Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 16-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 16-CORE

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

 • SW10459
 • P73-08330
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
520,90 € * 577,90 € * (9,86% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Core 16 Core
Laitteet 1x
Virtuaalikoneet 2x
Medium Lataa
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi


Windows Server 2022 on uusi palvelinkäyttöjärjestelmä osoitteesta . Se perustuu osoitteeseen 10, ja se tarjoaa entistä enemmän turvallisuutta ja vaihtoehtoja tietojen, sovellusten ja jakamiseen, mikä täyttää korkeimmat vaatimukset. Vastaavalla käyttöoikeuslisenssillä (Client Licence), 2022 -lisenssillä kaksi virtuaalitietokonetta voivat käyttää Hyper-V-isäntäkoneistoa virtualisointiin. Standard Microsoft Windows Services Access User Microsoft Windows Server Standard Plus

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 16-CORE"

Microsoft Windows Server 2022 Standard - korkeampi tietoturva verkoille

Windows Server 2022 Standard on Microsoftin uusi palvelinkäyttöjärjestelmä. Se perustuu Windows 10:een, ja se tarjoaa entistä enemmän turvallisuutta ja vaihtoehtoja tietojen, sovellusten ja palvelujen jakamiseen, jotka täyttävät korkeimmat vaatimukset. Käyttäjät, joilla on Microsoft Windows Server 2022 Standard -lisenssi, voivat käyttää vastaavalla asiakaslisenssillä kahta virtuaalitietokonetta ja Hyper-V-isäntäkonetta virtualisointiin.

Windows Server 2022 Standardia on parannettu monilla uusilla toiminnoilla erityisesti tietoturvan alalla, ja nykyisiä toimintoja on laajennettu tai parannettu. Näihin kuuluvat muun muassa TLS:n (Transport Layer Security) uusimman version 1.3 aktivointi, SMB:n uusi AES-256-salaus sekä tuki RDMA-verkkojen kautta tapahtuvalle salaukselle SMB Directin kautta AES-128:n avulla.

Lisäksi hybriditoimintojen integrointi- ja hallintamahdollisuuksia on laajennettu, Windows Admin Centeriin on tehty lukuisia parannuksia ja Windows-säiliöiden sekä UDP:n ja TCP:n suorituskykyä on parannettu, Storage Spaces Directin tallennusoptimointeja on parannettu ja Microsoft Edge on vakioselain.

Windows Server 2022:n Standard Edition -versio, jossa käyttöjärjestelmänä on Windows 10, tarjoaa erityisesti pienemmille datakeskuksille monia virtualisointivaihtoehtoja, jotka suojaavat luotettavasti tietoja ja sovelluksia monipilviympäristöissä paremman skaalautuvuuden, vahvan suorituskyvyn ja tehokkaiden tietoturvaominaisuuksien avulla.

Windows Server 2022 Standard Editionin lisensointi perustuu jälleen ytimiin, ja palvelimessa on oltava vähintään 16 ydintä.

Wiresoftista löydät Windows Server 2022 Standardin jo nyt edullisesti käytettyinä ohjelmistoina - ilman rajoituksia tämän painoksen suorituskyvyssä virtualisoinnin, tietoturvan tai suorituskyvyn suhteen. Lisätietoja kaikista Windows Server 2022 Standard Editionin ominaisuuksista ja toiminnoista sekä lisensoinnista saat seuraavasta yleiskatsauksesta - tai ottamalla suoraan yhteyttä Wiresoftin edustajaan.

Mitä uutta Windows Server 2022 Standardissa on? Tärkeimmät ominaisuudet yhdellä silmäyksellä

Microsoftin palvelinkäyttöjärjestelmän uusi versio Windows Server 2022 perustuu Windows 10:een, joka on myös visuaalisesti ilmeinen, joten käyttäjät löytävät kaikki toiminnot tutusta paikasta. Uusi Windows Server 2022 saa myös 10 vuoden tuotetuen Microsoftilta tuen ja päivitysten muodossa.

Edelliseen versioon verrattuna Windows Server 2022 sisältää monia uudistuksia kolmella tärkeällä alalla: Turvallisuus, sovellusalusta sekä siirtyminen.

Windows Server 2022 Standardin tietoturva

Uuden monikerroksisen tietoturvansa ansiosta Windows Server 2022 tarjoaa kattavan suojan, jota yrityspalvelimet tarvitsevat nyt kipeästi varmistaakseen tietojen ja palvelujen saatavuuden. Tämä on mahdollista muun muassa seuraavilla uusilla toiminnoilla ja parannuksilla:

 • TPM 2.0 (Trusted Platform Module 2.0) tarjoaa laitteistopohjaisen turvallisen tallennustilan salausavaimille ja -tiedoille sekä järjestelmän eheyden mittauksen, mukaan lukien koodin laillisuuden tai luotettavuuden tarkistaminen Windows-palvelinta käynnistettäessä. Tätä laitteistopohjaista luotettavuutta käytetään myös muun muassa BitLocker-aseman salauksessa.
 • Firmware-suojauksen tarjoavat Secured Core -palvelinprosessorit, jotka tukevat käynnistyksen varmentamista DRTM-tekniikan (Dynamic Root of Trust for Measurement) avulla sekä ajurin eristettyä pääsyä muistiin DMA-suojauksen (Direct Memory Access) avulla.
 • Secured Core -palvelimet tukevat myös koodin eheyttä VBS-standardin (virtualisointipohjainen tietoturva) ja HVCI:n (hypervisor-pohjainen tietoturva) mukaisesti. VBS:n käyttämät laitteistovirtualisointiominaisuudet luovat siten turvallisen työmuistialueen, joka on eristetty käyttöjärjestelmästä, ja suojaavat siten palvelinta erityisesti kryptovaluuttojen louhintaan liittyvien hyökkäysten kaltaisilta riskeiltä.
 • Lisäksi VBS mahdollistaa Credential Guardin käytön, jolloin käyttäjän kirjautumistiedot tallennetaan virtuaaliseen säiliöön, johon käyttöjärjestelmä ei pääse suoraan käsiksi.
 • HTTPS ja TLS 1.3 ovat nyt oletusarvoisesti käytössä Windows Server 2022 Standardissa turvallisten yhteyksien varmistamiseksi. TLS1.3 (Transport Layer Security) on uusin versio Internetissä yleisimmin käytetystä tietoturvaprotokollasta, jolla salataan tietoja kahden päätepisteen välisen turvallisen viestintäkanavan tarjoamiseksi.
 • Windows Server 2022 Standardin suojattu DNS tukee DoH:ta (DNS-over-HTTPS) DNS-kyselyjen salaamiseksi HTTPS-protokollaa käyttäen, mikä estää salakuuntelun ja DNS-tietojen väärentämisen, mikä edistää myös liikenteen turvallisuutta.
 • SMB (Server Message Block) Windows Server 2022:ssa käyttää nyt AES-256-GCM- ja AES-256-CCM-standardeja salaukseen, ja näitä käytetään automaattisesti heti, kun yhteys muodostetaan toiseen tietokoneeseen, joka myös tukee niitä.
 • Windows Server 2022:n SMB Directin ja RDMA:n (Remote Direct Memory Access) salaus tarjoaa suuremman kaistanleveyden ja pienemmän viiveen muun muassa suoralle tallennukselle, tallennuskopioille, Hyper-V:lle ja SQL Serverille.
 • Lisäksi Windows Server 2022:n vikasietoiset klusterit mahdollistavat CSV:n (Cluster Shared Volumes) ja SBL:n (Storage Bus Layer) salauksen yksityiskohtaisen hallinnan.

Konttisovellukset Windows Server 2022 Standardissa

Alustaan on tehty myös lukuisia optimointeja Windows Containersin käytön yhteydessä, esimerkiksi sovellusten yhteensopivuuden ja Windows Container -käyttöliittymän osalta Kubernetesin kanssa.

 • Windows Containersin kuvakokoa on pienennetty jopa 40 %, mikä nopeuttaa käynnistymisaikaa 30 % ja parantaa suorituskykyä.
 • Kubernetesin käyttöä on yksinkertaistettu muun muassa tukemalla paremmin isäntäprosessien kontteja solmujen konfiguroinnissa, IPv6:lla sekä verkkokäytäntöjen toteuttamisella avoimen lähdekoodin Calico-sovelluksella.
 • Lisäksi Windows Admin Center päivitettiin .NET-sovellusten säiliöiden luomisen yksinkertaistamiseksi.

Tallennus ja siirtyminen Windows Server 2022 Standardissa

Monet parannukset Windows Server 2022:n Storage Migration Services -palveluihin helpottavat muun muassa tallennustilan siirtämistä Windows Serveriin sekä muista lähdetallennuspaikoista Azureen. Tätä varten Windows Server 2022:n Storage Migration Server -järjestelijä tarjoaa seuraavat vaihtoehdot:

 • Siirrä paikalliset käyttäjät tai ryhmät Windows Serveriin
 • Siirrä tallennustilaa vikasietokeskittymiin ja vikasietokeskittymistä ja siirry itsenäisten palvelimien ja vikasietokeskittymien välillä
 • Siirrä tallennustilaa Linux-palvelimista Samban avulla
 • Siirtyminen Azure-verkkoihin
 • Siirtyminen NetApp CIFS -palvelimista tai NetApp FAS -matriiseista Windows Serveriin

Muita ominaisuuksia:

 • Muokattavissa oleva tallennuksen korjausnopeus tarjoaa enemmän hallintaa tietojen synkronointiprosessiin: resursseja voidaan siten kohdentaa datakopioiden korjaamiseen (häiriönsietokyky) tai aktiivisten työtehtävien suorittamiseen (suorituskyky). Klustereita voidaan siten hallita joustavammin ja tehokkaammin.
 • Tallennusväylän välimuisti tarjoaa nyt tallennustilaa erillisissä palvelimissa, parantaa luku- ja kirjoitussuorituskykyä ja lisää tehokkuutta yhdistämällä nopeampia välineitä, kuten NVMe- tai SSD-levyjä, hitaampiin välineisiin, kuten kiintolevyihin.
 • SMB-pakkaus poistaa tarpeen pakata tiedostoja manuaalisesti, kun niitä siirretään verkon kautta, esimerkiksi nopeuttaakseen siirtoja kiireisissä verkoissa.

Muut parannukset Windows Server 2022 Standardissa

Lisäksi uusi Windows Server 2022 -versio sisältää useita yksittäisiä optimointeja, jotka myös lisäävät suorituskykyä:

 • Windows Server 2022:n AMD-prosessoreiden sisennetyn virtualisoinnin tuki tarjoaa enemmän vaihtoehtoja ympäristön laitteistolle Hyper-V:n käyttämiseksi Hyper-V-virtuaalikoneessa (VM).
 • Microsoft Edge sisältyy oletusarvoisesti Windows Server 2022:een. Edge perustuu Chromiumin avoimeen lähdekoodiin, ja se tarjoaa enemmän turvallisuutta kuin Internet Explorer, jonka se korvaa.
 • TCP:n (Transmission Control Protocol) suorituskykyä on parannettu käyttämällä TCP HyStart++ -ohjelmaa, joka vähentää pakettihäviöitä, ja RACK-ohjelmaa (Recent ACKnowledgment), jolla vähennetään uudelleenlähetysten aikakatkaisuja.
 • RSC (Receive Segment Coalescing) tarjoaa optimointeja Hyper-V:n virtuaalikytkimille, jotta paketteja voidaan yhdistää hypervisor-verkossa ja käsitellä siten suurempina segmentteinä. Tämä vähentää suorittimen sykliä ja parantaa verkkoliikenteen suorituskykyä.

Laitteistovaatimukset Windows Server 2022 Standard -käyttöjärjestelmää varten

Windows Server 2022 perustuu Windows 10 -käyttöjärjestelmään. Jotta palvelinsovelluksen kaikkia ominaisuuksia voidaan hyödyntää ja jotta voidaan varmistaa tietoturva, laitteiston on täytettävä kaikki alla luetellut vähimmäisvaatimukset. Lisävaatimukset riippuvat kunkin järjestelmän kokoonpanosta ja muista asennetuista sovelluksista.

 • Prosessori: 1,4 GHz 64-bittinen
 • Muisti: 512 Mt (2 Gt palvelimessa, jossa on työpöytänäytön asennusvaihtoehto)
 • Kiintolevy: 32 GB vapaata kiintolevytilaa
 • BIOS: UEFI-järjestelmä, jossa on suojattu käynnistys (UEFI 2.3.1c) tiettyjen ominaisuuksien osalta
 • Näytönohjain ja näyttö: 1 024 x 768 pikseliä

Windows Server 2022 Standardin lisensointi

Palvelimen lisensointi uudella Windows Server 2022 Standard Edition -versiolla suoritetaan myös käytettynä ohjelmistona Microsoftin lisensointisääntöjen mukaisesti, jolloin lisenssivaatimuksen laskentaperusteena käytetään ytimien lukumäärää. Sovelletaan seuraavia säännöksiä:

 • Windows Server 2022 Standard Edition lisensoidaan yleensä käytetyn fyysisen laitteiston perusteella. Tätä tarkoitusta varten otetaan huomioon virtuaalipalvelimien määrä fyysisesti käytettävissä olevien ydinprosessoreiden määrän lisäksi.
 • Palvelinlisenssi kattaa aina 2 fyysistä prosessoriydintä.
 • Microsoftin lisenssiehtojen mukaan lähtökohtana on aina 8 ytimen vähimmäismäärä prosessoria kohti, vaikka todellisuudessa käytössä olevassa laitteistossa olisi vähemmän kuin 8 ydintä.
 • Kussakin fyysisessä palvelimessa oletetaan olevan vähintään kaksi prosessoria, jolloin ytimien vähimmäismäärä on 16.
 • Palvelimille, joissa on yli 16 ydintä, on lisensoitava lisäksi vastaavat Windows Server 2022 Standard -paketit.

Lisätietoja esimerkiksi Hyper-V-instanssien sekä Windows Server 2022 Standardia käyttävien asiakkaiden - käyttäjien ja päätelaitteiden - lisensoinnista saa Wiresoftin työntekijältä. Vastaavat lisenssit/CAL:t Windows Server 2022 Standardille ovat saatavilla myös Wiresoftilta.

Osta Microsoft Windows Server 2022 Standard käytettynä Wiresoft Software Shopista

Nykyinen 2021 julkaistu MS Windows Server Standard 2022 Edition on jo saatavilla käytettynä Wiresoft Software Shopissa. Käytetyn ohjelmiston hinta on alhaisempi kuin vastaavan uuden Windows Server Standard 2022 -version hinta. Kun ostat käytetyn ohjelmiston Wiresoftilta, hyödyt näistä eduista:

 • Kun ostat Microsoft Windows Server 2022 Standardin Wiresoftilta, saat alkuperäisen yksittäisen lisenssin, jonka yritys on aiemmin ostanut ja myynyt Wiresoftille.
 • Jälleenmyynnin yhteydessä tämä MS Windows Server 2022 Standard -lisenssi merkitään käytetyksi, ilman että "käytetty" tarkoittaa Windows Server -ohjelmiston toiminnallisuuden rajoituksia tai sitä, että lisenssi on jo käytetty.
 • Jos ensimmäinen ostaja on jo asentanut tai aktivoinut MS Windows Server 2022 Standard -ohjelmiston, lisenssi poistettiin uudelleen, kun se myytiin Wiresoftille, joten vastaava ohjelmistolisenssi on jälleen 100-prosenttisesti vapaasti käytettävissä.
 • Tarjottu MS Windows Server 2022 Standard -lisenssi, kuten muutkin Wiresoftin myyntiin tarjoamat käytetyt Microsoft-lisenssit, eivät ole rajoitetusti käyttökelpoisia eivätkä aikarajoitettuja testiversioita, ne eivät sisällä jo aktivoitua lisenssiavainta, vaan kyseessä on oston jälkeen vain sinulle itsellesi hyväksytty ohjelmistotuote.
 • Kaikki Wiresoftin ostamat ja jälleenmyyntiin tarjotut käytetyt lisenssit, kuten MS Windows Server Standard 2022, on myös testattu ennen myyntiä niiden täydellisen käytettävyyden varmistamiseksi.
 • Käytetyn Microsoft Windows Server 2022 Standard -lisenssin jälleenmyynnin oikeusperusta on voimassa oleva laki, joka sallii käytettyjen ohjelmistojen myynnin ja oston sekä käytön.
 • MS Windows Server 2022 Standard -sovellus on saatavilla heti onnistuneesti suoritetun oston jälkeen sähköisen ohjelmistotoimituksen (Electronic Software Delivery, ESD) kautta.
 • Kun ostat Wiresoftilta käytetyn lisenssin, kuten Windows Server 2022:n Standard Editionin, voit olla varma, että ostat ja käytät aina laillista ja alkuperäistä Microsoftin tuotetta.

Jos sinulla on kysyttävää Microsoft Windows Server 2022 Standard -ohjelmiston ostamisesta käytettynä tai muusta MS Windows Server 2022 -versiosta tai vanhemmista MS Windows Server -versioista tai muista Microsoft-ohjelmistoista, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai chatissa.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 16-CORE"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 16-CORE"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat