Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2022 - 5 PACK USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2022 - 5 PACK USER CAL

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

 • SW10472
 • 6VC-00981
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
381,90 € * 422,90 € * (9,69% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Määrä 5x User CAL
Järjestelmä  Windows-palvelin
CAL RDS User CAL
Toimituksen laajuus Lisenssitunnus + Todennuskoodi
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Päätepalvelin Yhteensopiva


Remote Desktop Services (RDS) for Windows Server 2022 -palvelun avulla sen avulla saataville asetettuja sovelluksia voidaan tarjota keskitetysti valtuutetuille käyttäjille. Jotta he voivat käyttää niitä etänä Windows-käyttöjärjestelmään soveltuvalla päätelaitteella, tarvitaan aina Client Access License (User CAL), joka oikeuttaa heidät vain muodostamaan yhteyden valitsemansa päätelaitteen kautta Windows Server 2022 -palvelimeen etätyöpöytäistuntoa varten. Työntekijä, jolla on henkilökohtaiset käyttöoikeudet RDS User CAL muodossa, voi sitten käyttää Windows-palvelinta millä tahansa päätelaitteella, jossa on Windows-käyttöjärjestelmä, esimerkiksi käyttääkseen käytettävissä olevia ohjelmia ja palveluita, päästäkseen käsiksi toiseen tietokoneeseen - esimerkiksi tukitehtäviä varten - tai työskennelläkseen virtuaalisen työpöytäinfrastruktuurin (Virtual Desktop Infrastructure, VDI) kanssa.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2022 - 5 PACK USER CAL"

5x uusin Windows Server 2022:n etätyöpöytäpalveluiden käyttäjä CAL

Remote Desktop Services (RDS) for Windows Server 2022 -palvelun avulla tarjotut sovellukset voidaan asettaa keskitetysti valtuutettujen käyttäjien saataville. Jotta he voivat käyttää niitä etänä Windows-yhteensopivalla päätelaitteella, tarvitaan aina asiakaslisenssi (User CAL), joka oikeuttaa heidät vain muodostamaan yhteyden valitsemallaan päätelaitteella Windows Server 2022 -palvelimeen etätyöpöytäistuntoa varten. Työntekijä, jolla on henkilökohtaiset käyttöoikeudet RDS User CAL:n muodossa, voi käyttää Windows-palvelinta millä tahansa päätelaitteella, jossa on Windows-käyttöjärjestelmä, esimerkiksi käyttääkseen käytettävissä olevia ohjelmia ja palveluja, käyttääkseen toista tietokonetta - esimerkiksi tukitarkoituksessa - tai työskennelläkseen virtuaalisen työpöytäinfrastruktuurin (VDI) kanssa.

Wiresoftista löydät nyt Remote Desktop Services User CALs for Windows Server 2022 edullisesti käytettyinä ohjelmistoina. Voit myös ostaa minkä tahansa määrän RDS-käyttäjien CAL-koodeja - ilman porrastusta - räätälöityä lisensointia varten.

Mitkä ovat Windows Server 2022:n RDS-käyttäjä CAL:n edut?

Windows Server 2022:ssa etätyöpöytäpalvelut ovat oma palvelinrooli, joka ohjaa etäkäyttöä sovelluksiin, jotka ovat käytettävissä vastaavan Windows-palvelimen kautta, joka toimii isäntänä tätä tarkoitusta varten. Ainoastaan käyttäjä, jolla on vastaava henkilökohtainen asiakaskäyttölupa, voi siten käyttää valitsemaansa tietokonetta, kannettavaa tietokonetta jne. paikallisesti itsenäisesti eli etäyhteyden kautta Internet-yhteyden kautta Windows-palvelimeen istunnon aikana. Ohjelmat suoritetaan palvelimella.

Windows Server 2022 tarjoaa myös monia optimointeja nykyisiin ja uusiin toimintoihin etätyöpöytäistuntojen yhteydessä - erityisesti  -verkkoturvallisuuden alalla, mutta myös tietojen ja palvelimien siirtämisessä, sovellusten tallennuksessa ja virtualisoinnissa sekä konttien luomisessa Windowsin ja Kubernetesin avulla.

Windows Server 2022 tukee muun muassa AMD:n prosessoreilla toteutettavaa sisäkkäistä virtualisointia, sisältää uuden version suojatuista virtuaalikoneista (SVM), TCP:n (Transmission Control Protocol) sekä RACK:n (Recent ACKnowledgment) ja RSC:n (Receive Segment Coalescing) ja käyttää nyt Microsoft Edgeä vakioselaimena. Käyttäjät voivat myös käyttää uusimpia versioita SDN:stä (Software-Defined Networking), SSD:stä (Storage Spaces Direct) ja Storage Replica -palvelusta sekä Transport Layer Securitystä, Virtual OSE:stä ja Hyper-V:stä luodakseen ja hallitakseen erittäin turvallisia virtualisointi-infrastruktuureja.

Etätyöpöytäpalveluiden User CAL:n edut käyttäjille

Erityisesti yrityksen työntekijät hyötyvät monin tavoin RDS User CAL Windows Server 2022 -palvelimelle. He löytävät vakiomuotoisen Windows-työympäristön jokaisesta päätelaitteesta riippumatta siitä, onko se varustettu nykyisellä vai vanhemmalla Windows-käyttöjärjestelmällä.

Tämä tarkoittaa, että käyttäjät voivat käyttää myös vanhempia päätelaitteita, joiden laitteisto on heikompi tai joiden suorituskyky ei muuten riittäisi suoraan Windows Server 2022:n käyttöön. Tämä johtuu siitä, että jokainen sovellus, jota lisensoitu käyttäjä, jolla on RDS User CAL, käyttää etätyöpöytäistunnon yhteydessä isännän kautta, suoritetaan vain palvelimella eikä kyseisellä päätelaitteella. Etätyöpöytäistunto on riippumaton muista asiakasyhteyksistä, ja vain käyttäjän oma istunto näytetään. Näin ollen Windows Server 2022:n Remote Desktop Services -palvelun käyttäjäkohtaiset CAL-ohjelmat voivat auttaa vähentämään nykyisten laitteistojen hankintakustannuksia tai välttämään ne kokonaan, sillä ne mahdollistavat myös ohutasiakkaiden käytön.

RDS CAL:ien edut järjestelmänvalvojille

Viimeisimpänä mutta ei vähäisimpänä, RDS User CAL:n käyttö Windows Server 2022:lle merkitsee myös monia käytännön etuja järjestelmänvalvojille, koska se voi vähentää merkittävästi yrityksen monien päätelaitteiden hallinnointiin liittyvää työtä, koska se myös tehostaa esimerkiksi käyttöönottoa huomattavasti. Uusia ohjelmistoja tai päivityksiä voidaan tarjota keskitetysti yrityksen ympäristössä sen sijaan, että ne asennettaisiin jokaiseen yksittäiseen päätelaitteeseen, koska kaikki sovellukset tarjotaan keskitetysti vain Windows-palvelimella tai päivitetään sieltä.

RDS User CAL:n avulla yksittäisten käyttäjien käyttöoikeudet voidaan myös määritellä yksilöllisesti, koska Remote Desktop Services -palvelun avulla voidaan määrittää oikeudet rekisteröidyille työntekijöille. Tämä vähentää huomattavasti nykyisten työasemien ylläpitoon tai uusien työasemien hankintaan liittyvää kokonaispanostusta.

Microsoftin lisenssinhallinta etätyöpöytäpalveluiden CAL-lisenssejä varten

Kaikkiin Microsoftin palvelinohjelmistoihin pätee sääntö, jonka mukaan toteutus on riippumaton käytöstä. Tämän vuoksi tarvitaan aina erillinen asiakaslisenssi (CAL) jokaista Windows-palvelimen suoraa tai etäyhteyttä varten. Microsoft määrittää Windows Server -ohjelmien käyttöä koskevat käyttöoikeudet niin sanotussa lisenssien hallinnassa. Se perustuu Client Access Licenses - CAL-lisensseihin, jotka tarjotaan käyttäjille tai loppulaitteille.

Esimerkiksi Remote Desktop Services -palvelun User CAL:t varmistavat, että vain niillä varustetulla käyttäjällä on henkilökohtainen pääsy Windows-palvelimeen. Microsoftin mukaan tämän tarkoituksena on varmistaa palvelimella tarjottavien tietojen ja palvelujen turvallisuus, sillä rekisteröimättömät henkilöt eli henkilöt, joilla ei ole RDS User CAL -käyttäjätunnusta, eivät voi käyttää niitä. Microsoft tarjoaa CAL-ohjelmia yleisesti - ja näin ollen myös Windows Server 2022:n etätyöpöytäpalveluita varten - kahta eri tyyppiä:

 • RDS User CAL, jolla oma käyttäjä saa omat käyttöoikeutensa
 • Device CAL RDS:lle, jolla tietylle päätelaitteelle (esim. PC, kannettava tietokone, tabletti, matkapuhelin) annetaan käyttöoikeudet

Jokainen Remote Desktop Services CAL for Windows Server 2022 koostuu useista komponenteista, jotka kokonaisuutena mahdollistavat käyttäjälle tai laitteelle Windows Server Services -palvelujen käytön:

 • Varsinainen etätyöpöytälisensointi säätelee kyseisen CAL:n käyttöä ja antaa sen käyttäjän tai laitteen käyttöön.
 • Etätyöpöytäistunnon isäntä hallinnoi työpöytiä tai ohjelmia, jotka annetaan käyttäjän käyttöön etäistunnon aikana.
 • Etätyöpöytäyhteyksien välittäjä hallinnoi etäyhteyksiä ja palauttaa ne, jos yhteys katkeaa istunnon aikana.
 • Etätyöpöytäyhdyskäytävä valvoo erityisesti käyttäjän pääsyä julkisessa verkossa olevaan Windows-työpöytään.
 • Etätyöpöytäpalveluiden Web Access tarjoaa käyttäjille tai ryhmille pääsyn verkkoportaalin kautta.

Mitkä ovat Windows Server 2022:n RDS-käyttäjä CAL:n erityiset edut?

Kuten jo mainittiin, RDS-käyttäjä CAL hallinnoi lisensoidun käyttäjän käyttöoikeuksia Windows-palvelimelle tai -isännälle kutakin etätyöpöytäistuntoa varten. Käyttäjä voi käyttää etätyöpöytäpalveluita millä tahansa käytettävissä olevalla päätelaitteella - tietokoneella, kannettavalla tietokoneella, tabletilla jne. - jopa paikallisen palvelimen sijainnista riippumatta, kunhan laitteessa on Windows-käyttöjärjestelmä ja Internet-yhteys. RDS User CAL tarjoaa näin ollen suuremman edun, jos työntekijä käyttää usein eri päätelaitteita, esimerkiksi PC:tä kotitoimistossa ja kannettavaa tietokonetta matkalla jne.

Windows Serverin RDS-käyttäjien CAL-käyttöoikeuksien yhteensopivuuden huomioon ottaminen

Ajantasaisen RDS User CAL 2022 for Windows Server -palvelimen ostamisen suuri etu on, että se sisältää uusimman Windows Server -version käyttöoikeuksien lisäksi myös vanhempien palvelinversioiden, kuten 2019 (downgrade), käyttöoikeudet. Kun päivität tai hankit Windows Server 2022 , tarvitaan myös nykyinen RDS User CAL 2022 esimerkiksi etäkäyttöä varten (versioyhteensopivuus).   RDS User CAL:n aiempaa versiota ei siis voi käyttää etäyhteyksiin Windows Server 2022:n kanssa.

Johtopäätös RDS-käyttäjien CAL-tileistä

Yrityksen rakenteesta riippuu, minkälainen Remote Desktop Services CAL for Windows Server 2022 tarjoaa enemmän etuja yrityksessä käytettäväksi. Jos työntekijät käyttävät pääasiassa eri päätelaitteita vuorotellen, esimerkiksi eri toimipisteissä, RDS User CAL tarjoaa enemmän mahdollisuuksia, joten tarvitset pienemmän määrän asiakaslisenssejä.

Päätös yhden asiakaskäyttölisenssityypin käyttämisestä on tehtävä ostohetkellä, sillä RDS Device CAL:n muuttaminen myöhemmin User CAL:ksi tai päinvastoin ei ole sallittua. Kysy yksinkertaisesti Wiresoftin edustajalta sinulle sopivimmasta lisensointimuodosta Remote Desktop Services CALs for Windows Server 2022.

Ostajasi turvallisuus käytetyillä RDS-käyttäjien CAL-käyttäjätodistuksilla Microsoft Windows Server 2022 -käyttöjärjestelmään Wiresoftilta

Windows Server 2022:n Remote Desktop Services for Windows Server 2022 -palvelun nykyiset käyttäjä-calit ovat saatavilla Wiresoft-verkkokaupasta käytettynä ohjelmistona alkaen yhdestä asiakaslisenssistä. Et hyödy ainoastaan käytettyjen RDS CAL -ohjelmistojen edullisemmasta hinnasta verrattuna vastaaviin uusiin ohjelmistoihin, vaan saat myös ostajan turvallisuuden seuraavien etujen ansiosta:

 • Kun Wiresoftin asiakkaat ostavat yhden tai useamman RDS-käyttäjä CAL:n käytettynä ohjelmistona, he saavat alkuperäiset Microsoftin yksittäiset lisenssit, jotka yritykset ovat aiemmin ostaneet ja myyneet Wiresoftille.
 • Käytettyjen ohjelmistojen, kuten Client Access Licences for Remote Desktop Services -lisenssien ( Microsoft Windows Server 2022 ) kaupan oikeusperusta on sovellettava laki, joka sallii niiden jälleenmyynnin sekä ostamisen ja käytön.
 • Jälleenmyynnin yhteydessä Wiresoft merkitsee Windows Server 2022:n RDS-käyttäjä CAL:n käytetyksi, vaikka "käytetty" ei merkitse mitään rajoituksia kyseisen asiakaslisenssin toiminnoille.
 • Jos aiempi ostaja on jo aktivoinut käytetyksi merkityn RDS-käyttäjä CAL:n, se on poistettu ennen jälleenmyyntiä Wiresoftille, ja se on siksi 100-prosenttisesti vapaasti käytettävissä uudelleen Wiresoft Shopissa myytynä.
 • Etätyöpöytäpalveluiden asiakaskäyttölisenssit tai muunlaiset Microsoft-lisenssit, joita Wiresoft tarjoaa myyntiin käytettynä, eivät ole ajallisesti rajoitettuja lisenssejä eivätkä lisenssejä, joissa on rajoitettuja toimintoja, vaan alkuperäisiä Microsoft-ohjelmistotuotteita, jotka on hyväksytty vain sinulle oston jälkeen ja joiden täydellisen käyttökelpoisuuden Wiresoft on tarkistanut ennen myyntiä.

Kun ostat Wiresoftilta käytetyn ohjelmistolisenssin, kuten RDS User CAL for Windows Server 2022 k, voit olla varma, että ostat ja käytät aina alkuperäistä Microsoftin tuotetta.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2022 - 5 PACK USER CAL"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2022 - 5 PACK USER CAL"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat