Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2016 PROFESSIONAL PLUS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT OFFICE 2016 PROFESSIONAL PLUS

Saatavilla välittömänä latauksena

 • SW10009
 • 79P-05552
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
102,90 € * 112,90 € * (8,86% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Runtime Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
Järjestelmä  Windows (32bit/64bit)
Terminaalipalvelin Yhteensopiva


MS Office 2016 Professional Plus on Microsoft Officen version 2016 kattavin versio, joka sisältää kaikki ohjelmat, joita yrityksessä tarvitaan paitsi tavanomaisten päivittäisten projektitehtävien hoitamiseen myös tehokkaaseen viestintään muiden kanssa ja laajojen tietokantojen hallintaan: Klassisten Office-ohjelmien Word, Excel, PowerPoint ja Outlook lisäksi Professional Plus tarjoaa myös OneNote- ja Publisher -ohjelmat, joilla voi tallentaa ideoita ja inspiraatioita digitaalisesti ja jakaa niitä muiden kanssa sekä suunnitella ja julkaista ammattimaisesti julkaisuja mainontaan ja muihin tarkoituksiin.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT OFFICE 2016 PROFESSIONAL PLUS"

MS Office 2016 Professional Plus - ratkaisevaa enemmän liiketoiminnalle

MS Office 2016 Professional Plus on Microsoft Office-version 2016 kattavin versio, se sisältää kaikki ohjelmat, joita yrityksessä tarvitaan paitsi tavanomaisten päivittäisten projektitehtävien hallintaan myös tehokkaaseen viestintään muiden kanssa ja laajojen tietokantojen hallintaan: Klassisten Office-ohjelmien Word, Excel, PowerPoint ja Outlook lisäksi Professional Plus tarjoaa OneNote- ja Publisher-ohjelmilla tapoja tallentaa ja jakaa ideoita ja inspiraatioita digitaalisesti sekä suunnitella ja julkaista ammattimaisesti julkaisuja mainontaan ja muihin tarkoituksiin.

Tämän Office-painoksen ratkaiseva etu on kuitenkin Access-ohjelmiston integrointi, joka mahdollistaa tietokantasovellusten mutkattoman luomisen, ja ennen kaikkea yksinoikeudella tarjottava Skype for Business -ohjelmisto, joka tarjoaa monenlaisia viestintämahdollisuuksia.

Kaikki ohjelmat sisältyvät osoitteeseen Office 2016 Professional Plus:

 • Word 2016 - luo tekstejä monissa eri muodoissa liike- ja yksityiskäyttöön
 • Excel 2016 - monimutkaisia laskutoimituksia kirjanpitoon, tilastoihin ja muuhun
 • PowerPoint 2016 - luo informatiivisia esityksiä
 • Outlook 2016 - sähköpostien ja yhteystietojen järjestämiseen sekä tapaamisten ja tehtävien suunnitteluun
 • OneNote 2016 - tallenna muistiinpanoja lennossa ja jaa ne muiden kanssa
 • Publisher 2016 - suunnittele kaikentyyppiset painotuotteet tulostettaviksi
 • Access 2016 - suunnittele tietokantasovelluksia liiketoimintaa varten
 • Skype for Business 2016 - turvalliset ja monipuoliset viestintävaihtoehdot

Office 2016 Professional Plus tarjoaa yleensä myös joitakin uudistuksia edelliseen versioon verrattuna - muun muassa seuraavat ominaisuudet:

 • Kaikkiin versioihin on saatavana uudet Office-designit, joiden avulla yksittäiset ohjelmat voidaan suunnitella yksilöllisesti värien suhteen: Tummanharmaassa tilassa voimakkaat kontrastit helpottavat työskentelyä, kun taas värillinen muotoilu tuo modernin ilmeen.
 • Älykkäiden velhojen "Insights" avulla Bing-haku on yhteydessä yksittäisiin Office-Ohjelmia, kun taas "Kerro minulle" nopeuttaa muokkausominaisuuksien löytämistä entisestään.
 • OneDrive ja SharePoint yhdistävät Office-käyttäjät pilvipalveluun - joustavaan ja turvalliseen käyttöön ja reaaliaikaiseen yhteistyöhön asiakirjojen parissa.
 • Data Loss Protection (DLP) tarjoaa mahdollisuuden luoda keskitetysti käytäntöjä Word-, Excel- ja PowerPoint-dokumenteille arkaluonteisten tietojen käytön ja luovuttamisen sääntelemiseksi.

Office 2016 Professional Plus -versiota ei ole alun perin suunniteltu yksittäisille asiakkaille, joten se on yleensä saatavilla vain volyymilisenssinä, kuten suuremmissa yrityksissä käytetään. Wiresoftissa yksittäiset käyttäjät, kuten itsenäiset ammatinharjoittajat tai pk-yritykset, voivat ostaa Office-edition Professional Plus 2016 -version myös yksittäisenä lisenssinä.

Tämän Professional Plus -painoksen ostamisessa on se etu, että Office 2016 -versioita tuetaan edelleen vanhemmissa Microsoftin käyttöjärjestelmissä Windows 7:stä alkaen; tämä tekee siitä erityisen kiinnostavan niille ostajille, jotka eivät käytä nykyistä Windows -versiota. Wiresoft Onlineshopista saat Office 2016 Professional Plus lisäksi ostoversiona (ilman tilausta!) myös Standard Editionin yksittäisenä lisenssinä. Yksityiskohtainen yleiskatsaus kaikista yksittäisistä ohjelmista, jotka sisältyvät Office Vuoden 2016 Professional Plus löytyy alta.

Yksittäiset ohjelmat painoksen Office 2016 Professional Plus

Jokainen Office 2016 Professional Plus -painoksen ohjelma kattaa erillisen liiketoiminta-alueen erityistoimintoineen - täydennettynä monilla optimoinneilla ja uusilla ominaisuuksilla:

Word osoitteessa Office 2016 Professional Plus

Word-ohjelma osoitteessa Office 2016 Professional Plus täyttää kaikki kirjallisen viestinnän klassiset tehtävät - työpaikalla tai verkossa pilvipalvelussa. Uusien mallien lisäksi Word tarjoaa useita uusia ominaisuuksia:

 • Avaa PDF-tiedosto Wordissa: PDF-tiedostot voidaan nyt avata suoraan Word 2016:ssa. Näin kuvia ja grafiikkaa ei tarvitse kopioida, jopa muotoilut ja fontit otetaan käyttöön. Word-asiakirja voidaan myös tallentaa uudelleen PDF-muodossa.
 • Lisää vaihtoehtoja WordArt-muotojen kanssa: Tekstin suunnitteluun tarkoitetut WordArt-muodot tarjoavat Word 2016:ssa entistäkin enemmän vaihtoehtoja: Tekstit voidaan muuntaa eri muotoisiksi tai sovittaa vapaasti graafisiin elementteihin jne.
 • Reaaliaikainen syöttö: Optimoitu reaaliaikainen syöttö tekee Word-asiakirjan samanaikaisesta työstä entistä selkeämpää: kaikki työntekijät näkevät välittömästi muiden käyttäjien tekemät muutokset ja voivat myös korjata niitä tarvittaessa.
 • Kommenttitoiminto : Optimoitu kommenttitoiminto tarjoaa mahdollisuuden vastata yksittäisiin kommentteihin suoraan samassa kentässä, mikä parantaa huomattavasti selkeyttä.
 • Kiinnitetty kansio : Kansio, johon kukin Word-asiakirja on tallennettu, voidaan kiinnittää kuvakkeeksi, ja siihen voi päästä käsiksi - myös muut työntekijät.

Excel 2016 for Office Professional Plus

Excel 2016 laajentaa monimutkaisten laskutoimitusten ja tietojen analysoinnin mahdollisuuksia käytännöllisillä toiminnoilla ja uudentyyppisillä grafiikoilla visualisoinnissa:

 • Ohjelma ehdottaa kullekin parhaillaan suoritettavalle laskentatoimelle sopivimpia kaaviotyyppejä heti, kun käyttäjä korostaa vastaavat tiedot hiirellä, ja näyttää ne live-esikatselussa.
 • Excel 2016:ssa käytettävissä oleviin uusiin laskentatoimintoihin kuuluu PROGNOSE.ETS, jonka avulla voidaan luoda erityisesti lyhyen aikavälin tulevaisuuden ennusteita, mukaan lukien parhaat ja huonoimmat tapaukset. Vuorovaikutteiset kaaviot, kuten Online Analytical Processing (OLAP) -ohjelmassa käytetty poraus alaspäin -navigointi, ovat käytettävissä pivot-taulukoissa, ja LET-toiminto parantaa kaavan luettavuutta. Uuden näkymäsuodattimen avulla voit piilottaa muiden käyttäjien suodattimet.
 • Seuraavat uudet kaaviotyypit ovat nyt käytettävissä Excelissä laskelmien visualisoinnissa: Histogrammin avulla voidaan näyttää tiettyjen luokkien taajuusjakaumat. Erikoismuotona Pareto-kaavio on tässä käytettävissä, jotta arvot voidaan esittää sekä absoluuttisesti että suhteellisesti pylväsmuodossa. Vesiputousdiagrammi on myös pylväsdiagrammi, jota voidaan käyttää alkuarvon positiivisten tai negatiivisten muutosten esittämiseen. Puukartta näyttää yksittäiset suhdeluvut hierarkkisessa rakenteessa, kun taas aurinkokuvio näyttää hierarkkiset tiedot keskitetysti, jolloin voit näyttää suhteet. Boxplot- tai laatikkokaaviota käytetään tietojen visualisointiin kvartiileina ja mediaaneina tilastollisissa analyyseissä.

PowerPoint for Office 2016 Professional Plus

PowerPoint tarjoaa Office-versiossa 2016 entistäkin enemmän valinnanvaraa esitysdiojen suunnittelussa sekä uusia ominaisuuksia esittelyssä:

 • Jo grafiikkaa tai kuvitusta diaan lisättäessä PowerPoint Designer ehdottaa erilaisia muotoiluvaihtoehtoja, jotka otetaan käyttöön heti yhdellä napsautuksella.
 • Dynaamisten siirtymien luomiseksi diojen välillä morph-toimintoa voidaan käyttää kuvien tai grafiikan sekä yksittäisten sanojen ja jopa kokonaisten tekstien animointiin.
 • Esityksen aikana sivellintyökalua voidaan käyttää laserosoittimen sijasta yksittäisten termien, grafiikan jne. korostamiseen diassa. Alkuperäistä PowerPoint-dokumenttia ei muuteta, koska työkalua käytetään esitystilassa.
 • Ajanhallinta helpottuu entisestään ajanseurantatyökalun avulla, sillä se näyttää aina käytettävissä olevan ajan, joten annetusta aikataulusta voidaan pitää paremmin kiinni.
 • Jakamistoiminnon ansiosta esitysten julkaiseminen sosiaalisen median kanavissa muille kiinnostuneille osapuolille on entistäkin helpompaa.

Outlook osoitteessa Office 2016 Professional Plus

Outlook 2016 tehostaa viestintätietojen hallintaa sekä tehtävien ja tapaamisten suunnittelua entisestään. Erilaiset suodatustoiminnot eivät ainoastaan hallitse sähköpostiliikennettä, vaan helpottavat myös sisällön, yhteystietojen tai asiakirjojen etsimistä:

 • Clutter-toiminto lajittelee saapuneet sähköpostit tärkeisiin ja vähemmän tärkeisiin sähköposteihin ja poistaa automaattisesti käytöstä mahdollisesti vaarallisen sisällön ja linkit. Clutter analysoi käyttäjän käyttäytymistä sen mukaan, mitkä sähköpostiviestit luetaan ensin, myöhemmin tai ei ollenkaan, ja parantaa siten jatkuvasti lajitteluperusteita.
 • Virtuaalinen hakukansio listaa kaikki hakutulokset, jotka vastaavat ennalta määritettyjä kriteerejä - sähköpostit, henkilötiedot, yhteystiedot jne. - yhteen.
 • Osoitekirja ehdottaa automaattisesti sopivia yhteystietoja osoitekirjasta, kun kirjoitat nimen ensimmäiset kirjaimet uuteen sähköpostiviestiin, tai niitä yhteystietoja, joiden kanssa sähköpostin lähettäjä on usein yhteydessä, kun napsautat "Kenelle" -kenttää.
 • Kun lähetät liitetiedostoja , Outlook 2016 ehdottaa luetteloa kaikista viimeksi käytetyistä tiedostoista, kun napsautat "Liitä tiedosto". Jokaisessa liitetiedostossa on pudotusvalikko, josta voit avata, tallentaa, kopioida tai poistaa.
 • Liitetiedostojen sijaan tiedostot voidaan lähettää OneDriven ja SharePointin kautta linkkeinä, jos ne on tallennettu sinne. Tämä nopeuttaa lähettämistä ja vähentää sekä lähettäjän että vastaanottajan sähköpostilaatikossa olevien tietojen määrää.

OneNote osoitteessa Office 2016 Professional Plus

OneNote on suosittu digitaalinen muistikirja, jota voi kätevästi käyttää älypuhelimissa ja tableteissa omien ideoiden sekä kuvien, verkkosivujen jne. tallentamiseen ja jakamiseen internetistä. OneNote-muistiinpanovihkoja voi myös tallentaa OneDriveen ja siten jakaa muiden käyttäjien kanssa. Muut edut:

 • OneNote voidaan synkronoida kaikkiin laitteisiin. Kosketusnäyttöä tukevissa laitteissa tekstit jne. voidaan syöttää myös sormella tai digitaalisella kynällä.
 • Integroitu tekstin- ja puheentunnistus etsii myös kuvista (esim. kuvakaappauksista), videoista ja äänitiedostoista avainsanoja.
 • OneNote voidaan integroida muihin Office-ohjelmiin, jotta voit tehdä muistiinpanoja jne. suoraan niistä.
 • Internet-lähteistä peräisin oleva sisältö linkitetään automaattisesti alkuperäiseen lähteeseen. Muistiinpanoja voidaan myös yhdistää toisiinsa.

Publisher osoitteessa Office 2016 Professional Plus

Microsoft Publisher on monipuolinen Office-ohjelma, jolla voit luoda kaikenlaisia painotuotteita tulostuslaadulla. Julkaisuohjelmisto on ylimääräinen osa Office 2016 Professional Plus -versiota, eikä se sisälly useimpiin muihin versioihin.

Käyttöliittymässä käyttäjäystävällisesti järjestetyt intuitiiviset ulkoasutyökalut tukevat käyttäjiä erilaisten asiakirjatyyppien suunnittelussa ja kuvankäsittelyssä.

Tehosteet, kuten varjot, hehkutukset, heijastukset jne., ovat käytettävissä sekä kuviin että teksteihin niiden ulkonäön muuttamiseksi. Useiden kuvien muokkaamista varten suunnittelualueella on käytettävissä erillinen sarake. Niitä voidaan helposti vaihtaa tai lisätä Microsoft ClipArt -kirjastosta, Bing-kuvahaun kautta Internetistä tai online-valokuva-albumista raahaamalla ja pudottamalla. Muut Publisher 2016 -toiminnot ja -ominaisuudet:

 • Kun ohjelma avataan, käytettävissä on yleisissä muodoissa olevia suunnittelumalleja sekä tyypillisiä rakennuspalikoita - kuten otsikoita, tekstikehyksiä ja sarakkeita - eri asiakirjatyyppejä varten: yksinkertaisista A4-esitteistä monisivuisiin esitteisiin ja luetteloihin. Kaikkia mallin ennalta määritettyjä elementtejä voidaan mukauttaa ja tallentaa erikseen, jotta ne ovat käytettävissä myöhempiä julkaisuja varten.
 • Publisher tarjoaa skaalautuvaa SVG-vektorigrafiikkaa ja 3D-objekteja, joita voidaan suurentaa tai kääntää 360 astetta ilman terävyyden menetystä.
 • Viivoitintoiminnon avulla tekstit ja grafiikka voidaan sijoittaa asiakirjaan millimetrin tarkkuudella.
 • Tekstikenttätyökalu ilmoittaa, kun pidempi teksti on lisätty liian pieneen tekstikehykseen; yksittäiset tekstikentät voidaan myös linkittää siihen, jotta teksti jakautuu automaattisesti niihin, kun se lisätään.

Access osoitteessa Office 2016 Professional Plus

Access 2016 on käytännöllinen Microsoft-ohjelmisto, jonka avulla voit suunnitella omia tietokantoja projektinhallintaa, tavarahallintaa ja muita tehtäviä varten suhteellisen suoraviivaisesti yrityksessä. Intuitiivisten työkalujensa ja ominaisuuksiensa ansiosta Access on suunniteltu niin yrityskäyttäjien kuin yksityishenkilöidenkin kaupalliseen käyttöön. Tietokantaohjelmisto on lisäosa Office 2016 Professional Plus -versiossa, eikä se sisälly lähes kaikkiin muihin Office-versioihin.

Sovellusalueittain lajiteltujen toimintojen ja Access-tiedostojen selkeän järjestelyn ansiosta käyttäjät löytävät nopeasti perille; esimerkiksi aloitusnäytössä näkyvät viimeksi käytetyt tietokannat, jotka ovat heti käytettävissä yhdellä napsautuksella, kun taas nauhassa näkyvien komentojen luettelo voidaan määrittää yksilöllisesti omien toiveiden mukaan, mukaan lukien pääsy usein käytettyihin toimintoihin. Access 2016:ssa on lukuisia malleja, joiden avulla voit luoda tietokantasovelluksia tyypillisiin tehtäviin nopeasti ja helposti.

Microsoft Access 2016 tarjoaa myös mahdollisuuden kehittää mobiililaitteille tietokantapohjaisia sovelluksia (appeja), joita muut työntekijät voivat käyttää SharePoint-yhteyden kautta. Lisäksi Accessin vuoden 2016 versiossa on käytettävissä seuraavat ominaisuudet ja työkalut:

 • Access 2016:n tietokantakyselyjä tehostetaan käyttämällä jokerimerkkejä - niin sanottuja jokereita, kuten * ? # - tietokokonaisuuden tuntemattomille elementeille.
 • Kun taulukoita tuodaan eri tietokantalähteistä, Access 2016 tukee turhien tietojen löytämistä sallimalla taulujen yhdistämisen, jotta kaksoiskappaleet voidaan poistaa.
 • Lomakkeet ovat Access 2016:ssa käytännöllinen ominaisuus tietojen selkeään esittämiseen. Taulukoihin verrattuna ne näyttävät vain yhden tietueen, mikä helpottaa manuaalista syöttämistä ja ylläpitoa. Nämä automaattiset lomakkeet voidaan luoda lomakkeiden asettelutyökaluilla.
 • Toisaalta BigInt-tietotyyppi "Large Number" parantaa yhteensopivuutta MS SQL-palvelimien kanssa, ja toisaalta sitä voidaan käyttää suurten lukujen laskemiseen: BigInt-tietotyypillä on paljon suurempi laskenta-alue kahdeksalla tavulla kuin edellisellä tietotyypillä, jolla oli vain neljä tavua.
 • Uudistettu tuki dBASE-tiedostoille ja ODBC:lle (Open Database Connectivity -protokolla) laajentaa Accessin käyttömahdollisuuksia vastaavien tietokantojen kanssa.

Skype for Business osoitteessa Office 2016 Professional Plus

Skype for Business tarjoaa laajoja tapoja pitää yhteyttä muihin käyttäjiin sisäisesti tai ulkoisesti, jotka menevät paljon pidemmälle kuin puheluiden soittaminen. Viestintäohjelmisto on yksinoikeudella osa Office 2016 edition Professional Plus. Skype for Business kehitettiin erityisesti tehokasta ja nopeaa viestintää varten sekä yrityksen sisällä että sen ulkopuolella:

 • Ohjelman avulla on (IP) puhelinliikenteen lisäksi mahdollista käydä chatteja ja videokonferensseja sekä siirtää tiedostoja ja jopa esityksiä sen kautta - käyttö on intuitiivista, kuten aina. Skype for Business -palvelua voidaan käyttää joko paikallisesti tai pilvipalvelussa, ja sovellus ja toimintojen valikoima ovat identtiset.
 • Skype for Businessin kautta tapahtuva viestintä on turvallista erityisten todennusohjeiden ja salauksen ansiosta; ohjelma tarjoaa myös mahdollisuuden hallinnoida keskitetysti työntekijöiden käyttäjätilejä. Skype-kokouksiin voivat kuitenkin osallistua myös työntekijät tai ulkopuoliset osallistujat, joilla ei ole tiliä.
 • Käyttäjän läsnäolotila ilmoitetaan profiilikuvassa olevalla kuvakkeella. Täällä on erilaisia vaihtoehtoja, joiden avulla voidaan välittää muille, onko henkilö käytettävissä mutta varattu, poissa tai passiivinen; myös jos henkilö on läsnä mutta ei halua tulla häirityksi, tämä voidaan välittää - valinnasta riippuen tämä muuttaa myös viestintävaihtoehtoja.

Järjestelmävaatimukset Office 2016 Professional Plus:

MS Office Professional Plus on saatavana oletusarvoisesti 32-bittisenä ja 64-bittisenä versiona. Yleensä 64-bittinen versio asennetaan automaattisesti tietokoneeseen - kuitenkin vain 32-bittinen versio voidaan asentaa 32-bittiseen käyttöjärjestelmään, jossa on x86-prosessori. Yksittäiset laitteistovaatimukset vaihtelevat tämän vuoksi - katso työtilaa ja kiintolevytilaa koskevat tekniset tiedot. Huomioi seuraavat vähimmäisvaatimukset:

 • Käyttöjärjestelmä: Windows 7 tai uudempi tai Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012, Windows 10 Server
 • Prosessori: x86- tai x64-bittinen prosessori, jossa on 1 GHz ja SSE2
 • Muisti: 1 Gt RAM-muistia (32-bittinen), 2 Gt RAM-muistia (64-bittinen)
 • Kiintolevytila: 3,0 GB
 • Näyttö: 1 024 x 768 resoluutio
 • Näytönohjain: DirectX 10 -näytönohjain grafiikkalaitteiston kiihdytystä varten 

Osta MS Office 2016 Professional Plus halvalla Wiresoftista verkkokaupastamme osoitteesta

Painos MS Office 2016 Professional Plus ei ole saatavilla muussa ohjelmistokaupassa, vaan se on ostettavissa vain yrityksille volyymilisenssinä. Wiresoft-verkkokaupassa Office 2016 Professional Plus on saatavana myös yhden käyttäjän lisenssinä, eli ostoversiona - ilman päivitys- tai muita velvoitteita, kuten Microsoftin tilauksen yhteydessä; maksat siis vain kertaluonteisen hinnan, kun ostat Wiresoftin kautta! Ostat Office painoksen täysversion, joka tarjoaa samat ohjelmat ja toiminnot kuin volyymilisenssi - sillä erotuksella, että tätä Office 2016 Professional Plus yksittäistä lisenssiä käytät yksinomaan itse.

Turvallinen ohjelmistojen osto Wiresoftilta: Sinulle asiakkaana Office 2016 Professional Plus tai minkä tahansa muun Office 2016 edition osto Wiresoftilta ei ole vain erityisen edullinen ja kätevä, vaan myös turvallinen: Office 2016 Professional Plus -ohjelmiston yhden käyttäjän lisenssi oli osa suurempaa volyymilisenssiä, jollaista Microsoft myy vain suurille yrityksille. Nämä hankkivat myös oikeuden myydä ylijääneet ohjelmistolisenssit edelleen esimerkiksi Wiresoftille.

Näitä lisenssejä ei ole käytetty, tai ne on saatettu korvata uudemmalla ohjelmaversiolla tai niitä ei enää tueta laitteiston yleisen muutoksen tai yrityksen käyttöjärjestelmän päivityksen vuoksi. Myynnin yhteydessä alkuperäinen volyymilisenssi pilkotaan ja muunnetaan yksittäisiksi lisensseiksi - näitä kutsutaan sitten käytetyiksi ohjelmistoiksi. Yksittäisiin lisensseihin jakaminen ei muuta tämän Professional Plus -painoksen ohjelmien laajuutta eikä niiden toiminnallisuutta, koska ne eivät kulu käytössä.

Kaikki Wiresoftin tarjoamat täydet ohjelmaversiot MS Office Professional Plus tai muista Microsoft-ohjelmista ovat identtisiä vastaavien alkuperäisten Microsoft-versioiden ja -versioiden kanssa, ja ne ovat peräisin Euroopassa sijaitsevilta ensikertalaisilta ostajilta (yrityksiltä). Kun ostat Office 2016 Professional Plus Wiresoft Software Shopista, et myöskään ota mitään oikeudellista riskiä, koska käytettyjen ohjelmistojen kauppa on nimenomaisesti sallittu laissa, mikä on selvästi vahvistettu lukuisissa tuomioissa.

Tämä käytetty ohjelmisto osoitteesta Office 2016 Professional Plus voidaan asentaa tietokoneellesi heti oston ja latauksen jälkeen ja aktivoida mukana toimitetulla moniaktivointiavaimella (tilavuuslisenssiavain) ja käyttää sen jälkeen ilman aikarajoituksia.

Käytettyjen ohjelmistojen ostaminen Microsoftin Office-paketeista on Wiresoftin asiakkaille paitsi kätevää, koska he voivat ostaa normaalisti saavuttamattomissa olevia Office-versioita, myös erityisen edullista. Monet itsenäiset ammatinharjoittajat, yksityiset käyttäjät ja pk-yritykset hyödyntävät siksi ohjelmistotarjoustamme: Wiresoftin avulla he saavat kaikki Office 2016 Professional Plus Editionin edut ja säästävät lisäksi rahaa!

Wiresoft Software-Shopista löydät Office 2016 Professional Plus Editionin sekä muita versioita ja versioita ja monia muita Office-ohjelmia ostoversiona.

Jos sinulla on kysyttävää osoitteesta Office 2016 Professional Plus tai muista Microsoftin Office 2016 Edition yksinkertaisesti käyttää asiantuntevia neuvojamme sähköpostitse, puhelimitse tai chatissa.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT OFFICE 2016 PROFESSIONAL PLUS"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT OFFICE 2016 PROFESSIONAL PLUS"
2.1.2021

School use!

10

4.4.2020

Habe das gekauft, aber man schickt mir den Code nicht zu!

[email protected]

30.3.2020

Top

Für mich perfekt

Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat