Chat with us, powered by LiveChat
LAINSÄÄDÄNTÖ
Yritysasiakkaat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Trustmask
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD
Microsoft Exchange Server 2016 Standard Edition Windows Exchange Server 2016 tarjoaa luotettavan viestialustan, jolla sähköposteja ja yhteystietoja sekä tapaamisia ja tehtäviä voidaan hallita keskitetysti. Se on Windows 10: n...
288,90 € *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE
Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise Windows Server 2016 on hyväksi todettu viestialusta sähköpostien ja yhteystietojen sekä tapaamisten ja tehtävien keskitettyyn hallintaan ja Windows 10:n palvelinversio. Erityisesti suuremmat...
2 046,90 € *

Microsoft Exchange Server 2016:n edut

Exchange Server 2016 -viestintäjärjestelmä on tärkeä osa jokaisen nykyaikaisen yrityksen prosessien valvontaa ja hallintaa. Tehokas palvelinohjelmisto lisää kokonaisvaltaisesti yritysten tehokkuutta: kaikkia yhteystietoja ja sähköposteja voidaan hallita keskitetysti ja arkistoida selkeästi. Se helpottaa myös asiakirjojen yhteistä käsittelyä, johon kuuluu myös versionhallinta. Eriytetty oikeuksien hallinta määrittelee myös työntekijöiden yksilöllisen pääsyn tapaamisiin.

Microsoft Exchange Server 2016 tarjoaa siis maksimaalisen hallinnan ja samalla avoimuuden sekä joustavuutta ja tuottavuutta. Yksinkertaistamalla työprosesseja ohjelmisto mahdollistaa ajan ja kustannusten säästämisen, mikä lisää myös kilpailukykyä.

Exchange Server 2016:n tärkeimmät uudistukset yhdellä silmäyksellä

Exchange Server -versio 2016 sisältää useita tärkeitä uudistuksia sekä jatkokehitystä edelliseen versioon Exchange Server 2013 verrattuna. Ensisijainen kehitystavoite oli palvelinarkkitehtuurin optimointi, jossa palvelinroolien määrä vähennettiin kahteen: Postilaatikko ja reunakuljetus. Lisäksi skaalautumista yksinkertaistettiin ja tukea erilaisille pilvipalveluille parannettiin.

Näkymät verkossa

Verkkopääsy Exchange-palvelimeen, joka tunnettiin aiemmin nimellä "Outlook Web Access" tai "Outlook Web App", on uudistettu laajasti Microsoftin toimesta  ja nimetty uudelleen "Outlook on the Web".

Verkkokäyttöliittymä on myös optimoitu niin, että Outlookia voi käyttää Android- tai iOS-käyttöjärjestelmällä varustetulla älypuhelimella tai tabletilla ilman, että Outlook-sovellusta tarvitsee asentaa ensin. Microsoftin selaimien Edge ja Internet Explorer 11 lisäksi Outlook toimii myös Google Chromen, Safarin ja Firefoxin kanssa ilman suurempia rajoituksia.

"Sweep"-toiminto helpottaa tietyn lähettäjän sähköpostiviestien hallintaa. Ne voidaan tallentaa esimerkiksi määritellyksi määräksi päiviä tai vain viimeisin viesti tallennetaan.

Kalenteri on myös saanut uuden ulkoasun ja uusia ominaisuuksia. Näihin kuuluvat sähköpostimuistutukset kalenteritapahtumista ja mahdollisuus ehdottaa eri ajankohtaa kokouskutsuille.

Parannettu haku

Myös eDiscovery-hakuarkkitehtuuria on uudistettu Exchange Server 2016:ssa; se toimii nyt asynkronisesti ja hajautetusti useita palvelimia käyttäen. Tämän seurauksena haku on nyt paljon nopeampi, ja usein käytettyihin yhteystietoihin, postilaatikon sähköposteihin ja aiempiin hakuihin perustuvat ehdotukset näkyvät, kun hakusana syötetään Outlookissa 2016 tai Outlook on the Webissä. Kontekstisidonnaiset suodattimet, kuten päivämääräalueet ja toisiinsa liittyvät lähettäjät, auttavat sinua löytämään etsimäsi tiedot helpommin. Outlook on the Webin avulla on myös mahdollista tehdä hakuja omissa tai muiden ihmisten kalentereissa.

Parempi skaalautuvuus

Toinen Exchange Server 2016:n uuden arkkitehtuurin etu on haun parempi skaalautuvuus. Haettavien postilaatikoiden määrää on nostettu 5 000:sta 10 000:een postilaatikoiden ja arkistopostilaatikoiden osalta, joten yhteensä 20 000 postilaatikkoa voidaan hakea samanaikaisesti.

Parempi yhteistyö

Outlook 2016:ssa tai Outlook on the Webissä Microsoftin pilvipalveluihin OneDrive for Business ja SharePoint 2016 tallennetut tiedostot voidaan nyt lisätä sähköpostiin linkkinä sen sijaan, että ne olisivat liitetiedostona kuten aiemmin. Käyttöoikeudet voidaan säätää yksilöllisesti ja asettaa automaattisesti. Vastaanottaja voi avata linkitetyn tiedoston suoraan kuin liitetiedoston.

Tuki hybridipilvipalveluille

Exchange Server 2016 tukee myös hybridiskenaarioita. Tämä tarkoittaa sitä, että on samantekevää, sijaitseeko postilaatikko paikallisella palvelimella vai pilvipalvelimella. Paikallisia sähköpostilaatikoita voidaan käyttää myös pilvilaajennusten Exchange Online Archiving ja Azure Rights Management kanssa.

Tietojen häviämisen estäminen DLP:n avulla

Tietoturvaan on lisätty tietojen häviämisen esto (DLP), joka on kuljetussääntöjen laajennus. Exchange Server 2016:n DLP auttaa suojaamaan yrityksen arkaluonteisia tietoja luvattomalta käytöltä. Data Loss Prevention sisältää uusia menetelmiä luottamuksellisten tietojen luokitteluun ja lähettämiseen estämättä käyttäjien työnkulkua. Jos tietojen sieppaamisen vaara on olemassa, käyttäjät saavat vastaavan varoituksen Outlookissa ja verkkoversiossa. DLP myös varoittaa käyttäjiä, kun he saavat manipuloituja sähköpostiviestejä tai sähköpostiviestejä, joiden liitteet sisältävät haittaohjelmia.

Jotta Exchange Server 2016:n DLP-toimintoja voidaan käyttää, on tarpeen, että

Tarvitaan Enterprise Client Access Licence (CAL).

Standardiprotokolla MAPI HTTP:n kautta

Outlookin oletusprotokolla yhteydenpitoon Exchangeen on MAPI over HTTP Exchange Server 2016: ssä. MAPI over HTTP parantaa Outlook- ja Exchange-yhteyksien luotettavuutta ja vakautta sekä siirtovirheiden näkyvyyttä. Lisäksi Outlook muodostaa yhteyden palvelimeen paljon nopeammin horrostilan tai verkon vaihdon jälkeen. MAPI over HTTP tukee keskeytyneen yhteyden jatkamista, eikä yhteyttä tarvitse muodostaa uudelleen, jos yhteys keskeytyy lyhyesti.

Windows Exchange Server 2016 Standard Edition

Microsoft Exchange Server 2016 Standard Edition mahdollistaa joustavan, läpinäkyvän ja kustannustehokkaan viestinnän yrityksessä. Tähän kuuluu ennen kaikkea sähköpostien, yhteystietojen ja tapaamisten ammattimainen yhteinen hallinta ja arkistointi. Microsoft Exchange Server 2016 Standard tukee enintään viittä postilaatikkotietokantaa, joten se soveltuu erinomaisesti pienille ja keskisuurille yrityksille.

Exchange-toimintojen yksinkertaistetussa arkkitehtuurissa on kaksi roolia: "Postilaatikko"-rooli tarjoaa tärkeimmät toiminnot. Se vastaanottaa asiakaspyyntöjä ja ylläpitää tietokantoja. Rooli "Edge Transport" puolestaan tarjoaa lisäturvaa sähköpostien siirtoon sisäverkon ja Internetin välillä. Microsoft Exchange Server 2016 Standardin virtualisointioikeudet mahdollistavat 2 virtuaalikoneen tai 2 Hyper-V-säiliön käytön.

Windows Exchange Server 2016 Enterprise Edition

Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise Editionin tärkein ero Standard Editioniin verrattuna on mahdollisuus käyttää paljon useampia tietokantoja. Jopa 100 postilaatikkotietokantaa palvelinta kohden, joista kukin voi olla jopa 2 teratavua, voidaan integroida ja hallita, joten Enterprise soveltuu erityisen hyvin suurille yrityksille ja organisaatioille tai laitoksille.

Lisäksi Exchange Admin Center tarjoaa toimintoja, kuten Office 365 -ryhmiä ja tietojen häviämisen estämistä. Data Loss Prevention ei ainoastaan estä luottamuksellisten tietojen siirtymistä asiattomille henkilöille, vaan integroidun Intelligent Message Filter (IMF) - ja SmartScreen-suodatustekniikan avulla se estää myös mahdollisten haitallisten viestien päätymisen postilaatikkoon.

Lisäksi käyttäjät hyötyvät keskitetystä tietojen tallennuksesta sekä tallennustarpeiden ja vaatimustenmukaisuusvaatimusten valvonnasta.

Standard Editioniin verrattuna Enterprise Edition for Exchange Server -versiossa on myös laajemmat virtualisointioikeudet: se mahdollistaa rajattoman määrän virtuaalikoneita ja Hyper-V-säiliöitä.

Se tarjoaa myös toiminnot Storage Spaces Direct, Storage Replica sekä Shielded Virtual Machines, uuden verkkopinon ja OneDrive for Business -palvelun tietojen päivittämiseen, muokkaamiseen ja jakamiseen reaaliajassa.

Windows Exchange Server 2016:n järjestelmävaatimukset

Jotta Windows Exchange Server 2016 -palvelinta voidaan käyttää täysin ja ongelmitta, tiettyjen verkko-, laitteisto-, ohjelmisto- ja asiakasvaatimusten on täytyttävä.

Microsoft Outlookin asentaminen on myös tarpeen työpöydän kautta tapahtuvaa asiakasviestintää varten. Laitteiston on täytettävä seuraavat ehdot:

Seuraavia käyttöjärjestelmiä voidaan käyttää: Windows Server 2008 R2 Standard (SP1), Windows Server 2008 R2 Enterprise (SP1), Windows Server 2008 R2 Datacenter (RTM tai uudempi), Windows Server 2012 Standard tai Datacenter, Windows Server 2012 R2 Standard tai Datacenter, Windows Server 2016 Standard tai Datacenter.

Prosessorivaatimuksena on tehokas 64-bittinen prosessori tai vaihtoehtoisesti AMD:n prosessori, joka tukee AMD64-alustaa.

Kiintolevy: Asennusaseman vähintään 30 Gt:n kiintolevytilan lisäksi tarvitaan 500 Mt kunkin Unified Messaging -kielipaketin asennusta varten ja vähintään 500 Mt jonotietokantaa varten.

Näytön vähimmäistarkkuus: 1 024 x 768 pikseliä

Mitkä Windows Exchange Server 2016 -versiot ovat saatavilla Wiresoftilta?

Wiresoftilta saat Microsoft Exchange Server 2016: n kahdessa versiossa: Standard ja Enterprise. Standard-versio on suunniteltu pienten ja keskisuurten yritysten sekä kotitoimistojen käyttäjien postilaatikkovaatimuksiin, mutta Enterprise-versio vastaa suurempien yritysten tai laitosten kattavampiin tarpeisiin. Lisäksi käyttäjät hyötyvät Exchange Server 2016 -version kaikista toiminnoista.

Windows Exchange Server 2016:n lisensointi

Kun ostat Microsoft Exchange Server 2016 Editionin, et saa Wiresoftilta fyysistä tietovälinettä, vaan yhden käyttäjän Medialess License Kit (MLK) -lisenssipakkauksen.

Asennuksen jälkeen rekisteröidyt verkossa Microsoftin verkkosivustolla. Annamme sinulle kaikki rekisteröintiin tarvittavat tiedot, kun ostat tuotteen. Näin saat myös säännölliset päivitykset ja olet aina ajan tasalla.

Exchange Server 2016 sisältää jo Outlook on the Web -verkkosovelluksen, jota voi käyttää selaimen kautta. Jotta voit käyttää kaikkia työpöytäversion toimintoja, sinun on ostettava Microsoft Outlook. Voit myös hankkia tämän asiakasohjelmiston kohtuulliseen hintaan Wiresoftilta.

Riippumatta siitä, valitsetko Microsoft Exchange Server 2016 Standardin vai Enterprisen: Wiresoftin tarjoamat Microsoft-palvelinohjelmistot ovat yksinomaan Euroopan alueen alkuperäistuotteita. Kaikki Wiresoft-ohjelmistotuotteet ovat täysin laillisia, käyttämättömiä lisenssejä, jotka yritykset ovat ostaneet. Wiresoft on testannut niiden ehdottoman aitouden ja täydellisen toimivuuden. Aikaisemmat asiakkaamme voivat vahvistaa tämän. Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää ohjelmistotarpeistasi.