Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 MACILLE MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 MACILLE
Visual Studio for Mac 2017 - ammattimainen kehittäjäohjelmisto macOS:lle ostoversiossa Visual Studio 2017 for Macin Professional Edition tarjoaa käyttäjille tehokkaita ominaisuuksia ja tuottavuusparannuksia IDE:hen, jotta he voivat luoda...
118,90 € *

Microsoft Visual Studio 2017 for Mac: Mac-sovellusten kehitysalusta

Microsoft Visual Studio 2017 for Mac yhdellä silmäyksellä

Microsoft Visual Studio 2017 for Mac on tehokas integroitu kehitysympäristö (IDE), joka on suunniteltu erityisesti Mac-kehittäjille. Tämä ohjelmisto tarjoaa kattavat työkalut ja ominaisuudet natiivien Mac-sovellusten, mobiilisovellusten ja verkkosovellusten luomiseen, testaamiseen ja debuggaamiseen.

Visual Studio 2017 for Macin tärkeimmät ominaisuudet

Rajat ylittävä kehitys

Yksi Visual Studio 2017 for Macin erinomaisista ominaisuuksista on kyky kehittää yli alustojen. Kehittäjät voivat luoda sovelluksia macOS:lle, iOS:lle, Androidille ja webille, mikä laajentaa merkittävästi sovellustensa tavoittavuutta.

Intuitiivinen käyttöliittymä

Visual Studio 2017 for Macin käyttöliittymä on käyttäjäystävällinen ja helposti ymmärrettävä. Sen avulla kehittäjät löytävät nopeasti perille ja työskentelevät tehokkaasti. IDE tarjoaa myös useita integroituja työkaluja, jotka nopeuttavat kehitystä.

Integrointi Azuren kanssa

Visual Studio 2017 for Mac tarjoaa saumattoman integraation Microsoft Azureen, Microsoftin pilvialustaan. Näin kehittäjät voivat helposti skaalata sovelluksiaan pilveen ja hyötyä erilaisista pilvipalveluista.

Tuki ja resurssit

Microsoft on tunnettu tuestaan kehittäjäyhteisölle, eikä Visual Studio 2017 for Mac ole poikkeus. IDE:tä päivitetään säännöllisesti, ja se tarjoaa pääsyn laajoihin resursseihin, kuten dokumentaatioon, opetusohjelmiin ja foorumeihin. Aktiivisen yhteisön ansiosta kehittäjät voivat jakaa tietämystään ja oppia toisiltaan.

Johtopäätös

Microsoft Visual Studio 2017 for Mac on kattava kehitysympäristö, joka täyttää Mac-kehittäjien tarpeet. Rajatylittävän alustatuen, käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ja Microsoft Azure -pilvipalveluun integroitumisen ansiosta tämä IDE tarjoaa kaikki työkalut ja ominaisuudet, joita tarvitaan laadukkaiden sovellusten kehittämiseen ja hallintaan. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta IDE:tä Mac-sovelluskehitykseen, Microsoft Visual Studio 2017 for Mac on ihanteellinen valinta. Sen avulla voit toteuttaa kehitysprojektisi tehokkaasti ja menestyksekkäästi.

Luokat