Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD
Microsoft Exchange Server 2016 Standard Edition Windows Exchange Server 2016 tarjoaa luotettavan viestialustan, jolla sähköposteja ja yhteystietoja sekä tapaamisia ja tehtäviä voidaan hallita keskitetysti. Se on Windows 10: n...
260,90 € *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE
Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise Windows Server 2016 on hyväksi todettu viestialusta sähköpostien ja yhteystietojen sekä tapaamisten ja tehtävien keskitettyyn hallintaan ja Windows 10:n palvelinversio. Erityisesti suuremmat...
1 842,90 € *

Microsoft Exchange Server 2016: Tehokas ja turvallinen yritysviestintä

Yleiskatsaus Exchange Server 2016:een

Microsoft Exchange Server 2016 on tehokas ratkaisu yritysten sähköpostiviestintään ja kalenterinhallintaan. Sen käyttöönoton myötä Microsoft asetti uudet standardit yritysten viestintäjärjestelmien käyttäjäystävällisyydelle, turvallisuudelle ja hallintatoiminnoille.

Exchange Server 2016:n uudet ominaisuudet

Exchange Server 2016 tarjoaa edeltäjiinsä verrattuna parannettuja ominaisuuksia, kuten optimoidun arkkitehtuurin, joka vähentää sekä sähköposti-infrastruktuurin kustannuksia että monimutkaisuutta, ja uuden, käyttäjäystävällisen Outlook on the web -palvelun (entinen Outlook Web App).

Exchange Server 2016:n tärkeimmät ominaisuudet

Parannettu käyttäjäkokemus

Exchange Server 2016 korostaa yksinkertaistettua käyttäjäkokemusta, ja Outlook on the web tarjoaa intuitiivisen ja responsiivisen käyttöliittymän, joka toimii yhtä hyvin eri laitteilla.

Mobiilituottavuus

Parannettujen mobiiliominaisuuksien ansiosta käyttäjät voivat käyttää sähköpostiaan ja kalentereitaan turvallisesti mistä tahansa, mikä lisää tuottavuutta toimiston ulkopuolella.

Parannettu turvallisuus ja suojaus

Exchange Server 2016:n myötä tietosi ovat paremmin suojattuja kehittyneiden suojausmekanismien, kuten haittaohjelmien ja roskapostin torjunnan suodattimien sekä uusien DLP (Data Loss Prevention) -ominaisuuksien avulla.

Hienostuneet vaatimustenmukaisuuden työkalut

Exchange 2016 helpottaa vaatimustenmukaisuusohjeiden noudattamista sisäänrakennetuilla eDiscovery- ja "hold"-toiminnoilla, jotka yksinkertaistavat tietojen hallintaa lakisääteisiä vaatimuksia varten.

Tehokas hallinta

Tietotekniikan ylläpitäjille Exchange Server 2016 tarjoaa yksinkertaistettuja hallintaominaisuuksia, jotka mahdollistavat Exchange-infrastruktuurin tehokkaamman hallinnan.

Yksinkertaistettu arkkitehtuuri

Yksinkertaistettu palvelinarkkitehtuuri helpottaa käyttöönottoa ja ylläpitoa ja lisää samalla järjestelmän luotettavuutta ja suorituskykyä.

Exchange Server 2016:n merkitys tänään

Jatkuva merkitys hybridimaailmassa

Exchange Server 2016 on edelleen ajankohtainen erityisesti organisaatioille, jotka suosivat hybridikokoonpanoa, jossa yhdistetään tiloissa olevia ja pilvipalveluja.

Silta pilveen

Monille organisaatioille Exchange 2016 tarjoaa perustan pilvipalveluihin siirtymiselle tarjoamalla mahdollisuuden siirtää toimintoja vähitellen pilveen menettämättä tietojen hallintaa.

Microsoft Exchange Server 2016 on edelleen luotettava ja vankka alusta yritysten viestintään, jolle ovat ominaisia kehittyneet tietoturvaominaisuudet, käyttäjäystävällinen ympäristö ja hallinnan tehokkuus. Tämä luokkateksti tarjoaa kattavan katsauksen Exchange Server 2016:n ominaisuuksiin ja arvoon nykyaikaisille organisaatioille.

Luokat