Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS 7 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT WINDOWS 7 ENTERPRISE

Saatavilla välittömänä latauksena

 • SW10042
 • H30-04073
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
13,90 € * 14,90 € * (6,71% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Runtime Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
Järjestelmä  32bit/64bit


Windows 7 Enterprise-versio vastaa pääpiirteissään Windows 7 Ultimate -versiota sillä erotuksella, että Windows 7 Enterprise on saatavana volyymilisenssinä ja soveltuu siksi erityisesti suurille yritysverkoille. Lisäksi Windows 7 Enterprise tukee virtuaalisten asemien (VHD) käynnistettävyyttä. Tämä tarkoittaa, että Windows 7 Enterprise voidaan käyttää myös vanhemmissa laitteistoissa, joissa on vain vähän kiintolevytilaa, ja ohutasiakkaissa.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

 

Tuotetiedot "MICROSOFT WINDOWS 7 ENTERPRISE"

Windows 7 Enterprise

 
Windows 7 Enterprise-versio on periaatteessa sama kuin Windows-7-Ultimate-versio, ainoana erona on se, että Windows 7 Enterprise on saatavana volyymilisenssinä ja sopii siksi erityisen hyvin suurille yritysverkoille. Lisäksi Windows 7 Enterprise tukee virtuaalisten kiintolevyjen (VHD) käynnistettävyyttä. Tämä tarkoittaa, että Windows 7 Enterprisea voidaan käyttää myös vanhemmissa laitteistoissa, joissa on vain vähän kiintolevytilaa, ja ohutasiakkaissa.

Mitä Windows 7 Enterprise tarjoaa?

Windows 7 Enterprise Edition on käyttöjärjestelmä, joka sopii täydellisesti monikansallisille työryhmille. Käyttäjällä on käytössään 35 kieliryhmää, jotka voidaan valita vapaasti milloin tahansa - myös käytön aikana. Ja jos käytät edelleen vanhempia ohjelmia, jotka on kehitetty Windows XP:tä varten, Windows 7 Enterprise voidaan käynnistää erityisessä Windows-XP-tilassa, jonka avulla XP-optimoituja ohjelmistoja voidaan käyttää ongelmitta. Tunnettu kiintolevyn salausohjelma BitLocker tarjoaa yritykselle lisäturvaa. Myös VHD-muotoisia virtuaalisia asemia tuetaan, joten Windows-7-Enterprise-työasema voi käynnistää käyttöjärjestelmänsä verkon kautta palvelimelta.

Windows -7-Enterprise-Edition lisäominaisuudet

 • Navigointiominaisuudet, kuten hyppylistat, ravistus ja napsautus
 • helppo yhteys yritysverkkoihin
 • Windows Media Center, joka tukee kaikkia yleisiä ääni- ja videoformaatteja (HDTV)
 • käyttäjäystävällinen muotoilun ja tehtäväpalkin mukauttaminen
 • Kaiken sisällön indeksointi mahdollistaa valokuvien, asiakirjojen ja verkkosivustojen nopean haun
 • Nopea palautuminen ("herääminen") virransäästö- ja lepotiloista

Järjestelmävaatimukset Windows 7 Enterprisen asentamista varten 

Jotta Windows 7:ää voidaan käyttää tuottavasti, käytettävässä tietokoneessa on oltava vähintään yksi prosessori (Intel tai AMD), jossa on 32- tai 64-bittinen arkkitehtuuri. Windows 7 Enterprisen 32-bittisessä versiossa on oltava vähintään 1 Gt RAM-muistia, mutta 2 Gt on parempi (erityisesti 64-bittisessä versiossa). Asennusta varten tarvitset noin 20 Gt kiintolevytilaa ja DirectX 9:ää tukevan näytönohjaimen. Jos haluat käyttää XP-tilaa, tarvitset vielä yhden gigatavun RAM-muistia ja 15 gigatavua lisää kiintolevylle.

Windows 7 Enterprise saa laajennettua tukea vuoteen 2023 asti

Miksi ostaa Windows 7 Enterprise nyt, kun tiedämme, että Microsoftin tuki päättyy 14. tammikuuta 2020? Erityisesti suurissa yrityksissä, joissa on paljon PC-työasemia, päivittäminen uudempaan Windows-versioon on aikaa vievää ja siksi kallista. Periaatteessa on totta, että vuoden 2020 alusta alkaen Windows-7 PC:t eivät enää saa Microsoftin tietoturvapäivityksiä. Windows 7 Ultimate saa kuitenkin jatkossakin säännöllisiä päivityksiä "Windows 7 Extended Security Updates" (ESU) -nimisen lisätukisopimuksen kautta, mikä takaa Windows-7 Enterprise -asennusten turvallisuuden vuoteen 2023 asti.

ostaWindows 7 Enterprise online-latauksena nyt

Heti kun tilaat Windows 7:n Enterprise-version wiresoftin kautta, saat meiltä latausosoitteen ja sopivan asennustunnuksen (avaimen), joka tunnistaa sinut Windows 7 Enterprise -ohjelman valtuutetuksi käyttäjäksi. Asennukseen ei tarvita tietovälinettä (DVD), vaan se voidaan aloittaa heti tilauksen ja latauksen jälkeen. Erittäin alhainen hinta selittyy sillä, että saamme yksittäisiä lisenssejä yrityksiltä, jotka eivät tarvitse niitä osana kokonaiskiintiötä. Sinä ostajana hyödyt tästä. Meiltä saamasi lisenssi on täysin laillinen: saat meiltä niin sanotun Medialess License Kit -lisenssipakkauksen (Microsoftin MLK-lisenssimalli). Tämä mediaton paketti (lataus ja avain) auttaa lisäksi pitämään hinnan mahdollisimman alhaisena.
Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT WINDOWS 7 ENTERPRISE"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT WINDOWS 7 ENTERPRISE"
4.3.2023

Perfect

activated at once you don't need a second try it's just perfect

Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat