Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE

Saatavilla välittömänä latauksena

 • SW10046
 • KV3-00260
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
45,90 € * 49,90 € * (8,02% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Runtime Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
Järjestelmä  32bit/64bit


Windows 10 Enterprise tarjoaa käyttäjille maksimaalisen suorituskyvyn ja se on suunniteltu erityisesti suuremmille yrityksille - saatavana Wiresoftilta edullisesti volyymilisenssin sijaan! Windows 10 Enterprise on tämän Microsoft-version käyttöjärjestelmä, joka sisältää kaikista versioista laajimman valikoiman toimintoja - monet niistä sisältyvät yksinoikeudella tähän, muun muassa laaja sovellusten hallinta sekä pääsy Microsoftin pitkäaikaishuoltohaaraan, joka on Windowsin päivittämisen erikoismuoto, jossa asennetaan vain tietoturvapäivitykset, mutta ei toimintoja.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE"

Windows 10 Enterprise - Microsoftin käyttöjärjestelmä yrityksille

Windows 10 Enterprise tarjoaa käyttäjille maksimaalisen suorituskyvyn ja on suunniteltu erityisesti suurille yrityksille - saatavana Wiresoftilta myös edullisena yksittäisenä volyymilisenssinä!

Windows 10 Enterprise on tämän Microsoft-version käyttöjärjestelmä, joka sisältää kaikista versioista laajimman valikoiman toimintoja - monet niistä sisältyvät yksinomaan tähän, muun muassa laaja sovellusten hallinta sekä pääsy Microsoftin pitkäaikaishuolto-osastoon, joka on erityinen päivitysmuoto Windows, johon asennetaan vain tietoturvapäivitykset, mutta ei toimintoja.

Windows 10 Enterprisessa on tuttu käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, jossa on Microsoftille tyypillinen laattailme, jota voi muokata henkilökohtaisten mieltymysten mukaan. Enterprise Edition -versiossa on myös se ostajille tärkeä etu, että käyttöjärjestelmää voidaan käyttää myös vanhemmissa laitteistoissa, mikä on monille käyttäjille tärkeä ostopäätöksen tekevä ominaisuus. Wiresoft Onlineshopista saat Windows 10 Enterprise -ohjelman yksittäisenä versiona sekä muita Windows 10 -versioita ja monia muita Microsoft-ohjelmia. Seuraavassa yleiskatsauksessa esitellään yleiskatsauksen lisäksi erityisesti Windows 10 Enterprisen erityispiirteitä.

Windows 10 Enterprisen erityiset, eksklusiiviset ominaisuudet

Verrattuna sellaisiin painoksiin kuin Windows 10 Pro, Windows 10 Enterprise tarjoaa runsaasti ominaisuuksia ja työkaluja, jotka tuovat merkittävää lisäarvoa erityisesti keskisuurille ja erityisesti suurille yrityksille sekä päätelaitteiden että tietoturvan osalta, samoin kuin ylläpitäjien mahdollisuudet ryhmäkäytäntöjen täytäntöönpanossa ja käyttäjätilien hallinnassa. Täydelliset tiedot Windows 10 Enterprise -palvelusta alla:

 • DirectAccess: DirectAccessin avulla etäkäyttäjät voivat käyttää verkon resursseja myös ilman VPN-yhteyttä, koska etäasiakastietokoneet ovat edelleen yhteydessä yritysverkkoon salatun yhteyden kautta. IT-ylläpitäjät voivat myös hallita kaikkia asiakastietokoneita DirectAccessin kautta. Erityisesti mobiilikäyttäjät toimivat parhaiten DirectAccessin kanssa, jopa usean toimipisteen ympäristössä. Kun kannettavat tietokoneet on konfiguroitu, ne muodostavat automaattisesti yhteyden yritysverkkoon Internetin kautta. DirectAccess helpottaa myös ryhmäkäytäntöjen hallintaa.
 • Windows To Go Creator:Windows To Go asentaa Windows 10 Enterprisen USB-tikulle tai USB-kiintolevylle, jotta käyttöjärjestelmä on aina mukana ja jotta käyttäjät voivat käyttää sitä kolmannen osapuolen laitteessa. Kaikki tiedot pysyvät tallennettuina tietovälineelle.
 • AppLocker: AppLockerin avulla voidaan määritellä säännöt sille, mitkä sovellukset saavat toimia Windows 10 Enterprise -tietokoneessa. Myös luotettavien sovellusten valkoluettelointi on mahdollista.
 • BranchCache: Laajakaistaverkkoa (WAN) käyttävät yritykset voivat optimoida sen kaistanleveyden BranchCachen avulla; vähäisen käyttöönottovaatimuksen lisäksi ominaisuus parantaa myös nopeutta.
 • Universal Write Filter - UWF: Tämän suodattimen avulla tietoja ei enää tallenneta pysyvästi järjestelmään, vaan ne siirretään keskusmuistiin, jossa ne ovat käytettävissä uudelleenkäynnistykseen asti. Tämä virtuaalinen päällekkäiskäyttö poistetaan sitten - myös silloin, kun vieras käyttäjä esimerkiksi kirjautuu ulos.
 • Credential Guard: Tämä tietoturvatyökalu turvaa valtuustiedot virtualisointiin perustuvalla tietoturvatekniikalla. Tiedot tallennetaan eristyksissä muusta käyttöjärjestelmästä, joten ne ovat paljon paremmin suojattuja.
 • Device Guard: Tämä antaa järjestelmänvalvojille mahdollisuuden määrittää työasemat siten, että vain määritettyjä sovelluksia voidaan käyttää - ihanteellinen kioskitietokoneiden käyttöönotossa. Luomalla valkoisen listan vain koodin eheyskäytännön mukaiset sovellukset sallitaan suoritettaviksi, mikä estää aiemmin tuntemattomien haittaohjelmien aktivoitumisen.
 • Windows 10 Long Term Servicing Branch - LTSB: Tämä yksinomainen Windows 10 Enterprise -ominaisuus lisää tietokoneen suorituskykyä, koska toisin kuin muissa Windows 10 -versioissa, päivityksiä ei tehdä jatkuvasti vaan ainoastaan pidemmällä aikavälillä. Tietoturvapäivitysten ja toimintojen asennuksen välillä tehdään ero. LTSB tunnetaan myös nimellä Long Term Servicing Channel (LTSC). Käyttäjille tarjotaan vain päivityksiä ja toimintoja, jotka julkaistaan tänä aikana noin 2-3 vuoden välein, ja he voivat joko asentaa tai hylätä ne.
 • Työpöytäanalytiikka: Pilvipohjainen palvelu on integroitu Microsoft Configuration Manageriin ja se antaa tietoa kunkin Windows-asiakkaan hyödyllisistä päivityksistä, muun muassa se luo myös luettelon yrityksessä käynnissä olevista sovelluksista ja antaa tietoa niiden yhteensopivuudesta uusimpien Windows 10 -ominaisuuspäivitysten kanssa.

Windows 10 Enterprisen muut liiketoimintaominaisuudet jne

Näiden yksinoikeusominaisuuksien lisäksi seuraavat ominaisuudet sisältyvät vain Windows 10 Enterprise- ja Pro-versioihin:

Laajat käyttömahdollisuudet

Windows 10 laajentaa käyttäjien sovellusvalmiuksia useilla ominaisuuksilla, kuten:

 • Etätyöpöytäsovellus: Etätyöpöytäsovelluksen avulla käyttäjät voivat käyttää toista, paikallisesti etäällä olevaa päätelaitetta ikään kuin he istuisivat oman tietokoneensa tai tablettinsa ääressä: RDS-yhdyskäytävän kautta sen työpöytäliittymä tulee näkyviin, ja sitä voidaan käyttää kaikkine ohjelmineen.
 • Kioskitila: Kioskitilassa eri käyttäjät voivat käyttää Windows 10 -tietokonetta ilman, että he pääsevät käsiksi muihin kriittisiin tietoihin tai pääkäyttäjän tiettyihin toimintoihin. Näin jokaiselle valtuutetulle henkilölle voidaan luoda oma kioskin käyttäjätili, joka antaa määritellyt tiedot ja toiminnot vain kyseisen kirjautuneen käyttäjän käyttöön.
 • Enterprise Mode Internet Explorer (EMIE): Enterprise Mode vähentää merkittävästi yhteensopivuusongelmia vanhempien verkkosovellusten kanssa, jolloin niitä voidaan käyttää osoitteessa Windows 10. Enterprise Mode Site List Manager tarjoaa myös erilaisia vaihtoehtoja verkkosivujen renderöinnissä.
 • Hyper-V-asiakas: Windows 10 Enterprise sisältää Hyper-V-tekniikan, jonka avulla voit käyttää useita käyttöjärjestelmiä omassa virtuaalikoneessaan (VM). Tämä mahdollistaa käytettävissä olevan tallennustilan paremman hyödyntämisen, ja dynaamisen tallennustilan hallinnan ansiosta on helppo käyttää useita VM:iä rinnakkain.

Kehittyneet hallintaominaisuudet

Järjestelmänvalvojat voivat hallita käyttäjiä ja heidän tietokoneitaan entistä paremmin osoitteessa Windows 10:

 • Ryhmäkäytännöt määritetään paikallisesti gpedit.msc-editorilla ja niitä hallitaan tiettyjen määritysten mukaisesti: Näin päivitysten asennusta voidaan valvoa määriteltyjen sääntöjen mukaisesti, esimerkiksi noudattamismääräajoilla, jotka määrittävät, milloin tietty päivitys on asennettava viimeistään, mutta myös muistin optimointi Storage Sensen kautta voidaan määrittää keskitetysti poistamaan tarpeettomat tiedostot.
 • Toimialueen liittyminen: Toimialueen liittyminen yksinkertaistaa tietokoneiden ja käyttäjätilien hallintaa Active Directoryn toimialueen jäsenyyden kautta. Offline-toimialueen liittyminen mahdollistaa sen, että järjestelmänvalvojat voivat lisätä tietokoneen toimialueeseen offline-tilassa - tämä on eduksi käyttäjille, jotka työskentelevät mobiilisti ja ilman verkkoyhteyttä toimialueen ohjaimen kautta.
 • Windows Business Store: Kun sinulla on pääsy Windows Business Storeen ja käytät Azure Active Directorya, siellä saatavilla olevia ohjelmistotuotteita voidaan ostaa ja ottaa käyttöön keskitetysti kaikille verkon päätelaitteille.

Parannettu turvallisuus

Windows 10 on myös parantanut tietojen ja käyttäjien tietoturvaa, mikä tukee entistä vapaampaa työskentelyä:

 • BitLocker: Tämä ominaisuus suojaa erityisesti mobiililaitteita, kuten tabletteja ja kannettavia tietokoneita, siltä varalta, että ne varastetaan tai katoavat. Niissä olevat arkaluonteiset tai henkilökohtaiset tiedot on salattu turvallisesti BitLockerilla, jotta niitä ei voida käyttää väärin. BitLocker To Go -ohjelmalla voidaan myös salata USB-tikkuja tai ulkoisia kiintolevyjä.
 • Windows Defender System Guard: WDSG on erityinen suojakerros, joka suojaa Windows 10 -käyttöjärjestelmää hyökkäyksiltä käynnistyksen yhteydessä, kun tavanomaiset virustorjuntaohjelmat eivät ole vielä aktivoituneet.
 • Enterprise Data Protection (EDP): Tämä Windows 10:n ominaisuus mahdollistaa yritystietojen kohdennetun suojaamisen esimerkiksi kannettavassa tietokoneessa Active Directory -oikeuksien hallinnan avulla. Tämä ominaisuus on aktiivinen myös silloin, kun tiedot siirretään toiseen paikkaan tai lähetetään liitetiedostona. EDP estää myös turvattomien sovellusten asentamisen.
 • Älykäs turvakaavio: ISG analysoi yritysverkossa käytössä olevat turvatoimet ja ehdottaa mielekkäitä parannuksia, jos niissä on puutteita.

Muut ominaisuudet ja toiminnot Windows 10

Seuraavat työkalut sisältyvät myös Windows 10 -käyttöjärjestelmiin tai ovat parannuksia nykyisiin ominaisuuksiin - entistäkin paremman ja turvallisemman Windows-kokemuksen takaamiseksi:

 • Windows Hello: Turvallinen vaihtoehto salasanoille - kirjaudu sisään sormenjäljen tai kasvojentunnistuksen avulla paikallisesti tai verkkotilin avulla.
 • Snap Assist: Työkalu jakaa käytettävissä olevan näyttöalueen ihanteellisesti aktiivisten ikkunoiden välillä - Corner Snap -työkalulla voidaan näyttää jopa neljä ikkunaa samanaikaisesti.
 • Cortana: Ääniavustaja Cortana on oletusarvoisesti aktivoitu osoitteessa Windows 10, mutta sen voi myös poistaa käytöstä esimerkiksi akun tyhjenemisen välttämiseksi tai tietosuojasyistä.
 • Jatkuvuus: Tämän ansiosta työskentelyä tai pelaamista voidaan jatkaa saumattomasti, kun paikallinen tietokone on käynnissä toisella päätelaitteella. Tableteissa ja älypuhelimissa kaikki toiminnot ovat käytettävissä virtuaalinäppäimistön kautta, ja työpöydän näyttö mukautuu automaattisesti vastaavaan muotoon.
 • Windows Tietosuojaus: Suojaa käyttäjiä tietovuodoilta ilman rajoituksia. WIP suojaa tietojen lisäksi myös sovellukset salattavan tiedostojärjestelmän (EFS) avulla varkauksilta ja manipuloinnilta.

Laitteistovaatimukset osoitteessa Windows 10 Enterprise

Jotta Windows 10 Enterprise toimisi sujuvasti PC:llä tai kannettavalla tietokoneella ja sen sisäänrakennetuilla laajemmilla ominaisuuksilla, laitteiston on täytettävä tietyt vähimmäisvaatimukset Windows Vaikka 10 Enterprise on saatavana 32-bittisenä ja 64-bittisenä versiona, jos mahdollista - etenkin uudemmalle tietokoneelle - kannattaa asentaa 64-bittinen versio, jotta kaikkia ohjelmia ja sovelluksia voi käyttää. Tietokoneen on täytettävä seuraavat tekniset ominaisuudet, jotta se voi asentaa Windows 10 Enterprise -ohjelman:

 • Prosessori tai SoC (System-on-a-Chip - älypuhelimissa): 1 GHz
 • RAM-muisti: 1 Gt 32-bittiselle tai 2 Gt 64-bittiselle käyttöjärjestelmälle
 • Kiintolevytila: 16 Gt 32-bittiselle tai 20 Gt 64-bittiselle käyttöjärjestelmälle
 • Grafiikka: 800 x 600-näyttö, DirectX 9, WDDM 1.0 -ajurilla varustettuna
 • Cortanan puheentunnistus: Hi-Fi-mikrofoniryhmä
 • TPM-siru (v1.2) virtualisointitukea varten (Intel VT-x tai AMD-V ja Second Level Address Translation)

Windows 10 Enterprise ostaa halvalla Wiresoftin verkkokaupasta

Windows 10 Enterprise on tavallisesti Microsoftin tarjoama vain volyymilisenssi. Wiresoft-verkkokaupasta voi kuitenkin ostaa myös Windows 10 Enterprise -käyttöjärjestelmän yksittäisenä lisenssinä - ja erityisen edullisesti käytettynä ohjelmistona - ja samoilla ominaisuuksilla.

Tämä lisenssi Windows 10 Enterprise Edition, jota tarjoamme ostettavaksi, on osa yrityksen aiemmin ostamaa volyymilisenssiä. Jälleenmyynnin myötä se hajotettiin ja muutettiin siten yksittäisiksi lisensseiksi, jotka voidaan luokitella käytetyiksi ohjelmistoiksi tai käytetyiksi ohjelmistoiksi. Jaottelu tai nimitys käytetyksi ohjelmistoksi ei kuitenkaan tarkoita mitään rajoituksia tämän Windows 10 Enterprise -käyttöjärjestelmäohjelmiston toiminnallisuuden osalta. 

Ohjelmistojen ostaminen Wiresoftilta on aina turvallista sinulle! Tämä Wiresoft Shopissa saatavilla oleva Windows 10 Enterprise -käyttöjärjestelmä tarjoaa erityisen edullisen hinnan lisäksi myös turvallisuutta oston aikana: alkuperäisen Microsoft-tuotteen kanssa identtisen version välittömän lataamisen ansiosta. Windows 10 Enterprise -lisenssi aktivoidaan mukana toimitetulla voimassa olevalla lisenssiavaimella.

Jos ostat Windows 10 Enterprise -ohjelmiston käytettynä Wiresoft-ohjelmistokaupasta, se ei aiheuta mitään oikeudellisia ongelmia, koska käytetyillä ohjelmistoilla käytävä kauppa on selvästi sallittua laissa, minkä vahvistavat myös lukuisat oikeudellisesti sitovat ja julkisesti nähtävissä olevat tuomiot.

Käytetyt ohjelmistot tarjoavat asiakkaillemme edullisen vaihtoehdon käyttää Windows 10 Enterprise Editionia. Sinäkin voit hyötyä edullisesta ohjelmistotarjouksestamme!

Wiresoft Software-Shopista löydät Windows 10 Enterprise Editionin lisäksi myös muita Windows -käyttöjärjestelmien versioita sekä muita Microsoft-ohjelmia edullisina ostoversioina ladattavaksi. Jos sinulla on kysyttävää Windows 10 Enterprisesta tai muista Microsoft-ohjelmistoista, ota meihin yhteyttä chatin, sähköpostin tai puhelimen kautta.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat