Chat with us, powered by LiveChat
LAINSÄÄDÄNTÖ
Yritysasiakkaat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Trustmask
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSC 2021 MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSC 2021
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 - tärkeä päivitys Windows 10 -käyttöjärjestelmään Kun lataat Windows 10 Enterprise LTSC 2021:n, kaikki asennukseen tarvittavat tiedostot ladataan kiintolevyllesi. Samalla järjestelmämme lähettää sinulle...
243,90 € *
MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSB 2015 MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSB 2015
Windows 10 Enterprise LTSB 2015 - Microsoftin käyttöjärjestelmä yrityksille Windows 10 Enterprise LTSB 2015 tarjoaa käyttäjille maksimaalisen suorituskyvyn ja on suunniteltu erityisesti isommille yrityksille - saatavana Wiresoftilta...
100,90 € *
MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSC 2019 MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSC 2019
Windows 10 Enterprise LTSC 2019 - Microsoftin käyttöjärjestelmä yrityksille Windows 10 Enterprise tarjoaa käyttäjille maksimaalisen suorituskyvyn ja se on suunniteltu erityisesti suuremmille yrityksille - saatavana Wiresoftilta...
168,90 € *
MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSB 2016 MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSB 2016
Windows 10 Enterprise LTSB 2016 - Microsoftin käyttöjärjestelmä yrityksille Windows 10 Enterprise LTSB 2016 tarjoaa käyttäjille maksimaalisen suorituskyvyn ja on suunniteltu erityisesti suurille yrityksille - saatavana Wiresoftilta...
138,90 € *
MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE
Windows 10 Enterprise - Microsoftin käyttöjärjestelmä yrityksille Windows 10 Enterprise tarjoaa käyttäjille maksimaalisen suorituskyvyn ja on suunniteltu erityisesti suurille yrityksille - saatavana Wiresoftilta myös edullisena...
48,90 € *
MICROSOFT WINDOWS 10 PROFESSIONAL MICROSOFT WINDOWS 10 PROFESSIONAL
Windows 10 Pro - tehokas versio hyväksi todetusta Microsoftin käyttöjärjestelmästä verrattuna tämän käyttöjärjestelmän yksinkertaisempiin versioihin Windows 10 Professional tarjoaa merkittävää lisäarvoa yritystoiminnoissa, jotka on...
34,90 € *

Microsoft Windows 10:n tärkeimmät ominaisuudet ja innovaatiot

Edeltäjäänsä verrattuna uusi Windows 10 tarjoaa useita parannuksia ja uusia toimintoja, jotka tekevät tietokoneella työskentelystä entistä tehokkaampaa ja helpompaa. Lisäksi käyttäjät kohtaavat myös joitakin ominaisuuksia, joita jotkut heistä ovat saattaneet kaivata Windows 8:ssa.

Näihin kuuluu ennen kaikkea Windows 7:stä tuttu käynnistysvalikko, jonka 10. versio tuo takaisin samanlaisena: uudessa käynnistysvalikossa luetellaan jälleen usein käytetyt ohjelmat, ja sieltä löytyvät jälleen myös sovelluslaatat, jotka olivat aiemmin aloitusnäytössä  . Toisin kuin Windows 8:ssa, nämä avataan jälleen ikkunoihin.

Uusi päivitysjärjestelmä yksinkertaistaa ohjelmistopäivityksiä

Uusi Windows-käyttöjärjestelmä päivittyy nyt automaattisesti jatkuvasti tai sitä täydennetään uusilla ominaisuuksilla, joten niiden asentamista ei voi enää sulkea pois. Tämän tarkoituksena on ensisijaisesti lisätä turvallisuutta, mutta myös yksinkertaistaa hallintoa. Samalla Windows 10:n yhteensopivuutta kolmannen osapuolen sovellusten kanssa on laajennettu.

Yksi järjestelmä kaikille alustoille tai päätelaitteille

Uutta Windows 10 -käyttöjärjestelmää voidaan nyt käyttää kaikissa käyttäjän laitteissa: älypuhelimista tabletteihin tai pelikonsoleihin ja jopa VR-laseihin - ja yhdistää kaikki laitteet toisiinsa. Tämä tarkoittaa sitä, että ohjelmia tai pelejä voidaan edelleen käyttää tai pelata eri päätelaitteella kuin alussa.

Cortana-ääniavustaja PC:n käyttöön

Videopelikonsoli Xboxista ja Windows-älypuhelimista tuttua ääniavustaja Cortanaa voi nyt käyttää myös tietokoneella Windows 10:n avulla. Cortana vastaa käyttäjän ääneen ja ymmärtää tekstinsyöttöä. Puheavustaja syöttää myös tapaamisia kalenteriin, käynnistää ohjelmia ja tukee käyttäjää tiedostojen etsinnässä.

Microsoft Edge -selain korvaa Internet Explorerin

Microsoft Edge on nyt Windows 10:n oletusselain. Internet Exploreriin verrattuna Edge tarjoaa useita etuja: Näihin kuuluvat mahdollisuus lisätä yksittäisille verkkosivuille muistiinpanoja tai jopa piirroksia, jotka ovat hyödyllisiä, kun niihin palataan uudelleen, sekä lukunäkymä, joka asettaa verkkosivun tekstin etualalle, jolloin muut elementit, kuten verkkosivun kuvat, eivät häiritse sinua.

Parempi selkeys visuaalisten työpöytien avulla

Windows 10 tarjoaa nyt mahdollisuuden valita eri työpöytä kullekin tehtävälle sen sijaan, että avaisit monta ikkunaa samanaikaisesti, mikä aiemmin aiheutti hämmennystä töissä. Napsauttamalla Windows-kuvaketta kaikki aktiiviset työpöydät voidaan myös näyttää samanaikaisesti.

Vain yksi Windows-kauppa käytettävissä kaikissa laitteissa

Windows-kauppa on nyt otettava käyttöön vain kerran millä tahansa päätelaitteella sovellusten, pelien, musiikin tai elokuvien lataamista varten. Ärsyttävää moninkertaista aktivointia tabletilla, älypuhelimella tai tietokoneella ei enää tarvita.

Windows Defender Antivirus integroitu

Windows Defender Antivirus versio 10 tarjoaa kattavat, integroidut suojausominaisuudet, joita päivitetään jatkuvasti. Se on reaaliaikainen suojaus sähköpostien, sovellusten tai verkon kautta leviäviä uhkia, kuten viruksia ja haittaohjelmia vastaan. Se hyödyntää pilvipalvelua sekä koneoppimista ja kattavaa käyttäytymisanalytiikkaa suojatakseen päätelaitteita nykyisiltä ja monimutkaisilta uhkilta.

Osta Windows 10 Professional vai Windows 10 Enterprise? 

Wiresoftin molemmat Windows 10 -versiot - Pro ja Enterprise - soveltuvat erinomaisesti yritysten ja ammattikäyttäjien käyttöön. Nämä kaksi versiota eroavat toisistaan toimintojen laajuudessa ja erilaisten lisäpalvelujen tarjoamisessa.

Windows 10 Pro - pienille ja keskisuurille yrityksille

Windows 10 Pro on ihanteellinen versio pienille ja keskisuurille yrityksille. Se tarjoaa erittäin toimivan perustan nykyaikaiselle tietokoneavusteiselle työpaikalle käyttäjäystävällisellä käyttöliittymällä, mutta siinä on myös kaikki tiimin tarvitsemat työkalut, joiden avulla se voi työskennellä yhdessä entistäkin tehokkaammin ja älykkäämmin samaan aikaan.

Home Editioniin verrattunaWindows 10 Professional tarjoaa lisätoimintoja, jotka mahdollistavat esimerkiksi päätelaitteiden ja sovellusten hallinnan sekä niiden integroinnin palvelinpohjaiseen Windows-verkkoon. Pro tukee myös uutta Windows Update for Business -toimintoa: Tämän ominaisuuden avulla tietoturvapäivitykset voidaan suorittaa entistä nopeammin. Lisäksi etä- ja mobiilisovellusten sekä pilviteknologioiden tukeminen mahdollistaa tehokkaan työskentelytavan.

Tärkeimmät erot Windows 10 Professional- ja Home-versioiden välillä ovat seuraavat

Uusi Windows 10 Professional -versio eroaa ohuemmasta Home-versiosta useilla ominaisuuksilla, jotka koskevat ensisijaisesti tietoturvaa ja tietosuojaa, sekä toiminnoilla, jotka helpottavat erityisesti ylläpitäjien verkkojen hallintaa sekä palvelujen ja päivitysten tarjoamista. Windows 10 Pro on myös suunniteltu mukautumaan joustavasti loppulaitteiden erilaisiin laitteistovaatimuksiin. Toisin kuin Home, Pro tarjoaa muun muassa seuraavat tärkeät liiketoimintatoiminnot:

BitLocker tietojen ja ohjelmistojen salaukseen

Laitesalaus BitLocker suojaa Windows 10 Pro -käyttöjärjestelmässä sisäisen Windows-käynnistysaseman lisäksi myös ulkoisia kiintolevyjä ja USB-tikkuja salaamalla niillä olevat tiedot ja ohjelmistoasennukset. Jos BitLockerilla suojattu tietokone tai tabletti katoaa tai varastetaan, kukaan ei pääse siihen käsiksi. Käyttäjät voivat kirjautua sisään käyttäjätunnuksellaan ja saada milloin tahansa takaisin täyden pääsyn kaikkiin tietoihin.

Säännöllisten päivitysten asennusten parempi hallinta

Windows 10 Pro antaa käyttäjille laajennetut oikeudet päivitysten asentamiseen, mitä erityisesti järjestelmänvalvojat arvostavat. Tämä mahdollistaa päivitysten ajoituksen lykkäämisen jopa 365 päivällä, jolloin mahdollisesti virheelliset ohjelmistoversiot voidaan jättää väliin. Tämä vähentää työn keskeytyksiä tai esteitä.

Etätyöpöytäyhteys oletusarvoisesti Windows 10 Prossa

Uusi Windows 10 Pro tarjoaa täyden etätyöpöytäyhteyden, jonka avulla voit käyttää kaikkia toimintoja ja ohjelmia jne. etänä yrityksen toimistotyöasemalta. Käyttäjät, jotka työskentelevät usein kotitoimistossa, tien päällä tai muissa paikoissa, pääsevät Remote Desktop Connection -yhteyden avulla täysin käsiksi toimiston tietokoneeseen ja siten myös kaikkiin tietoihin, joita he tarvitsevat projekteissaan.

Windows 10 Professionalin lisätoiminnot

Lisäksi Microsoft Windows 10 Pro -versio tarjoaa mahdollisuuden liittyä pilvipohjaiseen hakemisto- ja identiteetinhallintapalveluun Azure Active Directoryyn sekä ryhmäkäytäntöjen hallintatoimintoja ja Hyper-V-asiakkaan, jonka avulla järjestelmänvalvojat voivat käyttää useita käyttöjärjestelmiä virtuaalitietokoneina Windows 10:ssä.

Windows 10 Enterprise - keskisuurille ja suurille yrityksille

Windows 10 Enterprise on suunniteltu ensisijaisesti keskisuurille ja suurille yrityksille, joilla on yleensä suurempi tarve hallinnointipalveluille ja parannetulle turvallisuudelle. Enterprise 10 eroaa siis Pro-versiosta joillakin lisäominaisuuksilla. Direct Accessin avulla työntekijät voivat esimerkiksi käyttää yrityksen verkkoa turvallisesti ja läpinäkyvästi myös matkoilla; AppLockerin avulla järjestelmänvalvojat voivat estää ei-toivottujen ohjelmistojen asennuksen tai aktivoinnin milloin tahansa. Muita yritysominaisuuksia ovat laaja laitteiden ja sovellusten hallinta sekä käyttöjärjestelmän käyttöönoton ja päivitysten hallinnan tarjoama suuri joustavuus.

Tärkeimmät erot Windows 10 Enterprisen ja Professionalin välillä

Windows 10 Pro kattaa jo monia toimintoja ja palveluja, joita pienet ja keskisuuret yritykset arvostavat, mutta Enterprise-versio tarjoaa lisälaajennuksen toimintoihin, joista erityisesti suuret yritykset hyötyvät.

Turvallisuutta ja tietosuojaa koskevat aiheet ovat tässä yhteydessä erityisen tärkeitä.

Siksi Microsoft Windows 10 Enterprise -käyttöjärjestelmään on integroitu turvatoimintoja, jotka suojaavat arkaluonteisia tietoja ja suojaavat sisäistä verkkoa ulkoisilta hyökkäyksiltä. Lisäksi Enterprise-versio 10 tarjoaa myös pääsyn Microsoftin Long Term Servicing Branchiin. Tällöin asennetaan vain tietoturvapäivitykset, mutta toimintoja ei päivitetä. Windows 10 Enterprise sisältää seuraavat yksinomaiset ominaisuudet:

Windows To Go Creator

Windows To Go Enterprise 10:ssä voit luoda oman Windows To Go -työtilan, jolla on sama nimi ja joka voidaan käynnistää USB:n kautta liitetyn ulkoisen aseman kautta. Tämän ansiosta Windows 10 toimii tietokoneeseen asennetusta käyttöjärjestelmästä riippumatta. Windows to Go -työtilassa voidaan käyttää samoja kuvia ja sitä voidaan hallita samalla tavalla kuin työpaikan tietokonetta.

AppLocker

AppLockerin avulla järjestelmänvalvojat voivat valvoa tarkkaan, mitä sovelluksia ja tiedostoja yksittäiset käyttäjät saavat suorittaa, kuten skriptejä, sovelluspaketteja, Windows Installer- ja App Installer -tiedostoja sekä DLL-kirjastoja (Dynamic Link Libraries).

AppLocker voi siten estää tiettyjen sovellusten suorittamisen, esimerkiksi jos ne eivät ole lisensoituja ohjelmistoja, tai antaa luvan käyttää lisensoituja ohjelmistoja vain tietyille käyttäjille. Tämä toiminto ei vaikuta ainoastaan lisenssin mukaiseen käyttöön, vaan myös sovellusten käyttöä koskeviin standardointisääntöihin.

Windows Defenderin kehittynyt uhkien suojaus (ATP)

Microsoft Defender Advanced Threat Protection Windows 10 Enterprisessa auttaa yrityksiä paitsi havaitsemaan monimutkaisia uhkia, myös tutkimaan niitä ja reagoimaan niihin suoraan - näin lisätään verkon turvallisuutta. ATP:tä käytetään yhdessä Microsoftin pilvipalvelun kanssa, jossa päätelaitteiden käyttäytymisanturit keräävät tietoja tyypillisestä käyttäytymisestä, jota pilvipalvelun tietoturva-analytiikka analysoi Big Datan ja koneoppimisen avulla hyökkäysten havaitsemiseksi ja tulkitsemiseksi sekä asianmukaisten puolustustoimien toteuttamiseksi.

Windows 10 Professional ja Enterprise -järjestelmien järjestelmävaatimukset

Windows 10:n asentamiseen tarvitaan päätelaite, jossa on 1 GHz:n prosessori ja 1 gigatavu RAM-muistia 32-bittisessä versiossa tai 2 gigatavua RAM-muistia 64-bittisessä versiossa. Kiintolevytilaa on oltava 16 gigatavua 32-bittisellä ja 20 gigatavua 64-bittisellä tietokoneella. Näytönohjaimen vähimmäistarkkuuden on oltava 800 x 600 pikseliä tai Microsoft DirectX 9 -näytönohjain, jossa on WDDM-ajuri.

Osta Microsoft Windows 10 Editions edullisesti Wiresoftilta

Wiresoft tarjoaa sinulle kaksi Windows 10 -versiota Professional ja Enterprise erityisen edulliseen hintaan. Tarjoamme näitä Microsoft-tuotteita yksinomaan alkuperäisinä lisensseinä, jotka ovat eurooppalaisten yritysten käyttämättömiä Windows-ohjelmistoja ja jotka Wiresoft on testannut aitouden ja täydellisen toimivuuden varmistamiseksi. Monet asiakkaamme käyttävät Microsoft-tuotevalikoimaamme. Jos sinulla on kysyttävää tarpeisiisi parhaiten sopivasta Windows 10 -versiosta, ota meihin yhteyttä milloin tahansa: