Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 USER CAL

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

 • SW10075
 • R18-05768
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
21,90 € * 22,90 € * (4,37% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Määrä 1x User CAL
Järjestelmä  Windows Server 
CAL Käyttäjä CAL
Toimituksen laajuus Käyttöoikeus
Kesto Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Päätepalvelin ei yhteensopiva(katso RDS CAL )


Microsoft Windows Server 2019 -palvelimen standardi- tai datakeskusversion lisensointia varten tarvitaan ydinpalvelinlisenssien lisäksi myös asiakaskäyttöoikeuslisenssi kullekin käyttäjälle: esim. Windows Server 2019 User CAL; tämä antaa rekisteröidylle käyttäjälle käyttöoikeudet kyseiseen Windows-palvelimeen.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 USER CAL"

Osta Microsoft Windows Server 2019 -palvelimen User CAL:t käytettyinä lisensseinä

Microsoft Standard- tai Datacenter-Edition Microsoft Windows Server 2019 -lisensointia varten tarvitaan kunkin käyttäjän ydinpohjaisten palvelinlisenssien lisäksi myös asiakkaan käyttöoikeuslisenssi: esim. Windows Server 2019 User CAL; tämä antaa rekisteröidylle käyttäjälle käyttöoikeudet kyseiseen Windows palvelimeen.

Standard- tai Datacenter-Edition Windows 2019 Server -palvelimen ydinlisenssit eivät sisällä muita käyttäjäoikeuksia, joten ne on ostettava erikseen User CAL -lisensseinä, jotta tietyllä käyttäjällä on vain henkilökohtainen oikeus käyttää Windows Serveriä - kuitenkin mielivaltaisesti valittavissa olevan - päätelaitteen kautta.

Wiresoftin käytetyn User CAL for Windows Server 2019 -palvelun hinta on edullisempi verrattuna muihin ohjelmistokaupan uusiin asiakaskäyttölisensseihin, ja niitä on myös saatavilla yksittäin eikä nipussa. Käytetyillä CAL-lisensseillä on kuitenkin samat toiminnot kuin virallisen Microsoft Volume Licensing Program -ohjelman kautta saatavilla olevilla User Client Access Licenses for Windows Server 2019 -lisensseillä.

Hanki kaikki MS Windows Server 2019:n edut User Pre-owned CAL:llä

Standard- tai Datacenter Edition -versio Windows Server 2019 tarjoaa monia uusia toimintoja erityisesti pilvipohjaisten sovellusten käyttöön, jotka perustuvat osoitteeseen Windows 10. Esimerkiksi SDN (Software Defined Networking) mahdollistaa fyysisten verkkolaitteiden, kuten reitittimien ja kytkimien, lisäksi myös virtuaalisten verkkolaitteiden - esimerkiksi yhdyskäytävien - keskitetyn konfiguroinnin sekä niiden dynaamisen hallinnan. Tätä varten Windows Server 2019 mahdollistaa kahden verkon peering-verkon yhdistämisen lähes saumattomasti. Muita ominaisuuksia, joista käyttäjät voivat hyötyä käytetyn User CAL:n avulla, ovat:

 • Virtuaaliverkkojen turvallinen salaus Encrypted Networks- ja Datagram Transport Layer Security (DTLS) -toiminnoilla
 • Uudet HCI-ominaisuudet (Hyper-Converged Infrastructure) vähentävät monimutkaisuutta ja yksinkertaistavat IT-infrastruktuurin käyttöönottoaV
 • Linuxin ja suojattujen VM:ien parempi integrointi
 • Hyödynnä Kubernetes-säiliöitä
 • Advanced Threat Protection suojaa arkaluonteisia tietoja ja havaitsee hyökkäykset varhaisessa vaiheessa
 • Storage Spaces Direct paikallisten palvelinten tietovarastojen yhdistämiseen virtuaaliseksi klusteriksi
 • Storage Replica estää tietojen menetyksen tiedostojärjestelmätasolla ja minimoi käyttökatkokset katastrofivalmiuden avulla

Tärkeitä tietoja käytetyistä User CAL:ista Windows Server Standard- ja Datacenter-Edition 2019 -palvelimille

Wiresoftin käytetyillä ohjelmistoilla, kuten User CAL:lla, on myös samat vaihtoehdot, jotta voit hyödyntää kaikkia kyseisen Windows Server 2019 Editionin integroituja ominaisuuksia: Tämä tarjoaa erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille ja organisaatioille taloudellisen vaihtoehdon palvelinlisensointiin, koska se voidaan myös räätälöidä sopivaksi:

Tietoa Windows Server 2019:n CAL-lisensoinnista

Microsoftin lisenssiehdot tarjoavat versioiden Standard ja Datacenter osalta Windows Server 2019 lisensoinnin ytimien/prosessoriytimien mukaan, jolloin tätä on täydennettävä käyttäjien tai päätelaitteiden lisensoinnilla; kaikki palvelinlisenssiin sisältyvät CAL:t on varustettu yksinomaan järjestelmänvalvojan oikeuksilla, joten varsinaisten Windows palvelinpalveluiden käyttöä varten kukin oma käyttäjä tarvitsee käyttöoikeudet (User CAL); tämän on myös vastattava samaa tai korkeampaa Windows palvelinversiota - lisätietoja jäljempänä.

Ainoastaan tämä henkilökohtainen asiakaskäyttöoikeus oikeuttaa käyttäjän käyttämään Windows palvelimen 2019-version ominaisuuksia, se sisältää pelkät käyttöoikeudet Windows palvelimen 2019 asiakas-/palvelinympäristöön, eikä mitään muita ohjelmistoja, jotka on vielä asennettava.

Mitä etuja on lisensoinnista Windows Server 2019 Standard- tai Datacenter-versiosta User CAL:ien kanssa?

Windows Server 2019:n CAL-lisensointi mahdollistaa joustavan ja tarpeisiin perustuvan käyttäjien oikeuksien hallinnan. Käyttäjien käyttölisenssien käyttö on erityisesti pk-yrityksille edullisempi vaihtoehto käyttää Windows -palvelinpalveluita, sillä tässä tapauksessa asiakaskäyttölisenssejä on hankittava vain niin monelle työntekijälle kuin on tosiasiallisesti tarpeen. Microsoftin lisensointimalli tarjoaa kahdentyyppisiä CAL-kortteja Windows Server 2019:lle:

 • Windows Server 2019 User CAL: tämä antaa palvelimen käyttöoikeudet erilliselle käyttäjälle
 • Windows Server 2019 User CAL: tämä antaa palvelimen käyttöoikeudet erilliselle päätelaitteelle (PC, kannettava tietokone, tabletti, puhelin)

Käyttäjän CAL:t voidaan myös yhdistää laitteen CAL:ien kanssa.

Huomaa CAL-versioiden yhteensopivuus Windows Server 2019:n kanssa!

User CAL for Windows Server 2019 ei anna kyseiselle käyttäjälle käyttöoikeuksia ainoastaan Windows Server 2019 -versioon, vaan myös vanhempiin versioihin, kuten 2014 (downgrade). Tämä tarjoaa edun verrattuna CAL-ohjelmiin, jotka on selvästi suunniteltu vain aiempaa Windows Server 2019 -versiota varten, sillä niitä ei voi käyttää Windows Server 2019 -versioon (päivitys). Kun ostat User CAL:ita Windows Server 2019:lle, on siis varmistettava, että palvelinlisenssi ja asiakaskäyttölisenssi ovat yhteensopivia.

Mitä muuta on otettava huomioon, kun lisensoidaan Windows Server 2019 käytetyllä User CAL:lla?

Kuten jo mainittiin, vain tietty rekisteröity työntekijä saa henkilökohtaiset käyttöoikeudet Windows Server 2019 -palvelimeen User CAL:n avulla, jolloin on tärkeää, että kyseinen Windows-yhteensopiva päätelaite on vapaasti valittavissa. Kun käyttäjän rekisteröinti on suoritettu, tätä ei voi enää muuttaa. Periaatteessa CAL-tyyppiä ei myöskään ole mahdollista muuttaa User CAL:sta Device CAL:ksi tai päinvastoin. On kuitenkin mahdollista yhdistää User CAL:t ja Device CAL:t Windows Server 2019:ssä.

Näillä Microsoftin CAL-lisensointia koskevilla määräyksillä pyritään estämään Windows Server 2019:n asiaton käyttö. Lisäksi ne myös suojaavat yritystä ja sen tietoja sulkemalla pois palvelujen käytön luvattomilta tai kolmansien osapuolten käyttäjiltä.

Miten User CAL for Windows Server 2019 eroaa Device CAL:stä?

Periaatteessa Windows Server 2019 -palvelimen käytetyn User CAL -lisenssin toiminnot eivät eroa laitepohjaisesta Client Access License -lisenssistä, jota kutsutaan Device CAL -lisenssiksi. Niiden edut näkyvät vain siinä tavassa, jolla Windows -palvelinta käytetään organisaatiossa:

Windows Server 2019:n käyttöoikeuslisenssi on sidottu yksinomaan tiettyyn työntekijään, mutta näin ollen se tarjoaa vapaan valinnan loppulaitteen käyttämiseen Windows Serverillä riippumatta siitä, missä se sijaitsee. Verrattuna päätelaitteeseen liittyvään käyttöoikeuteen User CAL tarjoaa siis erilaisen käyttöalueen, koska lisenssin saanut käyttäjä ei ole sidottu käytettävään tietokoneeseen tai vastaavaan - aina edellyttäen, että käytetyllä päätelaitteella on pääsy Internetiin. Tämä tarkoittaa sitä, että käyttäjä voi käyttää Windows -palvelinta paitsi yrityksen työpaikalla olevasta paikallaan olevasta tietokoneesta, myös ulkoisesti: esimerkiksi yksityisen kannettavan tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen kautta - työmatkan aikana tai myös kotonaOffice.

Käyttäjä CAL:t Windows Server 2019:lle tarjoavat näin ollen Windows -palvelimen toimintojen joustavamman käytön sellaisille työntekijöille, jotka vaihtavat usein työympäristöä ja käyttävät palvelimeen sen kautta yhteyttä vastaavalla olemassa olevalla päätelaitteella, koska käyttäjä CAL: n avulla he käyttävät tähän aina henkilökohtaista tiliään.

Päätelmä

Se, minkälainen Windows Server 2019 -palvelun asiakaslisenssi tarjoaa enemmän etuja yrityksen käytössä, vaihtelee siis tapauskohtaisesti. Tässä yhteydessä merkitystä on ennen kaikkea Windows -palvelinta käyttävien työntekijöiden lukumäärällä suhteessa siihen, kuinka paljon työntekijät käyttävät palvelinta nykyisten päätelaitteiden kautta: kun suurin osa käyttää vuorotellen mobiilipäätelaitteita tai erilaisia erillisiä laitteita ja siten myös eri työasemia Windows -palvelimen käyttämiseen, henkilökohtainen CAL-käyttäjä tarjoaa enemmän etuja. Kuten edellä mainittiin, päätös sopivasta asiakaskäyttölisenssityypistä on tehtävä ennen ostoa, koska User CAL -lisenssiä Windows Server 2019:lle ei voi luokitella uudelleen Device CAL:ksi tai päinvastoin. On kuitenkin mahdollista yhdistää tai käyttää rinnakkain User CAL- ja Device CAL -palveluita Windows Server 2019:lle.

Käytetyt User CAL:t Microsoft Windows Server 2019:lle ovat jo saatavana Wiresoftin verkkokaupasta yhdellä lisenssillä

Käytetyt User CAL:t MS Windows Server 2019:lle ovat saatavilla Wiresoft-verkkokaupassa jo yhden käyttäjän lisenssinä - mitään Microsoftin volyymilisenssisäännöksiä ei sovelleta tähän. Merkintä "käytetty" ei merkitse mitään yleisiä haittoja käyttäjä CAL:ien käytettävyydessä, koska ohjelmistot eivät periaatteessa voi kulua.

Tietoa käytetyistä User CAL:ista Windows Server 2019:lle Wiresoftilta

Käytetyt User CAL:t Windows Server 2019:lle ovat tyypillisiä työntekijöille tarkoitettuja käyttöoikeuksia, koska ne ovat muutoin saatavilla Microsoftin lisensointiohjelmassa; toisin kuin nämä, ne olivat aikoinaan osa User Volume License for Windows Server 2019 -ohjelmiston User Volume License -lisenssiä käytettynä ohjelmistona, jonka edellinen ostaja, tavallisesti yritys, oli ostanut. Jälkimmäisen yrityksen tarvitsemattomat käyttäjäpääsylisenssit tai jopa koko volyymilisenssi myytiin edelleen Wiresoftille. Prosessissa volyymilisenssi purettiin ja muutettiin yksittäisiksi lisensseiksi, ja näin saadut yksittäisten käyttäjien käyttöoikeudet merkittiin käytetyiksi ohjelmistoiksi. Huolimatta merkinnästä "käytetty" tällaiset User CAL:t Windows Server 2019:lle ovat täysin käyttökelpoisia, koska ne eivät eroa uudesta lisenssistä toiminnallisuuden tai käyttöiän rajoitusten vuoksi.

Ostajan turvallisuus käytetyn ohjelmiston User CALs for Windows Server 2019 -ohjelmiston ostajalle

Käytetyt User CAL:t Windows Serverille ovat Wiresoft-asiakkaille edullisempi vaihtoehto Windows-palvelinlisensointiin, ja ne ovat myös turvallisia! Asiakkaana saat meiltä jo yhden käyttäjän CAL:n Microsoft Windows Server 2019:lle alennettuun hintaan verrattuna "käyttämättömiin" uusiin CAL:iin, sinulla on muuten tavanomainen ostajan turvallisuus välittömän latauksen ja välittömän lisenssin aktivoinnin kautta mukana tulevalla käyttöoikeusavaimella.

Onko laillista ostaa ja käyttää käytettyjä CAL-koodeja Windows Server 2019:lle?

Kaikki Wiresoftilta ostamasi Windows Server 2019:n käyttäjä- ja muut käyttöoikeudet ovat peräisin yritysten tai organisaatioiden lisenssivarastosta. Näin ollen sekä myynti että osto kuuluvat voimassa olevan lainkäyttövallan piiriin, joka nimenomaisesti sallii käytetyillä ohjelmistoilla käytävän kaupan; useat tuomioistuinten päätökset ovat selvästi vahvistaneet tämän lainmukaisuuden.

Näin ollen asiakkaiden kannalta User CAL:ien ostaminen Windows Server 2019:lle tai muiden Wiresoftin tarjoamien asiakaskäyttölisenssien ostaminen käytettynä ohjelmistona sekä niiden käyttö tarjoavat oikeusturvaa, sillä Wiresoft tai sinä asiakkaana et riko mitään oikeudellisia säännöksiä. Lisäksi Wiresoftin käytetyt CAL-ohjelmat ovat myös auditointiturvallisia, koska ne sisältävät täydelliset todisteet kaikista aiemmista ostajista!

Wiresoftin edut ostettaessa käytettyjä CAL-käyttäjiä Windows Server 2019 -palvelimelle

Yhteenveto: Wiresoftin käytetyt ohjelmistot tarjoavat asiakkaillemme edullisen vaihtoehdon monille muiden ohjelmistotoimittajien tarjouksille, ei ainoastaan User CAL -lisensseille Windows Server 2019:lle, vaan myös muille käyttöoikeuslisensseille.Lisäksi, kuten aiemmin mainittiin, ostohetkellä ostettavien User CAL -lisenssien vähimmäismäärää ei ole rajoitettu, toisin kuin asiakaskäyttölisenssien joustamattomat porrastukset, joten yritykset ja muut asiakkaat voivat pienentää palvelinlisenssikustannuksiaan lisensoimalla Windows -palvelinpalveluiden todellisen käytön tarkasti.

Wiresoft-verkkokaupasta löydät Laite-CALit Windows Server 2019:lle - sekä lisenssit muille Windows Server-versioille tai muille palvelinohjelmistoille, mukaan lukien vastaavat käyttöoikeuslisenssit - käytettyjen ohjelmistojen käyttöoikeuslisenssien lisäksi Käyttäjä-CALien käyttöoikeuslisenssien lisäksi. Näin voit myös täydentää tai päivittää olemassa olevaa ohjelmistokantaasi muilla aloilla käytetyillä lisensseillä kohtuulliseen hintaan ja välttää uuden laitteiston hankintakustannukset sekä ohjelmistoversioiden epäyhtenäisyydestä johtuvat yhteensopivuusongelmat.

CAL:ien tai palvelinohjelmistojen lisäksi löydät Wiresoft Software Shopista myös muita Microsoftin ohjelmistotuotteita - kaikilla Wiresoftin käytettyjen ohjelmistojen eduilla. Jos sinulla on kysyttävää Windows Server 2019:n tai minkä tahansa muun Microsoft-tuotteen User CAL:ista, ota meihin yhteyttä chatin, sähköpostin tai puhelimen kautta.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 USER CAL"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 USER CAL"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat