Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 16-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 16-CORE

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

 • SW10454
 • P71-09391
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
2 915,90 € * 3 238,90 € * (9,97% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Core 16 Core
Laitteet 1x
Virtuaalikoneet Rajoittamaton
Medium Lataa
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi


Windows Server 2022 on uusi palvelinkäyttöjärjestelmä erityisesti suurille yrityksille. Tämä palvelinohjelmiston versio, joka perustuu osoitteeseen 10, tarjoaa entistäkin enemmän turvallisuutta ja vaihtoehtoja tietojen, sovellusten ja tarjoamiseen ja jakamiseen monimutkaisissa verkoissa ja täyttää näin ollen korkeimmat vaatimukset. Lisäksi -painos tarjoaa enemmän mahdollisuuksia hybridiominaisuuksien integrointiin ja hallintaan sekä virtualisointiin ja erilaisia suorituskykyparannuksia -kontteihin. Datacenter Microsoft Windows Services Datacenter Windows

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 16-CORE"

Microsoft Windows Server 2022 Datacenter - parannettu tietoturva suurille verkoille

Windows Server 2022 Datacenter on Microsoftin uusi palvelinkäyttöjärjestelmä erityisesti suurille yrityksille. Tämä Windows 10 -pohjainen versio palvelinohjelmistosta tarjoaa entistäkin enemmän turvallisuutta ja vaihtoehtoja tietojen, sovellusten ja palvelujen tarjoamiseen ja jakamiseen monimutkaisissa verkoissa ja täyttää näin korkeimmat vaatimukset. Lisäksi Datacenter Edition tarjoaa enemmän vaihtoehtoja hybridiominaisuuksien integrointiin ja hallintaan sekä virtualisointia ja erilaisia suorituskykyparannuksia Windows-säiliöille.

Verkkoturvallisuus on Windows Server 2022 Datacenter Editionin keskeinen teema. Tässä se tarjoaa monia uusia toimintoja sekä olemassa olevien toimintojen laajennuksia ja optimointeja. Näihin kuuluvat TLS 1.3:n, viimeisimmän Transport Layer Security -version, käyttö sekä uusi tuki RDMA-verkkojen kautta SMB Directin kautta tapahtuvalle salaukselle AES-128- ja AES-256-menetelmillä.

Windows Server 2022:n Datacenter Edition tarjoaa erityisesti suurille datakeskuksille laajennettuja vaihtoehtoja tietojen ja sovellusten virtualisointiin: parannettu skaalautuvuus, entistä vahvempi suorituskyky ja tehokkaat turvatoiminnot suojaavat niitä luotettavasti monipilviympäristöissä.

Windows Server 2022 Datacenter Editionin lisensointi perustuu myös ytimiin, ja palvelimessa on oltava vähintään 16 ydintä. Käyttäjien käyttöoikeus myönnetään CAL-lisenssillä (client access license).

Wiresoftista löydät Windows Server 2022 Datacenter Editionin jo edullisesti käytettynä ohjelmistona - täydellä suorituskyvyllä virtualisointimahdollisuuksien, suorituskyvyn ja tietoturvan osalta. Jos haluat lisätietoja Windows Server 2022 Datacenter Editionin uusista ominaisuuksista ja toiminnoista, lue seuraava yleiskatsaus - ja ota myös suoraan yhteyttä Wiresoftin työntekijään.

Mitä uutta on Windows Server 2022 Datacenter -palvelimessa?

Microsoftin palvelinkäyttöjärjestelmän uusi versio Windows Server 2022 perustuu edeltäjänsä tavoin jälleen Windows 10:een, mikä tarkoittaa, että käyttäjät löytävät myös visuaalisesti tutun työpöydän käyttöliittymän, jossa kaikki toiminnot ovat käytettävissä tavanomaisessa paikassa. Uusi Windows-palvelinohjelmisto 2022 saa myös 10 vuoden tuotetuen Microsoftilta tuen ja päivitysten muodossa.

Edelliseen versioon verrattuna Windows Server 2022 -palvelinohjelmisto tarjoaa monia uudistuksia kolmella tärkeällä alalla: tietoturva, sovellusalusta ja tiedonsiirto.

Erityisesti Windows Server 2022 Datacenter -versio tarjoaa jälleen Hyper-V:n, SDN:n, Storage Spaces Directin ja Storage Replica -palvelun sekä tuen Shielded Virtual Machines -ohjelmistolle, jonka avulla voidaan luoda erittäin turvallisia virtualisointi-infrastruktuureja:

 • Tuki rajattomalle määrälle virtuaalikoneita sekä yhdelle Hyper-V-isännälle lisenssiä kohden
 • Rajoittamaton Storage Replica sekä synkroniseen että asynkroniseen volyymien replikointiin palvelimien tai klustereiden välillä katastrofien varalta
 • Hyper Converged Infrastructure tietokone-, tallennus- ja verkkotoimintojen ohjelmistomääriteltyyn yhdistämiseen klusterissa
 • Virtuaalinen OSE (käyttöjärjestelmäympäristö)
 • Suojatut virtuaalikoneet (SVM)
 • Ohjelmistokohtainen verkottuminen (SDN)
 • Ohjelmistomääritelty tallennus (SDS)

Windows Server 2022 Datacenter Editionin lisäominaisuudet

Lisäksi on olemassa lukuisia muita toimintoja, joissa otetaan huomioon monimutkaisten verkkojen toiminnan lisääntyneet vaatimukset.

Parempi turvallisuus Windows Server 2022 Datacenterissä

Windows Server 2022:ssa on nyt uusi monitasoinen suojaus, joka tarjoaa yrityspalvelimille kattavan tieto- ja palvelusuojauksen. Tämä saavutetaan muun muassa seuraavilla uusilla ominaisuuksilla ja parannuksilla:

 • TPM 2.0 (Trusted Platform Module) tarjoaa laitteistopohjaisen varaston kryptografisten avainten suojaamiseen, mukaan lukien järjestelmän eheyden mittaaminen ja koodin luotettavuuden tarkistaminen Windows-palvelinta käynnistettäessä. Tätä moduulia käytetään myös BitLocker-aseman salauksessa.
 • Suojatut ydinpalvelinprosessorit tarjoavat suojauksen laiteohjelmistolle DRTM (Dynamic Root of Trust for Measurement) -tekniikan avulla, joka tukee käynnistyksen mittausta ja todentamista, ja DMA (Direct Memory Access) -suojauksen avulla, joka suojaa ajurin eristetyn pääsyn muistiin.
 • Lisäksi Secured Core -palvelimet tukevat koodin eheyttä VBS:n (virtualisointipohjainen tietoturva) ja HVCI:n (hypervisor-pohjainen tietoturva) mukaisesti. VBS käyttää erilaisia laitteistovirtualisointiominaisuuksia luodakseen suojatun muistialueen, joka on eristetty normaalista käyttöjärjestelmästä, ja suojaa palvelinta kryptovaluuttojen louhintahyökkäyksiin liittyviltä riskeiltä.
 • VBS tukee myös Credential Guard -toimintoa, jolla käyttäjän kirjautumistiedot tallennetaan virtuaaliseen säiliöön, johon käyttöjärjestelmällä ei ole suoraa pääsyä.
 • HTTPS ja TLS 1.3 ovat oletusarvoisesti käytössä Windows Server 2022 Datacenter -palvelimessa turvallisten yhteyksien muodostamiseksi. TLS1.3 (Transport Layer Security) on uusin versio Internetissä yleisimmin käytetystä tietoturvaprotokollasta, jolla salataan tietoja kahden päätepisteen välisen turvallisen viestintäkanavan luomiseksi.
 • Secure DNS tukee DoH:ta (DNS-over-HTTPS) DNS-kyselyjen salaamisessa HTTPS-protokollan avulla salakuuntelun ja DNS-tietojen manipuloinnin estämiseksi, mikä edistää myös tietoliikenteen turvallisuutta.
 • SMB (Server Message Block) käyttää salaukseen AES-256-GCM- ja AES-256-CCM-standardeja, joita käytetään automaattisesti Windows Server 2022:ssa heti, kun yhteys muodostetaan toiseen tietokoneeseen, joka myös tukee näitä standardeja.
 • SMB Directin ja RDMA:n (Remote Direct Memory Access) salaus tarjoaa suuremman kaistanleveyden ja pienemmän viiveen Windows Server 2022:ssa suoraa tallennusta, tallennuksen kopioita, Hyper-V:tä ja SQL Serveriä varten.
 • Windows Server 2022:n Failover-klusterit mahdollistavat CSV:n (Cluster Shared Volumes) ja SBL:n (Storage Bus Layer) eriytetyn salauksen hallinnan.

Konttialustat Windows Server 2022 Datacenterissä

Windows Containers -palvelinta käytettäessä Windows Server 2022 Datacenterissä on myös erilaisia optimointeja, esimerkiksi sovellusten yhteensopivuuden ja Windows Container -käyttöliittymän osalta Kubernetesin kanssa.

 • Windows-konttien osalta kuvakokoa on pienennetty jopa 40 prosenttia, mikä nopeuttaa käynnistymisaikaa 30 prosenttia ja parantaa suorituskykyä.
 • Kubernetesin käyttöä on parannettu laajemmalla tuella isäntäprosesseissa solmujen konfigurointiin sekä IPv6 , samoin kuin verkkokäytäntöjen toteuttamiseen avoimen lähdekoodin Calico-ohjelmiston avulla.
 • Windows Admin Centerin päivitys yksinkertaistaa nyt .NET-sovellusten säiliöiden luomista.

Windows Server 2022 Datacenter Editionin tallennus- ja siirtopalvelut

Windows Server 2022:n monien parannusten joukossa ovat Storage Migration Services -palvelujen parannukset, jotka helpottavat tallennustilan siirtämistä Windows Serveriin sekä muista lähdetallennuskohteista Azureen. Windows Server 2022 Storage Migration Server Orchestrator tarjoaa nyt seuraavat vaihtoehdot:

 • Siirrä paikalliset käyttäjät tai ryhmät Windows Serveriin
 • Siirtää tallennustilaa vikasietoisten klustereiden välillä tai niistä pois
 • Siirtyminen erillisten palvelimien ja vikasietoisten klustereiden välillä
 • Siirrä tallennustilaa Linux-palvelimilta käyttämällä avoimen lähdekoodin sovellusta Samba
 • Siirtyminen Microsoft Azure -verkkoihin
 • Siirrä NetApp CIFS -palvelimet sekä FAS-määritykset Windows Serveriin

Muita ominaisuuksia:

 • Säilytystietojen korjauksessa mukautettava nopeus mahdollistaa nyt tietojen synkronoinnin paremman hallinnan: resursseja voidaan kohdentaa valinnaisesti datakopioiden korjaamiseen (joustavuus) tai aktiivisten työtehtävien suorittamiseen (suorituskyky). Näin klustereita voidaan hallita joustavammin ja tehokkaammin.
 • Tallennusväylän välimuisti tarjoaa tallennustilaa erillisissä palvelimissa, ja se yhdistää nopeammat tietovälineet, kuten SSD- tai NVMe-levyt, hitaampiin, kuten kiintolevyihin, mikä parantaa luku- ja kirjoitussuorituskykyä ja siten myös lisää tehokkuutta.
 • Uusi SMB-pakkaus poistaa tarpeen pakata tiedostoja manuaalisesti, kun niitä siirretään verkon kautta, mikä nopeuttaa siirtoja kiireisissä verkoissa.

Windows Server 2022 Datacenter -palvelimen yksittäiset parannukset

Jo lueteltujen parannusten lisäksi uusi Windows Server 2022 -versio tarjoaa monia muita optimointeja, jotka myös lisäävät palvelinten suorituskykyä:

 • AMD:n prosessorituki Nested Virtualisation -virtualisoinnille tarjoaa nyt enemmän vaihtoehtoja ympäristöissä, joissa Hyper-V:tä voidaan käyttää Hyper-V-virtuaalikoneessa (VM).
 • Microsoft Edge korvaa Explorerin. Edge perustuu Chromiumin avoimeen lähdekoodiin ja tarjoaa siten enemmän turvallisuutta kuin Internet Explorer.
 • TCP:n (Transmission Control Protocol) suorituskykyä on parannettu käyttämällä TCP HyStart++ -ohjelmaa, joka vähentää pakettihäviöitä, ja RACK:n (Recent ACKnowledgment) avulla, jolla vähennetään uudelleenlähetysten aikakatkaisuja (Retransmit Timeout, RTO) uudelleenlähetysten aikana.
 • RSC (Receive Segment Coalescing) optimoi Hyper-V:n virtuaalikytkimien suorituskyvyn yhdistämällä paketteja hypervisor-verkossa ja käsittelemällä niitä siten suurempina segmentteinä. Tämä vähentää muun muassa suorittimen sykliä ja parantaa myös verkon tietoliikenteen suorituskykyä.

Laitteistovaatimukset Windows Server 2022 Datacenter -palvelimen käyttöä varten

Windows Server 2022 perustuu Windows 10-käyttöjärjestelmään. Jotta tämän palvelinversion kaikkia toimintoja voidaan hyödyntää täysimääräisesti ja palvelimen turvallisuus voidaan varmistaa, laitteiston on täytettävä alla luetellut vähimmäisvaatimukset. Lisävaatimukset riippuvat kunkin järjestelmän kokoonpanosta ja lisäksi asennetuista sovelluksista.

 • Prosessori: 1,4 GHz 64-bittinen
 • RAM-muisti: 512 Mt tai 2 Gt palvelimelle, jossa on asennusvaihtoehto "työpöytänäyttö"
 • Kiintolevy: 32 GB vapaata levytilaa
 • Näytönohjain ja näyttö: 1 024 x 768 pikseliä
 • Myös BIOS: UEFI-järjestelmä, jossa on suojattu käynnistys (UEFI 2.3.1c) tiettyjen ominaisuuksien osalta

Windows Server 2022 Datacenterin lisensointi

Windows Server 2022 Datacenter Edition -palvelimen lisensointi suoritetaan myös käytetyn ohjelmiston osalta Microsoftin lisensointisääntöjen mukaisesti, jolloin lisenssivaatimuksen laskennassa käytetään vertailuarvona ytimien lukumäärää. Sovelletaan seuraavia säännöksiä:

 • Windows Server 2022 Datacenter -ohjelmisto lisensoidaan aina tosiasiallisesti käytetyn fyysisen laitteiston perusteella. Fyysisesti läsnä olevien ydinprosessoreiden määrän lisäksi otetaan huomioon myös virtuaalipalvelimien määrä.
 • Yksi palvelinlisenssi kattaa 2 fyysistä prosessoriydintä.
 • Microsoftin lisenssisääntöjen mukaan lähtökohtana on aina 8 ytimen vähimmäismäärä prosessoria kohti, vaikka todellisuudessa käytössä olevassa laitteistossa olisi vähemmän kuin 8 ydintä.
 • Kussakin fyysisessä palvelimessa käytetään aina vähintään kahta prosessoria, jolloin ytimiä on vähintään 16.
 • Jos palvelimissa on enemmän kuin 16 ydintä, lisäytimet on lisensoitava vastaavilla Windows Server 2022 Datacenter -paketeilla.

Lisätietoja esimerkiksi Hyper-V-instanssien sekä Windows Server 2022 Datacenter -tietokeskusta käyttävien asiakkaiden - käyttäjien ja loppulaitteiden - lisensoinnista saat Wiresoftin työntekijältä. Vastaavat lisenssit/CAL:t Windows Server 2022 Datacenter -käyttöjärjestelmälle ovat saatavilla myös Wiresoftilta.

Osta Microsoft Windows Server 2022 Datacenter käytettynä Wiresoft Software Shopista

Nykyinen MS Windows Server Datacenter 2022 Edition on jo saatavilla käytettynä Wiresoft Software Shopista. Tämän käytetyn ohjelmiston hinta on alhaisempi kuin vastaavanlaisen uuden Windows Server Datacenter 2022 -ohjelmiston hinta. Kun ostat käytetyn ohjelmiston Wiresoftilta, hyödyt näistä eduista:

 • Kun asiakas ostaa Microsoft Windows Server 2022 Datacenter -käyttöjärjestelmän Wiresoftilta, hän saa alkuperäisen yksittäisen lisenssin, jonka hän on aiemmin ostanut ja myynyt Wiresoftille.
 • Jälleenmyynnin yhteydessä tämä MS Windows Server 2022 Datacenter -palvelinlisenssi merkitään käytetyksi, jolloin "käytetty" ei tarkoita, että tämän Windows Server -ohjelmiston toiminnallisuutta olisi rajoitettu tai että sitä olisi todella käytetty.
 • Jos edellinen omistaja on jo asentanut tai aktivoinut tämän MS Windows Server 2022 Datacenter -ohjelmiston, kyseinen lisenssi on poistettu uudelleen ennen myyntiä Wiresoftille, jotta kyseinen ohjelmistolisenssi on jälleen 100-prosenttisesti vapaasti käytettävissä.
 • Tarjottu MS Windows Server 2022 Datacenter -ohjelmistolisenssi, samoin kuin muut Wiresoftin myyntiin tarjoamat käytetyt Microsoft-lisenssit, eivät ole rajoitetusti käyttökelpoisia eivätkä aikarajoitettuja testiversioita, joten ne eivät sisällä aktivoitua lisenssiavainta, vaan kyseessä on oston jälkeen vain sinulle itsellesi hyväksytty ohjelmistotuote.
 • Kaikki Wiresoftin ensin ostamat ja sitten jälleenmyyntiin tarjotut käytetyt ohjelmistolisenssit, kuten tämä MS Windows Server Datacenter 2022, on myös testattu täydellisen käyttökelpoisuuden osalta ennen myyntiä.
 • Käytetyn Microsoft Windows Server 2022 Datacenter -ohjelmiston jälleenmyynnin oikeusperusteena on sovellettava laki, joka sallii käytetyn ohjelmiston myynnin sekä ostamisen ja käytön.
 • Windows Server 2022 Datacenter -sovellus on saatavilla heti onnistuneesti suoritetun oston jälkeen sähköisen ohjelmistotoimituksen (Electronic Software Delivery, ESD) kautta.
 • Kun ostat Wiresoftilta käytetyn lisenssin, kuten Windows Server 2022:n Datacenter Editionin, voit olla varma, että ostat ja käytät aina alkuperäistä ja laillista Microsoftin tuotetta.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä Microsoft Windows Server 2022 Datacenter -ohjelmiston ostamisesta käytettynä tai muusta MS Windows Server 2022 -versiosta tai vanhemmista MS Windows Server -versioista tai muista Microsoft-ohjelmistoista, ota meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai chatissa. 

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 16-CORE"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 16-CORE"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat