Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

  • SW10582
  • H04-01320
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
  • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
4 213,90 € * 4 680,90 € * (9,98% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Laitteet 1x
Medium Lataa
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi


Tässä oppaassa keskitytään Teamsin, SharePointin ja OneDriven tarjoamiin mahdollisuuksiin, kuten asiakirjojen tallentamiseen, yhteistyöhön, jakamiseen ja keskusteluihin. Sinun ei tarvitse käyttää vain yhtä työkalua saadaksesi työn tehtyä - jokainen työkalu toimii yhdessä optimaalisen tuottavuuden saavuttamiseksi. Kun teet yhteistyötä reaaliajassa, projektin kannalta tärkeiden tiedostojen helppo saatavuus voi säästää paljon aikaa. Microsoft Teamsissa jaetut tiedostot ovat käytettävissä siellä, missä käydään keskusteluja ja kokouksia, ja tiimisi voi omistaa ne yhdessä. Microsoft Teamsissa jaetut asiakirjat tallennetaan SharePointiin, joten saat molempien maailmojen parhaat puolet.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme.

Tuotetiedot "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019"

Microsoft Sharepoint Server 2019 - uudet ominaisuudet 

Tässä oppaassa keskitytään Teamsin, SharePointin ja OneDriven tarjoamiin mahdollisuuksiin, kuten asiakirjojen tallentamiseen, yhteistyöhön, jakamiseen ja keskusteluihin. Sinun ei tarvitse käyttää vain yhtä työkalua saadaksesi työn tehtyä - jokainen työkalu toimii yhdessä optimaalisen tuottavuuden saavuttamiseksi.

Kun teet yhteistyötä reaaliajassa, projektin kannalta tärkeiden tiedostojen helppo saatavuus voi säästää paljon aikaa. Microsoft Teamsissa jaetut tiedostot ovat käytettävissä siellä, missä käydään keskusteluja ja kokouksia, ja tiimisi voi omistaa ne yhdessä. Microsoft Teamsissa jaetut asiakirjat tallennetaan SharePointiin, joten saat molempien maailmojen parhaat puolet.

Microsoft SharePoint Server 2019 on kattava ratkaisusarja, joka on suunniteltu auttamaan sinua yritystietojen hallinnassa

SharePoint Server 2019 on päivitetty Microsoft 365:n SharePointissa esiteltyyn nykyaikaiseen käyttökokemukseen. Alla on lueteltu joitakin eroja SharePoint Server 2019:n nykyaikaisen käyttökokemuksen ja SharePoint Server 2016:n klassisen käyttökokemuksen välillä.

SharePoint Server -organisaatiot voivat ottaa SharePoint Serverin käyttöön ja hallita sitä paikallisesti tai Office 365 Enterprise -tilausjärjestelmän avulla ja hyödyntää uusimpia ominaisuuksia. Se tarjoaa myös lisää ominaisuuksia ja toimintoja, kuten nykyaikaiset sivustosivut, nykyaikaiset web-osat ja kirjoittaminen, nykyaikaiset luettelot ja kirjastot, nykyaikainen haku, integrointi PowerApps-, Power BI- ja MS Flow -ohjelmiin sekä SharePointin kotisivut. Lataa SharePoint Server 2019.

Microsoft SharePoint Server 2019:n järjestelmävaatimukset

  • Palvelinkäyttöjärjestelmä: Windows Server 2016 Standard tai Datacenter; Windows Server 2019 Standard tai Datacenter; Windows Server 2022 Standard tai Datacenter
  • RAM: 16 GB
  • Prosessori: 64-bittinen
  • Kiintolevytila: 80 GB
  • Internet-yhteys
Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat