Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 16-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 16-CORE

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

 • SW10107
 • 9EM-00118
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
247,90 € * 274,90 € * (9,82% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Core 16 Core 
Laitteet 1x
Virtuaalikoneet 2x
Medium Lataa
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi


Painos Windows Server 2016 Standard tarjoaa nykyaikaisen, tehokkaan Server käyttöjärjestelmän, joka on myös Cloud-kelpoinen ja vastaa siten täysin sellaisten pienempien yritysten tarpeisiin, jotka käyttävät virtualisoituja ympäristöjä vain vähäisessä määrin tai käyttävät pääasiassa fyysisiä Server. Edeltävään versioon verrattuna tämä versio tarjoaa monia uusia toimintoja, jotka muun muassa tukevat myös siirtymistä Cloud-pohjaiseen ympäristöön, sekä monia ominaisuuksia, jotka takaavat infrastruktuurin suuremman vakauden ja turvallisuuden - parantamalla suojausta verkko- ja tallennusvirheitä vastaan.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 16-CORE"

Microsoft Windows Server 2016 Standard 16-Core 

Windows Server 2016 Standard -versio tarjoaa erityisesti pienemmille yrityksille, jotka käyttävät virtualisoituja ympäristöjä vain rajoitetusti tai käyttävät pääasiassa fyysisiä palvelimia, nykyaikaisen ja tehokkaan palvelinkäyttöjärjestelmän, joka on myös pilvipalvelukelpoinen ja täyttää siten täysin niiden vaatimukset. Edelliseen versioon verrattuna tämä versio tarjoaa monia uusia toimintoja, jotka tukevat muun muassa siirtymistä pilvipohjaiseen ympäristöön, sekä monia ominaisuuksia, jotka takaavat infrastruktuurin suuremman vakauden ja turvallisuuden - parantamalla suojausta verkko- ja tallennusvirheitä vastaan.

Windows Server 2016 Standardin hallinnointi on Windows 10:n tutun käyttöliittymän ansiosta lähes intuitiivista. Windows Server 2016 Standard tarjoaa siis kaikki edellytykset monimutkaisten verkkojen luomiseen tai palvelinohjelmiston käyttämiseen yrityksen datakeskuksessa IT-infrastruktuurien hallintaan, jolloin tietoturvaa parannetaan erilaisilla laajennuksilla.

Päätös Windows Server 2016: n Standard Edition -version hankkimisesta määräytyy pääasiassa käytettävissä olevien toimintojen tai palvelujen virtualisointimahdollisuuksien tarpeen perusteella. Tätä varten se tarjoaa jo nyt monia tärkeitä toimintoja pienemmille yrityksille, jotta ne voivat kehittää ja käyttää vakaita hyperkonvergentteja infrastruktuureja. Paikallisten ympäristöjen ja pilven tiiviimpään yhdistämiseen Microsoft Azure Services tarjoaa myös joitakin käytännön toimintoja.

Windows Server 2016 -versiossa myös standardipainoksen lisensointi on yksinomaan core-pohjainen: Ytimien vähimmäismäärä palvelinta kohden on aina 16, joten 16 ytimen paketti voi olla riittävä perusta kätevälle ja joustavalle lisensoinnille.

Windows Server 2016 Standardin 16-ytimisen paketin saat Wiresoftilta käytettynä ohjelmistona. Sen lisäksi, että käytettyjen ohjelmistojen suuri etu on niiden alhaisempi hinta verrattuna uusiin tuotteisiin - jos tätä versiota vielä tarjotaan sellaisenaan - käytetyt ohjelmistot tarjoavat saman valikoiman toimintoja virtualisointitoimintojen sekä tietojen ja sovellusten suorituskyvyn ja kattavan suojan osalta. Seuraavassa yleiskatsauksessa on yksityiskohtaista tietoa Microsoft Windows Server 2016 Standard Editionin tärkeimmistä toiminnoista sekä sovellettavista lisenssiehdoista.

Mitä toimintoja Windows Server 2016 Standard tarjoaa?

Windows Server 2016 Standard tarjoaa edeltävään versioon verrattuna suuremman nopeuden sovellusten suorittamisessa, paremman pilviyhteyden ja tietenkin useita uusia toimintoja palvelinten ja palvelujen virtualisointiin, jotka tukevat siten siirtymistä pilviympäristöön. Standard Editionin avulla on siis mahdollista luoda monimutkaisia verkkoja, joille on ominaista suurempi vakaus ja infrastruktuurien parempi suojaus. Yritysten IT-infrastruktuurin hallintaan tarkoitetun datakeskuksen toimintaa varten on saatavilla lisävaihtoehtoja käyttäjäoikeuksien ja uusien palvelinroolien määrittämiseen - parantuneen suojauksen ansiosta verkko- ja tallennusvirheiden varalta koko palvelinjärjestelmän hallinta on turvallisempaa ja tehokkaampaa.

Lisäksi Windows Server 2016 on mahdollista käynnistää yksinkertaisemmassa ydinsovelluksessa - ilman graafista työpöytäliittymää - mikä parantaa suorituskykyä merkittävästi, kun sitä käytetään vanhemmilla laitteistoilla. Standardiversion muita ominaisuuksia, jotka koskevat erityisesti virtualisointimahdollisuuksia, selitetään jäljempänä.

Tuki Windows Server -säiliöille Dockerissa

Tässä palvelinversiossa Microsoft tarjoaa nyt myös avoimen lähdekoodin Docker-projektiin perustuvia Windows Server Containers- ja Hyper-V Containers -palvelimia. Ne mahdollistavat muun muassa palvelin- ja pilvisovellusten virtualisoinnin asettamalla kaikki tarvittavat komponentit saataville kontti-isännän kautta. Tämä helpottaa esimerkiksi sovellusten käyttöönottoa.

Nano Server Windows Server 2016:ssa

Nano Serverin avulla yritykset voivat nyt luoda paljon kevyempiä palvelimia, koska virtuaalimoottori säästää noin 90 prosenttia tallennustilasta. Tämä ominaisuus on optimoitu uutta Windows Server Containers -palvelinta tai jo mainittua Docker-laajennusta varten. Sen avulla palvelimelle voidaan esimerkiksi luoda virtuaalinen nanopalvelin ja määrittää se sitten Docker-konttien isännäksi. Hyper-V-klustereita voidaan luoda myös nanopalvelimilla. Nano Serveriä voidaan käyttää myös perinteisiin palvelinpalveluihin, esimerkiksi tiedostopalvelimena.

Hyper-V Windows Server 2016 Standardissa

Windows Server 2016: n standardiversio tarjoaa virtualisointioikeudet kahdelle virtuaalikoneelle tai kahdelle Hyper-V-säiliölle, joissa on enintään 24 TB RAM-muistia. Tässä saatavilla olevat Hyper-V-toiminnot tarjoavat paremman skaalautuvuuden, mikä on ratkaisevan tärkeää julkisissa pilvissä, sekä joitakin tallennusominaisuuksia, kuten iSCSI-aloitin ja tuki Storage Spacesille (mutta ei Storage Spaces Directille) tallennuspoolin luomiseksi sekä monitie-I/O (MPIO) suuremman vikasietoisuuden tai paremman kuormitusvarmuuden varmistamiseksi

Häiriönsietokyky tai parempi kuormituksen tasaus yhteyksien välillä vikasietoisuuden ja kuormituksen tasauksen avulla. VM Storage Resiliency parantaa myös käytettävyyttä lisäämällä toleranssia tallennusjärjestelmän vikojen suhteen.

Microsoftin palvelinsovellukset ja -komponentit, jotka ovat saatavilla Windows Server 2016 Standardissa

Keskeisiä palvelinsovelluksia, joita voidaan asentaa ja käyttää Windows Server 2016 Standardissa, ovat muun muassa:

 • Microsoft SQL Server: Versiot 2016, 2014 sekä 2012
 • Microsoft System Center: Virtual Machine Manager 2016, Operations Manager 2016 ja Data Protection Manager 2016
 • Configuration Manager (Vers. 1606)
 • SharePoint Server 2016
 • Project Server 2016
 • Exchange Server 2016
 • Host Integration Server 2016
 • Visual Studio Team Foundation Server 2017
 • Skype for Business Server 2015 ja
 • BizTalk Server 2016

Lisäksi tuetaan seuraavia komponentteja:

 • .NET Framework 4.6 ja 3.5
 • Taustalla toimiva älykäs siirtopalvelu (BITS)
 • BitLocker-aseman salaus ja verkon lukituksen avaaminen
 • BranchCache
 • NFS-asiakas
 • Failover-klusteri
 • Ryhmäkäytäntöjen hallinta
 • Windows PowerShell

Windows Server -ominaisuudet voidaan asentaa Server Managerilla (tai PowerShellillä).

EI tuettu Standard Editionissa

 • Hyper-V:n tuki isäntäkoneen valvonnalle
 • Varastointi replika
 • Ohjelmistokohtaiset verkot (SDN)

Seuraavat komponentit eivät myöskään sisälly tähän painokseen:

 • Storage Spaces Direct
 • Varastointi Replica
 • Suojatut virtuaalikoneet
 • Uusi verkkopino (Protocol Stack)

Windows Server 2016 Standardin käyttö Microsoft Azure Services -palvelujen kanssa

Windows Server 2016 -versiossa Microsoft yhdistää käyttöjärjestelmän tiiviimmin Azure-pilvipalveluun. Sen ansiosta useat hajautetut tietokeskukset voidaan yhdistää entistä luotettavammin ja tehokkaammin toisiinsa - muun muassa Cloud Witness- ja RDS Connection Broker -toimintojen avulla - ja saada aikaan erittäin käytettävissä olevia ja suorituskykyisiä palvelimia ja klustereita.

Azure tarjoaa kokonaisvaltaisen hybridi-infrastruktuurin, jossa on yhtenäiset identiteettien, tietoturvan ja hallinnan toiminnot.

Windows Server 2016 Standard Edition -käyttöjärjestelmän asennuksen ja käytön ohjelmisto- ja laitteistovaatimusten vähimmäisvaatimukset

Windows Server 2016 Standard Editionin turvallisen toiminnan varmistamiseksi käytettävän laitteiston on täytettävä tietyt vähimmäisvaatimukset, jotka on lueteltu alla. Muut vaatimukset riippuvat järjestelmän kokoonpanosta tai muista asennetuista sovelluksista.

 • Kiintolevytila: 32 GB
 • Muisti (RAM): 512 Mt (Server Core ja Server Nano) tai 2 Gt asennettaessa asennus, jossa on työpöytänäyttö
 • Järjestelmäosio: 32 GB
 • Prosessori: 64-bittinen
 • Prosessorin nopeus: 1,4 GHz
 • Näytönohjain: 1 024 x 768 pikseliä, Super VGA-tuki
 • Verkkokortti: 1 Ethernet-sovitin, jonka vähimmäisteho on gigabitin luokkaa 1x

Lisensointi Windows Server 2016 Standard 16-ytimisen paketin kanssa

Windows Server 2016 Standard Editionin kaltaisen käytetyn ohjelmiston sisältävän palvelimen lisensoinnissa noudatetaan Microsoftin voimassa olevia lisensointisääntöjä. Periaatteessa tähän tarvitaan vähintään 16-ytiminen paketti, koska siihen sovelletaan jäljempänä lueteltuja sääntöjä.

Microsoftin Windows Server 2016 Standard Editionin lisenssisäännökset

Windows Server 2016 -version julkaisun myötä Microsoft on muuttanut lisensointimalliaan. Näin ollen Standard Edition -versiolla varustettu palvelin voidaan periaatteessa lisensoida vain käytetyn fyysisen laitteiston perusteella. Sovelletaan seuraavia säännöksiä:

 • Yksi palvelinlisenssi kattaa aina 2 fyysistä prosessoriydintä.
 • Lisäksi lähtökohtana on aina 8 ytimen vähimmäismäärä prosessoria kohti, vaikka käytetyssä laitteistossa olisi todellisuudessa vähemmän kuin 8 ydintä.
 • Lisäksi fyysisen palvelimen vähimmäismääräksi oletetaan 2 prosessoria.
 • Tämä johtaa 16 ytimen vähimmäismäärään, mikä vastaa 16 ytimen pakettia.
 • Lisäksi palvelimelle, jossa on enemmän kuin 16 ydintä, voidaan lisensoida Windows Server 2016 Standard -käyttöjärjestelmän 2-ydinpaketteja; näitä on saatavana Wiresoftilta myös käytettynä ohjelmistona.
 • Lisäksi kaikilla Windows Server 2016 Standardia käyttävillä asiakkailla - jokaisella käyttäjällä tai jokaisella päätelaitteella - on oltava asiakaslisenssi (CAL). Nämä Windows Server 2016:n käyttäjä- ja laite-calit ovat saatavana Wiresoftilta kohtuulliseen hintaan myös käytettyinä ohjelmistoina.

Lisätietoja Windows Server 2016 Standardin toiminnasta

Windows Server 2016 -instansseja voidaan käyttää joko fyysisessä käyttöjärjestelmäympäristössä (1 käynnissä oleva instanssi) tai virtuaalisessa käyttöjärjestelmäympäristössä (2 käynnissä olevaa instanssia).

Windows Server 2016:n kaikkien uusien ominaisuuksien hyödyntämiseksi Windows Server 2016 voidaan asentaa myös olemassa olevan isäntäkoneen virtuaalitietokoneeseen. Jotkin ominaisuudet toimivat kuitenkin parhaiten fyysisessä Windows Server 2016 -isännässä, jossa on Hyper-V.

Wiresoftin Microsoft Windows Server 2016 Standard Editionin käytettyjä ohjelmistoja koskevat usein kysytyt kysymykset

Windows Server 2016 Standardin 16-ytiminen paketti voidaan yleensä käyttää käytettynä ohjelmistona samalla tavalla kuin uusi 16-ytiminen paketti - jos sitä ylipäätään vielä tarjotaan. Tämä ei viittaa ainoastaan siihen, että ohjelmisto ei yleensä kulu, vaan ennen kaikkea siihen, että Wiresoftin käytetyissä ohjelmistoissa on samat toiminnot kuin vastaavassa uudessa tai käyttämättömässä palvelinlisenssissä. Alla on vastauksia käytettyjä Windows-palvelinlisenssejä koskeviin lisäkysymyksiin.

Ovatko käytettyjen ohjelmistojen, kuten Windows Server 2016 Standard Software, myynti, osto ja käyttö laillisesti sallittuja?

Kyllä: Wiresoftin käytettyjen ohjelmistojen avulla voit olla varma, ettet riko mitään asiaa koskevia lakeja, kun ostat käytetyn Windows Server 2016 Standard 16-core -paketin ja kun käytät sitä säännöllisesti. Tämä johtuu siitä, että nykyinen oikeuskäytäntö sallii paitsi Microsoftin käytettyjen ohjelmistojen kaupan myös niiden käytön, kunhan ne ovat peräisin yrityksen lisenssivarastosta. Tämä on myös vahvistettu useaan otteeseen eri tuomioistuinten päätöksissä.

Mistä käytetty Windows Server 2016 Standard 16-Core -ohjelmisto on peräisin?

Wiresoftin tarjoamat Windows Server 2016 Standardin 16-ytimiset paketit tulevat yrityksiltä, jotka ovat yleensä aiemmin ostaneet ne itse, usein käyttäneet niitä itse ja myyneet ne Wiresoftille eri syistä (esim. uudemman version käyttö koko yrityksessä). Siksi näitä paketteja tarjotaan Wiresoft Shopissa aina käytettynä ohjelmistona, vaikka niitä voidaan käyttää kuin uutta lisenssiä.

Onko ostajan suojaus olemassa myös Windows Server 2016 Standardissa?

Kyllä: Riippumatta siitä, onko kyseessä tarjottu Windows Server 2016 Standard 16-Core -paketti vai jokin muu painos, kaikki Wiresoftin käytetyt ohjelmistot tarjoavat sinulle samat edut ja turvallisuuden kuin uuden palvelinohjelmiston ostaminen. Siksi sinulla on tavanomainen ostajan turvallisuus, kun ohjelmistopaketti ladataan välittömästi maksuprosessin suorittamisen jälkeen ja lisenssi aktivoidaan välittömästi voimassa olevalla lisenssiavaimella.

Onko Wiresoft Used Software -ohjelmistolla muita etuja?

Kyllä: Wiresoftin käytettyjä ohjelmistoja ostavat asiakkaat hyötyvät ennen kaikkea niiden alhaisemmasta hinnasta, joka tarjoaa yrityksille tai yksityishenkilöille sen taloudellisen edun, että he voivat täydentää tai päivittää ohjelmistokantojaan edullisemmin kuin ostamalla vastaavia uusia ohjelmistoja. Wiresoftin Microsoft-käyttöohjelmisto voi näin ollen myös vähentää käyttökustannuksia, koska se tarjoaa myös tarkastusturvallisuutta kaikkien ostajien täydellisen rekisterin ansiosta!

Wiresoft-ohjelmistokaupasta löydät käytettynä Windows Server 2016 Standard 16-ydinpaketin lisäksi myös 2-ydinpaketin, jolla voit joustavasti laajentaa Windows Serverin lisensointia. Ja jos sinulla on suurempi tarve esimerkiksi virtualisointiin, voit hankkia myös Windows Server 2016 Datacenter Editionin tai Windows Serverin uusimman 2019-version. Laajaan käytettyyn ohjelmistovalikoimaamme kuuluvat myös tarvittavat asiakaskäyttölisenssit (CAL) sekä monet muut Microsoft-ohjelmat - kaikilla mainituilla Wiresoftin eduilla. Jos sinulla on kysyttävää Windows Server 2016 Standardin oikeasta lisensoinnista, käytä asiantuntevaa neuvontaamme chatissa, sähköpostitse tai puhelimitse.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 16-CORE"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 16-CORE"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat