Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSC 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSC 2021

Saatavilla välittömänä latauksena

  • SW10588
  • DG7GMGF0D19L
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
  • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
220,90 € * 243,90 € * (9,43% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Runtime Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
Järjestelmä  32bit/64bit


Kun lataat Windows 10 Enterprise LTSC 2021, kaikki asennukseen tarvittavat tiedostot ladataan kiintolevyllesi. Samalla järjestelmämme lähettää sinulle sähköpostiviestin, jossa on tuoteavain Windows 10 Enterprise LTSC 2021. Kun olet suorittanut asennuksen loppuun, syötä annetut kentät. Käyttöjärjestelmä on sen jälkeen aktivoitu ja täysin käyttökelpoinen.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

 

Tuotetiedot "MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSC 2021"

Windows 10 Enterprise LTSC 2021 - tärkeä päivitys Windows 10 -käyttöjärjestelmään

Kun lataat Windows 10 Enterprise LTSC 2021:n, kaikki asennukseen tarvittavat tiedostot ladataan kiintolevyllesi. Samalla järjestelmämme lähettää sinulle sähköpostiviestin, jossa on Windows 10 Enterprise LTSC 2021 -tuoteavaimesi. Kun asennus on valmis, syötä annetut kentät. Käyttöjärjestelmä aktivoituu tämän jälkeen ja on täysin käyttökelpoinen.

Windows 10 Enterprise LTSC 2021 on uusin versio Windows 10 for Business -käyttöjärjestelmästä

Windows 10 Enterprise LTSC 2021 tarjoaa samat ominaisuudet kuin Windows 10 21H2. Windows 10 Enterprise LTSC 2021 lisää uusia ominaisuuksia ja parannuksia Windows 10 Enterprise LTSC 2019:ään.

Microsoft on alkanut julkaista Windows 10 Enterprise Edition LTSC 2021 -versiota. Tämä versio perustuu äskettäin julkaistuun marraskuun päivitykseen. Yrityskumppanit voivat nyt hyötyä pitkäaikaisesta tuesta.

Windows 10 Enterprise LTSC 2021 sisältää uusia ominaisuuksia ja tietoturvapäivityksiä.

Windows 10 Enterprise LTSC 2021 sisältää useita interaktiivisia raportointiominaisuuksia tietoturvauhkien analysoimiseksi. Kukin yritys voi itse päättää, milloin ja miten sille tiedotetaan uhkista. Ne ovat integroituja turvatoimia Azuren, Officen, Microsoft Cloudin ja muiden sovellusten yhteydessä. Microsoftin tietoturva-arvot niputtavat selkeästi yhteen tietoja virustorjuntaohjelmista, käyttöjärjestelmän päivityksistä, palomuureista ja muista turvallisuusnäkökohdista. Käyttöjärjestelmän avulla yrityksen ylläpitäjät voivat julkaista tai estää tiettyjä URL-osoitteita ja IP-osoitteita. Lisäksi Windows 10 Enterprise LTSC 2021:n ostaminen tarkoittaa yrityksellesi parempaa suojaa lunnasohjelmia vastaan ja pääsyä uusimman sukupolven Windows Defender ATP:hen. Myös salasanaton kirjautuminen on tuettu: Työntekijät voivat käyttää kehittynyttä monitekijätodennusta Windows 10 -laitteissaan.

Windows 10 Enterprise LTSC 2021 on turvallinen käyttöjärjestelmä, joka täyttää suurten yritysten vaativat vaatimukset. Se on monipuolinen ohjelmistopaketti useille laitteille, joka tarjoaa tehokkaita ominaisuuksia. Hienostuneet turvatoimet voivat myös suojata yrityksiä ennakoivasti pilvitiedon avulla. Toisin kuin Windows 10 Pro, Enterprise-versio sisältää kattavan tietoturvatyökalun Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP). Käyttöjärjestelmä tukee yrityksen tietotekniikkahenkilöstöä tarjoamalla työpöytäanalytiikan kaltaisia toimintoja. Tärkeät sovellukset, kuten Microsoft Edge, Cortana, Microsoft Whiteboard tai OneNote for Windows 10, ovat heti käyttövalmiita. Windows 10 Enterprise LTSC 2021:n ostaminen helpottaa myös yrityksen IT-osaston siirtymistä pilvipohjaiseen hallintaan. Jotkin työnkulut voidaan jo siirtää Intuneen, kun taas Configuration Manager on edelleen käynnissä muiden työnkulkujen osalta. Microsoft Store for Business -myymälän avulla mikä tahansa yritys voi helposti löytää oikean lisäsovelluksen.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSC 2021"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSC 2021"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat