Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 2-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 2-CORE

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

 • SW10110
 • 9EM-00653
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
50,90 € * 55,90 € * (8,94% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Core 2 Core Lisäosa
Laitteet 1x
Virtuaalikoneet Vaatii peruslisenssin
Medium Lataa
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimituksen laajuus Käyttöoikeus


Täydennä joustavasti lisenssivaatimuksiasi Windows Server 2019 Standard  Wiresoftin 2-Core -paketeilla! Standard Windows Server 2019 -versio on kehitetty erityisesti pienempien datakeskusten käyttöön: se tarjoaa riittävät virtualisointimahdollisuudet yhdistettynä hyvään skaalautuvuuteen, vahvaan suorituskykyyn sekä tehokkaisiin tietoturvatasoihin, joita tarvitaan tietojen ja sovellusten luotettavaan suojaamiseen monissaCloud-ympäristöissä.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 2-CORE"

Microsoft Windows Server 2019 Standard 2-Core

Täydennä Windows Server 2019 Standardin lisensointitarpeitasi joustavasti Wiresoftin 2-Core-paketeilla! Windows Server 2019:n Standard Edition on kehitetty erityisesti pienempien datakeskusten käyttöön: se tarjoaa riittävät virtualisointimahdollisuudet yhdistettynä hyvään skaalautuvuuteen, vahvaan suorituskykyyn sekä tehokkaisiin tietoturvakerroksiin, joita tarvitaan tietojen ja sovellusten luotettavaan suojaamiseen monipilviympäristöissä.

Windows Server 2019 Standard -palvelinkäyttöjärjestelmä yhdistää fyysiset ja virtuaaliset verkot tietojen ja palvelujen toimittamiseen pilvipalvelimien kautta, joten se soveltuu erinomaisesti pk-yritysten IT-tarpeisiin. Windows 10 -käyttöjärjestelmän, monien optimointien sekä uusien tehokkaiden toimintojen ansiosta tämä versio on parhaiten varustettu kaikkiin työtehtäviin.

Tärkeä päätöksentekotekijä Windows Server 2019: n Standard Editionin hankinnassa ovat käytettävissä olevat virtualisointimahdollisuudet - myös konttien avulla. Nämä toiminnot ovat välttämättömiä erityisesti pienemmille yrityksille, jotka haluavat tarjota luotettavia infrastruktuureja myös tällä alalla.

Windows Server 2019:n standardipainoksessa yritykset voivat yhdistää kiinteät ympäristöt entistä tiiviimmin pilvipalveluihin muun muassa Microsoft Azure Services -palveluiden kautta, jotka tarjoavat lisää hybriditoimintoja ja tietoturvatasoja.

Windows Server 2019 Standard Editionin lisensointi on ytimiin perustuva, ja vähimmäismäärä on 16 ydintä palvelinta kohden. Myös palvelimet, joissa on enemmän ytimiä, voidaan lisensoida kätevästi ja joustavasti 2-ytimisten pakettien avulla.

Windows Server 2019 Standard 2-Core -paketti löytyy Wiresoftista käytettynä ohjelmistona - jonka suurena etuna on huomattavasti alhaisempi hinta kuin vastaavilla uusilla tuotteilla - ja ilman eroja kaikissa tyypillisissä ominaisuuksissa, joita tämä painos tarjoaa toimintojen - erityisesti virtualisoinnin -, turvallisuuden ja suorituskyvyn osalta. Seuraavassa yleiskatsauksessa on yksityiskohtaisia tietoja kaikista Windows Server 2019 Standard Editionin ominaisuuksista ja toiminnoista sekä 2-ytimisiin paketteihin sovellettavista Microsoftin lisenssiehdoista.

Windows Server 2019 Standard monipilviympäristöjen käyttöön

Windows Server 2019 Standard -versio tarjoaa myös joitakin virtualisointivaihtoehtoja, jotka vaikuttavat myös tietojen ja sovellusten turvallisuuteen - korkeammalla tasolla kuin edellinen versio: tähän vaikuttavat monet parannukset ja lisäykset siellä jo tunnettuihin toimintoihin, samoin kuin vaihtoehdot ohjelmistomääriteltyjen hyperkonvergenssi-infrastruktuurialustojen (HCI) luomiseksi; nämä tarjoavat entistä enemmän etuja palvelin- ja työpöytävirtualisoinnille helpomman käyttöönoton ja skaalautumisen sekä paremman hallittavuuden kautta.

Vertailu: Mitä ominaisuuksia Windows Server 2019 Standard tarjoaa?

Päätökseen ostaa Windows Server 2019: n Standard Edition -versio vaikuttaa yleensä se, että tietyt virtualisointitoiminnot eivät ole käytettävissä tai ne ovat käytettävissä vain rajoitetulla suorituskyvyllä: Esimerkiksi Hyper-V:tä voidaan käyttää tässä yhteydessä vain hyvin rajoitetusti, samoin suojatut virtuaalikoneet (Shielded Virtual Machines, VM), Storage Spaces Direct ja tallennuksen replikointi sekä SDN (Software Defined Networking) ja SDS

(Software Defined Storage).

Virtualisointivaihtoehdot Windows Server 2019 Standardissa

Periaatteessa Windows Server 2019 Edition Standard tarjoaa vain rajoitetusti virtualisointia - se on siis suunniteltu enemmänkin yrityksille, joissa virtualisointi on toissijaisessa asemassa. Näin ollen myös käytettävien virtuaalikoneiden ja Hyper-V-säiliöiden määrä on rajoitettu, ja kuten laajemmassa versiossa, RAM-muistia on rajoitettu 24 TB:iin. Lisätietoja on jäljempänä.

Varastointi Replica

Windows Server 2019 Standard Editionissa tallennustoiminto Storage Replica on käytettävissä rajoituksin, kun taas Storage Spaces Direct ei ole tuettu. Storage Replica tukee sekä synkronista että asynkronista tietojen replikointia ja estää tietojen katoamisen tiedostojärjestelmätasolla: synkroninen replikointi peilaa tietoja fyysisissä sijainneissa vikasietoisella volyymilla, ja asynkroninen replikointi suorittaa tämän toiminnon sijainnin välillä verkkoyhteyksien kautta, joissa on suurempi viive.

Muita Windows Server 2019 Standardin uusia ominaisuuksia

Windows Server 2019 Standard -versiossa on saatavilla myös seuraavat keskeiset ominaisuudet analytiikkaa, konttien käyttöä ja hybridi-infrastruktuurin yhdistämistä varten:

System Insights kattavaa palvelinanalyysia varten

Windows Server 2019:ssä on tätä tarkoitusta varten käytettävissä ennakoiva analytiikkaominaisuus System Insights, jota koneoppimismalli tukee tehokkaamman toiminnan varmistamiseksi. System Insights tarjoaa kattavan näkemyksen paikallisesti käyttöönotettujen palvelimien toiminnasta analysoimalla suorituskykyindikaattoreita ja tapahtumia, jotta voidaan tehdä tarkkoja ennusteita Windows Server -instanssien reaktiivista hallintaa varten, mikä voi vähentää vaivaa ja auttaa organisaatioita alentamaan käyttökustannuksia.

Kubernetes- ja Linux-tuki

Windows Server 2019 tarjoaa myös kattavan konttituen Standard Editionissa. Hyper-V-säiliöitä käytettäessä on kuitenkin otettava huomioon, että Standard Edition -lisenssi sallii vain kaksi säiliötä, koska näille sallitaan vain kaksi virtuaalikonetta (VM). Windows-säiliöitä sen sijaan voidaan käyttää rajattomasti.

Lisäksi Kubernetesia ja Linuxia tuetaan nyt kattavammin, joten Kubernetesin avulla hallinnoituja Linux- ja Windows-kontteja voidaan käyttää rinnakkain. Etenkin Kubernetesin osalta uudet toiminnot, kuten konttien verkottaminen, ovat saatavilla myös standardiversiossa.

Tietojen ja verkon parempi suojaus Azure-palveluiden avulla

Azuren kanssa hybriditoiminnot ovat saatavilla myös Windows Server 2019 Standardissa, jotta ne toimivat saumattomasti sekä tiloissa sijaitsevassa datakeskuksessa että pilvessä. Azure yksinään tarjoaa pilvipalvelun, jossa on kokonaisvaltainen hybridi-infrastruktuuri, jossa on yhtenäiset tietoturva-, identiteetti- ja hallintaominaisuudet:

 • Azure Active Directory mahdollistaa identiteettien universaalin hallinnan ja suojauksen useissa ympäristöissä.
 • Azure Arcin avulla Azuren hallinta ja Azure-palvelut voidaan laajentaa mihin tahansa infrastruktuuriin.
 • Windows Admin Centerin kautta Azure-palvelut, kuten Azure Backup, Azure Site Recovery ja Azure Monitor, voidaan aktivoida nopeasti ja helposti.

Windows Server 2019 Standardin Azure-palvelut eivät siis tarjoa ainoastaan parempaa suojausta toimitiloissa olevalle Active Directorylle, vaan myös helpompaa tietojen synkronointia ja varmuuskopiointia.

Laitteistovaatimukset Windows Server 2019 Standardin asentamista ja käyttöä varten

Windows Server 2019 perustuu Windows 10 -käyttöjärjestelmään. Jotta Windows Server 2019 Standardia voidaan käyttää rajoituksetta ja turvallisesti, taustalla olevan laitteiston on täytettävä kaikki alla luetellut vähimmäisvaatimukset. Lisävaatimukset riippuvat lisäksi kunkin järjestelmän kokoonpanosta ja muista asennetuista sovelluksista.

 • Kiintolevytila: 32 GB
 • Päämuisti (RAM): 512 Mt
 • Levytila palvelimen työpöytänäyttöä varten: 2 GB
 • Prosessori: 64-bittinen arkkitehtuuri
 • Prosessorin nopeus: 1,4 GHz
 • Näytönohjain: 1 024 x 768 pikseliä, tuki Super VGA:lle
 • Verkkokortti: Gigabit Ethernet, 1x

Lisensointi Windows Server 2019 Standard 2-Core -paketin kanssa

Windows Server 2019 Standard Edition -palvelimen lisensointi suoritetaan myös käytettyjen ohjelmistojen osalta Microsoftin lisensointisääntöjen mukaisesti: Ytimien lukumäärää käytetään lisenssivaatimuksen laskentaperusteena. Sovelletaan seuraavia säännöksiä.

Microsoftin yleiset lisenssiehdot Windows Server 2019 Standardille

Palvelinohjelmistot, kuten Windows Server 2019 Standard Edition, lisensoidaan aina käytetyn fyysisen laitteiston perusteella. Fyysisten ydinprosessoreiden määrän lisäksi otetaan huomioon myös virtuaalipalvelimien määrä. Kukin palvelinlisenssi kattaa 2 fyysistä prosessoriydintä. Microsoftin lisenssisäännösten mukaisesti lähtökohtana on aina 8 ytimen vähimmäismäärä prosessoria kohti, vaikka nykyisessä laitteistossa olisi vähemmän kuin 8 ydintä. Lisäksi kussakin fyysisessä palvelimessa käytetään vähintään kahta prosessoria, jolloin ytimiä on vähintään 16.

Palvelimet, joissa on enemmän kuin 16 ydintä, on lisensoitava lisäksi Windows Server 2019 Standardin 2-ydinpaketeilla.

Windows Server 2019 Standardin lisälisenssivaatimukset

Hyper-V-ympäristössä kaikki fyysisiä prosessoriytimiä vastaavat prosessorit on lisensoitava. Windows Server Standard -versio oikeuttaa käyttämään enintään kahta Hyper-V-instanssia per ydinlisenssi. Jos Standard Editioniin tarvitaan lisää Hyper-V-instansseja, kaikki aktiiviset ytimet on lisensoitava uudelleen tätä tarkoitusta varten.

Windows Server Standard -lisenssin lisäksi kaikilla Windows Server 2019:ää käyttävillä asiakkailla - sekä käyttäjillä että päätelaitteilla - on oltava oma asiakaslisenssi (CAL). Näitä käyttäjä- ja laitekohtaisia CAL-ohjelmia on saatavana myös Wiresoftilta kohtuulliseen käytettyyn hintaan.

Usein kysytyt kysymykset Wiresoftin käyttämistä ohjelmistoista, kuten Microsoft Windows Server 2019 Standard Editionista

Wiresoftin tarjoaman käytetyn Windows Server 2019 Standard -palvelimen 2-ytimisen paketin toiminnallisuus ei yleensä poikkea vastaavasta uudesta, käyttämättömästä palvelinlisenssistä - koska ohjelmistot eivät yleensä kulu. Seuraavassa on vastauksia muihin tyypillisiin kysymyksiin, jotka koskevat käytettyjä Windows Server -lisenssejä.

Mistä Windows Server 2019 Standard 2-Core -palvelimen käytetyt ohjelmistot ovat peräisin?

Windows Server 2019 Standardin käytetyt ohjelmistot, kuten 2-Core-paketti, tulevat yrityksiltä, jotka yleensä ostivat sen ensin uutena itse, eivät aina, mutta usein myös käyttivät sitä ja myivät sen myöhemmin Wiresoftille. Wiresoftille tehdyn lisäoston tai Wiresoft Shopin tarjouksen kautta tätä kutsutaan käytetyksi ohjelmistoksi, vaikka sitä voidaan käyttää kuin uutta lisenssiä.

Onko käytettyjen Windows Server 2019 Standard -ohjelmistojen myynti sekä ostaminen ja käyttö laillista?

Kyllä: Wiresoftin käytettyjen ohjelmistojen avulla voit ostajana luottaa siihen, että sekä Windows Server 2019 Standard 2-Core -ohjelmiston osto että säännöllinen käyttö eivät riko voimassa olevia lakeja: määräävä oikeudellinen tilanne sallii sekä Microsoftin käytettyjen ohjelmistojen kaupan että niiden käytön, kunhan ne ovat peräisin yrityksen lisenssivarastosta. Useat tuomioistuinten päätökset ovat vahvistaneet tämän tosiasian kerta toisensa jälkeen.

Onko myös käytetyissä Windows Server 2019 Standard 2-Core -lisensseissä ostajansuoja?

Kyllä: Wiresoftin käytettynä ohjelmistona tarjoama Windows Server 2019 Standard 2-Core -paketti, kuten muutkin käytetyt ohjelmistot, tarjoaa sinulle ostajana saman turvallisuuden ja edut kuin uudet palvelinohjelmistot: Sinulla on siis tavanomainen ostajan turvallisuus, sillä ohjelmisto ladataan heti oston jälkeen ja lisenssi aktivoidaan välittömästi toimitetulla voimassa olevalla lisenssiavaimella.

Onko Wiresoftin käytetyillä ohjelmistoilla, kuten Windows Server 2019 Standard 2-Core, muita etuja?

Wiresoftin käytetyt ohjelmistot tarjoavat asiakkaillemme myös suuren taloudellisen edun alhaisemman hintansa ansiosta, sillä he voivat päivittää ohjelmistovarastonsa niiden avulla edullisemmin kuin vastaavien uusien tuotteiden avulla. Microsoftin käyttämät ohjelmistot, kuten Wiresoftin ohjelmisto, voivat näin ollen myös osaltaan vähentää käyttökustannuksia, koska ne tarjoavat myös tarkastusturvallisuutta täydellisen ostotodistuksen ansiosta!

Wiresoft-ohjelmistokaupasta löydät edullisena käytettynä ohjelmistona Windows Server 2019 Standard 2-Core Package -paketin painoksen lisäksi myös 16-Core Package -paketin palvelimen peruslisensointiin. Jos virtualisointivaatimuksesi ovat korkeammat, löydät myös Windows Server 2019 Datacenter Editionin - sekä vastaavat Windows Server 2019:n esiversiot - sekä tarvittavat asiakaskäyttöluvat (CAL). Wiresoftin laajaan käytetyn ohjelmiston valikoimaan kuuluu myös monia muita Microsoftin ohjelmia - kaikilla mainituilla eduilla. Jos sinulla on kysyttävää Windows Server 2019 Standard -lisensoinnista, voit käyttää asiantuntijaneuvoja chatissa, sähköpostitse tai puhelimitse.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 2-CORE"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 2-CORE"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat