Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DATACENTER 16-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DATACENTER 16-CORE

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

 • SW10108
 • 9EA-00122
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
1 233,90 € * 1 369,90 € * (9,93% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Core 16 Core 
Laitteet 1x
Virtuaalikoneet Rajoittamaton
Medium Lataa
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi


Windows Server 2016 tarjoaa kaikki edellytykset täyttää täysin suurten organisaatioiden ja yritysten vaatimukset korkeasta virtualisointiasteesta käytettävän ja tarjotun osalta; se on versio 10:stä. 16- paketti muodostaa perustan lisensoinnille painoksen kanssa. Datacenter Server Services Server WindowsCore Server Datacenter

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DATACENTER 16-CORE"

Microsoft Windows Server 2016 Datacenter 16-Core

Windows Server 2016 Datacenter tarjoaa kaikki edellytykset täyttää täysin suurten organisaatioiden ja yritysten vaatimukset, jotka koskevat korkeaa virtualisointiastetta käytettävien palvelinten ja tarjottavien palvelujen osalta; se on Windows 10:n palvelinversio. 16 ytimen paketti muodostaa perustan palvelinlisensoinnille Datacenter Editionin kanssa.

Tärkeimmät tiedot Microsoft Windows Server 2016 Datacenteristä lyhyesti

Windows Server 2016 Datacenter -käyttöjärjestelmän avulla yritykset saavat luotettavan palvelinkäyttöjärjestelmän, jossa on monia tehokkaita tekniikoita ja toimintoja, jotka tukevat sovellusten virtualisointia. Edelliseen versioon verrattuna tämä Datacenter Edition tarjoaa monien parannusten ja optimointien lisäksi ennen kaikkea monia uusia, eksklusiivisia toimintoja, jotka takaavat myös verkkoinfrastruktuurien paremman turvallisuuden parantamalla vakautta sekä optimoidulla suojauksella häiriöitä jne. vastaan. Windows 10:n tutun käyttöliittymän ansiosta Windows Server 2016 Datacenterin käyttö on lähes intuitiivista.

Mitä Windows Server 2016 Datacenter Edition tarjoaa?

Tärkeä päätöksentekoperuste Windows Server 2016 Datacenter Editionin hankkimiselle on yhä kasvava virtualisointitarve monimutkaisten hyperkonvergenttien infrastruktuurien kehittämiseksi ja käyttämiseksi. Tätä varten tämä Datacenter Edition tarjoaa monia yksinomaisia toimintoja, joista yritykset, joilla on paljon virtuaalijärjestelmiä ja korkeat tietotekniikkavaatimukset, voivat hyötyä suurten työmäärien ohella. Näihin kuuluvat Storage Spaces Direct (S2D) ja Storage Replica, suojatut virtuaalikoneet (Shielded VM), SDN (Software Defined Networking) ja uusi protokollapino, joita kuvataan tarkemmin jäljempänä.

Windows Server 2016 Datacenter -palvelussa on saatavilla myös Microsoft Azure Services -palvelut, jotka mahdollistavat paikallisten ympäristöjen entistä tiiviimmän yhteyden pilveen käytännön toimintojen avulla.

Windows Server 2016 Datacenter Edition -version lisensointi käytetyn ohjelmiston kanssa

Windows Server 2016 -version julkaisun myötä Datacenter Editionin lisensointi on vain core-pohjainen: Kullekin palvelimelle oletetaan 16 ytimen vähimmäismäärä; lisäytimiä voidaan myös lisensoida vastaavilla 2-ytimellisillä paketeilla - lisätietoja jäljempänä.

Wiresoft tarjoaa tätä 16 ytimen pakettia Windows Server 2016 Datacenter -käyttöjärjestelmään käytettynä ohjelmistona. Verrattuna uusiin tuotteisiin ostajat hyötyvät ennen kaikkea niiden alhaisemmasta hinnasta - ilman rajoituksia toimintojen laajuudessa, esimerkiksi VM:ien käytössä tai suorituskyvyssä - ja tätä vanhempaa palvelinversiota ei yleensä enää tarjota uutena. Yksityiskohtaiset tiedot Microsoft Windows Server 2016 Datacenter Editionin toiminnallisesta laajuudesta sekä tarkat lisenssiehdot löytyvät seuraavasta yleiskatsauksesta.

Windows Server 2016 Datacenter Edition - kaikki edut ja yksinomaiset toiminnot

Windows Server 2016 Datacenter Editionin avulla suuret yritykset, jotka kehittävät ja ottavat käyttöön pitkälle virtualisoituja ympäristöjä tai hyperkonvergoituja infrastruktuureja, saavat tehokkaan palvelinohjelmiston, joka täyttää kaikki vaatimukset. Integroidut ominaisuudet ja toiminnot käyttävät innovatiivisia Microsoft-teknologioita vakaiden ja luotettavien sovellusten tarjoamiseksi.

Datacenter Edition ei ole vakuuttava ainoastaan verkkoalueella, vaan se tarjoaa myös monia etuja tietoturvan ja tietojen tallentamisen alalla. Näin ollen se on riittävän joustava, jotta yritysten monimutkaisemmat IT-infrastruktuurit voidaan mukauttaa nykyisiin ja tuleviin digitaalisen aikakauden liiketoimintavaatimuksiin. Tämän ansiosta se mahdollistaa kustannustehokkaamman virtuaalisen tallennuksen, verkko- ja sovellusalustojen sekä ohjelmistomääriteltyjen verkkojen (SDN) käyttöönoton, jota täydennetään parannuksilla palvelinten hallinnassa ja automatisoinnissa sekä tietoturvassa ja -käytössä.

Windows Server 2016 Datacenter -palvelussa monet ainutlaatuiset ominaisuudet tukevat vakaiden verkkorakenteiden luomista, jotka kestävät paremmin suurempia kuormituksia ja häiriöitä: Suojatut virtuaalikoneet, Storage Spaces Direct ja SDN (Software Defined Networking) sekä Storage Replica ja uusi verkkopino (Protocol Stack), joita täydennetään Hyper-V:n vikasietoisen klusteroinnin innovaatioilla, jotka esitellään tässä.

Suojatut virtuaalikoneet (Shielded VM)

Suojatut virtuaalikoneet tarjoavat verkoissa korkeatasoisen suojan liiketoimintakriittisissä sovelluksissa käytettävien kriittisten tietojen varastamista tai väärinkäyttöä vastaan, kun ne on ulkoistettu esimerkiksi julkiseen pilveen. Suojatut VM:t käyttävät tähän tarkoitukseen Guarded Fabricia, joka koostuu Host Guardian Servicestä (HGS) ja Guarded Hosteista.

Ohjelmistokohtainen verkottuminen (SDN)

Ohjelmistokohtaisen verkon avulla sekä fyysisiä (esim. reitittimet, kytkimet) että virtuaalisia verkkolaitteita (esim. yhdyskäytävät) voidaan konfiguroida keskitetysti ja hallita dynaamisesti. SDN:n avulla voidaan myös suojata verkkoja ja nopeuttaa työtehtävien käyttöönottoa, ja Software Defined Networkingin avulla voidaan myös määritellä ja skaalata käytäntöjä sekä fyysisten että virtuaalisten verkkojen hallintaa varten.

Storage Spaces Direct (S2D)

S2D eli Storage Spaces Direct mahdollistaa eri paikallisten Windows-palvelimien tietojen tallentamisen virtuaaliseksi tallennusklusteriksi. S2D helpottaa skaalautuvien, erittäin käytettävissä olevien ohjelmistomääriteltyjen tallennusjärjestelmien luomista ja hallintaa.

Varastointi Replica

S2D:n lisäksi Windows Server 2016 Datacenter -palvelun Storage Replica -toimintoa käytetään minimoimaan käyttökatkoksia katastrofivalmiuden avulla ja käytännössä estämään tietojen menetys tiedostojärjestelmätasolla. Storage Replica tukee sekä synkronista replikointia, jossa tiedot peilataan fyysisiin sijainteihin vikasietoisilla volyymeilla, että asynkronista replikointia, jossa tiedot peilataan sijaintikohtaisesti alueellisten alueiden kautta käyttäen verkkoyhteyksiä, joissa on suurempi viive.

Muita turvatoimintoja

Windows Server 2016: n uusien tietoturvatasojen ansiosta yrityksen IT-rakenteisiin kohdistuvat uhat tunnistetaan entistä paremmin ja asianmukaiset vastatoimet käynnistetään nopeasti. Myös virtuaalikoneiden suojausta on parannettu muun muassa optimoidulla käyttöoikeuksien valvonnalla ja useiden suojauskerrosten integroinnilla, mikä on vähentänyt tietoturvariskiä.

Datacenter Server -versiossa parannettu tietoturva perustuu myös Microsoftin Zero Trust -lähestymistapaan, jossa isäntä ja virtuaalikone erotetaan toisistaan ja jaetuissa ympäristöissä käytettävät resurssit suojataan suojatuilla virtuaalikoneilla. Microsoft Host Guardian -palvelu tunnistaa luotetut isännät, ja Just in Time- ja Just Enough -hallinnan avulla voidaan myös määritellä sääntöjä järjestelmänvalvojan pääsyn rajoittamiseksi.

Windows Server 2016 Datacenter Editionin lisätoiminnot

Edelliseen versioon verrattuna Windows Server 2016 Datacenter tarjoaa entistä enemmän mahdollisuuksia sovellusten virtualisointiin konttien paremman integroinnin ansiosta. Näitä täydentävät muut ominaisuudet, kuten Nano Server ja Azure Services, joita myös kuvataan lyhyesti.

Lisäksi Windows Server 2016 Datacenterin käyttöä IT-infrastruktuurien hallinnan tietokeskuksena optimoidaan muun muassa uusilla käytettävissä olevilla palvelinrooleilla ja lisävalinnoilla käyttäjäoikeuksien määrittämiseen. Windows Server 2016 Datacenter voidaan käynnistää myös supistetussa ydinsovelluksessa, jolloin suorituskykyä voidaan parantaa vanhemmilla laitteistoilla jättämällä graafinen työpöytäliittymä näyttämättä.

Virtualisointiominaisuudet Hyper-V:n avulla

Windows Server 2016: n Datacenter-versio sisältää virtualisointioikeudet rajoittamattomille virtuaalikoneille ja Hyper-V-säiliöille. Hyper-V:n tallennustoiminnot sisältävät iSCSI-initiaattorin SCSI-protokollan käyttämiseksi IP-verkossa, edellä mainitun Storage Spaces Directin, monitie-I/O:n (Multipath I/O, MPIO), joka lisää häiriönsietokykyä paremman kuormanjaon avulla, ja VM Storage Resiliency -ominaisuuden, joka parantaa Hyper-V-klustereiden käytettävyyttä lisäämällä tallennusjärjestelmän vikasietoisuutta.

Tuki Windows Server -säiliöille Dockerissa

Microsoft Windows Server 2016 tukee Windows Server Containers -kontteja tai avoimen lähdekoodin Docker-ohjelmistoon perustuvia Hyper-V-kontteja, mikä helpottaa palvelin- ja pilvisovellusten käyttöönottoa konttivirtualisoinnin avulla ja yksinkertaistaa käyttöönottoa.

Nano Server Windows Server 2016:ssa

Nano Server on etähallittava palvelinkäyttöjärjestelmä, joka mahdollistaa paljon kevyempien palvelinten luomisen, sillä virtuaalimoottorin käyttö voi säästää jopa 90 prosenttia tallennustilasta yrityksen palvelinrakenteessa. Nano Server on optimoitu Windows Server Containers- tai Docker-palvelimille, joten se voidaan määrittää Docker-säiliöiden isännöintiin - sen lisäksi, että sitä voidaan käyttää klassisiin palvelinpalveluihin, kuten tiedostopalvelimiin.

Microsoft Azure Services -palveluiden käyttäminen Windows Server 2016 Datacenter -palvelun kanssa

Windows Server 2016 -versiossa käyttöjärjestelmä ja Microsoft Azure -pilvipalvelut ovat entistä tiiviimmin yhteydessä toisiinsa, jotta hajautetut datakeskukset voidaan yhdistää entistä tehokkaammin ja luotettavammin suorituskykyisiksi ja erittäin käytettävissä oleviksi palvelimiksi ja klustereiksi. Azuren suuri etu on homogeenisen hybridi-infrastruktuurin tarjoaminen - mukaan lukien tietoturvaominaisuudet ja hallinta.

Yleiskatsaus muihin Microsoftin palvelinsovelluksiin ja -komponentteihin, joita voidaan käyttää Windows Server 2016 Datacenter -palvelimen kanssa

Seuraavassa yleiskatsauksessa on valikoima palvelinsovelluksia ja -komponentteja, jotka ovat saatavilla Windows Server 2016 Datacenter Edition -versiossa; ne voidaan asentaa Server Managerin tai PowerShellin avulla.

Sovellukset, mukaan lukien:

 • Microsoft SQL Server: Versio 2016, 2014-2012
 • Microsoft System Center: Virtual Machine Manager 2016, Data Protection Manager 2016, Operations Manager 2016
 • Configuration Manager (1606)
 • SharePoint Server 2016
 • Exchange Server 2016
 • Project Server 2016
 • Host Integration Server 2016
 • Visual Studio Team Foundation Server 2017
 • Skype for Business Server 2015 ja
 • BizTalk Server 2016

Tuettujen komponenttien valinta:

 • .NET Framework 4.6 ja 3.5
 • PowerShell
 • BitLocker-aseman salaus ja verkon lukituksen avaaminen
 • BranchCache
 • Taustalla toimiva älykäs siirtopalvelu (BITS)
 • NFS-asiakas (Network File System)
 • Failover-klusteri
 • Ryhmäkäytäntöjen hallinta

Windows Server 2016 Datacenter Editionin asennuksen ja käytön vähimmäisohjelmisto- ja -laitteistovaatimukset

Windows Server 2016 Datacenter Editionin sujuvan toiminnan varmistamiseksi käytettävän laitteiston on täytettävä alla luetellut vähimmäisvaatimukset. Lisävaatimukset riippuvat järjestelmän kokoonpanosta tai muista asennetuista sovelluksista.

 • Kiintolevytila: 32 GB
 • Työmuisti (RAM): 512 Mt
 • Asennus työpöytänäytöllä: 2 Gt
 • Järjestelmäosio: 32 GB
 • Prosessori: 64 bittiä
 • Prosessorin nopeus: 1,4 GHz
 • Näytönohjain: 1 024 x 768 kuvapistettä, Super VGA
 • Verkkokortti: 1 Ethernet-sovitin, jonka vähimmäisteho on gigabitin luokkaa 1x

Palvelimen lisensointi Windows Server 2016 Datacenter 16-ytimisen paketin kanssa

Lisensoitaessa palvelinta, jossa on Windows Server 2016 Datacenter Editionin käytetyt ohjelmistot, on noudatettava tavanomaisia Microsoftin lisensointisääntöjä. Jokaiseen palvelimen peruslisensointiin tarvitaan vähintään yksi 16-ytiminen paketti, ja jäljempänä lueteltuja ohjeita on noudatettava.

Microsoftin lisenssioppaan määräykset Windows Server 2016 -käyttöjärjestelmän lisensoinnista

Windows Server 2016 -version julkaisun myötä Microsoft on myös päivittänyt lisensointimallinsa perusteellisesti. Nyt käytetyn fyysisen laitteiston ytimien määrä on perusta Datacenter Edition -palvelimen lisenssien määrän laskemiselle. Sovelletaan seuraavia säännöksiä:

 • Yksi palvelinlisenssi kattaa 2 fyysistä prosessoriydintä.
 • Prosessoria kohti on aina vähintään 8 ydintä, vaikka nykyisessä laitteistossa olisi vähemmän kuin 8 ydintä.
 • Prosessoreiden vähimmäismäärä fyysistä palvelinta kohden on 2.
 • Näin ollen käytössä on aina vähintään 16 ydintä, jotka lisensoidaan vastaavalla 16 ytimen paketilla.
 • Jos palvelimessa on enemmän kuin 16 ydintä, ne voidaan lisensoida lisäksi 2-ydinpaketeilla.
 • Lisäksi on välttämätöntä, että jokaisella asiakkaalla - riippumatta siitä, onko kyseessä käyttäjä vai loppulaite - on myös voimassa oleva asiakaskäyttölupa (CAL) Windows Server 2016 -tietokeskuksen käyttöä varten. Windows Server 2016:n käyttäjä- ja laitekohtaisia CAL-ohjelmia on saatavana Wiresoftilta myös käytettyinä ohjelmistoina.

Lisäksi Windows Server 2016 -versio sisältää downgrade-oikeuden vastaavien vanhempien Windows Server -versioiden käyttöön.

Windows Server 2016 Datacenter -käyttöjärjestelmän käyttöoikeudet virtuaalisessa käyttöjärjestelmäympäristössä

Windows Server 2016 -instanssien Datacenter Edition -versiossa fyysisessä käyttöjärjestelmäympäristössä voidaan käyttää 1 käynnissä olevaa instanssia - virtuaalisessa käyttöjärjestelmäympäristössä instansseja on sen sijaan rajoittamaton määrä.

Edellyttäen, että palvelimen kaikki fyysiset ytimet on lisensoitu, Windows Server 2016:n Datacenter Edition sisältää rajoittamattomat virtualisointioikeudet: lisensoidulla palvelimella voidaan siis käyttää mitä tahansa käyttöjärjestelmäympäristöjä ja mitä tahansa Hyper-V-säiliöitä.

Usein kysytyt kysymykset Wiresoftin käyttämistä ohjelmistoista Microsoft Windows Server 2016 Datacenter Edition as

Yleisesti ottaen, toisin kuin laitteisto, ohjelmisto ei kulu, ja Wiresoftin käytetyn ohjelmiston avulla voit olla varma, että se tarjoaa samat toiminnot ja oikeudet kuin uusi palvelinlisenssi. Palvelinytimiä voidaan siis lisensoida käytetyn 16-ytimisen Windows Server 2016 Datacenter -paketin kanssa samalla tavalla kuin uuden paketin kanssa. Vastaukset kaikkiin muihin yleisiin kysymyksiin, jotka koskevat käytettyjen Windows Server -lisenssien ominaisuuksia ja käyttöoikeuksia, löydät täältä:

Onko Microsoftin käytetyn ohjelmiston, kuten Windows Server 2016 16-Core Package -paketin, myyntiin tai ostoon sekä käyttöön liittyviä oikeudellisia ongelmia?

Käytettyjen ohjelmistojen Wiresoftilla voit asiakkaana olla varma, että Windows Server 2016 Datacenter 16-Core Package -paketin ostaminen tai sen virallinen käyttö ei riko mitään voimassa olevia lakeja. Nykyinen oikeuskäytäntö sallii sekä Microsoftin käytettyjen ohjelmistojen kaupan että niiden käytön, jos ne ovat peräisin yrityksen lisenssivarastosta, kuten Wiresoftin käytettyjen ohjelmistojen tapauksessa. Myös useat tuomioistuinten päätökset ovat vahvistaneet tämän tosiasian kerta toisensa jälkeen.

Mistä Wiresoftin Windows Server 2016 Datacenter 16-Core -paketin käytetyt ohjelmistot ovat peräisin?

Wiresoftin tarjoamat 16-ytimiset Windows Server 2016 Datacenter -paketit ovat peräisin, kuten edellä on jo selitetty, eri yrityksiltä, jotka ovat yleensä ostaneet ohjelmiston itse ja useimmiten käyttäneet sitä ja myyneet sen myöhemmin Wiresoftille. Usein syynä myyntiin on siirtyminen uudempaan ohjelmistoversioon tai vähemmän ytimiä sisältävän palvelinlaitteiston käyttö, jolloin palvelinlisenssejä jää ylimääräiseksi. 16-ytimisiä paketteja tarjotaan Wiresoft Shopissa aina käytettyinä ohjelmistoina, vaikka ne olisivat käyttämättömiä ja niitä voisi käyttää kuin uutta lisenssiä.

Onko Windows Server 2016 Datacenterin käytetyillä ohjelmistoilla ostajan tietoturva?

Windows Server 2016 Datacenter 16-Core -paketti tai mikä tahansa muu Wiresoftin käytetty ohjelmisto tarjoaa sinulle asiakkaana tavanomaisen ostajan turvan - toisaalta lataamalla ohjelmistopaketin välittömästi maksuprosessin suorittamisen jälkeen ja toisaalta aktivoimalla lisenssin välittömästi voimassa olevalla lisenssiavaimella - aivan kuten uusien ohjelmistojen kohdalla.

Onko Wiresoftin käytetyillä ohjelmistoilla toinenkin etu?

Kyllä, ja niitä on useita: Ensinnäkin Wiresoftin asiakkaat hyötyvät käytettyjä ohjelmistoja ostaessaan alhaisemmasta hinnasta; näin yritykset tai organisaatiot voivat joko täydentää ohjelmistovarastoaan edullisemmin tai päivittää sen uusimpaan versioon kuin uusilla ohjelmistoilla. Toisaalta vanhempia Microsoftin palvelinohjelmia ei juuri tai ei enää tarjota uutena, mikä on ongelma lisälisensoinnin kanssa, jos halutaan välttää päivityksiä. Wiresoftin käytetyt ohjelmistot voivat näin ollen myös osaltaan alentaa käyttökustannuksia, sillä ne tarjoavat myös tarkastusturvallisuutta, koska kaikki ostajat on tallennettu!

Wiresoft Software Shopista löydät siis Windows Server 2016 Datacenter Editionin 16-ytimisen paketin lisäksi myös 16-ytimisen paketin muihin versioihin sekä uudempiin Windows Server -versioihin sekä 2-ytimisiä paketteja Windows Serverin peruslisensointiin. Jos haluat käyttää uusimpia Microsoftin virtualisointitekniikoita, voit valita korkeamman Windows Server 2019 Datacenter Edition -version, joka on saatavana myös käytettynä Wiresoftilta. Käytettyjen ohjelmistojen valikoimastamme löydät myös ehdottoman välttämättömät asiakaskäyttölisenssit (CAL) - monien muiden Microsoft-ohjelmien lisäksi - kaikilla mainituilla Wiresoftin eduilla. Jos sinulla on kysyttävää Windows Server 2016 Datacenter with 16-Core Packages -palvelun oikeasta lisensoinnista, käytä asiantuntevaa neuvontaamme chatissa, sähköpostitse tai puhelimitse.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DATACENTER 16-CORE"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DATACENTER 16-CORE"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat