Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Trustmask
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE USER CAL MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE USER CAL
Yrityskäyttäjien CAL:t Microsoft Exchange Server 2019:lle käytettyinä ohjelmistoina Microsoft Exchange Server 2019:n Standard- ja Enterprise-versioissa jokainen käyttäjä, joka haluaa käyttää palvelinpalveluita, tarvitsee...
40,90 € *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE DEVICE CAL MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE DEVICE CAL
Enterprise Device CAL Microsoft Exchange Server 2019:lle käytettynä ohjelmistona Microsoft Exchange Server Enterprise CAL 2019 on ohjelmistotuote, joka tarjoaa pääsyn Microsoft Exchange Serverin ominaisuuksiin ja toimintoihin. Se on...
40,90 € *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 25 PACK DEVICE CAL MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 25 PACK DEVICE CAL
25 Pack Device CAL Microsoft Exchange Server 2019:lle käytettynä ohjelmistona Microsoft Exchange Server 2019: n Standard- tai Enterprise Edition -versiossa tarvitaan palvelinlisenssin lisäksi erillinen asiakaskäyttölisenssi kutakin...
569,90 € *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 10 PACK DEVICE CAL MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 10 PACK DEVICE CAL
10 Pack Device CAL Microsoft Exchange Server 2019 -laitteelle käytettynä ohjelmistona Microsoft Exchange Server 2019: n Standard- tai Enterprise Edition -versiossa tarvitaan palvelinlisenssin lisäksi erillinen asiakaskäyttölisenssi...
231,90 € *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 5 PACK DEVICE CAL MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 5 PACK DEVICE CAL
5 Pack Device CAL jaoks Microsoft Exchange Server 2019 nagu kasutatud tarkvara Standard- või Enterprise-väljaande Microsoft Exchange Server 2019 puhul on lisaks serverilitsentsile vaja eraldi kliendilitsentsi iga lõppseadme jaoks, mida...
121,90 € *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 25 PACK USER CAL MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 25 PACK USER CAL
25 käyttäjäkohtaista CAL:ia Microsoft Exchange Server 2019:lle käytettynä ohjelmistona Microsoft Exchange Server 2019:n Standard- ja Enterprise-versioissa jokainen käyttäjä, joka haluaa käyttää palvelinpalveluita, tarvitsee...
569,90 € *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 10 PACK USER CAL MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 10 PACK USER CAL
10 käyttäjäkohtaista CAL:ia Microsoft Exchange Server 2019:lle käytettynä ohjelmistona Microsoft Exchange Server 2019:n Standard- ja Enterprise-versioissa jokainen käyttäjä, joka haluaa käyttää palvelinpalveluita, tarvitsee...
231,90 € *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 5 PAKETIN KÄYTTÄJÄ CAL MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 5 PAKETIN KÄYTTÄJÄ CAL
5 käyttäjäkohtaista CAL:ia Microsoft Exchange Server 2019:lle käytettynä ohjelmistona Microsoft Exchange Server 2019:n Standard - ja Enterprise-versioissa jokainen käyttäjä, joka haluaa käyttää palvelinpalveluita, tarvitsee...
121,90 € *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 USER CAL MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 USER CAL
Käyttäjän CAL:t Microsoft Exchange Server 2019:lle käytettynä ohjelmistona Microsoft Exchange Server 2019:n Standard - ja Enterprise-versioissa jokainen käyttäjä, joka haluaa käyttää palvelinpalveluita, tarvitsee palvelinlisenssin...
28,90 € *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 DEVICE CAL MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 DEVICE CAL
Laite CAL Microsoft Exchange Server 2019:lle käytettynä ohjelmistona Microsoft Exchange Server 2019 :n Standard- tai Enterprise-Edition -versiossa tarvitaan palvelinlisenssin lisäksi erillinen asiakaskäyttölisenssi jokaista...
28,90 € *

Microsoft Exchange Server 2019:n toimintojen käyttäminen CAL:n kanssa

Jokaisessa yrityksen omistamassa palvelimessa, jossa käytetään nykyistä Exchange Server -versiota, on oltava yksi tai useampi lisenssi, jotta vastaavat toiminnot ja palvelut ovat käytettävissä. Jokainen käyttäjä tai laite, jonka on tarkoitus käyttää Exchange-palvelinta, tarvitsee vastaavan asiakaslisenssin (CAL) - User CAL tai Device CAL. Päätös CAL-versiosta riippuu toisaalta yrityksen rakenteesta ja toisaalta sähköpostiliikenteen turvallisuutta koskevista vaatimuksista sekä omien ja yhteistyökumppaneiden tietojen suojaamisesta.

Mitä etuja nykyinen Windows Microsoft Exchange Server 2019tarjoaa?

Uuden Exchange Server -version myötä Microsoft tarjoaa merkittäviä parannuksia ja parannuksia monilla aloilla, jotka lisäävät turvallisuutta ja nopeutta sekä toimintojen valikoimaa. Käyttäjien lisäksi myös ylläpitäjät hyötyvät monista käytännön toiminnoista, jotka parantavat ja helpottavat sisäisen ja ulkoisen viestinnän järjestämistä.

Exchange Serverin parannukset tietoturvan osalta

Windows Server Core -tuen käyttö tarjoaa nyt vähemmän hyökkäyspintaa, kun ulkopuolelta yritetään päästä luvattomasti järjestelmään, koska Exchange toimii nyt puhtaassa Windows-ympäristössä ja vaatii siksi myös vähemmän komponentteja ylläpidettäväksi. Exchange Management Shell ja Exchange Admin Center ovat myös paremmin suojattuja ulkopuoliselta käytöltä.

Asiakaskäyttösääntöjä soveltamalla Exchange-järjestelmän hallinta voidaan nyt sallia ja yksinkertaistaa sisäverkosta käsin, sillä näin ei tarvitse soveltaa monimutkaisia verkko- ja palomuurisääntöjä.

ParannettuExchange-palvelimensuorituskyky

Myös pilvipalvelun skaalautumiseen ja luotettavuuteen liittyvää hakuinfrastruktuuria on parannettu Exchange Onlinessa. Tämän ansiosta suurempien tiedostojen indeksointi on nyt mahdollista, ja lisäksi hallinnointi on helpompaa ja hakujen suorituskyky paranee. Tämä johtaa myös paljon nopeampiin ja luotettavampiin palvelinten välisiin vikatilanteisiin.

Exchange Server 2019:n muut ominaisuudet  

Uusimpien tallennuslaitteiden, kuten suurempien kiintolevyjen ja SSD-levyjen, käyttö lisää palvelimen kokonaissuorituskykyä: Exchange 2019 tukee nyt jopa 256 Gt:n muistia ja 48 suorittimen ydintä. Dynaaminen tietokantavarasto optimoi myös aktiivisen tietokannan käytön.

Lisäksi uudet kalenteriominaisuudet, parempi poissaolotoiminto ja lisävaihtoehdot poissaolomuistiinpanoja ja poissaolojen käsittelyä varten parantavat yhteistyötä ja kokousten koordinointia, mikä on tärkeä osa yrityksen sisäistä viestintää. Erityisesti järjestelmänvalvojilla on vain kehittyneitä vaihtoehtoja aikataulujen suunnitteluun, kun työntekijät ovat poissa.

Lisäksi ei-englanninkielisiä merkkejä sisältävät sähköpostiosoitteet voidaan edelleen lähettää ja toimittaa alkuperäisessä muodossaan kansainvälistämisen avulla.

Microsoftin lisensointityypit Exchange Server 2019:lle

Erilaisilla lisensointityypeillä Microsoft säätelee Exchange Server 2019:n yksilöllistä käyttöä. Microsoftin lisensointimallissa erotellaan eri tyypit: Ensinnäkin kaksi palvelinlisenssiä - Standard ja Enterprise - Exchange-palvelimen osalta, jotka eroavat toisistaan määrällisesti pienten ja suurten yritysten tarpeiden osalta; toiseksi kahdenlaiset asiakaskäyttölisenssit (Client Access Licences, CAL) - ne osoitetaan joko laitteelle (Device-CAL) tai käyttäjälle (User-CAL); ja lisäksi Standard- ja Enterprise-versiot, jotka määrittelevät lopullisesti kunkin CAL:n toimintojen ja oikeuksien laajuuden.

Microsoft ExchangeServer 2019-palvelimen palvelinlisenssi

Microsoft Exchange Server 2019 on saatavana Standard- ja Enterprise-versioina. Exchange 2019 Standardin ja Enterprisen toiminnot ovat identtiset, molemmat versiot eroavat toisistaan vain skaalautuvuuden eli sen suhteen, kuinka monta postilaatikkotietokantaa ne tukevat.

Exchange Server 2019:n Standard-versio tukee enintään 5 postilaatikkotietokantaa, mikä vastaa tyypillisesti pienten ja keskisuurten yritysten tarpeita; Exchange Server 2019:n Enterprise-versio tukee jopa 100 postilaatikkotietokantaa, joten se on suunniteltu suuremmille yrityksille ja organisaatioille.

Microsoft Exchange Server 2019:n käyttäjä- ja laitekohtaiset CAL:t

Microsoft Exchange Server 2019 -palvelimen CAL:eja on saatavana kahtena eri versiona - User CAL ja Device CAL - sen mukaan, onko palvelimen käyttöoikeus annettava tietylle käyttäjälle vai tietylle tietokoneelle.

Se, mikä CAL-vaihtoehto on käytännöllisin ja kustannustehokkain yritykselle tai laitokselle, voi vaihdella tapauskohtaisesti. Päätös Exchange Server Device CAL:n tai User CAL:n hankkimisesta perustuu yleensä työntekijöiden määrän lisäksi myös yleisimpään työskentelytapaan:

Työntekijät, jotka työskentelevät yksinomaan paikallisesti kiinteässä työasemassaan omalla tietokoneellaan, hyötyvät paremmin Exchange Server Device CAL -palvelusta. Jos työpaikka on joustavampi tai liikkuvampi ja työtä tehdään eri päätelaitteilla, Exchange Serverin User CAL voi olla edullisempi. Seuraavassa on tärkeimmät tiedot molemmista CAL-versioista:

Exchange Serverin käyttäjä CAL:t: Käyttäjän CAL on tarkoitettu vain yhdelle käyttäjälle. Etu: Käyttäjä CAL:n avulla tämä käyttäjä voi käyttää Exchange-palvelinta täysin eri päätelaitteilla. Tämä voi olla toimiston pöytätietokone, toinen tietokone esimerkiksi kotitoimistossa tai jopa kannettava tietokone, jota käytetään yrityksen ulkopuolella. Jos työntekijä on siis usein liikkeellä, esimerkiksi asiakastapaamisissa tai pitää usein esityksiä paikan päällä, User CAL for Exchange Server on paras valinta.

Exchange Serverin laite CAL:t: Device CAL on puolestaan laitteeseen liittyvä lisenssi. Tämä tarkoittaa sitä, että vain tietyllä tietokoneella on oikeus käyttää Exchange-palvelinta, esimerkiksi JOKA PC:llä TAI kannettavalla tietokoneella yrityksessä. Tällöin täysin eri käyttäjillä voi olla pääsy kyseiseen lisensoituun päätelaitteeseen Microsoft Exchange Serverin palvelujen käyttämiseksi.

Laite CAL:n avulla ei siis ole merkitystä sillä, kuka käyttäjä käyttää Exchange-palvelinta, kunhan se tapahtuu vain lisensoidun laitteen kautta. Laiteasiakkaan käyttölupa on siksi erityisen käytännöllinen, kun työasemia jaetaan ennakoivasti.

Miksi Microsoft Exchange Serverille on olemassa myös Standard CAL ja Enterprise CAL?

Vaikka Exchange Server 2019:n Standard- ja Enterprise-versiot eroavat toisistaan vain toimintojen skaalautuvuuden osalta, Standard- ja Enterprise CAL:ien välinen ero koskee kussakin tapauksessa käytettävissä olevien Exchange Server 2019 -toimintojen laajuutta.

Enterprise CAL on niin sanotusti Standard CAL:n lisäosa, ja se laajentaa sitä lisätoiminnoilla, kuten Unified Messagingilla, integroidulla arkistointitoiminnolla ja DLP:llä.

Sekä Standard CAL:t että Enterprise CAL:t toimivat luonnollisesti yhdessä Exchange Server 2019:n Standard- ja Enterprise-versioiden kanssa. Siksi Standard CAL -palvelinta voidaan käyttää myös Exchange 2019 Serverin Enterprise-versiossa - ja päinvastoin Enterprise CAL -palvelinta Standard-versiossa.

Microsoft Exchange Server -palvelimen vakiomuotoisen CAL:n ja yrityskohtaisen CAL:n välinen ero

Jaotteluun Standard- ja Enterprise CAL -palveluihin on yksinkertainen syy: kaikki Microsoft Exchange Serverin kanssa työskentelevät käyttäjät eivät tarvitse kaikkia palveluja ja toimintoja. Jos kaikki työntekijät eivät tarvitse samoja käyttöoikeuksia.

yritykset voivat siis säästää rahaa ostamalla yksinkertaisemman Standard CAL:n monimutkaisemman Enterprise CAL:n sijaan.

Organisaatiot hyötyvät erityisesti Enterprise CAL:ista, koska ne tarjoavat myös uusia integroituja toimintoja tietojen arkistointiin ja suojaamiseen verrattuna tavalliseen CAL:iin. Tämä voi vähentää vaatimustenmukaisuusvaatimusten täyttämisen monimutkaisuutta, mikä auttaa myös vähentämään kustannuksia. Samoin yhtenäistetyn viestinvälityksen käyttö tavanomaisten puhepostijärjestelmien sijaan voi vähentää jatkuvasti käyttökustannuksia.

Exchange Server 2019:n tärkeisiin ominaisuuksiin kuuluvat postilaatikoiden arkistointi arkistopostilaatikon kautta sekä haku eri postilaatikoiden välillä (Multi-Mailbox Search); edellä mainittu vaatimustenmukaisuusohjeiden tukeminen paremman tietosuojan avulla (Information Protection and Control), henkilökohtainen arkisto sekä arkistointi oikeudellisista syistä, parannettu roskapostisuojaus, sähköpostin kuljetuksen soveltaminen sekä käyttäjän määrittelemät säilytyskäytännöt, paikan päällä tapahtuva arkistointi ja paikan päällä tapahtuva säilyttäminen (In-Place Archive ja In-Place Hold), määritellyt säilytyskäytännöt sekä mahdollisuus luoda ja hallita postilaatikoita. In-Place Hold), käyttäjille ja jakelulistoille määritellyt lehdet sekä viimeisenä mutta ei vähäisimpänä oikeuksien hallinta Exchange Serverissä. Erilaiset jako-ominaisuudet säätelevät kalenterien oikeuksia, mikä parantaa koordinointia ja luo paremman yleiskuvan, jolloin aikaa vievät päällekkäisyydet tai tarpeettomat tapaamiset jäävät pois jokapäiväisestä työelämästä.

Kustannustehokas palvelinlisensointi Wiresoftin CAL-lisensseillä

Jos sinulla on kysyttävää yrityksesi Microsoft Exchange Server -lisensoinnista, ota meihin yhteyttä. Annamme mielellämme neuvoja Microsoft Exchange Serverin optimaalisesta lisensointirakenteesta ja teemme sinulle räätälöidyn tarjouksen.

Kun ostat Exchange Server CAL:ita, säästät rahaa Wiresoftin avulla! Tämä johtuu siitä, että Wiresoft myy käyttämättömiä ja siten halvempia yksittäisiä lisenssejä yrityksiltä, jotka eivät ole täyttäneet lisenssivaatimuksiaan. Tämä vähentää hankintakustannuksiasi!