Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 10 PAKETIN LAITE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 10 PAKETIN LAITE CAL

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

 • SW10390
 • 359-06865
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
1 035,90 € * 1 149,90 € * (9,91% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Määrä 10x Device CAL
Järjestelmä  SQL-palvelin 
CAL Device CAL
Toimituksen laajuus Lisenssitunnus + todennuskoodi 
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet


Microsoft SQL Server 2019:n tarjoamien toimintojen käyttäminen edellyttää, että käyttäjällä on vastaava asiakaslisenssi - esim. SQL Server 2019 -lisenssi Laite CAL; tämä sisältää käyttöoikeudet yhdelle rekisteröidylle päätelaitteelle. Tämä johtuu siitä, että SQL 2019 -palvelinlisenssi Standard-versiolle Server/CAL-vaihtoehdossa ei itsessään sisällä käyttöoikeuksia; ne on ostettava erikseen, esimerkiksi päätelaitteen käyttöoikeuslisenssin muodossa. Tämä Device CAL antaa käyttöoikeuden palvelimelle vain sillä varustetulle tietokoneelle.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 10 PAKETIN LAITE CAL"

10x laite CAL:t SQL Server 2019:lle käytettynä ohjelmistona

Jotta käyttäjä voi käyttää Microsoft SQL Server 2019:n tarjoamia toimintoja, hän tarvitsee ehdottomasti vastaavan asiakaslisenssin - esimerkiksi SQL Server 2019 Device CAL -lisenssin, joka sisältää käyttöoikeudet kymmenelle yksittäiselle rekisteröidylle päätelaitteelle. Tämä johtuu siitä, että SQL 2019 -palvelinlisenssi Standard-versiolle Server/CAL-vaihtoehdossa ei itsessään sisällä käyttäjäoikeuksia, vaan ne on ostettava erikseen, esimerkiksi loppulaitteen käyttöoikeuden muodossa. Tämä Device CAL antaa oikeuden palvelinkäyttöön vain sillä varustetulle tietokoneelle.

Käytettyinä ohjelmistoina Wiresoftin SQL Server 2019 Device CAL:t eivät tarjoa ainoastaan sitä suurta etua, että ne ovat saatavana myös yksittäin, vaan myös alhaisempaa hintaa kuin tavallisten lisenssitoimittajien vastaavat tarjoukset. Niissä on samat toiminnot kuin SQL Server 2019:n Device Client Access -lisensseissä, jotka ovat saatavilla Microsoftin virallisen Volume Licensing Program -ohjelman kautta.

Saat kaikki MS SQL Server 2019:n edut käytetyn laite CAL:n avulla

SQL Server 2019 on tällä hetkellä Microsoftin tietokanta-alustan uusin versio. Yritykset, jotka käyttävät toiminnanohjausjärjestelmiä, ERP-ohjelmistoja tai CRM-järjestelmiä, voivat käyttää tämän tehokkaan relaatiotietokannan hallintajärjestelmän kaikkia tärkeitä tietokanta-, raportointi- ja analysointitoimintoja.

SQL Server 2019 sisältää painoksesta riippuen tietojen klusterointimahdollisuuden (ryhmäjako) lisäksi valvontatoimintoja, joilla ne kerätään järjestelmällisesti kohdennettujen tietokantakyselyjen käsittelyn aikana. SQL Server 2019 Device CAL -palvelun avulla käyttäjät, jotka käyttävät dedikoitua päätelaitetta, hyötyvät kaikista älykkään kyselyjen käsittelyn tarjoamista eduista, jotka nopeuttavat suurempien tietomäärien kyselyjä, sekä uudesta Big Data Cluster -ominaisuudesta, jossa on koneoppimisen työkaluja ja PolyBase ulkoisista tietolähteistä tulevien Transact-SQL-kyselyjen optimoituun käsittelyyn.

Muut SQL Server 2019 -ominaisuudet:

 • Always Encrypted salaa turvallisesti sekä asiakkaan että tietokantajärjestelmän tiedot
 • Älykäs kyselyjen käsittely optimoi suurten tietokokonaisuuksien kyselyt
 • Älykäs suorituskyky nopeuttaa tietokantaoperaatioiden suorittamista
 • Tietokannan tilannekuvat dokumentoivat mahdolliset poikkeamat
 • Viimeisimmät kyselysuunnitelmatilastot tarjoavat ajantasaiset näkymät kyselyistä
 • lightweight Query Profiling Infrastructure oletusarvoisesti käytössä
 • Nopeutettu tietokantojen palautus nopeuttaa tietokantojen palautusta uudelleenkäynnistyksen tai tapahtuman palautuksen jälkeen

Laite CAL:t SQL Server 2019 Standard-versiota varten

Jopa Wiresoftin käytetyn Device CAL:n avulla voit käyttää SQL Server 2019 Standard-Editionin tavanomaisia toimintoja ja palveluita täysimääräisesti: Erityisesti pienet ja keskisuuret yritykset hyötyvät palvelinkohtaisesta lisensointivaihtoehdosta (Server/CAL), joka koostuu palvelinlisenssistä ja vaihtelevasta määrästä laitteiden käyttöoikeuksia (Client Access Licenses).

SQL Server 2019:n lisensointimalli, jossa on palvelinlisenssejä ja CAL-lisenssejä

Vaihtoehto lisensoida SQL Server 2019 ja Device CAL:t tehdään Microsoftin määrittelemien ehtojen mukaisesti - tätä lisensointimallia kutsutaan Server/CAL-lisensoinniksi. Microsoftin lisenssinhallinta erottaa näin ollen toisistaan palvelinten ja yksittäisten loppulaitteiden tai käyttäjien lisensoinnin. Jokainen palvelin, jolla SQL Server -instanssia käytetään, vaatii ensin Standard Server License 2019 -lisenssin. Lisensoitua SQL Serveriä varten tarvitaan lisäksi erillinen käyttöoikeuslisenssi(Device CAL) samasta tai korkeammasta palvelinversiosta jokaiseen erilliseenpäätelaitteeseen.

Ainoastaan Device CAL oikeuttaa laitteen käyttämään SQL Server -version 2019 toimintoja. Päätelaitteiden asiakaskäyttölisenssi ei sisällä mitään asennettavia lisäohjelmistoja, vaan ainoastaan SQL Server 2019:n asiakas-/palvelinympäristön käyttöoikeudet.

SQL Server 2019:n laite CAL:ien osalta on otettava huomioon version yhteensopivuus

SQL Server 2019:n Device CAL oikeuttaa myös SQL Server 2017:n tai vanhemman version (downgrade) käyttöön. Käänteinen tapaus, jossa vanhemman SQL Server -version, kuten 2016, Device CAL:n käyttö korkeamman SQL Server -version, kuten 2019, käyttämiseen ei kuitenkaan ole mahdollista. Varmista siksi, että sinulla on oikea versio Device CAL:ista, kun käytät SQL Server 2019:ää.

Miksi SQL Server 2019 Standard-versiossa on asiakaskäyttölisenssejä?

SQL Server 2019 -version Standard-versiossa Microsoft tarjoaa valinnaisesti CAL-pohjaista lisensointia muun muassa laitteille (päätelaitteille). Palvelimen käyttöoikeuksien lisensointi Device CAL:ien kautta on edullisempaa erityisesti pk-yrityksille, joiden SQL Serverin suorituskyky on heikompi, mutta se riittää tarpeisiin. Tämäntyyppiseen SQL Server 2019 -käyttöön Microsoftin lisensointimalli tarjoaa kaksi erilaista CAL-tyyppiä:

 • SQL Server 2019 Device CAL: tämä antaa palvelimen käyttöoikeudet erilliselle päätelaitteelle (PC, kannettava tietokone, pöytä, mobiili)
 • SQL Server 2019 User CAL: tämä antaa palvelimen käyttöoikeudet erilliselle käyttäjälle

Esimerkiksi usean laitteen asiakaslisenssien ostaminen SQL Server -ominaisuuksien käyttämiseksi on tällöin yleensä halvempaa kuin palvelinlisensointi ytimittäin.

Mitkä ovat SQL Server 2019:n laite CAL:ien lisensoinnin erityispiirteet?

Device CAL on lisenssi, joka antaa tietylle päätelaitteelle (laitteelle) käyttöoikeudet SQL Server 2019:ään. Tätä alkuperäisen rekisteröinnin yhteydessä määritettyä päälaitetta ei voi muuttaa myöhemmin, eikä määritystyyppiä - laitteesta User CAL:ksi - voi muuttaa. Näiden rajoitusten tarkoituksena on estää CAL:ien väärinkäyttö ja lisätä turvallisuutta, koska luvattomat tai ulkomaiset käyttäjät eivät voi käyttää yrityksen palvelinta.

Mitkä ovat SQL Server 2019:n Device CAL:n edut?

Toiminnallisuuden osalta päätepisteisiin perustuvan asiakaslisenssin ja käyttäjille tarkoitetun lisenssin välillä ei ole periaatteessa mitään eroa. Vastaavat edut näkyvät tyypillisten SQL Server -käyttöjen tyypin mukaan. SQL Serveriä käyttävät yritykset eroavat yleensä toisistaan yleisiin työnkulkuihin käytettävien työasemien määrän tai tyypin suhteen: Esimerkiksi tietyissä projekteissa useat työntekijät saattavat jakaa yhden tietokoneen tai käyttää sitä vuorotellen, kun taas toisessa työympäristössä sama käyttäjä käyttää säännöllisesti täysin eri päätelaitteita SQL-palvelimen käyttöön.

Sitomalla SQL Server 2019:n laitelisenssi yksinomaan tiettyyn Windows-yhteensopivaan päätelaitteeseen - sen sijaan, että SQL Serverin käyttöoikeutta käytettäisiin käyttäjälle, syntyy erilaisia käyttötapoja tyypistä riippuen: Jos kyseessä on mobiilipäätelaite, kuten kannettava tietokone, kyseinen käyttäjä voi käyttää SQL-palvelinta sen kautta paitsi yrityksen sisällä, esim. työpaikalla, myös sen ulkopuolella, esim. yrityksen toisessa toimipisteessä tai kotona.Office. Tietokoneella pääsy tapahtuu luonnollisesti aina samassa paikassa.

Päätelmä

Se, mikä SQL Server 2019: n CAL-tyyppi tarjoaa enemmän käyttöönottovaihtoehtoja tietyssä organisaatiossa, vaihtelee siis vallitsevan käyttöskenaarion mukaan. Päätös asiakaskäyttölisenssityypistä on tehtävä ennen ostoa, sillä kuten jo mainittiin, SQL Serverin Device CAL -palvelinta ei voi myöhemmin vaihtaa User CAL -palvelimeksi tai päinvastoin.

Työntekijöiden määrän lisäksi merkitystä on myös sillä, millä tavoin päätelaitteita pääasiassa käytetään: Jos monet työntekijät käyttävät vuorotellen samaa tietokonetta SQL-palvelimen käyttämiseen, olipa kyse sitten sisäisestä tai ulkoisesta tai liikkuvasta palvelimesta, lisensointi Device CAL:ien avulla tarjoaa enemmän etuja. Laite CAL:t ovat siis sopiva lisensointimuoto, kun useat työntekijät käyttävät SQL-palvelinta säännöllisesti vuorotellen yhden päätelaitteen kautta.

Osta Device CAL:t Microsoft SQL Server 2019:lle vain yhdestä lisenssistä Wiresoftin verkkokaupasta

Laite CAL:t SQL Server 2019:lle ovat saatavilla Wiresoftin verkkokaupassa jo yhden käyttäjän lisenssistä alkaen - käytettynä ohjelmistona tarjous on huomattavasti halvempi kuin vastaava uusi lisenssi, eikä CAL:n "käytetty" tila aiheuta haittaa käytettävyydelle, sillä ohjelmisto ei voi kulua.

Mitä käytetään SQL Server 2019:n laite CAL:eissa?

Wiresoftin verkkokaupassa tarjotut SQL Server 2019:n Device CAL:t ovat alkuperäisiä käyttöoikeuksia, jotka ovat saatavilla osana Microsoftin lisensointiohjelmaa; sillä erotuksella, että ne olivat kerran osa SQL Server 2019:n volyymilisenssiä päätelaitteille, jotka yritys on ostanut ja jotka yritys on myynyt edelleen tarpeettomia yksittäisiä Device access -lisenssejä tai volyymilisenssiä Wiresoftille. Tämä entinen volyymilisenssi hajotettiin ja muunnettiin yksittäisiksi lisensseiksi, ja tässä prosessissa Device CAL:t merkittiin käytetyksi ohjelmistoksi tai käytetyksi ohjelmistoksi. Kuten jo mainittiin, tämä nimitys ei merkitse SQL Serverin Device CAL -ohjelmiston kulumista, eikä se merkitse mitään rajoituksia sen toiminnallisuuteen tai sen käyttöön rajoittamattomaksi ajaksi.

Minkälaisen tietoturvan SQL Server 2019:n käytetyt Device CAL:t tarjoavat?

Käytettyjen ohjelmistojen, kuten SQL Serverin Device CAL:ien, ostaminen Wiresoftilta ei ole vain halvempaa asiakkaille, vaan myös turvallista! Koska jo yhden laitteen CAL Microsoft SQL Server 2019 saat paitsi halvemmalla kuin vastaava uusi ohjelmisto, mutta sinulla on myös ostajan turvallisuus kautta instant download maksun jälkeen sekä lisenssin aktivointi mukana määrä lisenssiavain.

Wiresoftissa saatavilla olevat SQL Server 2019: n Device CAL:t ovat peräisin eri yritysten lisenssivarastoista. Sen vuoksi käytettyjen ohjelmistojen kauppaan sovelletaan tavanomaista lainkäyttövaltaa. Näin hyväksytään nimenomaisesti käytetyillä ohjelmistoilla käytävä kauppa, mikä on selvästi vahvistettu yhä uudelleen eri tuomioistuinten päätöksissä.

Sinulle asiakkaana Microsoft Device CAL for SQL Server 2019 -laitteen tai muun Wiresoftin tarjoaman asiakaslisenssin ostaminen sekä käyttö käytettynä ohjelmistona merkitsee oikeusturvaa, koska mitään lakisääteisiä säännöksiä ei rikota. Koska kaikki ostajat voidaan todistaa täydellisesti, Wiresoftin käytetyt CAL-ohjelmat ovat myös tarkastuksenkestäviä!

Edut käytetyn Device CAL:n ostamisesta SQL Server 2019:lle

Laite CAL:ien tarjoaminen SQL Server 2019:lle tai muille CAL:eille Wiresoftin käytettynä ohjelmistona ei ainoastaan tarjoa asiakkaillemme edullista vaihtoehtoa muille tarjouksille, vaan antaa heille myös valinnanvapauden SQL Server -palveluiden tarkkaan lisensointiin tarvittavien laite CAL:ien tarkan määrän suhteen epäkäytännöllisemmän lisenssien porrastuksen sijaan, mikä vähentää lisensointikustannuksia.

Wiresoft-verkkokaupan laaja valikoima käytettyjä ohjelmistokohtaisia CAL-lisenssejä sisältää Device CAL- ja User CAL-lisenssejä SQL Server 2019:lle ja MS SQL Serverin käyttöoikeuksien vanhemmille versioille, mukaan lukien vastaavat palvelinlisenssit. Näin voit välttää uuden laitteiston hankinnan tai mahdolliset yhteensopivuusongelmat. Hyödy Wiresoftin laajasta käytettyjen ohjelmistojen valikoimasta eri CAL-ohjelmistoja SQL Serverille jne. varten!

Wiresoft-ohjelmistokaupasta löydät Device CAL -lisenssit SQL Server 2019:lle sekä asiakaskäyttöoikeudet muihin Microsoft Server -ohjelmistoihin - aina edullisesti käytettyinä ohjelmistoina ja heti käyttökelpoisena välittömän latauksen ja aktivoinnin kautta. Jos sinulla on kysyttävää SQL Server 2019:n tai jonkin muun Microsoft-tuotteen Device CAL:ista, ota yhteyttä chatissa, sähköpostitse tai puhelimitse.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 10 PAKETIN LAITE CAL"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 10 PAKETIN LAITE CAL"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat