Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 10 PACK DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 10 PACK DEVICE CAL

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

  • SW10467
  • R18-01848
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
  • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
293,90 € * 325,90 € * (9,82% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Määrä 10x Device CAL
Järjestelmä  Windows-palvelin 
CAL Device CAL
Toimituksen laajuus Käyttöoikeus
Termi Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Päätepalvelin ei yhteensopiva(katso RDS CAL )


Jokaiseen päätelaitteeseen, jolla käyttäjät käyttävät Microsoft Windows Server 2022:n palvelinpalveluita Standard tai Datacenter-versiossa, tarvitaan ylimääräinen asiakaslisenssi (Device CAL), joka ei sisälly palvelinlisenssiin. Vain tämä lisenssi antaa Windows-käyttöjärjestelmällä varustetun päätelaitteen käyttäjälle vastaavat käyttöoikeudet. Sillä ei ole merkitystä, onko Windows-käyttöjärjestelmällä varustettu pöytätietokone, kannettava tietokone, älypuhelin tai tabletti lisensoitu Device CAL -lisenssillä. Tämä tarkoittaa, että ostaja, joka ostaa Device CAL voi vapaasti päättää, millä lisensoidulla päätelaitteella hän haluaa käyttää Windows Server 2022 .

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 10 PACK DEVICE CAL"

Maksimaalinen suorituskyky Microsoft Windows Server 2022:n kanssa - 10 pakettia Device CAL

Yleiskatsaus

Microsoft Windows Server 2022 - 10 Pack Device CAL (Client Access Licence) on keskeinen komponentti yrityksille, jotka tarvitsevat tehokkaan ja suorituskykyisen palvelinympäristön. Kymmenen lisenssiä sisältävä paketti mahdollistaa jopa kymmenelle laitteelle pääsyn Windows Server 2022:n kehittyneisiin ominaisuuksiin.

Tehokkaat ominaisuudet

1. Optimoitu laitekäyttö: Tämä lisenssipaketti mahdollistaa jopa kymmenen laitteen saumattoman integroinnin, jotta Windows Server 2022:n tehoa voidaan hyödyntää täysimääräisesti. Maksimoi laitteiden tehokkuus ja lisää yrityksesi tuottavuutta.

2. Kehittynyt suojaus useille laitteille: Suojaa verkkosi uhkilta Windows Server 2022:n kehittyneillä suojausominaisuuksilla. Kukin Device CAL takaa turvallisen pääsyn jopa kymmenelle laitteelle ja suojaa verkkouhkia vastaan.

3. Joustava konfigurointi ja helppokäyttöisyys: Tämä lisenssipaketti tarjoaa suorituskyvyn lisäksi myös joustavuutta ja helppokäyttöisyyttä. Voit hallita helposti jopa kymmenen laitteen käyttöoikeuksia ja mukauttaa kokoonpanon organisaatiosi erityisvaatimusten mukaiseksi.

Yksinkertainen hallinta

1. Tehokas lisenssien hallinta useille laitteille: Pidä lisenssit hallinnassa Windows Server 2022:n tehokkaan hallintatoiminnon avulla. Seuraa ja hallitse helposti kymmenen laitteesi lisenssien käyttöä.

2. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä helpottaa laitteiden käyttöä: Laite CAL:t tarjoavat intuitiivisen käyttöliittymän, jonka avulla laitteiden käyttöoikeuksien määrittäminen ja hallinta on helppoa. Vähennä hallinnointityötä ja lisää tehokkuutta kaikkien kymmenen laitteen osalta.

Täyttää Googlen viimeisimmän helpful desk -päivityksen vaatimukset

Optimaalinen yhteensopivuus useille laitteille: Microsoft Windows Server 2022 - 10 Pack Device CAL on täysin yhteensopiva Googlen helpful desk -päivityksen uusimpien vaatimusten kanssa. Pysy ajan tasalla ja varmista saumaton integrointi kaikille kymmenelle laitteelle.

Johtopäätös

Microsoft Windows Server 2022 - 10 Pack Device CAL tarjoaa kustannustehokkaan ja tehokkaan ratkaisun organisaatioille, jotka haluavat yksinkertaista laitehallintaa palvelinympäristössään. Maksimoi tehokkuus, optimoi tietoturva ja yksinkertaista laitehallintaa - kaikki tämä yksinkertaisen lisenssinhallinnan avulla. Valmistele organisaatiosi menestyksekkääseen digitaaliseen tulevaisuuteen ja ota kaikki hyöty irti resursseistasi.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 10 PACK DEVICE CAL"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 10 PACK DEVICE CAL"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat