Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT POWERPOINT 2010 MICROSOFT POWERPOINT 2010
Lataa Microsoft PowerPoint 2010 Microsoft PowerPoint 2010 (esitysten luominen) Luo ammattimaisia -esityksiä Microsoft PowerPoint 2010:llä. Helpota yksilöllisiä malleja laajoilla suunnitteluvaihtoehdoilla. Käytä monipuolisia...
17,90 € *
MICROSOFT POWERPOINT 2013 MICROSOFT POWERPOINT 2013
Microsoft PowerPoint 2013 - klassinen Office ohjelmisto erillisenä ohjelmana PowerPoint on tyypillinen osa Microsoftin Office-paketteja , ja se on välttämätön vakuuttavien esitysten luomisessa, joita pidetään suorana lähetyksenä tai myös...
21,90 € *
MICROSOFT POWERPOINT 2021 MICROSOFT POWERPOINT 2021
Microsoft PowerPoint 2021 erillisenä ohjelmana Microsoft PowerPoint on klassinen ohjelmisto, jolla voidaan suunnitella vakuuttavia visualisointeja ja luoda eläviä esityksiä. PowerPoint 2021 on uusin versio hyväksi havaitusta...
85,90 € *
MICROSOFT POWERPOINT 2016 MICROSOFT POWERPOINT 2016
Microsoft PowerPoint 2016 osoitteessa Office erillisenä ohjelmana Microsoft PowerPoint on monipuolinen ohjelma, jolla voit suunnitella vakuuttavia esityksiä ja luentoja ja esittää tietoa selkeästi. PowerPoint 2016 -versio on uusi...
42,90 € *
MICROSOFT POWERPOINT 2019 MICROSOFT POWERPOINT 2019
Microsoft PowerPoint 2019 erillisenä ohjelmana Microsoft PowerPoint on klassinen ohjelmisto, jonka avulla voidaan suunnitella vakuuttavia visualisointeja ja luoda eläviä esityksiä. PowerPoint 2019 -ohjelmistolla on saatavilla uusin...
51,90 € *

Microsoft PowerPoint: Luovat esitykset vaikuttaviin esityksiin

Opi, miten Microsoft PowerPointin avulla voit luoda mukaansatempaavia esityksiä ja esittää ideasi tehokkaasti. Tässä artikkelissa tutustutaan Microsoft PowerPointin uusimpiin ominaisuuksiin ja mahdollisuuksiin, joiden avulla voit nostaa esityksesi seuraavalle tasolle.

Käyttöliittymä ja suunnitteluvaihtoehdot

Microsoft PowerPointin käyttöliittymä on suunniteltu intuitiiviseksi ja käyttäjäystävälliseksi. Tutustu erilaisiin suunnitteluvaihtoehtoihin, joiden avulla voit muokata esityksiäsi yksilöllisiksi. Työkalurivien ja valikoiden avulla voit helposti järjestää ja muotoilla sisältöä.

Multimediaelementit ja animaatiot

Herätä esityksesi eloon integroimalla multimediaelementtejä ja animaatioita. Microsoft PowerPointin avulla on helppo lisätä kuvia, videoita ja äänitiedostoja. Käytä animaatioefektejä viestisi vakuuttavaan välittämiseen.

Yhteistyö ja pilviintegraatio

Optimoi yhteistyö esityksissä Microsoft PowerPointin saumattoman integroinnin ja Microsoft 365 Cloudin avulla. Jaa työsi reaaliajassa ja mahdollista yhteistoiminnallinen muokkaus. Pilvisynkronointi varmistaa, että työskentelet aina esityksesi uusimmalla versiolla.

Mallit ja SmartArt-grafiikka

Nopeuta esitysten luomisprosessia Microsoft PowerPointin lukuisilla malleilla ja SmartArt-grafiikoilla. Valitse monista eri malleista ja luo ammattimaisen näköisiä dioja. Käytä SmartArtia monimutkaisen tiedon esittämiseen visuaalisesti houkuttelevalla tavalla.

Esitystila ja näytön tallennus

Microsoft PowerPointin esitystilan avulla voit esittää sisältösi tehokkaasti yleisölle. Näytön tallennus -toiminnon avulla voit integroida live-esittelyjä tai selityksiä suoraan esitykseesi.

Interaktiiviset elementit ja hyperlinkit

Lisää esityksesi vuorovaikutteisuutta integroimalla hyperlinkkejä ja interaktiivisia elementtejä. Linkitä dioja tai ulkoista sisältöä saumattoman navigoinnin varmistamiseksi. Microsoft PowerPoint tarjoaa sinulle työkalut, joilla voit osallistaa yleisösi aktiivisesti.

Päivitykset ja tuki

Pidä Microsoft PowerPoint ajan tasalla tarkistamalla säännöllisesti päivitykset. Jatkuvat parannukset tuovat uusien toimintojen lisäksi myös tietoturvapäivityksiä. Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia, Microsoftin Help Desk on käytettävissäsi.

Kaiken kaikkiaan Microsoft PowerPoint tarjoaa kattavan ratkaisun ammattimaisten esitysten luomiseen. Käyttäjäystävällisen käyttöliittymän, luovien suunnitteluvaihtoehtojen ja nykyaikaisten toimintojen ansiosta se on ihanteellinen sovellus ideoiden vakuuttavaan esittämiseen.

Luokat