle. Tilauksen peruuttamisen jälkeen sähköpostiosoitteesi poistetaan välittömästi uutiskirjeemme jakelulistalta, ellet ole nimenomaisesti antanut suostumustasi tietojesi myöhempään käyttöön tai varaamme oikeuden käyttää tietojasi tätä laajemmalla tavalla, joka on lain mukaan sallittua ja josta ilmoitamme sinulle tässä ilmoituksessa.

7) Tietojen käsittely tilausten käsittelyä varten

7.1 Tilauksesi käsittelemiseksi teemme yhteistyötä alla lueteltujen palveluntarjoajien kanssa, jotka tukevat meitä kokonaan tai osittain tehtyjen sopimusten toteuttamisessa. Tietyt henkilötiedot siirretään näille palveluntarjoajille seuraavien tietojen mukaisesti.

Keräämämme henkilötiedot luovutetaan toimituksesta vastaavalle kuljetusyhtiölle osana sopimuksen käsittelyä, sikäli kuin se on tarpeen tavaroiden toimittamiseksi. Luovutamme maksutietosi toimeksiannon saaneelle luottolaitokselle maksujen käsittelyn yhteydessä, jos se on tarpeen maksujen käsittelyä varten. Jos käytämme maksupalveluntarjoajia, ilmoitamme tästä nimenomaisesti jäljempänä. Tietojen siirron oikeusperusta on DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan b alakohta.

7.2 Maksupalveluntarjoajien käyttö (maksupalvelut)

- Unzer (luottokortti)
Jos valitset maksupalveluntarjoajan Unzer maksutavan, maksujen käsittely tapahtuu maksupalveluntarjoajan Unzer Luxembourg S.A. société anonyme. kautta, 1, Place du Marché, L-6755 Grevenmacher, Luxemburg (jäljempänä "Unzer"), jolle välitämme tilausprosessin aikana antamasi tiedot sekä tilaustasi koskevat tiedot (nimi, osoite, IBAN, BIC, laskun summa, valuutta ja tapahtumanumero) DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan b alakohdan mukaisesti. Tietojasi siirretään ainoastaan maksujen käsittelyä varten maksupalveluntarjoaja Unzerin kanssa ja vain siinä määrin kuin se on tarpeen tätä tarkoitusta varten.
- Paypal
Kun maksat PayPalin kautta, luottokortilla PayPalin kautta, suoraveloituksella PayPalin kautta tai - jos tarjotaan - "osto laskulla" tai "maksuerä" PayPalin kautta, välitämme maksutietosi PayPal (Europe) S.a.r.l. et Cie, S.C.A., 22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxembourg (jäljempänä "PayPal") osana maksun käsittelyä. Siirto tapahtuu DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan b alakohdan mukaisesti ja vain siltä osin kuin se on tarpeen maksujen käsittelyä varten.
PayPal pidättää itsellään oikeuden tehdä luottotietojen tarkistuksen maksutapoja varten luottokortti PayPalin kautta, suoraveloitus PayPalin kautta tai - jos sitä tarjotaan - "osto laskulla" tai "maksaminen osamaksulla" PayPalin kautta. Tätä tarkoitusta varten maksutietosi voidaan luovuttaa luottolaitoksille DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaisesti PayPalin oikeutetun edun perusteella, joka perustuu maksukykysi määrittämiseen. PayPal käyttää luottotietojen tarkistuksen tulosta maksun laiminlyönnin tilastollisen todennäköisyyden osalta päättääkseen kyseisen maksutavan tarjoamisesta. Luottotietoraportti voi sisältää todennäköisyysarvoja (niin sanottuja pisteet). Siltä osin kuin pisteet sisältyvät luottotietoraportin tulokseen, ne perustuvat tieteellisesti tunnustettuun matemaattis-tilastolliseen menettelyyn. Pistearvojen laskemiseen sisältyvät muun muassa osoitetiedot. Lisätietoja tietosuojalainsäädännöstä, mukaan lukien tiedot käytetyistä luottolaitoksista, on PayPalin tietosuojaselosteessa: https://www.paypal.com/de/webapps/mpp/ua/privacy-full
Voit milloin tahansa vastustaa tätä tietojesi käsittelyä lähettämällä PayPalille viestin. PayPalilla voi kuitenkin edelleen olla oikeus käsitellä henkilötietojasi, jos se on tarpeen maksujen sopimusperusteista käsittelyä varten.
- SOFORT
Jos valitset maksutavan "SOFORT", maksun käsittelee maksupalveluntarjoaja SOFORT GmbH, Theresienhöhe 12, 80339 München, Saksa (jäljempänä "SOFORT"), jolle välitämme tilausprosessin aikana antamasi tiedot sekä tilaustasi koskevat tiedot DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan b alakohdan mukaisesti. Sofort GmbH on osa Klarna-konsernia (Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 11134 Tukholma, Ruotsi). Tietojasi luovutetaan ainoastaan maksujen käsittelyä varten SOFORT-maksupalveluntarjoajalle ja vain siinä määrin kuin se on tarpeen tätä tarkoitusta varten. Lisätietoja SOFORTin tietosuojakäytännöstä saa seuraavasta Internet-osoitteesta: https://www.klarna.com/sofort/datenschutz.

7.3 Luottokelpoisuustarkastusten suorittaminen

- Tesch mediafinanz GmbH
Jos tarjoamme ennakkopalveluja (esim. toimitukset laskulla), pidätämme oikeuden suorittaa luottokelpoisuuden arvioinnin matemaattis-tilastollisten menettelyjen perusteella suojellaksemme oikeutettua etuamme asiakkaidemme maksukyvyn määrittämisessä. DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaisesti välitämme luottokelpoisuuden tarkistamiseen tarvittavat henkilötiedot seuraavalle palveluntarjoajalle:
Tesch mediafinanz GmbH
Weiße Breite 5
49084 Osnabrück
Luottokelpoisuustiedot voivat sisältää todennäköisyysarvoja (niin sanottuja pisteet). Siltä osin kuin luottotietoraportin tulokseen sisältyvät pisteet perustuvat tieteellisesti tunnustettuun matemaattis-tilastolliseen menettelyyn. Pistearvojen laskemiseen sisältyvät muun muassa osoitetiedot. Käytämme luottokelpoisuusarvioinnin tulosta maksun laiminlyönnin tilastollisen todennäköisyyden osalta päättäessämme sopimussuhteen perustamisesta, toteuttamisesta tai päättämisestä.
Voit milloin tahansa vastustaa tietojen käsittelyä lähettämällä viestin rekisterinpitäjälle tai edellä mainitulle luottolaitokselle. Meillä voi kuitenkin edelleen olla oikeus käsitellä henkilötietojasi, jos se on tarpeen maksujen suorittamiseksi sopimuksen mukaisesti.

8) Verkkomarkkinointi

8.1 Google Adsin konversioseurannan käyttö

Tämä verkkosivusto käyttää verkkomainontaohjelmaa "Google Ads" ja Google Adsin puitteissa Google Ireland Limitedin, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irlanti ("Google") konversioseurantaa. Käytämme Google Adsin tarjousta kiinnittääksemme huomiota houkutteleviin tarjouksiimme mainosvälineiden avulla (ns. Google Adwords) ulkoisilla verkkosivustoilla. Voimme määrittää, kuinka onnistuneita yksittäiset mainostoimenpiteet ovat suhteessa mainoskampanjoiden tietoihin. Tavoitteenamme on näyttää sinulle sinua kiinnostavaa mainontaa, tehdä verkkosivustostamme sinulle kiinnostavampi ja laskea mainoskustannukset oikeudenmukaisesti.

Konversioseurantaeväste asetetaan, kun käyttäjä napsauttaa Google Adsin mainosta. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan päätelaitteellesi. Nämä evästeet menettävät yleensä voimassaolonsa 30 päivän kuluttua, eikä niitä käytetä henkilökohtaiseen tunnistamiseen. Jos käyttäjä vierailee tietyillä tämän verkkosivuston sivuilla eikä eväste ole vielä vanhentunut, Google ja me voimme tunnistaa, että käyttäjä napsautti mainosta ja hänet ohjattiin tälle sivulle. Jokainen Google Ads -asiakas saa eri evästeen. Siksi evästeitä ei voida seurata Google Adsin asiakkaiden verkkosivustoilla. Konversioevästeen avulla kerättyjä tietoja käytetään konversiotilastojen tuottamiseen Google Ads -asiakkaille, jotka ovat valinneet konversioseurannan. Asiakkaat saavat tietää niiden käyttäjien kokonaismäärän, jotka napsauttivat heidän mainostaan ja jotka ohjattiin sivulle, joka on merkitty konversioseurantatunnisteella. Ne eivät kuitenkaan saa mitään käyttäjiä henkilökohtaisesti tunnistavia tietoja. Jos et halua osallistua seurantaan, voit estää tämän käytön poistamalla Googlen konversioseurantaevästeen käytöstä internet-selaimesi avainsanan "käyttäjäasetukset" alta. Tällöin sinua ei sisällytetä konversioseurantatilastoihin. Käytämme Google Adsia kohdennettua mainontaa koskevan oikeutetun etumme perusteella DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaisesti. Google-mainosten käytön yhteydessä henkilötietoja saatetaan siirtää myös Google LLC:n palvelimille Yhdysvaltoihin.

Jos henkilötietoja siirretään Yhdysvalloissa sijaitsevalle Google LLC:lle, Google LLC on sertifioinut itsensä Yhdysvaltojen ja Euroopan tietosuojasopimukseen "Privacy Shield", joka takaa EU:ssa sovellettavan tietosuojan tason noudattamisen. Voimassa oleva todistus on nähtävissä täällä: https://www.privacyshield.gov/list

Lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöistä on seuraavassa Internet-osoitteessa: https://www.google.de/policies/privacy/

Voit poistaa evästeet pysyvästi käytöstä mainosasetuksia varten valitsemalla asianmukaiset asetukset selainohjelmistostasi tai lataamalla ja asentamalla selainliitännäisen, joka on saatavilla seuraavasta linkistä:
https://www.google.com/settings/ads/plugin?hl=de

Huomaa, että tietyt tämän verkkosivuston toiminnot eivät ehkä ole käytettävissä tai niitä voidaan rajoittaa, jos olet estänyt evästeiden käytön.

Olemme saaneet suostumuksesi DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan mukaisesti tietojen käsittelyyn edellä esitetyllä tavalla siinä määrin kuin se on laissa edellytetty. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa tulevaisuutta koskevin vaikutuksin. Jos haluat peruuttaa tietojasi, noudata edellä kuvattua vaihtoehtoa vastalauseen tekemistä varten.

9) Web-analyysipalvelut

Google (Universal) Analytics

Google (Universal) Analytics
Tämä verkkosivusto käyttää Google (Universal) Analytics -verkkopalvelua, jonka tarjoaa Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irlanti ("Google"). Google (Universal) Analytics käyttää "evästeitä", jotka ovat tietokoneellesi sijoitettuja tekstitiedostoja, joiden avulla verkkosivusto voi analysoida, miten käyttäjät käyttävät sivustoa. Evästeen tuottamat tiedot verkkosivuston käytöstäsi (mukaan lukien IP-osoitteesi) siirretään Googlen yhdysvaltalaisille palvelimille ja tallennetaan sinne.
Tämä verkkosivusto käyttää Google (Universal) Analyticsia yksinomaan laajennuksella "_anonymizeIp()", joka takaa IP-osoitteen anonymisoinnin lyhentämällä ja sulkemalla pois suoran henkilökohtaisen viittauksen. Tämän laajennuksen avulla Google lyhentää IP-osoitteesi etukäteen Euroopan unionin jäsenvaltioissa tai muissa Euroopan talousalueesta tehdyn sopimuksen sopimusvaltioissa. Vain poikkeustapauksissa koko IP-osoite siirretään Yhdysvalloissa sijaitsevalle Google LLC:n palvelimelle ja lyhennetään siellä. Näissä poikkeustapauksissa käsittely suoritetaan DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaisesti oikeutetun etumme perusteella, joka perustuu käyttäjien käyttäytymisen tilastolliseen analysointiin optimointi- ja markkinointitarkoituksiin.
Google käyttää näitä tietoja puolestamme arvioidakseen verkkosivuston käyttöäsi, laatiakseen raportteja verkkosivuston toiminnasta ja tarjotakseen meille muita verkkosivuston toimintaan ja internetin käyttöön liittyviä palveluja. Selaimesi lähettämää IP-osoitetta ei yhdistetä muihin Googlen tietoihin osana Google (Universal) Analyticsia.
Voit kieltää evästeiden käytön valitsemalla selaimesi asianmukaiset asetukset. Haluamme kuitenkin huomauttaa, että tässä tapauksessa et ehkä pysty käyttämään kaikkia tämän verkkosivuston toimintoja täysimääräisesti. Voit myös estää evästeen tuottamien ja verkkosivuston käyttöön liittyvien tietojen (mukaan lukien IP-osoitteesi) keräämisen Googlelle ja näiden tietojen käsittelyn Googlessa lataamalla ja asentamalla selainlaajennuksen, joka on saatavilla seuraavasta linkistä:
https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de
Vaihtoehtoisesti selainlaajennuksen sijaan tai mobiililaitteiden selaimissa voit asettaa seuraavasta linkistä kieltävän evästeen, joka estää Google Analyticsin keräämisen tällä verkkosivustolla tulevaisuudessa (tämä kieltävä eväste toimii vain tässä selaimessa ja vain tämän verkkotunnuksen osalta). Jos poistat evästeet tässä selaimessa, sinun on napsautettava tätä linkkiä uudelleen):  Deaktivoi Google Analytics
Lisätietoa Google (Universal) Analyticsista löydät täältä: https://policies.google.com/privacy?hl=de&gl=de
Jos henkilötietoja siirretään Yhdysvalloissa sijaitsevalle Google LLC:lle, Google LLC on sertifioinut itsensä Yhdysvaltojen ja Euroopan tietosuojasopimuksen "Privacy Shield" mukaiseksi, mikä takaa EU:ssa sovellettavan tietosuojan tason noudattamisen. Ajantasainen todistus on nähtävissä täällä: https://www.privacyshield.gov/list
Olemme lain edellyttämässä laajuudessa saaneet suostumuksesi DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan mukaisesti tietojesi käsittelyyn edellä kuvatulla tavalla. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa tulevaisuutta koskevin vaikutuksin. Jos haluat peruuttaa tietojasi, noudata edellä kuvattua vaihtoehtoa vastalauseen tekemistä varten.

10) Uudelleenmarkkinointi/ Remarketing/ suosittelumainonta

Bing Ads (Microsoft Corporation) Universal Event Tracking
Tämä verkkosivusto käyttää Microsoftin (Microsoft Corporation, One Microsoft Way, Redmond, WA 98052-6399, USA) konversioseurantateknologian "Bing Ads" Universal Event Tracking -tekniikkaa.
Universal Event Trackingin käyttöä varten verkkosivustomme jokaiselle sivulle sijoitetaan tunniste, joka on vuorovaikutuksessa Microsoft Bing Adsin asettaman konversioevästeen kanssa. Tämä vuorovaikutus seuraa käyttäjän käyttäytymistä verkkosivustollamme ja lähettää näin kerätyt tiedot Microsoft Bing Adsille. Tarkoituksena on, että tietyt ennalta määritellyt tavoitteet, kuten ostot tai liidit, voidaan tilastoida ja arvioida, jotta tarjousten kohdentamista ja sisältöä voidaan kehittää kiinnostavammaksi. Tunnisteita ei käytetä käyttäjien henkilökohtaiseen tunnistamiseen missään vaiheessa.
Jos käyttäjän käyttäytymistä koskevien tietojen siirtäminen Microsoft Bing Adsille sisältää käyttäjän henkilötietoja, tämä tapahtuu DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaisesti oikeutetun etumme perusteella, joka perustuu Microsoft Bing Adsissa olevien tuotemainosten menestyksen ja käyttäjän ostokäyttäytymisen tilastolliseen arviointiin, ja palvelee siten verkkotarjontamme optimointia.
Yhdysvalloissa sijaitseva Microsoft Corporation on sertifioitu Yhdysvaltojen ja Euroopan tietosuojasopimuksen "Privacy Shield" mukaisesti, mikä takaa EU:ssa sovellettavan tietosuojan tason noudattamisen.
Jos et halua osallistua seurantaan, voit vastustaa sitä poistamalla Bing Ads -konversioseurantaevästeen käytöstä internet-selaimesi käyttäjäasetuksissa. Tällöin sinua ei sisällytetä konversioseurantatilastoihin. Vaihtoehtoisesti voit tarkistaa, onko selaimessasi asetettu Microsoftin mainosevästeet, ja poistaa ne käytöstä käyttämällä EU-kuluttajille tarkoitettua kieltosivua http://www.youronlinechoices.com/de/praferenzmanagement/
.
Saat lisätietoja Microsoft Bing Adsin tietosuojasäännöksistä seuraavasta Internet-osoitteesta: https://privacy.microsoft.com/de-de/privacystatement
Olemme saaneet suostumuksesi DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan mukaisesti tietojesi käsittelyyn edellä kuvatulla tavalla siinä määrin kuin se on lain mukaan tarpeen. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa tulevaisuutta koskevin vaikutuksin. Jos haluat peruuttaa tietosi, noudata edellä mainittua vaihtoehtoa vastalauseen tekemiseksi.

Google Ads Remarketing
Verkkosivustomme käyttää Google Ads Remarketing -toimintoja, joiden avulla mainostamme tätä verkkosivustoa Googlen hakutuloksissa sekä kolmansien osapuolten verkkosivustoilla. Palveluntarjoaja on Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irlanti ("Google"). Tätä tarkoitusta varten Google asettaa päätelaitteesi selaimeen evästeen, joka mahdollistaa automaattisesti kiinnostuksen perusteella tapahtuvan mainonnan pseudonyymin evästetunnisteen avulla ja vierailtujen sivujen perusteella. Käsittely perustuu oikeutettuun etuumme verkkosivustomme optimaaliseen markkinointiin DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaisesti.
Lisätietojen käsittely tapahtuu vain, jos olet antanut suostumuksesi siihen, että Google yhdistää Internet- ja sovellusten selaushistoriasi Google-tiliisi ja käyttää Google-tilisi tietoja verkossa näkemiesi mainosten mukauttamiseen. Tässä tapauksessa, jos he ovat kirjautuneet Googleen katsellessaan sivuja verkkosivustollamme, Google käyttää tietojasi yhdessä Google Analyticsin tietojen kanssa luodakseen ja määrittäessään kohdistuslistoja laitteiden välistä uudelleenmarkkinointia varten. Tätä tarkoitusta varten Google yhdistää henkilötietosi väliaikaisesti Google Analyticsin tietoihin kohderyhmien muodostamiseksi. Google Ads Remarketingin käytön yhteydessä henkilötietoja voidaan siirtää myös Google LLC:n palvelimille Yhdysvaltoihin.
Voit poistaa evästeiden asettamisen pysyvästi käytöstä mainosasetuksia varten lataamalla ja asentamalla selaimen laajennuksen, joka on saatavilla seuraavasta linkistä: https://www.google.com/settings/ads/onweb/
. Vaihtoehtoisesti voit saada tietoa evästeiden asettamisesta ja tehdä sitä koskevia asetuksia Digital Advertising Alliancen Internet-osoitteesta www.aboutads.info. Lopuksi voit asettaa selaimesi niin, että sinulle ilmoitetaan evästeiden asettamisesta ja voit päättää erikseen niiden hyväksymisestä tai evästeiden hyväksymisen kieltämisestä tietyissä tapauksissa tai yleisesti. Jos et hyväksy evästeitä, verkkosivustomme toiminnot voivat olla rajoitettuja.
Jos henkilötietoja siirretään Yhdysvalloissa sijaitsevalle Google LLC:lle, Google LLC on sertifioinut itsensä Yhdysvaltojen ja Euroopan tietosuojasopimuksen "Privacy Shield" mukaiseksi, mikä takaa EU:ssa sovellettavan tietosuojan tason noudattamisen. Ajantasainen todistus on nähtävissä täällä: https://www.privacyshield.gov/list
Lisätietoja ja mainontaa ja Googlea koskevia tietosuojasäännöksiä on nähtävissä täällä:
https://www.google.com/policies/technologies/ads/
Olemme lain edellyttämässä laajuudessa hankkineet suostumuksesi DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan mukaisesti tietojesi käsittelyyn edellä kuvatulla tavalla. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa tulevaisuutta koskevin vaikutuksin. Jos haluat peruuttaa tietojasi, noudata edellä kuvattua vaihtoehtoa vastalauseen tekemistä varten.

11) Live-chat-järjestelmän käyttö

LiveChat Inc.
Tämä verkkosivusto käyttää LiveChat Inc:n, 101 Arch Street, 8th Floor, Boston MA 02110, USA (www.livechat.com) teknologiaa keräämään ja tallentamaan pseudonymisoituja tietoja verkkoanalyysitarkoituksiin ja live-chat-järjestelmän käyttämiseen, jota käytetään live-tukipyyntöihin vastaamiseen. Näistä pseudonymisoiduista tiedoista voidaan luoda käyttöprofiileja salanimellä. Tähän tarkoitukseen voidaan käyttää evästeitä. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan paikallisesti sivuston kävijän Internet-selaimen välimuistiin. Evästeet mahdollistavat muun muassa Internet-selaimen tunnistamisen. Jos näin kerätyillä tiedoilla on henkilökohtainen viite, käsittely tapahtuu DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaisesti tehokkaaseen asiakaspalveluun ja käyttäjien käyttäytymisen tilastolliseen analysointiin optimointitarkoituksiin liittyvän oikeutetun etumme perusteella.
LiveChat-tekniikoiden avulla kerättyjä tietoja ei käytetä tämän verkkosivuston kävijän henkilökohtaiseen tunnistamiseen ilman asianomaisen henkilön erikseen antamaa suostumusta, eikä niitä yhdistetä salanimen haltijan henkilötietoihin. Voit välttää LiveChat-evästeiden tallentamisen asettamalla Internet-selaimesi siten, että tietokoneellesi ei tallenneta evästeitä tulevaisuudessa tai että jo tallennetut evästeet poistetaan. Kaikkien evästeiden kytkeminen pois päältä voi kuitenkin tarkoittaa, että joitakin Internet-sivujemme toimintoja ei voida enää käyttää. Voit milloin tahansa poistaa tietojen keräämisen ja tallentamisen pseudonymisoidun käyttäjäprofiilin luomiseksi käytöstä tulevaisuutta varten lähettämällä meille vastalauseen epävirallisesti sähköpostitse painatuksessa annettuun sähköpostiosoitteeseen.
LiveChat Inc., jonka kotipaikka on Yhdysvalloissa, on sertifioitu Yhdysvaltojen ja Euroopan tietosuojasopimuksen "Privacy Shield" mukaisesti, mikä takaa EU:ssa sovellettavan tietosuojan tason noudattamisen.

12) Työkalut ja muut

Google reCAPTCHA

Käytämme tällä verkkosivustolla myös Google Ireland Limitedin, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irlanti ("Google") reCAPTCHA-toimintoa. Tätä toimintoa käytetään ensisijaisesti erottamaan, onko syötteen tehnyt luonnollinen henkilö vai onko sitä käytetty väärin koneellisesti ja automaattisen käsittelyn avulla. Palvelu sisältää IP-osoitteen ja mahdollisesti muiden Googlen reCAPTCHA-palvelua varten tarvitsemien tietojen lähettämisen Googlelle, ja se toteutetaan DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaisesti perustuen oikeutettuun etuumme yksilöllisen vastuun määrittämiseksi Internetissä sekä väärinkäytösten ja roskapostin estämiseksi. Google reCAPTCHA:n käytön yhteydessä henkilötietoja saatetaan siirtää myös Google LLC:n palvelimille Yhdysvaltoihin.

Jos henkilötietoja siirretään Yhdysvalloissa sijaitsevalle Google LLC:lle, Google LLC on sertifioinut itsensä Yhdysvaltojen ja Euroopan tietosuojasopimukseen "Privacy Shield", joka takaa EU:ssa sovellettavan tietosuojan tason noudattamisen. Voimassa oleva todistus on nähtävissä täällä: https://www.privacyshield.gov/list

Lisätietoja Google reCAPTCHA:sta ja Googlen tietosuojakäytännöstä on osoitteessa: https://www.google.com/intl/de/policies/privacy/

Olemme hankkineet suostumuksesi tietojen käsittelyyn edellä kuvatulla tavalla DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan mukaisesti, sikäli kuin se on laissa edellytetty. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa tulevaisuutta koskevin vaikutuksin. Jos haluat peruuttaa tietosi, noudata edellä kuvattua vaihtoehtoa, joka koskee vastalauseen tekemistä.

13) Rekisteröidyn oikeudet

13.1 Sovellettava tietosuojalainsäädäntö antaa sinulle kattavat rekisteröidyn oikeudet (tiedonsaanti- ja puuttumisoikeudet) rekisterinpitäjään nähden henkilötietojesi käsittelyn osalta, joista ilmoitamme sinulle jäljempänä:

  • DSGVO:n 15 artiklan mukainen tiedonsaantioikeus: Sinulla on erityisesti oikeus saada tietoja käsittelemistämme henkilötiedoistasi, käsittelytarkoituksista, käsiteltävien henkilötietojen luokista, vastaanottajista tai vastaanottajaryhmistä, joille tietojasi on luovutettu tai tullaan luovuttamaan, suunnitellusta säilytysajasta, tai jos tietoja ei ole luovutettu tai tullaan luovuttamaan. säilytysajan määrittämisperusteet, oikeus oikaisuun, poistamiseen, käsittelyn rajoittamiseen, käsittelyn vastustamiseen, valitukseen valvontaviranomaiselle, tietojesi alkuperä, jos emme ole keränneet niitä sinulta, automaattisen päätöksenteon, mukaan lukien profilointi, olemassaolo ja tarvittaessa merkitykselliset tiedot sinua koskevasta logiikasta ja tällaisen käsittelyn laajuudesta ja aiotuista vaikutuksista sekä oikeutesi saada tietoa siitä, mitä takeita on olemassa yleisen tietosuoja-asetuksen 46 artiklan mukaisesti, jos tietojasi siirretään kolmansiin maihin;
  • DSGVO:n 16 artiklan mukainen oikeus tietojen oikaisemiseen: Sinulla on oikeus saada sinua koskevat virheelliset tiedot oikaistua viipymättä ja/tai saada puutteelliset tallentamamme tiedot täydennettyä;
  • DSGVO:n 17 artiklan mukainen oikeus tietojen poistamiseen: Sinulla on oikeus vaatia henkilötietojesi poistamista, jos DSGVO:n 17 artiklan 1 kohdan vaatimukset täyttyvät. Tätä oikeutta ei kuitenkaan ole erityisesti silloin, kun käsittely on tarpeen sananvapautta ja tiedonvälityksen vapautta koskevan oikeuden käyttämiseksi, lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi, yleisen edun vuoksi tai oikeudellisten vaatimusten esittämiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi;
  • Oikeus käsittelyn rajoittamiseen DSGVO:n 18 artiklan mukaisesti: Sinulla on oikeus pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista niin kauan kuin kiistämiesi tietojen paikkansapitävyyttä tarkistetaan; jos kieltäydyt tietojen poistamisesta laittoman tietojenkäsittelyn vuoksi ja pyydät sen sijaan tietojesi käsittelyn rajoittamista; jos tarvitset tietojasi oikeudellisten vaateiden esittämistä, esittämistä tai puolustamista varten sen jälkeen, kun emme enää tarvitse näitä tietoja tarkoituksen saavuttamisen jälkeen; tai jos olet esittänyt vastalauseen erityiseen tilanteeseesi liittyvistä syistä, niin kauan kuin ei ole vielä selvitetty, onko oikeutettu perustelumme etusijalla;
  • DSGVO:n 19 artiklan mukainen oikeus saada tietoja: Jos olet vedonnut rekisterinpitäjään nähden oikeuteen oikaista, poistaa tai rajoittaa käsittelyä, rekisterinpitäjä on velvollinen ilmoittamaan kaikille vastaanottajille, joille sinua koskevia henkilötietoja on luovutettu, tietojen oikaisemisesta tai poistamisesta tai käsittelyn rajoittamisesta, paitsi jos tämä osoittautuu mahdottomaksi tai vaatii kohtuuttomia ponnistuksia. Sinulla on oikeus saada tietoa näistä vastaanottajista.
  • Oikeus tietojen siirrettävyyteen DSGVO:n 20 artiklan mukaisesti: Sinulla on oikeus saada meille antamasi henkilötiedot jäsennellyssä, yleisessä ja koneellisesti luettavassa muodossa tai pyytää niiden siirtämistä toiselle rekisterinpitäjälle, jos se on teknisesti mahdollista;
  • Oikeus peruuttaa DSGVO:n 7 artiklan 3 kohdan mukaisesti annettu suostumus: Sinulla on oikeus peruuttaa kerran annettu suostumus tietojen käsittelyyn milloin tahansa tulevaisuutta varten. Jos peruutus tapahtuu, poistamme kyseiset tiedot viipymättä, ellei jatkokäsittely voi perustua oikeudelliseen perusteeseen käsitellä tietoja ilman suostumusta. Suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta suostumuksen perusteella suostumuksen peruuttamiseen asti suoritetun käsittelyn laillisuuteen;
  • Oikeus tehdä valitus yleisen tietosuoja-asetuksen 77 artiklan mukaisesti: Jos katsot, että sinua koskevien henkilötietojen käsittelyssä rikotaan yleistä tietosuoja-asetusta, sinulla on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle erityisesti siinä jäsenvaltiossa, jossa asut, työskentelet tai jossa väitetty rikkominen tapahtuu, sanotun kuitenkaan rajoittamatta muita hallinnollisia tai oikeudellisia muutoksenhakukeinoja.

13.2 VASTUSTAMISOIKEUS

JOS KÄSITTELEMME HENKILÖTIETOJASI ETUJEN YHTEENSOVITTAMISEN YHTEYDESSÄ ENSISIJAISEN OIKEUTETUN ETUMME PERUSTEELLA, SINULLA ON OIKEUS MILLOIN TAHANSA VASTUSTAA TÄTÄ KÄSITTELYÄ TULEVAISUUTTA VARTEN ERITYISESTÄ TILANTEESTASI JOHTUVIN PERUSTEIN.
JOS KÄYTÄT VASTUSTAMISOIKEUTTASI, LOPETAMME KYSEISTEN TIETOJEN KÄSITTELYN. PIDÄTÄMME KUITENKIN OIKEUDEN JATKAA KÄSITTELYÄ, JOS VOIMME OSOITTAA, ETTÄ KÄSITTELYYN ON PAKOTTAVA OIKEUTETTU SYY, JOKA SYRJÄYTTÄÄ ETUSI, PERUSOIKEUTESI JA -VAPAUKSIESI EDUN, TAI JOS KÄSITTELYÄ KÄYTETÄÄN OIKEUDELLISTEN VAATIMUSTEN ESITTÄMISEEN, TOTEUTTAMISEEN TAI PUOLUSTAMISEEN.

JOS KÄSITTELEMME HENKILÖTIETOJASI SUORAMARKKINOINTIA VARTEN, SINULLA ON OIKEUS MILLOIN TAHANSA VASTUSTAA HENKILÖTIETOJESI KÄSITTELYÄ TÄLLAISTA MARKKINOINTIA VARTEN. VOIT KÄYTTÄÄ EDELLÄ KUVATTUA VASTUSTAMISOIKEUTTA.

JOS KÄYTÄT VASTUSTAMISOIKEUTTASI, LOPETAMME KYSEISTEN TIETOJEN KÄSITTELYN SUORAMARKKINOINTITARKOITUKSIIN.

14) Henkilötietojen säilyttämisen kesto

Henkilötietojen säilytysaika mitataan kulloisenkin oikeusperustan, käsittelytarkoituksen ja - tarvittaessa - lisäksi kulloisenkin lakisääteisen säilytysajan perusteella (esim. kauppa- ja verolainsäädännön mukaiset säilytysajat).

Kun henkilötietoja käsitellään DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan mukaisen nimenomaisen suostumuksen perusteella, nämä tiedot säilytetään, kunnes asianomainen henkilö peruuttaa suostumuksensa.

Jos lakisääteiset säilytysajat koskevat tietoja, joita käsitellään DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan b alakohdan perusteella lakisääteisten tai lähes lakisääteisten velvoitteiden puitteissa, nämä tiedot poistetaan rutiininomaisesti säilytysaikojen päätyttyä, jos niitä ei enää tarvita sopimuksen täyttämiseksi tai sopimuksen aloittamiseksi ja/tai jos meillä ei ole oikeutettua etua säilyttää niitä edelleen.

Kun henkilötietoja käsitellään DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan perusteella, nämä tiedot säilytetään, kunnes rekisteröity käyttää DSGVO:n 21 artiklan 1 kohdan mukaista oikeuttaan vastustaa käsittelyä, paitsi jos voimme osoittaa, että käsittelylle on pakottavia perusteltuja syitä, jotka syrjäyttävät rekisteröidyn edut, oikeudet ja vapaudet, tai jos käsittelyä käytetään oikeudellisten vaateiden esittämiseen, käyttämiseen tai puolustamiseen.

Kun henkilötietoja käsitellään suoramarkkinointia varten DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan perusteella, nämä tiedot säilytetään, kunnes rekisteröity käyttää DSGVO:n 21 artiklan 2 kohdan mukaista oikeuttaan vastustaa niitä.

Jollei tämän lausuman muissa, erityisiä käsittelytilanteita koskevissa tiedoissa toisin mainita, tallennetut henkilötiedot poistetaan, kun niitä ei enää tarvita niihin tarkoituksiin, joita varten ne on kerätty tai muuten käsitelty.