Chat with us, powered by LiveChat
LAINSÄÄDÄNTÖ
Yritysasiakkaat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Trustmask
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 25 PACK USER CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 25 PACK USER CAL
25x Remote Desktop Services Käyttäjä CAL:t Windows Server 2019:lle käytettynä ohjelmistona Käyttäjät tarvitsevat Client Access License (CAL) -lisenssin , jotta he voivat käyttää Remote Desktop Services -palveluita Windows -palvelimilta,...
1 081,90 € *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 10 PACK USER CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 10 PACK USER CAL
10x Remote Desktop Services Käyttäjä CAL:t Windows Server 2019:lle käytettynä ohjelmistona Käyttäjät tarvitsevat Client Access License (CAL) -lisenssin , jotta he voivat käyttää Remote Desktop Services -palveluita Windows -palvelimilta,...
436,90 € *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 5 PACK USER CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 5 PACK USER CAL
5x Remote Desktop Services Käyttäjä CAL:t Windows Server 2019:lle käytettynä ohjelmistona Käyttäjät tarvitsevat Client Access License (CAL) -lisenssin , jotta he voivat käyttää Remote Desktop Services -palveluita Windows -palvelimilta,...
224,90 € *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 25 PACK DEVICE CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 25 PACK DEVICE CAL
25x Device CAL:t osoitteessa Remote Desktop Services osoitteeseen Windows Server 2019 käytettynä ohjelmistona Windows -palvelimien Remote Desktop Services (RDS) -palveluiden käyttöä varten kukin käyttäjä tarvitsee Client Access License...
1 081,90 € *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 10 PACK DEVICE CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 10 PACK DEVICE CAL
10x Laite CAL:t Windows Server 2019:n etätyöpöytäpalveluihin käytettynä ohjelmistona Windows-palvelimien RDS-palveluiden (Remote Desktop Services) käyttöä varten kukin käyttäjä tarvitsee CAL-lisenssin (Client Access Licence), jonka...
436,90 € *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 5 PACK DEVICE CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 5 PACK DEVICE CAL
5x Laite CAL:t Windows Server 2019:n etätyöpöytäpalveluille käytettynä ohjelmistona Windows-palvelimien RDS-palveluiden (Remote Desktop Services) käyttöä varten jokainen käyttäjä tarvitsee CAL-lisenssin (Client Access Licence), jonka...
224,90 € *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 USER CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 USER CAL
Remote Desktop Services Käyttäjä CAL:t Windows Server 2019:lle käytettynä ohjelmistona Käyttäjät tarvitsevat Client Access License (CAL) -lisenssin , jotta he voivat käyttää Remote Desktop Services -palveluita Windows -palvelimilta,...
47,90 € *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 DEVICE CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 DEVICE CAL
Laite CAL:t Remote Desktop Services osoitteeseen Windows Server 2019 käytettynä ohjelmistona Voidakseen käyttää Windows -palvelimien Remote Desktop Services (RDS) -palveluita jokainen käyttäjä tarvitsee Client Access License (CAL)...
47,90 € *

Täydennä CAL-tarpeesi Wiresoftin avulla

Wiresoftin RDS-paketin avulla säästät ylimääräistä rahaa! Microsoft tarjoaa yleensä vain uusimman version Remote Desktop Services -palveluista, mutta Wiresoft tarjoaa sinulle mahdollisuuden täydentää olemassa olevia vuoden 2019 RDS-version lisenssejäsi. Näin sinun ei tarvitse vaihtaa - usein kalliimpaan - ajantasaisempaan RDS-versioon tulevaisuudessa. ja hankintakustannukset pienenevät merkittävästi.

Tällä hetkellä meiltä löytyy seuraava Microsoft Remote Desktop Service 2019 -versio - joko käyttäjä- tai laitelisenssinä:

Etätyöpöytäpalveluiden 2019 edut Windowsista

RDS 2019 on keskitetty työpöytä- ja sovellusalusta, eli kaikkien työasemilla käytettävien ohjelmien ohjelmistot on asennettava vain kerran keskitetysti. Käyttäjät voivat sitten käyttää sitä CAL-lisenssin (Client Access License) avulla miltä tahansa tietokoneelta - olipa se sitten työpaikalla tai kotitoimistossa.

Windows Remote Desktop Services 2019 perustuu Windows Server -versioon. Ne edustavat virtualisointialustaa, jota voidaan käyttää hyvin erilaisten sovellusskenaarioiden kartoittamiseen. RemoteAppin avulla Windows-istunto virtualisoidaan, ja sitä voi käyttää kuka tahansa valtuutettu käyttäjä tai päätelaite.

Yrityksessä käytetystä Windows RDS -versiosta riippuen tämä sisältää erilaisia skenaarioita ja tekniikoita tai niitä täydennetään. Tämän seurauksena etätyöpöytäpalveluiden mahdollisten sovellusten kirjo laajenee jatkuvasti, ja nykyaikaisen työelämän muuttuvat vaatimukset otetaan huomioon.

Microsoft RDS 2019:n tärkeimmät toiminnot yhdellä silmäyksellä

Etätyöpöytäpalveluiden keskeisten osien avulla voit paitsi perustaa ja ylläpitää työntekijöidesi vakiomuotoisia työasemia ja luoda turvallisia yhteyksiä, myös hallita CAL:ejäsi - tämä ei ole merkityksetön toiminto, joka usein unohdetaan.

Etätyöpöytäyhteyden välittäjä

Tämä RDS:n osa toimii yhteysvälittäjänä jokaisen etätyöpöytää käyttävän käyttäjän ja organisaatiosi palvelimen välillä. Näin käyttäjän käynnissä olevat ohjelmat säilyvät ennallaan, vaikka yhteys katkaistaan. Tämän jälkeen RD Connection Broker voi yhdistää käyttäjän uudelleen alkuperäiseen istuntoonsa.

Etätyöpöytäyhdyskäytävä

RD Gateway mahdollistaa nopean ja turvallisen yhteyden Internetin kautta yrityksen palomuurin ulkopuolella sijaitsevien loppukäyttäjien virtuaalisten työpöytien tai RemoteApp-ohjelmien ja yritysverkon välillä. RD Gateway luo salatun SSL-tunnelin käyttäjän laitteen ja RD Gateway -palvelimen välille, todentaa käyttäjän ympäristössä ja määrittelee myös, mitä resursseja käyttäjä voi käyttää suojatussa ympäristössä. Lisäksi etätyöpöytäyhdyskäytävä vastaa tietoliikenteen välittämisestä, ja se voi muun muassa määritellä erilaisia aikakatkaisuominaisuuksia, jos käyttäjä ei ole aktiivinen pidemmän aikaa.

Etätyöpöydän lisensointi

Tämä toiminto säätelee lisenssien käyttöä etätyöpöytäpalveluja tarjottaessa. Heti kun käyttäjä tai laite muodostaa yhteyden Remote Desktop Licensing -palvelimeen, päätetään, tarvitaanko RDS-CAL ja mitä RDS-CAL:ia, ja luodaan yhteys RD-istunnon isäntäpalvelimeen ja sen jälkeen käytettäviin työpöytiin tai sovelluksiin.

Kun käyttäjä tai päätepiste muodostaa yhteyden RD-istunnon isäntäpalvelimeen, RD-istunnon isäntäpalvelin päättää, tarvitaanko RDS CAL. Tämän jälkeen RD Session Host -palvelin pyytää RDS Client Access -lisenssiä Remote Desktop Licence Server -palvelimelta. Jos lisenssipalvelimella on saatavilla sopiva RDS CAL, RDS CAL myönnetään asiakkaalle, ja asiakas voi muodostaa yhteyden RD-istunnon isäntäpalvelimeen ja sieltä käytettäviin työpöytiin tai sovelluksiin.

Remote Desktop Session Host (RDSH)

Remote Desktop Session Host on terminaalipalvelimen uusi nimi. RDSH isännöi palvelinistuntopohjaisia työpöytiä sekä RemoteApp-ohjelmia ja yhdistää käyttäjät istunnon aikana. Ne tarjoavat myös muita toimintoja tai rooleja työpöytien virtualisoinnissa.

Remote Desktop Virtualisation Host (RDVH):

RD Virtualization Host on Windows Server 2008 R2:n erityinen rooli. Nimensä mukaisesti RD Virtualisation Host isännöi virtuaalisia työpöytiä. Tätä toimintoa tarvitaan vastaavasti VDI-ympäristöissä (Virtual Desktop Infrastructure), joissa vierasjärjestelmänä käytetään Windows 7:ää tai XP:tä. Etätyöpöydän virtualisointi-isäntä erottaa toisistaan henkilökohtaiset virtuaaliset työpöydät, jotka voidaan määrittää tietylle käyttäjälle, ja virtuaaliset työpöytäpoolien, jotka määritetään työpöydille poolista, joka on samanlainen kuin useiden käyttäjien jakamat työasemat.

Etätyöpöydän verkkokäyttö (RDWA)

Microsoft Remote Desktop Web Access korvaa Terminal Services Web Accessin. Tämä RDS-rooli (Remote Desktop Services) on saatavilla Windows Server 2008 R2:ssa, Windows Server 2012/2012 R2:ssa ja Windows Server 2016:ssa. RDWA:n avulla käyttäjät voivat käyttää RemoteApp- ja Remote Desktop -yhteyttä joko Käynnistä-valikon tai verkkoselaimen kautta.

Remote Desktop Web Access sisältää myös Remote Desktop Web Connection -palvelun, jonka avulla käyttäjä voi käyttää etänä mitä tahansa tietokonetta, johon hänellä on etätyöpöytäyhteys.

RDS 2019:n yhteensopivuus

RDS-sovelluksia ja RDS-työpöytiä voidaan näin ollen käyttää täysin erilaisilla asiakaslaitteilla ja käyttöjärjestelmillä tai myös HTML5:tä tukevilla selaimilla ja Java-asiakkailla. Esimerkiksi tabletit voivat myös käyttää vastaavia palveluja ja sovelluksia. Käyttäjät käyttävät RDS-resursseja Windowsiin integroidun RDP-protokollan (Remote Desktop Protocol) kautta. Lisäksi voidaan käyttää myös muiden palveluntarjoajien protokollia, esimerkiksi Citrix HDX tai VMware PC over IP.

Mitä CAL-ohjelmia on saatavilla RDS 2019 -palveluun? Microsoftin lisensointijärjestelmä

Microsoftin lisensointijärjestelmä perustuu yhä enemmän Client Access Licences -lisensseihin, joita kutsutaan myös CAL-lisensseiksi. Tämä tarkoittaa, että ohjelmiston käyttö (lisenssi) on riippumaton sen toteutuksesta. Etätyöpöytäpalveluiden CAL antaa vain valtuutetuille käyttäjille pääsyn palvelimeen. Luvattomilta kolmansilta osapuolilta estetään näin pääsy, mikä lisää turvallisuutta.

Windows-palvelinkäyttöjärjestelmä sisältää yleensä jo kaksi hallinnollista etäkäyttöoikeutta, joita voidaan kuitenkin käyttää vain palvelimen hallinnointiin. Sen käyttö käyttäjäistuntoihin ei siis ole sallittua. Microsoftin lisenssiehtojen mukaan RDS CAL tarvitaan aina, kun valtuutettu työntekijä käyttää joko suoraan Windows Server Desktop -tietokonetta tai Windows Server Desktop -tietokoneen kautta tarjottua sovellusta.

Tämä pätee myös silloin, kun Windows-palvelinta käytetään kolmannen osapuolen ohjelmiston kautta, jolloin tarvitaan myös asianmukainen RDS-lisenssi.

Mitä eroa on User CAL:ien ja Device CAL:ien välillä?

Etätyöpöytäpalveluiden 2019 Microsoft CAL -palveluita on kahta erilaista muotoa - Käyttäjä CAL ja Laite CAL - riippuen siitä, keskitytäänkö käyttäjään vai laitteeseen:

Käyttäjän CAL:t: Käyttäjä CAL on aina tarkoitettu vain yhdelle käyttäjälle. Käyttäjä CAL:n avulla tämä käyttäjä voi käyttää palvelinta täysin eri laitteilla, esimerkiksi töissä pöytätietokoneella toimistossa ja toisella tietokoneella tai kannettavalla tietokoneella, kun hän on liikkeellä.

Laitteen CAL:t: Device CAL on laitekohtainen lisenssi, joka liittyy tiettyyn yksittäiseen laitteeseen, esim. toimiston pöytätietokoneeseen TAI kannettavaan tietokoneeseen. Jokainen lisensoitua laitetta käyttävä käyttäjä voi kuitenkin käyttää myös sille tarjottuja etätyöpöytäpalveluja.

Se, minkä tyyppinen CAL on yrityksellesi sopiva, vaihtelee tietenkin tapauskohtaisesti, ja päätös perustuu pääasiassa yrityksesi työntekijöiden määrään sekä haluttuun käyttötapaan: Työntekijöille, jotka työskentelevät Windows-ohjelmien kanssa lähes yksinomaan omalla tietokoneellaan työpaikalla, Device CAL on sopiva lisenssityyppi. Työntekijät, jotka käyttävät palvelinta joustavasti eri laitteilla ja työasemilla, esimerkiksi myös kotitoimistossa tai tien päällä, hyötyvät kuitenkin User CAL:stä.

Jos sinulla on kysyttävää Microsoft Remote Desktop Services -lisensoinnista, ota meihin yhteyttä - annamme mielellämme neuvoja räätälöidystä lisenssiyhdistelmästäsi ja laadimme sinulle sopivan tarjouksen

Osta halpoja RDS 2019 -paketteja Wiresoftilta

Yleisten etätyöpöytäpalvelumuotojen hinnat nousevat joka vuosi. Wiresoft tarjoaa kustannustehokkaan ja helpon tavan kattaa tai laajentaa Remote Desktop Services -lisensointitarpeitasi.

Olipa kyseessä yksittäinen lisenssi tai paketti: kaikki Microsoft-tuotteemme ovat Euroopan alueen alkuperäisiä lisenssioikeuksia. Tämä johtuu siitä, että Wiresoft myy yritysten ostamia, mutta käyttämättömiä ohjelmistolisenssejä, joiden aitouden ja toimivuuden Wiresoft on tarkistanut, täysin laillisesti, kuten monet innokkaat asiakkaamme jo vahvistavat. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja.