Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 USER CAL

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

  • SW10069
  • R18-04281
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
  • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
12,90 € *

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Määrä 1x User CAL
Järjestelmä  Windows Server 
CAL Käyttäjä CAL
Toimituksen laajuus Käyttöoikeus
Kesto Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Päätepalvelin ei yhteensopiva(katso RDS CAL )


Microsoft Windows Server 2012- ja 2012 R2 -versioiden - jotka ovat saatavana Wiresoftilta Standard- ja Datacenter-versioina - käytettävissä olevien toimintojen käyttämiseksi tarvitaan asiakaslisenssi yhden käyttäjäkohtaisen palvelinlisenssin lisäksi: Windows Server 2012 User CAL. Se antaa rekisteröidylle käyttäjälle vastaavat käyttöoikeudet, myös Windows Server 2012 R2:lle, joita hän voi sitten käyttää millä tahansa Windows-yhteensopivalla päätelaitteella.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 USER CAL"

Osta käytettyjä käyttäjäkohtaisia CAL-kortteja Microsoft Windows Server 2012 -käyttöjärjestelmään

Microsoft Windows Server 2012- ja 2012 R2 -versioiden - jotka ovat saatavana Wiresoftilta Standard- ja Datacenter-versioina - käytettävissä olevien toimintojen käyttämiseksi tarvitaan asiakaslisenssi yhden käyttäjäkohtaisen palvelinlisenssin ( Windows Server 2012 User CAL) lisäksi. Se antaa rekisteröidylle käyttäjälle vastaavat käyttöoikeudet, myös Windows Server 2012 R2:lle, joita hän voi sitten käyttää millä tahansa Windows-käyttöjärjestelmään soveltuvalla päätelaitteella.

Microsoftin lisenssinhallinta erottaa Windows Server 2012:n palvelinlisenssin ja asiakaskäyttölisenssin toisistaan, joten käyttöoikeudet on ostettava lisäksi User CAL: n muodossa. Vain tämän kautta rekisteröidyillä käyttäjillä on oikeus käyttää Windows Server -toimintoja.

Erityisesti Windows Server 2012 User CAL:n avulla voidaan käyttää myös Windows Server 2012 R2 -lisenssillä varustetun palvelimen toimintoja. Wiresoft tarjoaa Windows Server 2012:n käyttäjäkohtaisia CAL-ohjelmistoja kohtuulliseen hintaan käytettynä ohjelmistona. Nämä käytetyt ohjelmistojen käyttöoikeudet eivät toiminnoiltaan eroa vastaavista Microsoftin volyymilisenssiohjelman käyttämättömistä käyttöoikeuksista, joita ei myöskään enää tarjota. Lisäksi käytetyt User CAL: t voidaan ostaa jo yhdestä asiakaskäyttöluvasta, jolloin Windows Server 2012- tai R2-käyttöjärjestelmää edelleen käyttävien työntekijöiden lisensointi on joustavaa ja tarvelähtöistä.

Kaikkien Windows Server 2012 -toimintojen käyttäminen käytetyllä User CAL:lla

Wiresoftin Windows Server 2012 -versiolle tarjoamia User CAL -ohjelmistoja voidaan käyttää täysimääräisesti Windows Server 2008 R2:n seuraajassa, joten tiedot ovat nyt käytettävissä myös pilvipalvelussa asianmukaisen päätelaitteen kautta.

Mitä toimintoja on saatavilla Windows Server 2012:n Datacenter- ja Standard-versioiden User CAL -käyttäjäkalvolla?

Microsoft Windows Server 2012 on seuraaja Windows Server 2008 R2:lle ja Windows 8:n palvelinversiolle. Tärkeimpiin uudistuksiin kuuluu tehtävienhallinnan täydellinen uudistaminen, käynnissä olevat sovellukset on nyt jaettu luokkiin, ja käyttämättömät sovellukset pysäytetään suorituskyvyn parantamiseksi. Windows Server 2012 tarjoaa vakio- ja datakeskusversioissa päivitetyn version virtualisointialusta Hyper-V:stä skaalautuvia, laajennettavia virtuaalikytkimiä varten; 2012 R2-versiossa on ominaisuuksia, kuten VM:ien UEFI-käynnistys, Windowsin automaattinen aktivointi 2. sukupolven VM:ssä, nopeampi suorasiirto ja laajennettavuus useisiin paikkoihin. Uusi tiedostojärjestelmä ReFS täydentää NTFS:ää, ja sitä käytetään erityisesti tiedostopalvelimien tallennukseen. SMB 3 -tuki mahdollistaa nopeamman ja vakaamman pääsyn tiedostojakoihin, ja se sisältää myös seuraavat ominaisuudet

Kiihdytystoiminnot, kuten RDMA tai useiden rinnakkaisten TCP-yhteyksien käyttö asiakkaan ja palvelimen välillä (SMB Multichannel), ovat periaatteessa tuettuja. Dynaamisella pääsynvalvonnalla säännellään tiedostojen käyttöä Active Directoryn turvallisuuskäytäntöjen lisäksi. Active Directoryn kanssa PowerShell 3.0 tarjoaa muun muassa konfiguroinnin verkkoselaimen kautta ja Windows Workflow Foundation -sovellusten suoran suorittamisen Web Accessin avulla.

Windows Server 2012:n uudistuksiin kuuluvat myös tiedostopalvelinten joustavan tiedostojärjestelmän (REFS) laajennukset, tietovaraston suorasiirto ja Hyper-V Replica -palvelimen avulla virtuaalipalvelinten jakaminen useille isännille.

Windows Server 2012:n käyttäjäkohtaisia CAL-kortteja voidaan käyttää myös Windows Server 2012 R2:ssa

Toisin kuin muita Windows Serverin asiakaskäyttölisenssejä, Windows Server 2012:n User CAL -lisenssiä voidaan käyttää myös seuraavaksi korkeammassa Windows Server 2012 R2 -versiossa, joka tarjoaa uusia parannuksia ja laajennuksia.

Wiresoft tarjoaa molempia palvelinversioita Standard- ja Datacenter Edition -versioina, jotka eroavat toisistaan virtualisointiasteen suhteen, mutta ovat samoja toimintojen valikoiman suhteen.

Microsoftin lisensointijärjestelmä ja CAL:t

Windows Server 2012:n julkaisun myötä Microsoft on myös mukauttanut lisensointimalliaan. Painoksesta riippuen palvelin voidaan lisensoida joko ytimittäin - jolloin ei tarvita lisäkäyttäjien CAL-lisenssejä - tai palvelin sellaisenaan ja tarvittava määrä asiakaskäyttölisenssejä (CAL). Etenkin pienille ja keskisuurille yrityksille CAL-lisenssimalli on usein edullisempi ratkaisu.

Mitkä CAL-tyypit ovat käytettävissä Windows Server 2012 Standard- ja Datacenter-versioissa?

Windows Server 2012:n asiakaskäyttölisensoinnissa on kaksi CAL-tyyppiä:

  • Käyttäjän CAL Windows Server 2012:lle - yhdelle käyttäjälle
  • Laite CAL Windows Server 2012:lle - yhdelle päätelaitteelle (esim. PC, kannettava tietokone, tabletti)

Palvelinlisenssiä täydennetään siis joko käyttäjä- tai laitekohtaisilla CAL-lisensseillä, joista edelliset antavat käyttäjälle vastaavat käyttöoikeudet, kun taas jälkimmäiset oikeuttavat loppulaitteen käyttämään Windows Server -toimintoja. Kumpikaan CAL ei sisällä muita ohjelmistoja kuin Windows Server 2012/R2:n asiakas-/palvelinympäristön käyttöoikeudet.

Mitä eroja on Windows Server 2012:n käyttäjä- ja laitekohtaisten CAL-oikeuksien välillä?

Windows Server 2012:n User CAL ja Device CAL eroavat toisistaan vain siinä, miten Windows Serverin käyttöoikeudet myönnetään: Käyttäjä CAL: n avulla tietty henkilö valtuutetaan käyttämään palvelimen palveluja ja tietoja; näin ollen käyttäjä voi vuorotellen käyttää henkilökohtaisella tilillään ja siten sijainnista riippumatta täysin erilaisia päätelaitteita edellyttäen, että ne ovat Windows-yhteensopivia ja varustettu yhteensopivalla Windows-käyttöjärjestelmäversiolla.

Käyttäjä voi esimerkiksi käyttää työpaikan kiinteää tietokonetta, kannettavaa tietokonetta tai tablettia matkalla ja siellä käytettävissä olevaa tietokonetta tai yksityistä kannettavaa tietokonetta kotitoimistossa. Toisaalta työtilanteessa, jossa useat käyttäjät käyttävät yhtä ja samaa rekisteröityä päätelaitetta, päätelaitteiden CAL on käytännöllisempi.

Asiakaskäyttölisensointi User CAL:ien avulla voi olla edullisempaa erityisesti silloin, kun suurin osa yrityksen työntekijöistä työskentelee mobiililaitteilla ja tarkistaa sähköpostinsa tai käyttää palvelimen tietoja jne. kulloinkin valitulta päätelaitteelta.

Windows Server 2012 Standard- ja Datacenter-versioiden käytettyjen käyttäjä-calituotteiden hintaetu ja saatavuus

Käytetyt CAL-käyttäjät ovat monille yrityksille ja organisaatioille edullinen tapa hankkia työntekijöilleen Windows Server 2012 -palvelimen käyttöoikeuslisenssi, mutta Microsoft ja jälleenmyyjät eivät myöskään enää tarjoa uusia CAL-versioita, joten käytetyt ohjelmistot ovat ratkaisu, jos vanhempia palvelinversioita on vielä käytössä.

Seuraavassa yleiskatsauksessa esitetään yhteenveto CAL-ohjelmiston kaikista eduista ja erityisominaisuuksista.

Mikä on Windows Server 2012:n Standard- ja Datacenter-versioiden käytetyn User CAL:n käyttöalue?

Riippuen siitä, onko Windows Server 2012 asennettu Standard- vai Datacenter Edition -versiona, User CAL: ssa on käytettävissä erilaisia skaalausvaihtoehtoja: Jos Windows Server 2012:n tai R2:n Datacenter Edition -versiota käytetään Standard Editionin User CAL:n kanssa - mikä on periaatteessa mahdollista - vain sen tyypilliset toiminnot ovat käytettävissä. Jos Datacenter Editionin User CAL -käyttäjäkalliota - jossa on laajennettu valikoima ominaisuuksia ja toimintoja - käytetään Windows Server 2012/R2:n käyttämiseen Standard Edition -versiossa, vain sen toiminnot ovat käytettävissä.

Windows Server 2012:n käyttäjä CAL:ien version yhteensopivuuden huomioiminen

Windows Server 2012:n User CAL:n avulla rekisteröidyllä käyttäjällä on käyttöoikeudet Windows Server 2012:een sekä seuraavaksi korkeampaan versioon 2012 R2, mutta käyttöoikeuksia ei ole saatavilla korkeampiin palvelinversioihin, kuten 2016:een (päivitys). Myös vanhempaa Windows Server -versiota 2008 tai 2008 R2 voidaan kuitenkin käyttää (downgrade).

Ennen Windows Server 2012:n käyttäjä CAL:ien hankkimista on siksi suositeltavaa tarkistaa nykyisen Windows Server -lisenssin ja asiakaskäyttölisenssin yhteensopivuus.

Mitä muuta Windows Server 2012:n käytetyissä käyttäjä CAL:issa on otettava huomioon?

Käytettyihin User CAL:iin sovelletaan myös seuraavaa: Kun käyttäjä on rekisteröity Windows Server 2012:n User Client Access Licence -lisenssillä, tätä User CAL: ia ei voi enää siirtää toiselle käyttäjälle. Lisäksi CAL-tyyppiä ei periaatteessa saa muuttaa ja User CAL:tä ei saa käyttää Device CAL:nä, jotta loppulaite voidaan rekisteröidä CAL:n avulla.

Näillä Microsoftin lisenssinhallinnan rajoituksilla pyritään estämään Windows Server 2012:n luvaton käyttö; tiedot ja tietoturva yrityksen sisäisessä viestinnässä ovat näin paremmin suojattuja, koska luvattomat käyttäjät eivät voi käyttää palvelinpalveluita ja tietoja ilman CAL-lisenssiä.

Johtopäätökset käytetyistä Microsoft Windows Server 2012:n käyttäjä-calitiedoista

Se, minkä tyyppiset asiakaslisenssit tarjoavat joustavampia käyttömahdollisuuksia ja ovat myös kustannustehokkaampia, vaihtelee yrityksestä toiseen. Sekä lisensoitujen työntekijöiden määrä että Windows Serverin käyttämiseen käytettävien päätelaitteiden määrä ovat ratkaisevia: lisensointi käyttäjä-calit-lisensseillä tarjoaa enemmän etuja, jos suurin osa käyttäjistä käyttää Windows Server 2012: n käyttämiseen eri päätelaitteita ja mahdollisesti myös paikallisesti itsenäisesti.

Tyypillisten työnkulkujen tuntemus on siksi tärkeä edellytys käytetyn CAL:n ostamiselle. Kuvatussa esimerkkitilanteessa lisensointi User CAL:ien avulla on halvempaa, koska asiakaskäyttölupia on ostettava vähemmän. Lisätietoja saat Wiresoft-tiimiltä.

Wiresoftin Microsoft Windows Server 2012 -käyttöjärjestelmän käytetyt CAL-käyttäjäoikeudet

Wiresoft-verkkokaupasta on saatavana myös käytettyjä Windows Server 2012 -käyttäjien CAL-ohjelmistoja yksittäin, sillä Microsoftin tavanomaiset lisenssisäädökset eivät koske lisenssiskaaloja; muutoin käytetyistä ohjelmistoista ei ole mitään haittaa tai rajoituksia uusiin lisensseihin verrattuna - koska ohjelmistot eivät periaatteessa voi kulua.

Mistä Wiresoftin Windows Server 2012 -käyttöoikeuskirjojen käytetyt ohjelmistot ovat peräisin?

Wiresoftin tarjoamat käytetyt Windows Server 2012 -käyttäjien CAL-lisenssit ovat Microsoftin lisensointiohjelman alkuperäisiä lisenssejä ja osa Windows Server 2012 -käyttäjien tilavuuslisenssiä, jonka eräs yritys osti ensin ja myi sitten Wiresoftille. Kokonaiset volyymilisenssit voidaan jakaa yksittäislisensseiksi, ja näin syntyviä yhden käyttäjän CAL-lisenssejä kutsutaan käytetyiksi ohjelmistoiksi, ja niitä voidaan käyttää uuden lisenssin tavoin käyttäjän rekisteröintiin.

Ostajan tietoturva käytetyillä ohjelmistoilla, kuten Windows Server 2012:n User CAL -palvelimilla

Wiresoftin Windows Server 2012:n ja muiden CAL-käyttäjien CAL-ohjelmistoja koskeva käytetyn ohjelmiston tarjonta tarjoaa asiakkaillemme samat edut kuin uudet lisenssit: Siksi käytetyt User CAL:t sisältävät tavanomaisen ostajan turvan, joka sisältää välittömän latauksen suoritetun oston jälkeen ja välittömän lisenssin aktivoinnin tätä tarkoitusta varten voimassa olevalla käyttöoikeusavaimella.

Ovatko käytettyjen Windows Server 2012 -käyttäjien CAL-käyttäjien osto ja käyttö laillista?

Wiresoftin asiakkaat voivat luottaa siihen, että he eivät riko mitään laillisia säännöksiä ostaessaan tai käyttäessään käytettyjä Windows Server 2012:n käyttäjä CAL:ita. Tämä johtuu siitä, että Wiresoft Shopissa saatavilla olevat asiakaskäyttölisenssit - kuten käytetyt Windows Server 2012 -käyttäjien CAL-lisenssit - ovat peräisin yritysten lisenssivarastosta. Tästä syystä voimassa oleva lainkäyttövalta koskee myös käytetyillä käyttöoikeuskirjoilla käytävää kauppaa, jossa nimenomaisesti sallitaan paitsi myynti myös Microsoftin käyttöoikeuskirjojen osto ja käyttö käytettynä ohjelmistona; tämä on vahvistettu useaan otteeseen eri tuomioistuinten päätöksissä. Lisäksi Wiresoftin käytetyt ohjelmistot tarjoavat myös tarkastusturvallisuutta kaikkien ostajien täydellisen todentamisen ansiosta!

Kaikki Windows Server 2012:n käytetyn User CAL:n edut yhdellä silmäyksellä

Wiresoftin käyttämä Windows Server 2012:n käyttäjä CAL-ohjelmisto ei ole ainoastaan erityisen edullinen, vaan tarjoaa myös sen edun monien muiden Microsoft-ohjelmistojen tarjoajien CAL-tarjouksiin verrattuna, että nykyisten käyttöoikeuksien lisäksi kaupassa on saatavilla myös monia vanhempia versioita - tämä koskee myös muita Microsoftin asiakas- ja palvelinlisenssejä.

Wiresoftin käytetyt CAL-ohjelmistot tarjoavat näin ollen mahdollisuuden lisätä myös vanhempia ohjelmistoja; näin voidaan välttää yhteensopivuusongelmat, kuten eri ohjelmistoversioiden rinnakkainen käyttö, mikä vähentää myös uuden laitteiston hankintakustannuksia.

Wiresoftin käytetyillä User CAL -lisensseillä lisensointi poistaa tavanomaisen lisensointiasteikon, joten ostat vain täsmälleen sen verran käyttöoikeuksia kuin todella tarvitset - räätälöity lisensointi Windows Server -palveluiden todellisen käytön mukaan.

Wiresoft-ohjelmistokaupasta löydät Windows Server 2012 -versioiden User CAL:t sekä vastaavat Device CAL:t käytettynä ohjelmistona. Wiresoftin käytettyjen ohjelmistojen tarjonta sisältää myös monia muita Microsoft-ohjelmistoja - kaikilla mainituilla eduilla. Jos sinulla on kysyttävää MS Windows Server 2012: n tai minkä tahansa muun Microsoftin tuotteen lisensoinnista User CAL:ien avulla, ota meihin yhteyttä chatin, sähköpostin tai puhelimen kautta.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 USER CAL"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 USER CAL"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat