Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2022 DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2022 DEVICE CAL

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

 • SW10461
 • 6VC-00979
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
79,90 € * 87,90 € * (9,1% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Määrä 1x Device CAL
Järjestelmä  Windows-palvelin
CAL RDS Device CAL
Toimituksen laajuus Lisenssitunnus + Todennuskoodi 
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Päätepalvelin Yhteensopiva


Windows Server 2022:n Remote Desktop Services (RDS) -palvelun avulla siihen liittyvät sovellukset voidaan asettaa käyttäjien saataville keskitetysti. Jotta käyttäjät voisivat käyttää niitä etänä tietyllä Windows-yhteensopivalla päätelaitteella, tarvitaan Client Access License (Device CAL), joka oikeuttaa käyttäjän muodostamaan yhteyden Windows Server 2022:een vain etätyöpöytäistunnon puitteissa . Jokainen työntekijä, jolla on käyttöoikeudet kyseiseen päätelaitteeseen, joka on varustettu RDS:llä Device CAL, voi sitten käyttää Windows-palvelinta esimerkiksi tukitarkoituksessa, toisen tietokoneen käyttämiseksi tai virtuaalisen työpöytäinfrastruktuurin (Virtual Desktop Infrastructure, VDI) käyttämiseksi.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2022 DEVICE CAL"

Windows Server 2022 etätyöpöytäpalveluiden uusin Device CAL

Windows Server 2022 Remote Desktop Services (RDS) -palveluiden (Remote Desktop Services, RDS) avulla sovellukset voidaan tarjota keskitetysti käyttäjille. Jotta käyttäjät voivat käyttää niitä etänä tietyllä Windows-käyttöjärjestelmää käyttävällä päätelaitteella, kyseiseen laitteeseen tarvitaan asiakaslisenssi (Device CAL), joka sallii yhteyden Windows Server 2022:een vain etätyöpöytäistunnon yhteydessä. Jokainen työntekijä, jolla on käyttöoikeudet kyseiseen päätelaitteeseen, joka on varustettu RDS Device CAL -palvelimella, voi käyttää Windows-palvelinta esimerkiksi tukipalvelua, käyttää toista tietokonetta tai virtuaalisen työpöytäinfrastruktuurin (VDI) käyttöä varten.

Wiresoftista löydät jo RDS Device CAL:t Windows Server 2022: lle edullisena käytettynä ohjelmistona. Voit myös valita vapaasti minkä tahansa määrän RDS Device CAL -palveluja räätälöityä lisensointia varten.

Mitkä ovat Windows Server 2022:n RDS Device CAL:n edut?

Windows Server 2022:ssa etätyöpöytäpalvelut ovat oma palvelinrooli, joka ohjaa etäyhteyttä erilaisiin Windows-sovelluksiin, jotka ovat käytettävissä isäntänä toimivan Windows-palvelimen kautta. Ainoastaan käyttäjät, joilla on vastaava asiakaskäyttölupa - esim. päätelaitteelle - voivat käyttää Windows-palvelinta ja sen kautta saatavilla olevia palveluja paikallisesti itsenäisesti (etänä) Internet-yhteyden kautta tietokoneella, kannettavalla tietokoneella jne. varustetulla tietokoneella.

Windows Server 2022 tarjoaa myös monia uusia toimintoja etätyöpöytäistuntoja varten sekä optimointeja verkkoturvallisuuden, konttien luomisen Windowsin ja Kubernetesin avulla sekä tietojen ja palvelimien siirtämisen, tallennuksen ja virtualisoinnin aloilla. Käytettävissä ovat muun muassa uusin versio Transport Layer Securitystä, SDN (Software-Defined Networking), Storage Spaces Direct (SSD) sekä Storage Replica, Virtual OSE, Hyper-V ja Shielded Virtual Machines (SVM), joiden avulla voidaan luoda ja hallita erittäin turvallisia virtualisointi-infrastruktuureja.

Windows Server 2022 tukee myös AMD:n prosessoreita käyttävää sisäkkäistä virtualisointia, TCP:n (Transmission Control Protocol) uusia versioita, RACK:tä (Recent ACKnowledgment) ja RSC:tä (Receive Segment Coalescing) ja käyttää oletusarvoisesti Microsoft Edgeä selaimena.

RDS CAL:ien edut ylläpitäjille

Järjestelmänvalvojilla on myös monia käytännön etuja Windows Server 2022:n RDS Device CAL -palvelusta, koska ne vähentävät huomattavasti yrityksen päätelaitteiden hallinnointiin tarvittavaa työtä ja tekevät näin esimerkiksi käyttöönotosta paljon tehokkaampaa. Ohjelmistot tai päivitykset voidaan toimittaa keskitetysti yritysympäristössä, eikä niitä tarvitse enää asentaa erikseen jokaiseen päätelaitteeseen. Sovellukset ovat käytettävissä vain palvelimella tai päivitetään sen kautta.

Järjestelmänvalvoja voi myös valvoa RDS Device CAL -laitetta käyttävien käyttäjien käyttöoikeuksia yksilöllisesti, koska etätyöpöytäpalvelut mahdollistavat myös erilaisten oikeuksien määrittämisen rekisteröidyille työntekijöille. Tämä vähentää huomattavasti työasemien hankintaan tai ylläpitoon liittyvää kokonaispanostusta.

Etätyöpöytäpalveluiden Device CAL:n tyypilliset edut käyttäjille

Ennen kaikkea yrityksen työntekijät hyötyvät kuitenkin monin tavoin Windows Server 2022: n RDS Device CAL:n käytöstä. He hyötyvät standardoidusta Windows-työympäristöstä riippumatta siitä, missä rekisteröity päätelaite sijaitsee, jolla he käyttävät sitä.

Tähän tarkoitukseen voidaan käyttää myös vanhempia päätelaitteita, joiden suorituskyky on heikompi tai joiden laitteisto ei yleensä riitä Windows Server 2022:n laitteistovaatimuksiin. Tämä johtuu siitä, että heti kun lisensoitu tietokone käyttää tiettyä sovellusta Device CAL:n kautta isännän kautta etätyöpöytäistunnon yhteydessä, kyseinen sovellus suoritetaan vain palvelimella. Tämä tapahtuu muista asiakasyhteyksistä riippumatta, ja työntekijälle näytetään vain hänen oma istuntonsa. Windows Server 2022:n etätyöpöytäpalveluiden Device CAL -palvelun avulla voidaan näin ollen vähentää tai välttää uuden laitteiston hankintakustannuksia; myös ohutasiakkaiden käyttö on mahdollista.

Microsoftin lisenssinhallinta Remote Desktop Service CAL -palveluille

Yleissääntönä on, että Microsoftin palvelinohjelmiston toteutus on aina erillään sen todellisesta käytöstä. Jokaista Windows-palvelimen suoraa tai etäkäyttöä varten tarvitaan aina vastaava asiakaskäyttölupa (CAL). Microsoft säätelee Windows Server -ohjelmien käyttöoikeuksia omalla lisenssienhallinnallaan, joka perustuu Client Access Licenses - CAL-lisensseihin.

Esimerkiksi etätyöpöytäpalveluiden laite CAL:t varmistavat, että vain valtuutettu päätelaite voi käyttää Windows-palvelinta. Microsoftin mukaan tämä takaa myös palvelimen tarjoamien tietojen ja palvelujen turvallisuuden, sillä rekisteröimättömät päätelaitteet, joilla ei ole vastaavaa käyttöoikeutta, eivät pääse käyttämään palvelimen kautta saatavilla olevia palveluja tai tietoja.

Microsoft tarjoaa Windows Server 2022:lle kaksi erilaista Remote Desktop Services CAL -palvelua:

 • Device CAL RDS:lle, jolla tietty päätelaite (PC, kannettava tietokone, tabletti, matkapuhelin) saa käyttöoikeudet
 • RDS-käyttäjä CAL, joka antaa käyttöoikeudet tietylle käyttäjälle

Windows Server 2022: n etätyöpöytäpalveluiden CAL koostuu useista eri komponenteista, jotka yhdessä mahdollistavat loppulaitteen tai käyttäjän Windows Server -palveluiden käytön:

 • Varsinainen etätyöpöytälisensointi säätelee kyseisen CAL:n käyttöä ja asettaa sen laitteen tai käyttäjän käyttöön.
 • Etätyöpöytäistunnon isäntä hallinnoi kaikkia työpöytiä tai ohjelmia, jotka ovat käytettävissä etäistunnon aikana.
 • Etätyöpöytäyhteyksien välittäjä hallinnoi kaikkia etäyhteyksiä ja palauttaa ne, jos istunto lopetetaan.
 • Etätyöpöytäyhdyskäytävä ohjaa pääsyä päätelaitteen kautta Windows-työpöydälle julkisessa verkossa.
 • Etätyöpöytäpalveluiden Web Access tarjoaa pääsyn tietyille käyttäjille tai ryhmille verkkoportaalin kautta.

Kuten jo mainittiin, Device CAL for Remote Desktop Services -palvelu säätelee sen kautta rekisteröidyn tietyn päätelaitteen käyttöoikeuksia. Kun päätelaitteen ja asiakastietokoneen välinen yhteys muodostetaan ensimmäistä kertaa lisensoinnin aikana, päätelaitteelle myönnetään väliaikainen käyttöoikeus. Kun jälkimmäinen muodostaa toisen kerran yhteyden isäntäpalvelimeen etätyöpöytäistunnossa, pysyvä laite RDS-CAL annetaan.

Mitkä ovat RDS Device CAL:ien erityiset edut?

RDS Device CAL hallinnoi sitten Windows-palvelimen tai -isännän asianmukaisia käyttöoikeuksia kutakin etätyöpöytäistuntoa varten. Jokainen työntekijä, jolla on oikeus tai mahdollisuus käyttää tätä päälaitetta - olipa kyseessä sitten tietokone, kannettava tietokone, tabletti jne. - voi käyttää etätyöpöytäpalveluita, erityisesti paikallisesti, riippumatta palvelimen sijainnista. RDS Device CAL on siis hyödyllisempi, jos useat työntekijät käyttävät samaa päätelaitetta.

Versioyhteensopivuus on tärkeää Windows Serverin RDS Device CAL -palveluille

Kun lisensoit RDS Device CAL -lisenssiä, on tärkeää varmistaa, että asiakaskäyttölisenssin versio on aina yhteensopiva Windows Serverin nykyisen version kanssa. Myös päivittäminen on mahdollista, mutta päivittäminen ei: Tämä johtuu siitä, että RDS Device CAL 2022 sisältää käyttöoikeudet Windows Server 2022:lle sekä vanhemmille palvelinversioille, kuten 2019, mutta ei tuleville korkeammille palvelinversioille. Sen vuoksi RDS Device CAL:n aiempaa versiota ei voi käyttää etäyhteyksiin Windows Server 2022:n kanssa.

Lisätietoja Windows Server 2022:n RDS Device CAL -palveluista

 • RDS Device CAL on fyysisesti osoitettu tietylle päätelaitteelle - ei yksittäiselle käyttäjälle
 • Kukin RDS Device CAL seurataan lisenssipalvelimella riippumatta sen rekisteröinnistä Active Directoryyn
 • Tilapäisesti käytettävissä oleva RDS Device CAL on voimassa 52-89 päivää
 • Ennalta määritettyjen Device CAL -laitteiden määrää ei voi ylittää

Johtopäätös RDS Device CAL:ista

Se, minkä tyyppinen Windows Server 2022:n Remote Desktop Services CAL tarjoaa yritykselle suuremman edun, riippuu siis yksittäistapauksesta tai yrityksen koosta. Varsinkin jos useat työntekijät käyttävät päätelaitetta vuorotellen, esimerkiksi vuorotyössä, RDS Device CAL tarjoaa enemmän käyttömahdollisuuksia, joten tarvitset vähemmän asiakaskäyttölupia.

Koska RDS Device CAL: tä ei voi myöhemmin muuttaa User CAL:ksi ja päinvastoin, päätös toisen tyyppisestä asiakaslisensoinnista on tehtävä ostohetkellä. Kysy siksi Wiresoftin työntekijältä, mikä on sinulle paras lisensointi Remote Desktop Services CAL -palveluiden kanssa.

Ostajasi turvallisuus Wiresoftin kanssa käytetyille RDS Device CAL -palveluille Microsoft Windows Server 2022:lle

Windows Server 2022:n etätyöpöytäpalveluiden nykyiset laite CAL:t ovat saatavilla Wiresoftin verkkokaupasta käytettynä ohjelmistona alkaen yhdestä asiakaskäyttöluvasta. Hyödy CAL-käytetyn ohjelmiston alhaisemmasta hinnasta verrattuna vastaaviin uusiin ohjelmistoihin, mutta myös ostajan turvallisuudesta seuraavien etujen ansiosta:

 • Ostaessaan yhden tai useamman käytetyn RDS Device CAL:n Wiresoftin asiakkaat saavat alkuperäiset Microsoftin yksittäiset lisenssit, jotka yritys on aiemmin ostanut ja myynyt Wiresoftille.
 • Microsoft Windows Server 2022:n etätyöpöytäpalveluiden niin sanottujen käytettyjen asiakaskäyttölisenssien laillisen kaupan oikeusperustana on sovellettava laki, joka nimenomaisesti sallii niiden jälleenmyynnin sekä ostamisen ja käytön.
 • Wiresoftin jälleenmyydessä Windows Server 2022:n RDS Device CAL merkitään käytetyksi, vaikka "käytetty" ei merkitse mitään rajoituksia tämän asiakaslisenssin toiminnalle.
Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2022 DEVICE CAL"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2022 DEVICE CAL"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat