Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT PROJECT 2013 PROFESSIONAL MICROSOFT PROJECT 2013 PROFESSIONAL
Project 2013 Professional - Microsoftin projektinhallintaohjelmisto ammattilaisille ostoversiona MS Project Professional 2013 on tämän Microsoftin ohjelmistoratkaisun kattavin painos, joka kattaa mitä erilaisimmat projektityypit kaikkine...
118,90 € *
MICROSOFT PROJECT 2013 STANDARD MICROSOFT PROJECT 2013 STANDARD
Project 2013 Standard - hyväksi todettu Microsoftin projektinhallintaohjelmisto ostoversiona MS Project Standard 2013 on Microsoftin ohjelmistoratkaisun suosittu painos, joka on tarkoitettu erilaisten projektien tallentamiseen,...
105,90 € *

Microsoft Project 2013 - yleiskatsaus

Microsoft Project 2013 on Microsoftin tehokas projektinhallintaohjelmisto, joka on kehitetty erityisesti projektien tehokkaaseen suunnitteluun, hallintaan ja seurantaan. Tässä artikkelissa tarkastelemme perusteellisesti tämän ohjelmiston tärkeimpiä ominaisuuksia ja etuja.

Mikä on Microsoft Project 2013?

Microsoft Project 2013 on sovellus, joka auttaa yrityksiä ja tiimejä organisoimaan ja hallinnoimaan projekteja. Tämän ohjelmiston avulla voit luoda yksityiskohtaisia projektisuunnitelmia, määrittää tehtäviä, hallita resursseja ja seurata edistymistä reaaliajassa. Se on olennainen ratkaisu projektipäälliköille ja tiimeille, jotka haluavat hallita onnistuneesti monimutkaisia projekteja.

Tärkeimmät ominaisuudet ja toiminnot

Projektin suunnittelu ja hallinta

Yksi Microsoft Project 2013:n tärkeimmistä ominaisuuksista on kyky luoda ja hallita kattavia projektisuunnitelmia. Voit määritellä tehtäviä, asettaa riippuvuuksia ja luoda aikatauluja varmistaaksesi, että projekti sujuu ongelmitta. Käyttäjäystävällisen käyttöliittymän avulla voit helposti muokata projektisuunnitelmia ja tehdä muutoksia vaatimusten muuttuessa.

Resurssien hallinta

Ohjelmiston avulla voit jakaa tehokkaasti resursseja, kuten henkilöstöä, laitteita ja materiaaleja, ja seurata niiden saatavuutta. Näin varmistetaan, että sinulla on oikeat resurssit oikeaan aikaan. Resurssinäkymän avulla voit tunnistaa pullonkaulat ja ryhtyä asianmukaisiin toimiin tiimisi tehokkuuden lisäämiseksi.

Edistymisen seuranta ja raportointi

Microsoft Project 2013:n avulla voit seurata projektin edistymistä reaaliajassa. Voit luoda mukautettuja raportteja ja kaavioita analysoidaksesi ja jakaaksesi projektin tilaa ja suorituskykyä tiimisi kanssa. Tämä helpottaa viestintää ja antaa sinulle mahdollisuuden reagoida ongelmiin ja tehdä muutoksia ajoissa.

Integrointi Microsoftin työkaluihin

Microsoft Project 2013 on integroitu saumattomasti muihin Microsoftin sovelluksiin, kuten Exceliin, SharePointiin ja Outlookiin. Tämä integraatio helpottaa tiedonvaihtoa ja yhteistyötä tiimisi sisällä. Voit tuoda ja viedä tietoja muista ohjelmista ja hallita projekteja saumattomasti.

Johtopäätös

Microsoft Project 2013 on tehokas työkalu projektien suunnitteluun ja hallintaan. Resurssienhallintaominaisuuksiensa, edistymisen seurannan ja integroinnin muiden Microsoftin työkalujen kanssa ansiosta se on arvokas ratkaisu projektipäälliköille ja -tiimeille, jotka etsivät tehokasta tapaa saattaa projektit onnistuneesti päätökseen. Kokeile sitä ja tehosta projektityötäsi. Microsoft Project 2013 on investointi projektiesi onnistuneeseen toteuttamiseen ja liiketoimintasi tavoitteiden saavuttamiseen.

Luokat