Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2010 DEVICE CAL MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2010 DEVICE CAL
Microsoft Exchange Server 2010 LAITTEEN CAL Jokainen Exchange-palvelinta käyttävä käyttäjä tai laite tarvitsee käyttöoikeudet (CAL). CAL-ohjelmat ovat saatavana versioina User CAL (lisensoidun käyttäjän käyttöoikeus) ja Device CAL...
12,90 € *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2010 USER CAL MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2010 USER CAL
Microsoft Exchange Server 2010 USER CAL Jokainen käyttäjä tai laite, joka käyttää Exchange-palvelinta, tarvitsee käyttöoikeuden (CAL). CAL-ohjelmat ovat saatavana versioina User CAL (lisensoidun käyttäjän käyttöoikeus) ja Device CAL...
12,90 € *

Microsoft CAL for Exchange Server 2010 - Lisenssi tehokkaaseen sähköpostiviestintään

Johdanto Exchange Server 2010:n Microsoft CAL -palveluihin

Microsoft Exchange Server 2010 oli uraauurtava ratkaisu yritysten sähköpostiviestintään ja yhteistyöhön. Exchange Server 2010:n tehokas käyttö edellyttää Microsoftin CAL-lisenssejä (Client Access Licences). Tässä tekstissä annamme sinulle helposti ymmärrettävän yleiskatsauksen siitä, mitä ne tarkoittavat ja miten ne toimivat.

Microsoft CAL:ien merkitys Exchange Server 2010:ssä

Exchange Server 2010:n Microsoft CAL:t ovat lisenssejä, jotka antavat käyttäjille tai laitteille pääsyn Exchange Serverin tehokkaisiin ominaisuuksiin ja palveluihin. Ne ovat ratkaisevan tärkeitä sen varmistamiseksi, että sähköpostiviestintäsi on tehokasta, turvallista ja lainmukaista.

Miksi Exchange Server 2010:n Microsoft CAL -lisenssit ovat tärkeitä?

Microsoft CALs for Exchange Server 2010 -lisenssien asianmukainen käyttö on tärkeää, jotta voit välttää oikeudelliset seuraamukset ja varmistaa, että työntekijäsi voivat käyttää sähköpostia, kalentereita ja muita Exchange-palveluja saumattomasti.

Exchange Server 2010:n Microsoft CAL -tyypit

Exchange Server 2010 -palvelimen Microsoft CAL -lisenssejä on kahta päätyyppiä:

  1. Käyttäjä CAL:t: Nämä lisenssit ovat käyttäjäkohtaisia, ja ne antavat tietylle käyttäjälle mahdollisuuden käyttää Exchange Server 2010:tä. Käyttäjä-CAL:t ovat ihanteellisia, jos yrityksessäsi on paljon laitteita ja vähän käyttäjiä.

  2. Laite CAL:t: Device CAL:t ovat laitepohjaisia lisenssejä, jotka on sidottu tiettyyn laitteeseen. Niiden avulla kaikki kyseistä laitetta käyttävät käyttäjät voivat käyttää Exchange Server 2010:tä.

Exchange Server 2010:n CAL-lisenssien ostaminen

Exchange Server 2010:n Microsoft CAL -lisenssit on yleensä ostettava erikseen palvelinohjelmistosta. Varmista, että ostat organisaatiosi yksilöllisten vaatimusten mukaan sopivan määrän ja tyypin CAL:eja.

Johtopäätös

Exchange Server 2010:n Microsoft CAL -palvelut ovat avain sujuvaan ja lainmukaiseen sähköpostiviestintään organisaatiossasi. Valinta User CAL:ien ja Device CAL:ien välillä riippuu yrityksesi erityistilanteesta. Oikein lisensoidut CAL-ohjelmat varmistavat, että työntekijäsi voivat käyttää Exchange Server 2010 -palvelinta tehokkaasti ja lainmukaisesti. Varmista, että ostat oikeat CAL-lisenssit varmistaaksesi Exchange Server 2010:n käytön tehokkuuden ja laillisuuden.

Luokat