Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2022 DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT SQL SERVER 2022 DEVICE CAL

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

  • SW10481
  • 359-01464
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
  • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
145,90 € * 160,90 € * (9,32% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Määrä 1x Laite CAL
Järjestelmä  SQL Server 
CAL Laite CAL
Toimituksen laajuus Lisenssin tunnus + Todennuskoodi 
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet


Laite CAL:n avulla käyttäjät voivat käyttää Microsoftin luotettavan relaatiotietoalustan toimintoja ja palveluita, jotka ovat saatavilla uudessa SQL Server 2022 -ohjelmistossa tietyissä versioissa - kuten Standard - ja tarjota yrityksille ja organisaatioille nykyisiä tietokantoja sekä analyysi- ja raportointitoimintoja kattavaan käyttöön. SQL Server 2022 vakuuttaa vahvalla suorituskyvyllään ja kattavilla viestintärajapinnoillaan sekä Big Data -klustereiden käytöllä, mukaan lukien kattavat tietoturva- ja suojaustoimenpiteet tietojen ja niiden eheyden suojaamiseksi, sekä monilla muilla ominaisuuksilla, jotka mahdollistavat niiden tarjoamisen erilaisille sovelluksille myös pilvipalvelussa.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT SQL SERVER 2022 DEVICE CAL"

Microsoft SQL Server 2022 Device CAL

Device CAL avulla käyttäjät voivat käyttää luotettavan relaatiotietoalustan toimintoja ja Services Microsoft tarjotusta uudesta SQL Server 2022 -ohjelmistosta tietyissä versioissa - kuten Standard - nykyistä tietokantaa sekä analyysi- ja raportointitoimintoja yrityksille ja organisaatioille kattavaan käyttöön. SQL Server 2022 tekee vaikutuksen vahvalla suorituskyvyllään ja kattavilla viestintärajapinnoilla sekä Big Data -klustereiden käytöllä, mukaan lukien kattavat tietoturva- ja suojaustoimenpiteet tietoja ja niiden eheyttä varten, sekä monilla muilla ominaisuuksilla, jotka mahdollistavat niiden tarjoamisen erilaisiin sovelluksiin, jopa osoitteessa Cloud.

Jokainen Windows-yhteensopiva päätelaite, jolla käyttäjät käyttävät Microsoft SQL Server 2022 Server-palveluita, vaatii ylimääräisen asiakaslisenssin (Device CAL), koska se ei sisälly SQL Server-lisenssiin. Ainoastaan asiakkaan käyttöoikeuslisenssi antaa päätelaitteelle tarvittavat käyttöoikeudet. Loppujen lopuksi ei ole väliä, onko Desktop PC, kannettava tietokone, älypuhelin tai tabletti lisensoitu Device CAL . Device CAL ostaja voi siis vapaasti päättää, millä lisensoidulla päätelaitteella hän haluaa käyttää SQL Server -palvelua. 2022. Lisäksi Device CAL aiempaa SQL-versiota Server varten ei voi käyttää nykyistä SQL Server versiota 2022.

Käytettyjä Device CAL-ohjelmia SQL Server 2022 varten voi jo ennakkotilata osoitteessa Wiresoft! Näiden odotetaan olevan saatavilla heti virallisen julkaisupäivän jälkeen. Kun hankit käytettyjä ohjelmistoja osoitteesta Wiresoft, hyödyt edullisemmasta hinnasta verrattuna ohjelmistokaupan tarjoamiin uusiin SQL-asiakaslisensseihin päätelaitteille sekä mahdollisuudesta ostaa vain täsmälleen se määrä Device CAL-lisenssejä, jonka todella tarvitset SQL 2022 Server-ohjelmistoosi!

SQL Server 2022 Device CAL - Hyödynnä kaikki MS SQL:n uudet edut Server 2022

SQL Server 2022 on uusin versio Microsoft luotettavasta relaatiotietokannan hallintajärjestelmästä, joka tarjoaa erikokoisille yrityksille ja organisaatioille laajan valikoiman tietokantoja sekä analyysi- ja raportointitoimintoja, joita käytetään yleisesti yrityksen resurssienhallinta- ja CRM-järjestelmissä sekä toiminnanohjausohjelmistoissa. SQL Server 2022 tarjoaa näille liiketoiminta-alueille vahvan, Cloud-yhteensopivan relaatiotietokannan hallintajärjestelmän, jota voidaan mukauttaa joustavasti kasvaviin haasteisiin.

SQL Server 2022 - Tyypillinen Services 

Device CAL Server 2022 -versiosta riippuen työntekijät voivat käyttää SQL 2022 -versiosta riippuen sellaisia toimintoja kuin tietojen klusterointi (ryhmittely) sekä seurantatoimintoja käsitellessään kohdennettuja tietokantakyselyjä järjestelmällistä keruuta varten. Käyttäjät, joilla on lisensoitu päätelaite, hyötyvät myös kaikista niistä eduista, joita Intelligent Query Processing tarjoaa entistä suurempien tietomäärien nopeutettuun kyselyyn, mukaan lukien koneoppimisen työkalut sekä PolyBase ulkoisista tietolähteistä tulevien Transact-SQL-kyselyjen optimoituun käsittelyyn.

SQL Server 2022 - Big Data Cluster - Big Data -klusteri

Big Data Clusterin käyttöönotto MS SQL Server -versiossa tarkoittaa erityisesti sitä, että SQL Server -versiossa 2022 on jälleen käytettävissä koko joukko tehokkaita analyysityökaluja kattavaa Big Data -hallintaa varten, mukaan lukien esimerkiksi älykäs kyselyjen käsittely suurten tietomäärien nopeutettua ja samalla luotettavaa käsittelyä varten, mukaan lukien niiden tarjoaminen erilaisille, myös Cloud-pohjaisille sovelluksille. Big Data -työmäärät voidaan näin ollen siirtää myös SQL Server -palveluun, mutta myös ulkoisia tietokantoja voidaan kysyä suoraan.

Big Data Clusters -palvelun avulla voidaan myös tarjota skaalautuvia SQL Server, HDFS- ja Spark-konttien klustereita Kubernetesin kautta. Tekoäly- ja koneoppimistehtäviä on mahdollista suorittaa myös HDFS-tallennuspooleissa, jolloin eri ulkoisista lähteistä saatuja tietoja voidaan analysoida, yhdistää relaatiotietoihin ja tallentaa Data Lake -työkalun avulla. Tekoälytyökalujen lisäksi voidaan käyttää esimerkiksi Sparkia, R:ää, Pythonia ja Javaa. Tämän pohjalta luodut sovellukset voidaan sitten suunnitella konteiksi sekä sovelluksiksi verkkopalveluille, jotka käyttävät Big Data -klusteriin tallennettuja tietoja.

Muita ominaisuuksia ovat myös Transact-SQL rinnakkaiskyselyihin sekä tietojen kirjoittamiseen ja käsittelyyn tarkoitettu Transact-SQL sekä Data Mart -ominaisuus, joka parantaa data-analyysin suorituskykyä skaalaamalla Big Data -klustereita horisontaalisesti.

Jos haluat ajantasaista tietoa Services käytettäväksi Device SQL Server 2022 -asiakaslisenssin kanssa, ota yhteyttä yhteen tiimimme jäsenistä osoitteessa Wiresoft.

SQL 2022 Device CAL - Miten lisensointi tapahtuu?

Tiettyjen SQL Server 2022 -versioiden osalta Core-pohjaisen lisensoinnin vaihtoehtona Client-Access-lisensointi, esim. loppulaitteille, on saatavana myös Microsoft lisenssinhallinnasta. Edellytyksenä on, että CAL on voimassa vähintään sama tai korkeampi versio, jotta Server-palveluja voidaan käyttää Windows-yhteensopivassa päätelaitteessa. Device CAL 2022 sisältää ainoastaan SQL Server 2022 -palvelimen asiakas-/palvelinympäristön käyttöoikeudet - eikä mitään asennettavia ohjelmistoja.

Microsoft lisenssimalli tarjoaa todennäköisesti jälleen kahdenlaisia CAL-lisenssejä tietyille SQL Server 2022 -versioille:

  • Device CAL sQL Server 2022: tässä tapauksessa käyttöoikeudet annetaan erilliselle päätelaitteelle (esim. tietokone, kannettava tietokone, tabletti, puhelin)
  • User CAL sQL Server 2022: tämän avulla erityinen User saa käyttöoikeudet

SQL Server 2022 - Mitkä ovat CAL-perusteisen lisensoinnin edut?

Tietyissä Microsoft SQL Server -versioissa yritykset voivat valita Core-pohjaisen ja CAL-pohjaisen lisensoinnin välillä. Lisensoitavien päätelaitteiden määrästä riippuen CAL:ien ostaminen voi olla asiakkaalle taloudellisesti edullisempi vaihtoehto. Käytetyissä Device käyttöoikeuksissa Wiresoft ei ole enää määrättyä, jäykkää lisenssiskaalaa, joten ostat juuri sen määrän Device CAL-lisenssejä, jonka todella tarvitset, ja voit ostaa lisää yksittäisiä Deivce CAL-lisenssejä milloin tahansa.

SQL 2022 Device CAL - Käytä SQL Server 2022 -version yhteensopivuutta!

Device CAL for SQL Server 2022 on uusin asiakaslisenssi, jonka Microsoft on julkaissut. Jos aiot käyttää vastaavan SQL Server 2022 -version lisäksi vanhempia Server-ohjelmistoja, Device CAL SQL Server 2022 tarjoaa sinulle downgrade-edun, koska se varustaa päätelaitteen myös aiempien versioiden, kuten 2019 ja sitä vanhempien versioiden, käyttöoikeuksilla. Sitä vastoin jos sinulla on Device CAL , joka on voimassa aiemmille SQL Server -versioille, et voi käyttää SQL Server 2022 (päivitys).

SQL 2022 Device CAL - Mitkä ovat SQL Server 2022 -lisensoinnin ehdot?

Kuten jo mainittiin, Pro Device CAL tietty päätelaite saa SQL-käyttöoikeudet Server 2022. Käytettyjen CAL-lisenssien käyttöoikeudet ovat samat kuin uusien asiakaslisenssien käyttöoikeudet. Device CAL ei kuitenkaan voi siirtää toiseen tietokoneeseen, kannettavaan tietokoneeseen jne. rekisteröinnin jälkeen. On myös mahdotonta muuttaa CAL tyyppiä ja käyttää esimerkiksi Device CAL User (User CAL) rekisteröintiin. Device CAL:ien ja Device CAL:ien samanaikainen käyttö SQL Server 2022 -palvelussa on kuitenkin mahdollista.

Näillä määräyksillä Microsoft CAL lisenssinhallinta haluaa myös osaltaan estää SQL Server 2022 -palvelun ja sen tietojen luvattoman käytön ja lisätä niiden turvallisuutta luvattoman laitekäytön varalta.

SQL Server 2022 Device CAL - Mitä etuja SQL Server 2022 tarjoaa?

Device CAL ei eroa User CAL Server 2022 Services SQL:n käytön yhteydessä käytettävien käyttöoikeusvaihtoehtojen osalta.

Eroja on ainoastaan eri SQL-versioiden toimintojen valikoimassa. Laitekohtainen asiakaskäyttölupa (Device CAL) tarjoaa muita etuja, jotka johtuvat SQL Server-palvelimen eri tavoin säännellyistä käyttöoikeuksista: Windows-yhteensopivalla päätelaitteella, johon on myönnetty Device CAL -lisenssi, voi kuka tahansa yrityksen työntekijä, jolla on siihen oikeus, käyttää palvelinta. Device CAL tarjoaa suuremman edun, jos useat työntekijät käyttävät lisensoitua päätelaitetta vuorotellen. Device CAL , kuten kannettava tietokone tai tabletti, voi myös käyttää SQL-palvelinta paikallisesti itsenäisesti, esimerkiksi osoitteessa Home-Office tai tien päällä.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä Microsoft SQL Server 2022 -ohjelmiston tai muiden Microsoft -ohjelmistojen asiakaslisenssien hankkimisesta, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai chatissa. 

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT SQL SERVER 2022 DEVICE CAL"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT SQL SERVER 2022 DEVICE CAL"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat