Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT WINDOWS 8.1 PROFESSIONAL MICROSOFT WINDOWS 8.1 PROFESSIONAL
Windows 8.1 Pro - tehokas versio innovatiivisesta Microsoftin käyttöjärjestelmästä käytettynä ohjelmistona Windows 8.1 Professional on Microsoftin vakuuttava vastaus kaikille käyttäjille, jotka eivät olleet tyytyväisiä edelliseen...
21,90 € *
MICROSOFT WINDOWS 8.1 ENTERPRISE MICROSOFT WINDOWS 8.1 ENTERPRISE
Windows 8.1 Enterprise - αγοράστε το μέγιστο της αποτελεσματικότητας ως ενιαία άδεια χρήσης Windows 8.1 Enterprise είναι η πιο ολοκληρωμένη έκδοση της έκδοσης 8.1 του λειτουργικού συστήματος της Microsoft - προσφέρει μια θεμελιώδη...
34,90 € *

Windows 8.1: käyttöjärjestelmä lisää tehokkuutta ja käyttäjäystävällisyyttä

Windows 8.1 on Microsoftin käyttöjärjestelmä, joka tarjoaa lukuisia parannuksia ja päivityksiä edeltäjäänsä Windows 8:aan verrattuna. Tässä kategoriatekstissä tuomme esiin Windows 8.1:n tärkeimmät toiminnot ja edut.

Windows 8.1:n uudet ominaisuudet

  • Käynnistä-painike ja Käynnistä-valikko: Windows 8.1:ssä palasi suosittu Käynnistä-painike, joka helpottaa navigointia ja ohjelmien käyttöä. Myös Käynnistä-valikkoa on parannettu paremman yleiskuvan ja muokattavuuden takaamiseksi.
  • Parannettu käyttöliittymä: Windows 8.1:ssä käyttöliittymään tehtiin parannuksia, jotka tekevät siitä käyttäjäystävällisemmän ja tehokkaamman. Modern UI (entinen Metro) on optimoitu tukemaan kosketusnäyttöjen ja perinteisten hiiri-näppäimistö-yhdistelmien käyttöä.
  • Lisää mukautusvaihtoehtoja: Käyttäjät voivat nyt hallita käyttöliittymän mukauttamista entistä paremmin. He voivat järjestää aloitusnäytön laatat uudelleen, muuttaa kokoa ja säätää värejä omien mieltymystensä mukaan.

Lisää tehokkuutta ja suorituskykyä

Windows 8.1:n avulla käyttäjät voivat hyötyä lukuisista eduista:

  • Nopeampi suorituskyky: Se lyhentää vasteaikaa sovelluksia käynnistettäessä ja tehtävien välillä vaihdettaessa.
  • Parempi haku: Hakutoiminto on optimoitu, jotta käyttäjät löytävät tiedostot, sovellukset ja asetukset nopeasti.
  • Parempi turvallisuus: Windows 8.1 tarjoaa parannettuja tietoturvaominaisuuksia, kuten Windows Defender Antivirus ja SmartScreen, jotka suojaavat käyttäjiä uhkilta.

Yhteensopivuus ja päivittäminen

Windows 8.1 on järkevä valinta niille, jotka etsivät vakaata ja nykyaikaista käyttöjärjestelmää. Se tarjoaa tukea monille erilaisille sovelluksille ja on yhteensopiva useimpien laitteistokokoonpanojen kanssa. Windows 8 -käyttäjät voivat päivittää Windows 8.1:een ilmaiseksi, jotta he voivat hyödyntää uusia ominaisuuksia ja parannuksia.

Kaiken kaikkiaan Windows 8.1 tarjoaa virtaviivaistetun käyttökokemuksen, paremman suorituskyvyn ja enemmän mukautusmahdollisuuksia. Se on erinomainen vaihtoehto käyttäjille, joille tehokkuus ja helppokäyttöisyys ovat tärkeitä.

Luokat