Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

 • SW10478
 • 7NQ-00162
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
2 475,90 € * 2 749,90 € * (9,96% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Ydin 2
Vähimmäislisensointi 4 Core per palvelin
CAL Ei tarvita
Keskisuuri Lataa
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi


Microsoftin SQL Server 2022 Standard on uusin versio tästä luotettavasta relaatiotietoalustasta, joka tarjoaa käyttäjille kaikki tarvittavat tietokanta-, analyysi- ja raportointitoiminnot, joita käytetään usein kaikissa yrityksissä, jotka käyttävät tavarahallinta- ja CRM-järjestelmiä tai ERP-ohjelmistoja. SQL Server 2022 Standard tarjoaa kaikkiin näihin tehtäviin tehokkaan, pilvipalvelukykyisen relaatiotietokannan hallintajärjestelmän (RDMS), joka täyttää optimaalisesti niiden vaatimukset.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE"

Microsoft SQL Server 2022 Standard 2 Core

SQL Server 2022 Standard osoitteesta Microsoft on uusin versio tästä luotettavasta relaatiotietoalustasta, joka tarjoaa käyttäjille kaikki tarvittavat tietokanta-, analyysi- ja raportointitoiminnot, joita käytetään usein kaikissa yrityksissä, jotka käyttävät tavarahallinta- ja CRM-järjestelmiä tai ERP-ohjelmistoja. SQL Server 2022 Standard tarjoaa kaikille näille tehtäväalueille tehokkaan, Cloud-yhteensopivan relaatiotietokannan hallintajärjestelmän (RDMS), joka täyttää niiden vaatimukset optimaalisesti.

SQL Server 2022 Standard Edition -versiolla pienillä ja keskisuurilla yrityksillä on jo nyt käytössään perustason tiedonhallinta- ja Business älykkyystietokanta, joka tarjoaa sopivia työkaluja sekä paikallisten että Cloud-kohtaisten sovellusten kehittämiseen ja mahdollistaa erityisen tehokkaan tietokannan hallinnan, koska se vaatii vain vähän IT-resursseja.

Osoitteessa Wiresoft löydät pian uuden SQL Server 2022 Standard Editionin käytettynä ohjelmistona, jossa on kaikki toiminnallisuuteen, suorituskykyyn ja tietoturvaan liittyvät edut, mutta joka on huomattavasti edullisempi kuin uusi ohjelmisto. SQL Server 2022 Standard on todennäköisesti jälleen saatavilla Core-pohjaisena lisensointina, joka sopii vain tehokkaampiin Server -ohjelmiin, sillä palvelinlisenssi/CAL-pohjaista vaihtoehtoa ei voi käyttää tässä tapauksessa.

Seuraavassa yleiskatsauksessa on yksityiskohtaista tietoa SQL Server 2022 Standard edellisestä versiosta tunnetuista toiminnoista sekä SQL Server-ohjelmiston tavanomaisista Microsoft lisenssiehdoista.

SQL Server 2022 Standard 2 Core - Enemmän turvallisuutta

Suurten tietomäärien käsittelyssä ja toimittamisessa tärkeä osa-alue on myös turvallisuusnäkökohta, jotta estetään luvattoman pääsyn pääsy tietoihin. Tätä tarkoitusta varten SQL Server 2022 Standard tarjoaa ominaisuuksia, kuten Always Encrypted, joka suojaa arkaluonteisia asiakastietoja turvallisten erillisalueiden avulla ja mahdollistaa myös monimutkaisempien toimintojen suorittamisen.

Suojatut tietokantasarakkeet laajentavat palvelinpuolen luottamusrajaa asiakassovelluksia varten ilman, että SQL Server, muut tietokannat tai järjestelmänvalvoja voivat käyttää niitä. Näin luottamuksellisilla tiedoilla tehtävät operaatiot voidaan suorittaa turvallisesti tavallisella tekstillä.

Täydentävää suojausta tarjoavat rivitason tietoturva sekä dynaaminen tietojen peittäminen, läpinäkyvä tietokannan salaus laajennettavalla avaintenhallinnalla sekä tietojen luokittelu ja käyttäjien määrittelemät roolit.

SQL Server 2022 Standard 2 Core - Licensing via Server-Core

SQL Server 2022 Standard -versioon sovelletaan oletettavasti jälleen Microsoft määriteltyä Core-lisensointia, joka perustuu nyt eri lisensointimittariin kuin aiemmissa säännöksissä, joissa prosessoriytimien lukumäärällä ei ollut merkitystä lisensoinnin kannalta.

Core-pohjaisessa lisensoinnissa lisenssivaatimuksen laskentaperusteena on ytimien lukumäärä. Aiemmin kaksi ydintä voitiin lisensoida yhdellä Core-lisenssillä. Core SQL Server 2022 Standard -lisenssit ovat näin ollen todennäköisesti jälleen saatavilla kahden lisenssin paketteina.

Kokonaislisenssivaatimus Pro Server johtuu mukana olevien ytimien enimmäismäärästä, jokainen palvelimen fyysinen Core vaatii erillisen lisenssin. Microsoft sikäli kuin Pro Server vähintään 8 lisenssiä, jolloin edellisessä versiossa sovellettiin seuraavia ehtoja:

 • Jokaisessa fyysisessä prosessorissa on vähintään 8 ydintä.
 • Kukin fyysinen Server lasketaan vähintään 16 ytimellä.
 • Kaikki fyysiset ja aktiiviset ytimet lisensoidaan näiden kahden ehdon mukaisesti.

Lisäksi SQL Server 2022 Standard -palveluun sovelletaan todennäköisesti jälleen tiettyjä skaalausrajoja. 2022 . Näin ollen suurin laskentakapasiteetti, jota yksittäinen SQL Server -esimerkki voi käyttää, oli aiemmin Standard:

 • SQL Server-tietokantamoottori: alle 4 socketia tai 24 ydintä
 • Analysointi tai raportointi Services: alle 4 pistorasiaa tai 24 ydintä

SQL Server-tietokantamoottorin yhden instanssin käyttämän muistin enimmäismäärä oli aiemmin:

 • Puskurivarasto: 128 GB
 • Columnstore-segmenttivälimuisti: 32 GB
 • Raportointi Services: 64 GB
 • Analyysi Services: 16 GB2 (taulukkomuotoinen) tai 32 GB (MOLAP)

SQL Server 2022 Standard editionin relaatiotietokannan koon yläraja oli aiemmin 524 PB.

Jos sinulla on kysyttävää Server-lisenssiasi koskevista nykyisistä ehdoista, ota yhteyttä Wiresoft-osoitteen työntekijään.

SQL Server 2022 Standard 2 Core - Laitteistovaatimukset 

Jotta voit käyttää SQL Server 2022 Standard -ohjelmaa sopivassa käyttöympäristössä, seuraavien ohjelmisto- ja laitteistovaatimusten on todennäköisesti täytyttävä - huomaa, että lokakuussa Microsoft ei ole vielä antanut virallisia tietoja, joten todelliset vähimmäisvaatimukset voivat poiketa alla luetelluista. Lisätietoja ja ajantasaista tietoa saat osoitteesta Wiresoft.

 • Tuetut käyttöjärjestelmät: min. Windows 10, Windows Server 2019
 • Kiintolevytila: vähintään 6 Gt - riippuen kussakin tapauksessa asennetuista SQL Server-komponenteista
 • Työmuisti: vähintään 4 Gt
 • Grafiikka: Super VGA-näytönohjain, jonka resoluutio on vähintään 800x600 pikseliä
 • Prosessorin tyyppi: x64-prosessori
 • Prosessorin nopeus: vähintään 1,4 GHz - suositellaan vähintään 2,0 GHz:n nopeutta

Jos sinulla on lisäkysymyksiä Microsoft SQL Server 2022 Standard käytetyn ohjelmiston tai toisen version sekä vanhempien SQL Server -versioiden tai muiden Microsoft -ohjelmistojen ostamisesta, ota meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai chatissa. 

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat