Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Trustmask
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT PROJECT 2013 PROFESSIONAL MICROSOFT PROJECT 2013 PROFESSIONAL
Project 2013 Professional - Microsoftin projektinhallintaohjelmisto ammattilaisille ostoversiona MS Project Professional 2013 on tämän Microsoftin ohjelmistoratkaisun kattavin painos, joka kattaa mitä erilaisimmat projektityypit kaikkine...
118,90 € *
MICROSOFT PROJECT 2013 STANDARD MICROSOFT PROJECT 2013 STANDARD
Project 2013 Standard - hyväksi todettu Microsoftin projektinhallintaohjelmisto ostoversiona MS Project Standard 2013 on Microsoftin ohjelmistoratkaisun suosittu painos, joka on tarkoitettu erilaisten projektien tallentamiseen,...
105,90 € *

Osta Microsoft Project 2013: Innovative Project Management Excellence

Microsoft Project 2013 on suunniteltu auttamaan projektipäälliköitä suunnittelemaan, toteuttamaan ja valvomaan projektejaan tehokkaasti. Se erottuu edukseen runsailla ominaisuuksilla, jotka tekevät siitä tehokkaan työkalun projektinhallintaan.

Microsoft Project 2013:n teho

Microsoft Project 2013 tuo mukanaan monia innovatiivisia ominaisuuksia, jotka erottavat sen edeltävistä versioista ja muista projektinhallintatyökaluista:

Moderni, mukautettava muotoilu

Project 2013:n käyttöliittymä on suunniteltu perusteellisesti uudelleen, ja se esittäytyy modernin Windows-tyylisesti. Se on muokattavissa, ja projektipäälliköt voivat suunnitella näkymän omien tarpeidensa mukaan.

Tiimitehtävät ja resurssien hallinta

Project 2013 helpottaa tehtävien ja resurssien jakamista tiimin jäsenille. SharePoint-integraatio mahdollistaa tehokkaan tiimityön ja viestinnän.

Yksinkertaistettu suunnittelu ja aikajana

Uuden aikajananäkymän avulla projektipäälliköt voivat helposti visualisoida projektin kulun ja korostaa tärkeitä virstanpylväitä. Tämä tehostaa suunnittelua ja ajanhallintaa.

Raportointi ja Business Intelligence

Microsoft Project 2013 tarjoaa parannettuja raportointi- ja business intelligence -ominaisuuksia. Projektipäälliköt voivat luoda mielekkäitä raportteja ja seurata projektin mittareita voidakseen tehdä perusteltuja päätöksiä.

Pilviintegraatio ja yhteistyö

Saumaton integrointi Microsoft Office 365:n kanssa mahdollistaa yhteistyön pilvipalvelussa. Projektiryhmät voivat käyttää projektitietoja mistä tahansa ja työskennellä projekteissa samanaikaisesti.

Microsoft Project 2013:n edut

Microsoft Project 2013 tarjoaa monenlaisia etuja, joita sekä yritykset että projektipäälliköt arvostavat:

Parempi projektin yleiskuvaus

Uusi aikajananäkymä tarjoaa selkeän yleiskuvan projektin edistymisestä ja tärkeistä virstanpylväistä. Tämä helpottaa projektin edistymisestä tiedottamista.

Tehokas tiimiyhteistyö

SharePoint-integraatio ja pilviintegraatio mahdollistavat sujuvan tiimityön sijainnista riippumatta.

Parempi päätöksenteko

Parannettujen raportointi- ja business intelligence -ominaisuuksien ansiosta projektipäälliköt voivat tehdä tietoon perustuvia päätöksiä projektin mittareiden ja tietojen perusteella.

Mukautettavuus ja joustavuus

Project 2013:n räätälöitävän käyttöliittymän ja joustavuuden ansiosta organisaatiot voivat räätälöidä ohjelmiston omiin tarpeisiinsa.

Microsoft Project 2013:n sovellusalueet

Microsoft Project 2013:a käytetään monilla eri toimialoilla ja projekteissa:

Rakentaminen

Rakennusalalla Microsoft Project 2013:a käytetään rakennusprojektien suunnitteluun, resurssien hallintaan ja rakennusaikataulun optimointiin. Aikataulun visualisointi auttaa seuraamaan rakentamisen edistymistä.

Ohjelmistokehitys

Tietotekniikkateollisuudessa ohjelmisto tukee ohjelmistokehitysprojektien suunnittelua ja toteutusta. Tehtävien ja resurssien tehokas kohdentaminen parantaa kehityksen nopeutta.

Terveydenhuolto

Terveydenhuollossa Microsoft Project 2013 auttaa suunnittelemaan hankkeita, joilla otetaan käyttöön uusia lääketieteellisiä järjestelmiä, parannetaan potilaiden hoitoa ja noudatetaan viranomaisvaatimuksia.

Markkinointikampanjat

Markkinointitiimit käyttävät ohjelmistoa markkinointikampanjoiden suunnitteluun, resurssien jakamiseen ja kampanjan onnistumisen seurantaan. Aikajanan visualisointi helpottaa markkinointikampanjoiden suunnittelua.

Miksi valita Microsoft Project 2013?

Microsoft Project 2013 tarjoaa lukuisia syitä siihen, miksi se on yritysten ja projektipäälliköiden ensisijainen valinta:

Nykyaikainen muotoilu ja helppokäyttöisyys

Uudistettu käyttöliittymä on intuitiivinen ja käyttäjäystävällinen, mikä minimoi oppimiskäyrän.

Tehokas tiimiyhteistyö

SharePoint-integraatio ja pilviintegraatio mahdollistavat sujuvan yhteistyön sijainnista riippumatta.

Parempi päätöksenteko

Parannetut raportointi- ja business intelligence -ominaisuudet auttavat projektipäälliköitä tekemään perusteltuja päätöksiä projektin mittareiden ja tietojen perusteella.

Joustavuus ja mukautettavuus

Ohjelmisto voidaan räätälöidä vastaamaan organisaation tai projektin erityistarpeita, mikä tarjoaa joustavuutta projektinhallintaan.

Johtopäätös

Microsoft Project 2013 edustaa innovatiivista projektinhallinnan huippuosaamista. Nykyaikainen käyttöliittymä, parannetut tiimien yhteistyöominaisuudet ja mahdollisuudet suunnitella ja valvoa projekteja tehokkaasti tekevät siitä välttämättömän apuvälineen yrityksille ja projektipäälliköille. Ohjelmisto tarjoaa selkeän projektin yleiskuvan, parantaa tiimityötä ja tukee tietoon perustuvaa päätöksentekoa. Microsoft Project 2013 on vastaus nykyaikaisten projektinhallintakäytäntöjen vaatimuksiin, ja se auttaa yrityksiä saamaan projektit valmiiksi aikataulussa ja budjetissa.