Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT SQL SERVER 2022 ENTERPRISE 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2022 ENTERPRISE 2-CORE
Microsoft SQL Server 2022 Enterprise SQL Server 2022 Enterprise on kattavin uusi versio Microsoft luotettavasta relaatiotietoalustasta, joka tarjoaa yrityksille ja organisaatioille kaikki tietokanta-, analyysi- ja raportointitoiminnot,...
9 485,90 € *
MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE
Microsoft SQL Server 2022 Standard 2 Core SQL Server 2022 Standard osoitteesta Microsoft on uusin versio tästä luotettavasta relaatiotietoalustasta, joka tarjoaa käyttäjille kaikki tarvittavat tietokanta-, analyysi- ja...
2 475,90 € *
MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD
Microsoft SQL Server 2022 Standard SQL Server 2022 Standard osoitteesta Microsoft on uusin versio tästä luotettavasta relaatiotietoalustasta, joka tarjoaa käyttäjille kaikki tarvittavat tietokanta-, analyysi- ja raportointitoiminnot,...
620,90 € *

Tutustu Microsoft SQL Server 2022:een: tiedonhallinnan uudelleenmäärittelyyn

SQL Server 2022:n esittely

Microsoft SQL Server 2022 on vakiintuneen tietokanta-alustan uusin laajennus, joka asettaa uusia suorituskyvyn, turvallisuuden ja analytiikan standardeja nykyaikaisille organisaatioille. Tämä edistyksellinen RDBMS (Relational Database Management System) integroituu saumattomasti Azureen, tarjoaa parempaa suorituskykyä ja saatavuutta ja tehostaa datatoimintoja.

Mitä uutta SQL Server 2022:ssa on?

SQL Server 2022 sisältää monia uusia ominaisuuksia, jotka helpottavat tietojen käsittelyä ja analysointia hybridi- ja monipilvimaailmassa.

SQL Server 2022:n tärkeimmät ominaisuudet

Parannettu Azure-integraatio

SQL Server 2022 laajentaa Azure-integraatiota, mikä tarjoaa paremman synkronoinnin ja helpomman tiedonsiirron tiloissa olevien palvelimien ja pilven välillä.

Hallittu instanssi-linkki

Managed Instance Link -ominaisuuden avulla käyttäjät voivat yhdistää tiloissa olevat tietokantansa Azure SQL Managed Instanceen, mikä mahdollistaa saumattoman pilvi-integraation ja katastrofista palautumisen.

Suorituskyvyn ja käytettävyyden parantaminen

SQL Server 2022 esittelee uusia ominaisuuksia, joilla pyritään parantamaan käytettävyyttä ja optimoimaan suorituskykyä kriittisten työtaakkojen osalta.

Älykäs kyselyjen käsittely

Älykkään kyselyjenkäsittelyn avulla SQL Server 2022 tarjoaa kehittynyttä kyselyjenkäsittelyä, joka lyhentää huomattavasti suoritusaikoja.

Turvallisuusinnovaatiot

Tietosuoja ja vaatimustenmukaisuus ovat etusijalla, ja SQL Server 2022 tarjoaa kehittyneitä tietoturvaominaisuuksia, jotka auttavat organisaatioita suojaamaan tietojaan.

Ledger-tekniikka

Yksi merkittävimmistä uudistuksista on sisäänrakennettu ledger-tekniikka, jonka avulla voidaan varmistaa tietokannan tietojen muuttumattomuus ja läpinäkyvyys.

SQL Server 2022 yrityskäytössä

Alan johtava data-analyysi

SQL Server 2022 asettaa uusia standardeja data-analytiikassa, sillä big data -klusterien integroinnin ansiosta organisaatiot voivat saada oivalluksia mistä tahansa tietolähteestä.

Synapse Link

Synapse Linkin avulla käyttäjät voivat suorittaa reaaliaikaista analytiikkaa ilman, että tietoja tarvitsee siirtää, mikä mullistaa operatiivisten ja analyyttisten työtehtävien analysoinnin.

Sovellusten nykyaikaistaminen

SQL Server 2022:n avulla kehittäjät ja IT-ammattilaiset voivat nykyaikaistaa sovelluksia hyödyntämällä uusimpia työkaluja ja kehyksiä innovoinnin edistämiseksi ja muuttuviin liiketoiminnan tarpeisiin vastaamiseksi.

Konttien tuki

Parannettu tuki konteille mahdollistaa SQL Server 2022:n käytön erilaisissa ympäristöissä kehittäjien kannettavista tietokoneista suuriin Kubernetes-klustereihin.

Microsoft SQL Server 2022 tarjoaa alustan, joka on valmis tiedonhallinnan tulevaisuutta varten. Se on ihanteellinen ratkaisu organisaatioille, jotka haluavat nykyaikaistaa tiedonhallintaansa ja luoda pohjan tulevalle kasvulle, koska se ottaa käyttöön läpimurtoteknologioita ja parantaa nykyisiä ominaisuuksia. Tämä luokkateksti antaa kattavan yleiskuvan siitä, mitä SQL Server 2022 voi tehdä organisaatiollesi.

Luokat