Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2022 ENTERPRISE 2-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT SQL SERVER 2022 ENTERPRISE 2-CORE

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

 • SW10479
 • 7JQ-00261
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
9 485,90 € * 10 538,90 € * (9,99% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Core
Vähimmäislisensointi 4 Core Pro Server
CAL Ei vaadita
Medium Lataa
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimituksen laajuus Lataa + Lisenssi


SQL Server 2022 Enterprise on kattavin uusi versio Microsoft luotettavasta relaatiotietoalustasta, joka tarjoaa yrityksille ja organisaatioille kaikki tietokanta-, analyysi- ja raportointitoiminnot, joita tarvitaan yrityksen resurssienhallinta- ja CRM-järjestelmissä sekä toiminnanohjausohjelmistojen käytössä. Kaikkiin näihin tyypillisiin tehtäviin SQL Server 2022 Enterprise tarjoaa vahvan, tehokkaan, Cloud-kelpoisen relaatiotietokantajärjestelmän Management, joka mukautuu joustavasti kasvaviin haasteisiin suuren skaalautuvuutensa ansiosta.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT SQL SERVER 2022 ENTERPRISE 2-CORE"

Microsoft SQL Server 2022 Enterprise

SQL Server 2022 Enterprise on kattavin uusi versio Microsoft luotettavasta relaatiotietoalustasta, joka tarjoaa yrityksille ja organisaatioille kaikki tietokanta-, analyysi- ja raportointitoiminnot, joita tarvitaan yrityksen resurssienhallinta- ja CRM-järjestelmissä sekä toiminnanohjausohjelmistojen käytössä. Kaikkiin näihin tyypillisiin tehtäviin SQL Server 2022 Enterprise tarjoaa vahvan, tehokkaan, Cloud-yhteensopivan relaatiotietokannan hallintajärjestelmän, joka mukautuu joustavasti kasvaviin haasteisiin suuren skaalautuvuutensa ansiosta.

SQL Server 2022 Enterprise -versio tarjoaa muun muassa korkean saatavuuden ratkaisun AlwaysOn sekä Big Data -klustereiden käytön, mukaan lukien kattavat viestintärajapinnat sekä kattavan tietoturvan ja suojauksen tietojen ja niiden eheyden osalta sekä monia muita ominaisuuksia, jotka mahdollistavat niiden kattavan analysoinnin ja tarjoamisen sovelluksille myös osoitteessa Cloud.

Uusi SQL Server 2022 Enterprise Edition, jonka Microsoft on julkistanut, on jo saatavilla käytettynä ohjelmistona osoitteessa Wiresoft virallisen julkaisun jälkeen - kaikkine skaalautuvuuteen, korkeaan käytettävyyteen sekä suorituskykyyn ja tietoturvaan liittyvine etuineen - ja huomattavasti edullisempaan hintaan kuin uudet ohjelmistot. Uuden SQL Server 2022 Enterprise Editionin odotetaan myös olevan saatavilla vain Core-pohjaisena lisensointina .

Seuraavassa yleiskatsauksessa on yksityiskohtaista tietoa SQL Server 2022 Enterprise edellisestä versiosta tunnetuista toiminnoista sekä SQL Server-ohjelmiston sovellettavista Microsoft lisenssiehdoista.

SQL Server 2022 Enterprise - Yleiskatsaus tärkeimpiin toimintoihin

Uudelle SQL Server 2022 Enterprise -versiolle on jälleen ominaista sen korkea luotettavuus ja saatavuus sekä kyselyjen suorittaminen ennätysajassa, minkä tehokkuutta parantaa entisestään hallittu itsepalveludatan tutkiminen ja tietojen interaktiivinen visualisointi. Näin tehdessään SQL Server 2022 Enterprise tukeutuu jälleen hyväksi havaittuihin ominaisuuksiin skaalautuvuuden, korkean saatavuuden ja kyselyiden suorituskyvyn osalta.

SQL Server 2022 Enterprise -palvelun avulla on mahdollista käsitellä myös strukturoimattomia tietueita, ja rajapinnat tietokantoihin, kuten Oracleen, sekä Javan integrointi laajentavat sovelluksen soveltamisalaa siten, että se täyttää kaikki Big Data Managementin tyypilliset vaatimukset, mukaan lukien laajennetut turvatoiminnot arkaluonteisten tietojen suojaamiseksi  

Java Runtime -integraation avulla Java-koodia voidaan käyttää myös tietokannan hallintajärjestelmässä, jotta se voidaan suorittaa suoraan SQL Server -palveluun käännettynä. Secure Enclaves -palvelun avulla tiedot voidaan salata osoitteesta Client tietokantajärjestelmään siten, etteivät edes tietokannan ylläpitäjät voi nähdä niitä.

SQL Server 2022 Enterprise - Skaalautuvuus ja korkea saatavuus

SQL Server 2022 Enterprise Pro instanssin tai ominaisuuden skaalautuvuuden osalta voidaan todeta, että käyttöjärjestelmän tai RAM-muistin ja SQL Server-tietokantamoottorin odotetaan olevan käytettävissä enintään 524 PB:n relaatiotietokannan enimmäiskokoon mennessä, ei ainoastaan laskentakapasiteetin osalta yleensä vaan myös:

 • Analyysi Services ja raportointi Services
 • Puskurivaraston muisti
 • Columnstore-segmentin välimuisti
 • Muistin optimoitu datakoko

Relaatiotietokannan hallintajärjestelmän skaalautuvuus on käytettävissä muun muassa seuraaviin tarkoituksiin:

 • Ryhmitellyt tai ryhmittämättömät sarakevarastoindeksit
 • Muistin sisäinen OLTP, muistin optimoitu tempdb-metatieto ja tuki pysyvälle muistille
 • Stretch-tietokanta
 • Palveluvälittäjä erittäin skaalautuvien sovellusten kehittämiseen asynkronisella viestinnällä. Service Broker on suunniteltu kehykseksi, jonka avulla voidaan esimerkiksi lähettää viestejä tietokannan sisällä tai tietokannasta toiseen, ja se on myös skaalautuva.
 • Taulukoiden ja indeksien osiointi
 • Automaattinen optimointi, rivisäilytyksen eräajotila, taulukkomuuttujien viivästetty kääntäminen sekä käyttäjän määrittelemien skalaarifunktioiden inlineeraus älykkäissä tietokannoissa

RDBMS:n korkea käytettävyys on saatavilla muun muassa seuraavilla tavoilla:

 • Server Core-Tuki
 • Tietokannan peilaus
 • Varmuuskopioinnin pakkaaminen ja tietokannan tilannekuvan ottaminen
 • Always On failover cluster -instanssit ja Always On -saatavuus sekä perusaatavuusryhmät - tämän korkean saatavuuden ratkaisun avulla voidaan yhdessä Windows -klusteripalvelun kanssa ylläpitää myös useita toissijaisia tietokantoja ilman, että tarvitaan jaettua tallennustilaa, kuten failover-klusterissa.
 • Failover-Server katastrofista toipumista varten sekä tietokantojen optimoitu toipuminen
 • Verkkosivujen ja verkkotiedostojen nopea palautus
 • Muistin lisääminen järjestelmän ollessa käynnissä

Lisäksi SQL Server 2022 Enterprise Edition tarjoaa jälleen monia suorituskykyä parantavia ominaisuuksia, kuten:

 • Älykäs kyselyjen käsittely suurten tietomäärien nopeaa käsittelyä varten
 • Älykäs suorituskyky tietokantaoperaatioiden nopeutettua suorittamista varten
 • Kevyiden kyselyjen profilointi-infrastruktuurin vakioaktivointi
 • Nopeutettu tietokannan palautus nopeuttaa tietokannan palautusta esimerkiksi uudelleenkäynnistyksen jälkeen

Lisäksi Tietokannan tilannekuva -toiminnolla voidaan ottaa tilannekuva tietokannasta sen tilan dokumentoimiseksi raporttia varten, ja Viimeisin kyselysuunnitelmatilasto -toiminnolla voidaan tarkastella nykyisiä kyselyiden suorituksia.

SQL Server 2022 Enterprise - Big Data Cluster (suurten tietojen klusteri)

Kattavaan Big Datan hallintaan SQL Server 2022 Enterprise tarjoaa jälleen tehokkaita analyysityökaluja, kuten älykkään kyselyjen käsittelyn, suurten tietomäärien luotettavaa ja nopeaa käsittelyä varten, mukaan lukien sen saattaminen yritysten eri sovellusten käyttöön. Big Data -työmäärät voidaan myös siirtää SQL Server -palveluun, ja ulkoisia tietokantoja, kuten Oraclea, Teradataa, Mongo DB:tä, HDFS:ää ja Azure Data Lakea, voidaan kysyä suoraan integroiduilla liittimillä tai SQL Server PolyBase -palvelulla.

Big Data -klustereiden avulla Kubernetesin avulla voidaan tarjota myös skaalautuvia SQL Server, Spark- ja HDFS-säiliöiden klustereita; Transact-SQL:n avulla rinnakkainen kysely sekä tietojen kirjoittaminen ja käsittely ovat myös mahdollisia, samoin kuin tekoäly- ja koneoppimistehtävien suorittaminen HDFS:n tallennuspooleissa. Skaalautuvan HDFS-tallennuspoolityökalun Data Lake avulla voidaan analysoida eri ulkoisista lähteistä peräisin olevia tietoja, yhdistää ne relaatiotietoihin ja tallentaa ne. Data Mart parantaa data-analyysien suorituskykyä Big Data -klustereiden horisontaalisen skaalauksen avulla, ja tekoälytyökalujen lisäksi voidaan käyttää esimerkiksi Sparkia, R:ää, Pythonia, Scalaa ja Javaa.

Vastaavia sovelluksia voidaan käyttää sekä konteina että sovelluksina verkkopalveluina, jotka käyttävät Big Data -klusteriin tallennettuja tietoja tätä tarkoitusta varten.

SQL Server 2022 Enterprise - Turvallisuus

Suurten tietomäärien tietoturva on myös tärkeässä roolissa niiden käsittelyssä ja saataville asettamisessa, jotta estetään erityisesti kriittisten tietojen luvaton käyttö. Esimerkiksi SQL Server 2022 Enterprise -palvelimessa nämä on suojattu Always Encrypted -toiminnolla, joka salaa ne asiakassovelluksissa olevilla suojatuilla enklaaveilla, jolloin salausavaimia ei välitetä tietokantamoottorille (SQL-tietokanta tai SQL-palvelin). Always Encrypted -ohjelmassa erotetaan näin ollen toisistaan käyttäjät, jotka omistavat nämä tiedot ja voivat tarkastella niitä, ja käyttäjät, jotka hallinnoivat niitä, mutta joilla ei pitäisi olla pääsyä niihin. Lisäksi Always Encrypted mahdollistaa sen, että tietokantamoottori voi käsitellä erilaisia kyselyjä salattujen tietojen osalta säilyttäen samalla tietojen luottamuksellisuuden.

SQL Server 2022 Enterprise - Lisensointi

On odotettavissa, että uusi SQL Server 2022 Enterprise -versio käyttää jälleen Core-lisensointia, joka on määritelty Microsoft -versiossa, toisin kuin aiemmin, jolloin ytimillä ei ollut merkitystä SQL Server -version lisensoinnissa. Nykyisessä Core-pohjaisessa lisensoinnissa ytimien lukumäärä on lähtökohtana lisenssivaatimuksen laskemisessa. SQL:n aiemmassa versiossa Server 2022 Enterprise, kaksi ydintä voitiin lisensoida täällä Pro Core -Lisenssi. Näin ollen odotetaan, että Core lisenssit SQL Server 2022 Enterprise -ohjelmille ovat jälleen saatavilla 2-ytimisinä paketteina.

Microsoft -lisenssimittarin mukaan Server -palvelimen kokonaislisenssivaatimus perustuu sen ytimien enimmäismäärään, jolloin palvelimen jokainen fyysinen Core -palvelin vaatii oman lisenssin. Yleisesti ottaen Microsoft asettaa kahdeksan lisenssiä vähimmäismääräksi Pro Server , jolloin kaikkiaan sovelletaan seuraavia ehtoja:

 • Yhdelle fyysiselle prosessorille lasketaan vähintään 8 ydintä.
 • Vähintään 16 ydintä lasketaan yhdelle fyysiselle Server -prosessorille.

Kaikki fyysiset ja aktiiviset ytimet lisensoidaan näiden kahden ehdon mukaisesti.

Lisäksi aiempia skaalausrajoja sovelletaan todennäköisesti jälleen SQL Server 2022 Enterprise -palveluun. . Suurin laskentakapasiteetti, jota yksittäinen SQL Server Enterprise -instanssi voi käyttää, on:

 • SQL Server-tietokantamoottori: alle 4 socketia tai 24 ydintä
 • Analysointi tai raportointi Services: alle 4 pistorasiaa tai 24 ydintä

SQL Server-tietokantamoottorin yhden instanssin käyttämän muistin enimmäismäärä on rajoitettu seuraavasti:

 • Puskurivarasto: 128 GB
 • Columnstore-segmenttivälimuisti: 32 GB
 • Raportointi Services: 64 GB
 • Analyysi Services: 16 GB (taulukkomuotoinen) tai 32 GB (MOLAP)

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisätietoja SQL Server-lisensoinnin nykyisistä ehdoista, ota yhteyttä Wiresoft.

SQL Server 2022 Enterprise - Laitteistovaatimukset 

Jotta voit käyttää Microsoft SQL Server 2022 Enterprise -ohjelmaa sopivassa laitteistoympäristössä, ympäristön on todennäköisesti täytettävä seuraavat vaatimukset - huomaa, että lokakuussa 2021 osoitteesta Microsoft ei ole saatavilla virallisia tai mahdollisesti poikkeavia tietoja, joten todelliset vähimmäisvaatimukset voivat poiketa jäljempänä mainituista. Ajantasaisempia tietoja saat osoitteesta Wiresoft.

 • Käyttöjärjestelmät: vähintään Windows 10 tai Windows Server 2019, mahdollisesti uudempi
 • Kiintolevytila: vähintään 6 Gt - mahdollisesti enemmän riippuen asennetuista SQL Server-komponenteista
 • Työmuisti: vähintään 4 Gt
 • Grafiikka: Super VGA-näytönohjain, jonka resoluutio on vähintään 800x600 pikseliä
 • Prosessorin tyyppi: x64-prosessori
 • Prosessorin nopeus: vähintään 1,4 GHz - suositellaan vähintään 2,0 GHz:n nopeutta

Jos sinulla on lisäkysymyksiä, jotka koskevat Microsoft SQL Server 2022 Enterprise -ohjelmiston ostamista käytettynä tai muuta versiota sekä vanhempia SQL Server -versioita ja muita Microsoft -ohjelmistoja, ota meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai chatissa. 

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT SQL SERVER 2022 ENTERPRISE 2-CORE"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT SQL SERVER 2022 ENTERPRISE 2-CORE"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat