Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2013 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT OFFICE 2013 STANDARD

Saatavilla välittömänä latauksena

 • SW10006
 • 021-10257
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
32,90 € * 35,90 € * (8,36% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Runtime Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
Järjestelmä  Windows (32bit/64bit)
Terminaalipalvelin Yhteensopiva


 MS Office Suite 2013 Standard tarjoaa monipuolisine hyväksi havaittuine ohjelmineen ja tehokkaine toimintoineen kaiken, mitä nykyaikainen toimisto-ohjelmisto tarvitsee täyttääkseen tyypilliset tehtävät, joita tehtävien ja projektien organisoinnissa ja hallinnoinnissa syntyy nykyaikaisessa jokapäiväisessä liike-elämässä. Lukuisat intuitiivisesti käytettävät työkalut tukevat käyttäjiä kaikilla osa-alueilla: viestinnästä tekstiasiakirjojen ja taulukkolaskentataulukoiden luomiseen laajoja tietoja käsiteltäessä aina ideoiden ja muistiinpanojen spontaaniin tallentamiseen, joita voidaan käyttää välittömästi eloisissa esityksissä. 

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT OFFICE 2013 STANDARD"

Microsoft Office 2013 Standard - yritys- ja yksityiskäyttöön tarkoitettu painos

MS Office-Suite 2013 Standard tarjoaa monipuolisine hyväksi havaittuine ohjelmineen ja tehokkaine toimintoineen kaiken, mitä nykyaikainen toimisto-ohjelmisto tarvitsee täyttääkseen tyypilliset tehtävät, joita nykyaikaisen liike-elämän tehtävien ja projektien organisoinnissa ja hallinnassa ilmenee. Lukuisat intuitiivisesti käytettävät työkalut tukevat käyttäjiä kaikilla aloilla: viestinnästä tekstiasiakirjojen ja taulukkolaskentataulukoiden luomiseen laajojen tietojen käsittelyssä spontaaniin ideoiden ja muistiinpanojen tallentamiseen, joita voidaan käyttää välittömästi eloisissa esityksissä.

Monia ominaisuuksia voidaan käyttää myös kosketusoptimoidusti laitteissa, kuten tableteissa ja älypuhelimissa, sormin syöttötilan kautta, mukaan lukien erityisen selkeä painikkeiden ja komentojen näyttö kosketusherkässä käyttöliittymässä.

Microsoft Office 2013 Standard on edelleen yksi Office versioista, joita käytetään eniten pöytätietokoneella; syynä tähän on muun muassa sen yhteensopivuus Windows 7:n kanssa, joten myös vanhemmissa tietokoneissa kaikkia mukana olevia ohjelmia voi käyttää ongelmitta. Tämä tekee Office-versiosta erityisen houkuttelevan yksityisille käyttäjille, mutta myös itsenäisille ammatinharjoittajille ja pienyrityksille. Lisäksi Office 2013 Standard tarjoaa myös mahdollisuuden tallentaa tietoja ja asiakirjoja Microsoft SkyDriveen, jolloin ne ovat saatavilla pilvipalvelussa ja niitä voidaan jakaa SharePointin kautta ja muokata yhdessä useiden käyttäjien kesken samanaikaisesti. Lisäksi Outlookin liitettävyys Facebookiin ja muihin sosiaalisen median kanaviin laajentaa tiedonjakomahdollisuuksia.

Office 2013 Standard-versio on ostettavissa Wiresoftilta yksittäisille käyttäjille. Seuraavassa on yleiskatsaus Office 2013 -ohjelmistojen tärkeimpiin ominaisuuksiin ja parannuksiin.

Kaikki Word for Office 2013:n tärkeät uudistukset

Word 2013:n huomattavin uusi ominaisuus on uusi lukutila, joka tarjoaa huomattavasti paremman lukukokemuksen, joka näkyy erityisesti pidemmissä tekstiasiakirjoissa. Automaattinen sarakkeiden jakaminen mahdollistaa ennen kaikkea keskittymisen tärkeään sisältöön ja lisää siten keskittymistä lukemisen aikana.

Erityisen käytännöllisiä ovat myös parannettu yhteistyö PDF-dokumenttien kanssa ja kaikkien formaattimallien selkeä valinta. Seuraavat uudet toiminnot ansaitsevat erityismaininnan:

Word 2013:n yleiset toiminnot

 • Kun Word käynnistetään, kaikki viimeksi käytetyt asiakirjat näkyvät selkeässä luettelossa vasemmanpuoleisessa sarakkeessa.
 • Luonnos-välilehdellä (Asettelu) saat yleiskatsauksen kaikkiin käytettävissä oleviin tyylimuotoiluihin, joita voit myös mukauttaa henkilökohtaisten tarpeiden mukaan.
 • Uudessa muokkausnäkymässä "Yksinkertainen merkintä" korjaukset merkitään tekstin marginaalissa olevalla huomaamattomalla viivalla.
 • PDF-asiakirjat voidaan avata suoraan Word 2013:ssa, ja kaikki sisältö, myös grafiikka, on käytettävissä muokkausta varten. Lopuksi tämä Word-tiedosto voidaan tallentaa uudelleen PDF-muodossa.
 • Jos Word 2013:ssa avataan vanhalla Word-versiolla luotu tekstiasiakirja, ohjelma näyttää sen niin sanotussa yhteensopivuustilassa. Tällöin uudet Word-toiminnot eivät ole käytettävissä, joten muokkaamisen ja tallentamisen jälkeen sitä voidaan muokata uudelleen vanhalla Word-versiolla.

Reaaliaikainen ulkoasu Word 2013:ssa

 • Heti kun kuva tai vastaava on lisätty Word-asiakirjaan, Word näyttää vastaavat asetteluvaihtoehdot kuvakkeina, jotka voidaan ottaa käyttöön välittömästi napsauttamalla. Tätä tarkoitusta varten on nyt käytettävissä erilaisia asetusvaihtoehtoja, joilla voidaan säätää tarkasti kuvien ja grafiikan näyttöä ja sijaintia sekä tekstin kulkua.
 • Kohdistusohjaimet helpottavat valokuvien tai taulukoiden siirtämistä ja tarkkaa sijoittelua tekstissä kohdistusviivojen avulla.
 • Live-asettelu näyttää kyseisen tuloksen reaaliaikaisena esikatseluna.

Parempi lukutila Word 2013:ssa

 • Word-asiakirjat voidaan näyttää ruudulla sarakkeina, jolloin niitä on helpompi lukea. Voit selata tekstiä nuolikuvakkeiden avulla kuten kirjassa.
 • Kun työskentelet useiden Word-asiakirjojen parissa samanaikaisesti, ne voidaan näyttää välilehdissä välilehtinä.
 • Otsikot voidaan näyttää sivun vasemmalla puolella navigoinnin helpottamiseksi; niitä napsauttamalla asiakirja siirtyy vastaavaan tekstikohtaan.
 • Jotta teksti pysyisi mahdollisimman neutraalina, kaikki muokkaustyökalut voidaan piilottaa muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta.
 • Objektizoomin avulla Word-asiakirjan sisältämät taulukot, kuvat jne. suurennetaan niin, että ne täyttävät koko näytön. Word-asiakirjan sisältämät taulukot, kuvat jne. voidaan suurentaa näytön kokoisiksi ja myös pienentää uudelleen - sinun tarvitsee vain kaksoisnapsauttaa kyseistä tekstielementtiä.

Excel 2013: Tärkeimmät uudistukset

Koetellussa taulukkolaskentaohjelmistossa on myös joitakin uusia työkaluja osoitteessa Office 2013 Standard, jotka tukevat käyttäjiä ensisijaisesti suurten tietomäärien käsittelyssä. Ohjelma esimerkiksi tunnistaa kuvioita, kun muokkaat tietokokonaisuuksia, ja lisää ne automaattisesti. Eri työkirjat voidaan näyttää kukin omassa ikkunassaan, mikä helpottaa työskentelyä useiden Excel-asiakirjojen parissa samanaikaisesti ja niin edelleen:

 • Uusi Lightning Preview -ominaisuus tunnistaa automaattisesti, mitä olet työstämässä, koska se tunnistaa taustalla olevan tietomallin ja täydentää sitten vastaavat merkinnät välittömästi ja luotettavasti. Aiemmista automaattisista täydennyksistä poiketen flash-esikatselu ei täytä ainoastaan nykyistä kenttää vaan myös kokonaisen sarakkeen. Jos ehdotuksia ei haluta, riittää, että ne yksinkertaisesti ylikirjoitetaan.
 • Tiedot voidaan muotoilla pika-analyysin avulla muutamalla napsautuksella. Kun tietue on valittu, oikeaan alakulmaan ilmestyy pikavalintavalikko, jonka avulla voidaan asettaa suoraan tuttuja toimintoja, kuten ehdollinen muotoilu. Yksittäisiä muotoiluja voidaan esikatsella hiiren avulla ja soveltaa yhdellä napsautuksella.
 • Aiemmasta kaavioiden pikavalinnasta poiketen Excel antaa vuoden 2013 versiossa nimenomaisia suosituksia siitä, mikä kaavio sopii parhaiten valittuun tietokokonaisuuteen. Niitä voidaan myös helposti muokata välittömästi.
 • Excelin ja muiden taulukkolaskentataulukoiden tietoja voidaan suodattaa eri kriteerien mukaan. Helppo asetusten määrittäminen näyttää parhaillaan käytetyn suodattimen, joten on aina selvää, mitä tietoja tarkastellaan.

PowerPoint 2013: Tärkeimmät uudistukset

Microsoft PowerPoint 2013 sisältää useita uusia teemoja ja animaatioita, jotka parantavat esityksiäsi. Laajakuvamallit ottavat tämän jopa kirjaimellisesti ... Lisäksi uudessa PowerPointissa on puhujanäkymä, joka näyttää esittelijälle hänen muistiinpanonsa, yleisölle tietenkin vain diat:

 • PowerPoint 2013:n uusi Standard-dian koko on 16:9. Tämän voi tietenkin muuttaa takaisin aiempaan muotoon.
 • Kaksi PowerPoint-tiedostoa voidaan helposti yhdistää yhdeksi asiakirjaksi, mukaan lukien tarkistukset.
 • Esityksen reunaan voidaan lisätä kommentteja, ja myös asianomaiset henkilöt ja yhteystiedot näkyvät.
 • Lisäksi PowerPoint-esityksiä on nyt helppo julkaista videoina ja lähettää niitä sosiaalisen median kanaviin. Nyt tuetaan myös useampia mediaformaatteja, kuten MP4- ja MOV-muotoja, sekä korkean resoluution sisältöä ja integroituja koodekkeja.

Outlook 2013: Tärkeimmät uudistukset

Uusi Outlook 2013 näkyy parhaiten, kun avaat ohjelman: Edelliseen versioon verrattuna uusi työpöydän käyttöliittymä näyttää paljon selkeämmältä. Esimerkiksi navigointipalkki, jota käytetään sähköpostien, yhteystietojen ja kalenterin välillä vaihtamiseen, on nyt näytön alareunassa. Tämä luo nyt enemmän tilaa kaikelle muulle sisällölle. Outlook 2013 tarjoaa myös uusia asioita:

 • Kun Facebookin tai Xingin kaltaiset sosiaaliset verkostot on integroitu, käyttäjät näkevät aina kollegoiden ja ystävien toiminnan.
 • Verkkojen yhteystiedot voidaan myös siirtää suoraan Outlookin yhteystietoluetteloon.
 • Skype on integroitu Outlook 2013:een, joten puheluita voi soittaa suoraan ohjelmassa.
 • Exchange ActiveSync -toiminto synkronoi nyt yhteystiedot ja kalenterit, joten yleensä Exchange-palvelinta ei enää tarvita tähän.
 • Peeks-toiminnon avulla tärkeät tiedot voidaan kutsua esiin selkeästi. Tätä varten riittää, että siirrät hiiren kalenterin, ihmisten tai tehtävien kohdalle, jolloin avautuu ikkuna, jossa näkyvät tärkeimmät tiedot kussakin tapauksessa.

OneNote 2013: Tärkeimmät uudistukset

Uusi Touch-sovellus tekee OneNotesta entistäkin käytännöllisemmän. Näin muistiinpanoja voidaan luoda ja lisätä asiakirjaan ilman hiirtä tai näppäimistöä. Käsin kirjoitetut merkinnät muunnetaan siististi tulostetuksi tekstiksi.

 • Parannettu taulukkotoiminto auttaa järjestämään sisällön selkeämmin uusien muotoiluvaihtoehtojen avulla.
 • Muistiinpanoja voidaan jakaa suoraan muiden käyttäjien kanssa integroimalla muiden käyttäjien profiilitiedot.
 • "Lähetä OneNoteen" -toiminnolla voidaan nyt myös lisätä asiakirjoja tai verkkosivuja muistikirjaan.

Microsoft Office 2013 -järjestelmän järjestelmävaatimukset

Office 2013 -ohjelmisto on ladattavissa kahtena versiona: 32-bittisenä ja 64-bittisenä. Yksittäiset laitteistovaatimukset - esimerkiksi RAM-muistin osalta - voivat sen vuoksi vaihdella. Seuraavia vähimmäisvaatimuksia on noudatettava:

 • Käyttöjärjestelmät: Windows 7 - Windows 10, Windows Server 2008 - 2012 R2
 • Prosessori: vähintään 1 GHz
 • RAM-muisti: 1 GB (32-bittinen) tai 2 GB (64-bittinen)
 • Kiintolevytila: 3 GB
 • Kuvan resoluutio: vähintään 1 024 x 576, näytönohjain, jossa on Direct X10 -kiihdytin

MS Office 2013 Standard ostaa halvalla Wiresoftilta

Wiresoft-ohjelmistokaupasta löydät Standard-edition of Office 2013 version - se sisältää seuraavat ohjelmat:

 • Word 2013 - luo liike- ja henkilökohtaisia asiakirjoja keskittyen lukemiseen
 • Excel 2013 - arvioi tietoja tehokkailla analyysityökaluilla
 • PowerPoint 2013 - luo mielekkäitä esityksiä
 • Outlook 2013 - sähköpostien, yhteystietojen ja tapaamisten hallinta
 • OneNote 2013 - luo muistiinpanoja käsin, digitoi ne ja käytä niitä kaikkialla

Kun ostat Standard-version Office 2013: sta yhden käyttäjän lisenssinä, hyödyt erityisesti näistä eduista Wiresoftin upean käytettyjen ohjelmistojen hinnan lisäksi:

 • Saat Microsoft Office 2013 Standard-Edition Wiresoftilta yksinomaan yhden käyttäjän ohjelmistona.
 • Tämä ohjelmistolisenssi on yleensä osa yrityksen suurempaa volyymilisenssiä, minkä vuoksi se on niin halpa Wiresoftilla!
 • Wiresoftille myynnin yhteydessä Office-ohjelmisto - jos sitä käytettiin - poistettiin entiseltä tietokoneelta, joten lisenssi on 100-prosenttisesti vapaa ja käyttökelpoinen uudelleen.
 • Wiresoft on myös tarkistanut jokaisen käytetyn ohjelmiston varmistaakseen, että sitä voidaan käyttää uudelleen ilman ongelmia.
 • Wiresoft ei vakavasti otettavana ohjelmistojälleenmyyjänä tarjoa myyntiin kokeiluversioita, jotka ovat voimassa vain rajoitetun ajan tai joiden toiminnot ovat rajoitettuja.
 • Jokaisen Wiresoft Shopista ostetun lisenssin yhteydessä voit olla varma, että ostat alkuperäisen Microsoft-tuotteen, joka myydään lainsäännösten mukaisesti, joten Wiresoft tai sinä et ole oikeudellisesti harmaalla alueella.

Jos sinulla on kysyttävää Microsoft Office 2013 Standard tai muista Microsoft Office-tuotteista, ota meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai täällä chatissa.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT OFFICE 2013 STANDARD"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT OFFICE 2013 STANDARD"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat