Chat with us, powered by LiveChat
LAINSÄÄDÄNTÖ
Yritysasiakkaat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Trustmask
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 25 PACK DEVICE CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 25 PACK DEVICE CAL
25 Pack - Device CALs for Remote Desktop Services for Windows Server 2016 -laitteille ostaa käytettynä Jotta Windows Server 2016:n RDS-palveluja (Remote Desktop Services) voidaan käyttää, jokaiselle käyttäjälle tarvitaan vastaava RDS...
915,90 € *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 10 PACK DEVICE CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 10 PACK DEVICE CAL
10 Pack - Device CALs for Remote Desktop Services for Windows Server 2016 -laitteille osta käytettyinä Jotta Windows Server 2016:n RDS-palveluja (Remote Desktop Services) voidaan käyttää, jokaiselle käyttäjälle tarvitaan vastaava RDS...
372,90 € *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 5 PACK DEVICE CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 5 PACK DEVICE CAL
5 Pack - Device CALs for Remote Desktop Services for Windows Server 2016 -laitteille ostaa käytettynä Jotta Windows Server 2016:n RDS-palveluja (Remote Desktop Services) voidaan käyttää, jokaiselle käyttäjälle tarvitaan vastaava RDS...
188,90 € *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 25 PACK USER CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 25 PACK USER CAL
25 Pack - Remote Desktop Services User CALs for Windows Server 2016 ostaa käytettynä Windows Server 2016: n etätyöpöytäpalveluiden käyttöä varten jokainen käyttäjä tarvitsee RDS Client Access Licence -lisenssin (lyhyesti: RDS User CAL),...
915,90 € *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 10 PACK USER CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 10 PACK USER CAL
10 Pack - Remote Desktop Services User CALs for Windows Server 2016 ostaa käytettynä Windows Server 2016: n etätyöpöytäpalveluiden käyttöä varten jokainen käyttäjä tarvitsee RDS Client Access Licence -lisenssin (lyhyesti: RDS User CAL),...
372,90 € *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 5 PACK USER CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 5 PACK USER CAL
5 Pack - Remote Desktop Services User CALs for Windows Server 2016 ostaa käytettynä Windows Server 2016: n etätyöpöytäpalveluiden käyttöä varten jokainen käyttäjä tarvitsee RDS Client Access Licence -lisenssin (lyhyesti: RDS User CAL),...
188,90 € *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 USER CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 USER CAL
Remote Desktop Services User CALs for Windows Server 2016 ostaa käytettyinä Jotta jokainen käyttäjä voi käyttää Remote Desktop Services Windows Server 2016 -palvelinta, hän tarvitsee RDS Client Access License -lisenssin (lyhyesti RDS...
40,90 € *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 DEVICE CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 DEVICE CAL
Συσκευές CALs για Remote Desktop Services σε Windows Server 2016 αγοράζουν μεταχειρισμένα Για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε το Remote Desktop Services (RDS) του Windows Server 2016, απαιτείται για κάθε χρήστη μια αντίστοιχη άδεια...
40,90 € *

Microsoft Remote Desktop Services 2016:n edut

Microsoftin Remote Desktop Services 2016 voidaan tarjota joko istuntopohjaisina työpöytinä tai virtuaalisena työpöytäinfrastruktuurina (VDI), ja myös molempien yhdistelmä on mahdollinen. Istuntopohjaisessa työpöytien virtualisoinnissa käyttäjät jakavat virtuaalikoneen, mikä on erityisen hyödyllistä tehtäväkeskeisille sovelluksille. VDI puolestaan sopii erityisen hyvin hankkeisiin, joissa ympäristön ja tietojen turvallisuudella on merkitystä.

Etätyöpöytäpalveluiden 2016 edut yhdellä silmäyksellä

  • RDS 2016 -lisensoitua päätepalvelinta voivat käyttää monet päätelaitteet, joilla on voimassa oleva User CAL- tai Device CAL -lisenssi: esimerkiksi Windows- tai Apple-tietokoneet, tabletit ja älypuhelimet sekä ThinClientit.
  • Vanhemmat tietokoneet hyötyvät päätepalvelimen vahvasta laskentatehosta ja voivat siten käyttää myös kaikkia RDS 2016: n palveluja.
  • Päätepalvelimen keskitetty ylläpito vähentää tietotekniikan työmäärää, mikä lisää käytettävyyttä ja vähentää samalla kustannuksia.
  • Ohjelmistolisenssien tarve on optimoitu.
  • Tietojen suojaus luvattomalta käytöltä ja haittaohjelmilta paranee myös.
  • RemoteApps-sovellusten kautta käyttäjille myönnetään pääsy vain niihin sovelluksiin, jotka on vapautettu heille.
  • VPN:n kautta päätepalvelimen RDS 2016 on käytettävissä myös liikkeellä. Joustavat työpisteet ovat siten helposti luotavissa.
  • Windows Server Containers on saatavilla Windows Server 2016:n kanssa.

Suuri skaalautuvuus ja saatavuus

RDS 2016 vähentää myös päätepalvelinten hallinnointiin tarvittavaa työtä verrattuna asiakaspalvelinverkkoihin. Järjestelmänvalvojat ja käyttäjät, joilla on CAL, hyötyvät Windows Server 2016 RDS:n skaalautuvuudesta ja yksilöllisesti määriteltävästä automaatiosta. Useita palvelimia voidaan liittää yhteen työympäristöön suorituskyvyn ja luotettavuuden lisäämiseksi Hyper-V:n avulla ja työpöytien ja sovellusten tarjoamiseksi sijainnista riippumatta. Myös Linuxia voidaan käyttää sen kanssa.

Automaatiotyökalut, kuten Desired State Configuration ja PowerShell, helpottavat ylläpitäjien hallinnointia ja säästävät siten myös aikaa. Remote Desktop Services 2016: n hybridipilviratkaisut ovat ihanteellisia tallennus-, varmuuskopiointi-, palautus- ja VM-skenaarioihin. Palvelunlaatua koskevien sääntöjen avulla voidaan määritellä, mitkä sovellukset asetetaan etusijalle.

Etätyöpöytäpalveluiden 2016 suuri joustavuus ja käyttöönotto

RDS 2016: n virtualisointiympäristöt tarjoavat suurta joustavuutta sovellusten tarjoamisessa kullekin yksittäiselle käyttäjälle: työntekijät voivat käyttää päätepalvelimelle asennettuja ohjelmia myös ThinClients- tai ZeroClients-ohjelmien kautta kirjautumisen jälkeen. RemoteAppin avulla yksittäiset sovellukset ovat käytettävissä käyttäjän työpöydällä, mikä mahdollistaa yksilöllisen pääsyn yksittäisiin palveluihin ja tarjoaa lisäksi etuja erityisesti turvallisessa etäympäristössä työskentelyyn.

Etätyöpöytäpalveluita 2016 voidaan käyttää myös vanhempien tietokoneiden kanssa CAL:n avulla

RDS 2016: n avulla Windows-palvelimen laskentateho on yhtä lailla käytettävissä kaikissa työasemissa yksittäisten päätelaitteiden nopeudesta riippumatta. Sovellusten virtualisoinnin ansiosta myös vanhemmat tietokoneet, joilla on asiakaslisenssi, voivat hyödyntää Remote Desktop Services -palveluita täysimääräisesti.

Parempi tietosuoja

Remote Desktop Services 2016: n korkea turvallisuustaso vähentää myös riskejä, jotka voivat aiheutua käyttäjän virheellisestä käytöstä. Monikerroksinen turvajärjestelmä havaitsee hyökkäykset ja estää ne. Windows Defenderin lisäksi Windows Server 2016 tarjoaa myös ilmaisimia, jotka ilmoittavat tunkeutumisista ja minimoivat mahdolliset vahingot. Virtuaalikoneiden salauksen lisäksi myös muut työkalut auttavat varmistamaan arkaluonteisten tietojen turvallisuuden. Näihin kuuluvat Credential Guard, joka suojaa kirjautumistietoja, ja ominaisuudet, kuten Just Enough Administration ja Just-In-Time Administration. Microsoftin Hyper-V on hypervisor-pohjainen virtualisointitekniikka, jota voidaan käyttää erityisen arkaluonteisten sovellusten eristämiseen.

Windows Server -konttien käyttäminen Remote Desktop Services 2016 -palvelujen kanssa

Windows Server Containers integroitiin myös Windows Server 2016 -versioon. Ne perustuvat avoimen lähdekoodin Docker-alustaan, ja ne ovat saatavilla Windows Server Containers- tai Hyper-V Containers -konteina. Containerit mahdollistavat sovellusten eristetyn käytön fyysisissä ja virtuaalikoneissa tai Hyper-V:ssä. Niitä hallitaan joko Docker-asiakasohjelmalla tai PowerShellillä.

Etätyöpöytäpalveluiden 2016 asiakaskäyttölisenssit

Jotta voit käyttää kaikkia RDS 2016: n mukana toimitettuja sovelluksia käyttäjänä, tarvitset CAL-lisenssin (Client Access Licence), joko User CAL: n tai Device CAL:n. Tämä tarkoittaa, että kaikkia palveluja, myös VDI-tekniikoita (Virtual Desktop Infrastructure), voidaan käyttää kaikkialla, missä Internet on käytettävissä.

Microsoftin lisensointijärjestelmä perustuu käyttäjien asiakaslisensseihin Windows Server 2016:n lisäksi myös Remote Desktop Services -palvelujen osalta. Ohjelmiston käyttö (lisenssin perusteella) on siis riippumaton sen toteutuksesta. Windows Server -käyttöjärjestelmä myöntää oletusarvoisesti vain kaksi etäkäyttöoikeutta, joita voidaan käyttää vain palvelimen hallinnointiin. Käyttäjät eivät saa käyttää niitä. Microsoftin lisenssiehdoissa määrätään tässä yhteydessä, että määritettyjen palvelujen käyttäminen edellyttää käyttäjältä tai loppulaitteelta RDS CAL: ää. Tätä sääntöä sovelletaan myös, jos käyttäjä haluaa käyttää Windows-palvelinta kolmannen osapuolen ohjelmiston kautta; tämä edellyttää myös vastaavaa RDS-lisenssiä. Nämä rajoitukset merkitsevät myös lisäturvaa tiedoille, koska luvattomilta kolmansilta osapuolilta tai tunkeutujilta evätään pääsy tietoihin.

RDS 2016:n käyttäjä- ja laitekohtaisten CAL-koodien erot

Kuten tavallista, Microsoft tarjoaa myös Windows Remote Desktop Services 2016 -palveluille kaksi erilaista lisensointimuotoa. Riippuen siitä, keskitytäänkö käyttäjään vai laitteeseen, nämä ovat User CALs tai Device CALs. Tämä tarkoittaa, että joko yksittäisellä käyttäjällä tai yksittäisellä päätelaitteella on valtuudet käyttää etätyöpöytäpalveluita. Näiden kahden lisenssityypin välillä ei ole mahdollista vaihtaa.

User CAL on aina tarkoitettu yhdelle käyttäjälle, riippumatta käytetystä laitteesta. Tämä käyttäjä voi siis käyttää palvelinpalveluja täysin eri laitteista User CAL:n kautta. Ei ole väliä, tekeekö hän tämän työpöytätietokoneeltaan toimiston työasemalla, toisesta tietokoneesta, esimerkiksi toisessa paikassa tai kotitoimistossa, tai kannettavasta tietokoneesta, kun hän on liikkeellä.

Device CAL on laitekohtainen lisenssi, joka on sidottu tiettyyn yksittäiseen laitteeseen, esim. toimiston pöytätietokoneeseen TAI kannettavaan tietokoneeseen, riippumatta sen käyttäjästä. Tämä tarkoittaa, että jokainen käyttäjä, jolla on lupa käyttää lisensoitua päälaitetta, voi myös käyttää sille tarjottuja etätyöpöytäpalveluita.

Se, minkä tyyppinen CAL on yritykselle sopivin, voi tietenkin vaihdella tapauskohtaisesti. Yhtäältä RDS-järjestelmää käyttävien työntekijöiden määrällä yrityksessä on merkitystä ja toisaalta vallitsevalla työmenetelmällä: Jos esimerkiksi eri työntekijät käyttävät Windows-sovelluksia ja -palveluita työpaikan kiinteässä tietokoneessa TAI vuorotellen kannettavassa tietokoneessa, Device CAL on sopivampi lisensointimuoto.

RDS-CAL 2016 osoitetaan fyysisesti kullekin laitteelle, ja lisenssipalvelin seuraa sitä Active Directory -jäsenyydestä riippumatta. RDS-CAL-järjestelmiä ei voi ylikuormittaa.

Jos työntekijä käyttää RDS 2016 -sovelluksia säännöllisesti mutta joustavasti eli eri laitteilla ja eri paikoista käsin, eli myös kotitoimistossa tai tien päällä, User CAL on käytännöllisempi lisenssityyppi.

RDS-CAL osoitetaan käyttäjälle Active Directoryssa, ja lisenssipalvelin seuraa sitä. RDS CAL:ia ei voi seurata työryhmän sisällä. Käyttäjien RDS-CAL:t voivat myös olla ylikuormitettuja.

Käyttäjän ja laitteen CAL-koodien yhdistelmää voidaan myös suositella.

Jos sinulla on kysyttävää Microsoft Remote Desktop Services 2016 -palvelun lisensointitarpeistasi, ota meihin yhteyttä - kokoamme sinulle mielellämme räätälöidyn lisensointipaketin, johon sisältyy edullinen tarjous.

Täydennä RDS 2016:n CAL-tarpeesi kohtuulliseen hintaan Wiresoftin avulla

Kun ostat Wiresoftilta Microsoft Remote Desktop Services 2016 -palveluiden käyttäjä- ja laitekohtaisia CAL-ohjelmia, säästät rahaa! Voit joko täydentää olemassa olevaa lisensointia RDS 2016 -palvelun CAL-lisensseillä tai päivittää vanhemmasta Microsoft Server -versiosta vuoden 2016 versioon. Käyttäjä- tai laite-CAL:ien avulla hyödyt Microsoftin tarjoamista monipuolisista virtualisointivaihtoehdoista ja skaalautuvuudesta sekä Wiresoftin edullisista hinnoista muihin palveluntarjoajiin verrattuna. Tämä johtuu siitä, että kaikki Microsoft-tuotteemme ovat alkuperäisiä lisenssioikeuksia, jotka ovat peräisin Euroopan alueelta ja jotka olemme laillisesti hankkineet yrityksiltä käyttämättöminä ohjelmistolisensseinä. Wiresoft on testannut niiden aitouden ja toimivuuden - monet innokkaat asiakkaamme vahvistavat, että on edullista ostaa CAL:t Remote Desktop Services 2016:lle Wiresoftilta. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja.