Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2017 ENTERPRISE 2-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT SQL SERVER 2017 ENTERPRISE 2-CORE

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

 • SW10103
 • 7JQ-01275
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
6 711,90 € * 7 456,90 € * (9,99% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Core 2 Core 
Vähimmäislisensointi 4 Core Pro Server
CAL Ei vaadita
Medium Lataa
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi


 SQL 2017 Server Enterprise  -versiolla suuremmat yritykset saavat käyttöönsä tehokkaan uudemman version hyväksi havaitusta relaatiotietoalustasta, joka yhdistää kaikki ratkaisevat tietokanta-, raportointi- ja analyysitoiminnot ja maksimaalisen suorituskyvyn. Microsoft   SQL Server Enterprise  Edition tarjoaa myös uusia kattavia ominaisuuksia sekä lähes rajoittamattoman virtualisoinnin ja kattavan älykkyyden - korkealla palvelutasolla - kriittisille työmäärille ja tärkeille data-analyyseille. Business

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT SQL SERVER 2017 ENTERPRISE 2-CORE"

Microsoft SQL Server 2017 Enterprise 2-Core

SQL Server 2017 Enterprise Edition tarjoaa suuremmille organisaatioille tehokkaan uudemman version Microsoftin hyväksi havaitusta relaatiotietoalustasta, jossa yhdistyvät kaikki kriittiset tietokanta-, raportointi- ja analyysiominaisuudet sekä maksimaalinen suorituskyky. SQL Server Enterprise Edition tarjoaa myös uusia kattavia ominaisuuksia sekä lähes rajoittamattoman virtualisoinnin ja kattavan liiketoimintatiedustelun - korkealla palvelutasolla - kriittisille työmäärille ja tärkeille data-analyyseille.

Tämä SQL Server Enterprise Edition soveltuu erinomaisesti täyttämään kaikki nykyaikaisen, suorituskykyisen relaatiotietokannan hallintajärjestelmän vaatimukset, jotka ovat tyypillisiä yrityksen resurssien suunnittelujärjestelmien, toiminnanohjausohjelmistojen ja CRM-järjestelmien tarjoamisessa. Se tarjoaa kaikki tärkeät toiminnot, joiden avulla Microsoft SQL Serveristä voidaan tehdä kattava ja turvallinen data-alusta monissa yritysympäristöissä, ja siinä on erilaisia käyttömahdollisuuksia: voit valita eri kehityskielten ja tietotyyppien sekä käyttöjärjestelmien välillä, jotta SQL Server voidaan tarjota Windowsin lisäksi myös Linuxille ja Linux-pohjaisille Docker-säiliöille - sekä paikallisen suorituksen tai pilvipalvelun välillä. Hyödy uusista oivalluksista tietokannan sisäisen kehittyneen analytiikan avulla Pythonin tai R:n avulla sekä interaktiivisista visualisoinneista, mukaan lukien monet Master Data Services- ja Reporting Services -palvelujen suorituskykyparannukset.

Wiresoftilta löydät SQL Server 2017 Enterprise 2-Core Editionin laillisesti käytettävänä käytettynä ohjelmistona huomattavasti edullisemmin kuin uuden ohjelmiston - ja kaikki tämän version edut suorituskyvyn ja turvallisuuden osalta. Myös SQL Server 2017 Enterprise Editionin lisensointi on yksinomaan core-pohjainen käytetyn ohjelmiston osalta. Yksityiskohtaiset tiedot SQL Server 2017 Enterprise 2-Core -palvelun toiminnallisista alueista sekä vastaavat Microsoftin lisenssiehdot  löytyvät alta.

Mitä uutta on SQL Server 2017 Enterprise 2-Core -palvelimessa? SQL Server 2017 Enterprise 2-Core -palvelimen tärkeimmät ominaisuudet yhdellä silmäyksellä

SQL Server 2017:n Enterprise-versio tarjoaa suurimmat mahdolliset ominaisuudet ja skaalautuvuuden, joita tässä versiossa on saatavilla. Rajoittamattoman virtualisoinnin lisäksi se tarjoaa myös edistyneen korkean käytettävyyden Always On -saatavuusryhmien, useiden tietokantojen vikasietoisuuden ja luettavissa olevien toissijaisten replikaatioiden avulla sekä läpinäkyvän tietojen salauksen ja yhteensopivuusraportoinnin SQL Server Audit -palvelun ja Advanced Data Integration -palvelun avulla, jossa on sumea ryhmittely, mukaan luettuna hakuja, sekä lisäksi myös mobiiliraporttien ja KPI:iden luomisen.

Business Intelligence -lisäominaisuuksiin kuuluvat parannukset moniulotteisiin malleihin, taulukkomalleihin ja tiedonlouhintaan sekä DirectQuery-tallennustila ja pääsy Power BI -raporttipalvelimeen. SQL Server 2017 Enterprise 2-Core integroi laajasti koneoppimisominaisuuksia ja tarjoaa täydellisen rinnakkaistoiminnon R- ja Python-analytiikkaa varten, mukaan lukien mahdollisuus ajaa molempia GPU:lla.

Välittömästi seuraavassa kuvatuilla alueilla vastaavat eritelmät koskevat SQL Server 2017 Enterprise 2-Core -versiota muun muassa toimintojen sekä niiden skaalautuvuuden, suorituskyvyn ja korkean saatavuuden osalta:

Uudet tietokantamoottorin toiminnot

SQL Server 2017 Enterprise sisältää kolme uutta parannusta mukautuvaan kyselyjen käsittelyyn: Mukautuvat liitokset, muistinjakopalaute eräajotilassa ja taulukkoarvofunktioiden päällekkäinen suoritus useilla lausekkeilla. Suorituskykyä parantavat uudet dynaamiset hallintaluettelot ja tietokannan automaattinen optimointi, joka tarjoaa tietoa kyselyjen suorituskykyongelmista, ehdottaa ratkaisuja ja korjaa havaitut ongelmat automaattisesti.

CLR-kokoonpanot voidaan nyt lisätä luotettavien kokoonpanojen luetteloon; lisäksi uusiin käytettävyysryhmätoimintoihin kuuluu tuki lukuskaalautumiselle ilman klustereita, vähimmäisreplikaatioiden asettaminen käytettävyysryhmien sitouttamiselle ja mahdollisuus siirtyä Windowsista Linuxiin käyttöjärjestelmien välillä.

SQL Serverin analyysipalvelut

SQL Server Analysis Services -palvelun (SSAS) tärkeisiin uudistuksiin kuuluvat DAX-editori SSDT:tä varten ja taulukkomallien optimoinnit sekä parannettu objektitason suojaus metatietoja tallennettaessa; lisäksi Analysis Servicesin oletusasennusvaihtoehdoksi ehdotetaan taulukkomallia. Get Data -toiminnon avulla uudet tietolähteet ovat käytettävissä Power Queryssa, ja olemassa olevia tietolähteitä tuetaan M-kyselyissä. Päiväyssuhteita voidaan helposti luoda päivämääräkenttien perusteella.

SQL Serverin integraatiopalvelut

SSIS:ssä Scale Out -toiminto tarjoaa muuttuneita ja uusia toimintoja, muun muassa SSIS:n suorittamista useilla tietokoneilla on yksinkertaistettu. Scale Out-Master tukee nyt korkeaa käytettävyyttä, ja Scale Out-työntekijöiden suorituslokien vikasietokäsittelyä on parannettu. Ominaisuus sisältää myös Use32BitRuntime-parametrin suorituksen käynnistämiseksi, mikä helpottaa huomattavasti SSIS:n suorittamista useilla tietokoneilla. Lisäksi SSIS-katalogissa on toinen globaali ominaisuus, jolla voidaan määrittää oletustila SSIS-paketteja käyttöönotettaessa, ja se tukee myös SQL Serveriä Linuxissa: SSIS-paketteja voidaan suorittaa Linuxissa komentorivin kautta.

SQL Serverin raportointipalvelut

SSRS:ssä raporttien kommentit ovat käytettävissä, jotta voidaan lisätä yhteistyötä muiden käyttäjien kanssa, ja käyttäjien kommentteja sisältävät liitetiedostot voidaan integroida.

Raporttigeneraattorissa ja SQL Server Data Tools -työkaluissa voidaan luoda natiiveja DAX-kyselyjä SQL Server Analysis Servicesin tukemille taulukkotietomalleille.

SQL Serverin päätietopalvelut

MDS:ssä voidaan tarkastella lajiteltua luetteloa entiteeteistä, kokoelmista ja hierarkioista osoitteessa  etsintäsivun kautta, ja suorituskykyä on myös parannettu miljoonien rivien määrityksessä.

SQL Serverin koneoppimispalvelut

SQL Server 2017 -julkaisussa aiemmat SQL Server R Services -palvelut on nimetty uudelleen SQL Server Machine Learning Services -palveluiksi, koska R-ohjelmointikielen lisäksi tuetaan nyt myös Pythonia. Koneoppimispalveluja voidaan siis käyttää Python- tai R-skriptien suorittamiseen ja sellaisten R- ja Python-mallien käyttöönottoon, jotka eivät vaadi SQL Serveriä, kun taas Microsoft Machine Learning -palvelin voidaan asentaa. Kehittäjät voivat myös käyttää Pythonin ML- ja AI-kirjastoja avoimen lähdekoodin ympäristössä.

Linuxin käyttö

Käyttäjät voivat nyt käyttää SQL-palvelinta myös Linuxilla; kuten C++-sovelluksissa, yhteys SQL Server 2017: ään muodostetaan Open Database Connectivity Interface -rajapinnan kautta. Java-sovelluksia voidaan käyttää myös Java Database Connectivity -ajurin kautta.

SQL Server 2017 Enterprise Editionin suorituskykyä ja toimintoja koskevat tekniset eritelmät

Seuraavassa on lyhyt katsaus SQL Server 2017 Enterprisen suorituskykyyn ja ominaisuuksiin mainituilla keskeisillä alueilla:

Laskentakapasiteetti tai suorituskyky

Alla luetellut SQL Server 2017 Enterprisen alueet tarjoavat kukin käyttöjärjestelmän tai RAM-muistin enimmäismäärän:

 • SQL Server Database Engine -tietokantamoottorin instanssia kohti
 • SQL Server Analysis Services- tai Reporting Services -palvelun instanssia kohti
 • SQL-palvelimen puskurialtaan muistin määrä instanssikohtaisesti
 • Sarakevaraston segmenttivaraston välimuistissa olevaa instanssia kohti
 • Analysis Services -palvelun instanssia kohti   
 • Raportointipalvelujen instanssia kohti
 • Relaatiotietokannan koko: 524 PB       

Tietoa korkeasta saatavuudesta

Muun muassa seuraavat SQL Server 2017 Enterprisen toiminnot tarjoavat korkean käytettävyyden:

 • Server Core -tuki
 • Lokien kuljetus
 • Tietokannan peilaus ja tietokannan tilannekuva
 • Varmuuskopioiden pakkaaminen ja salattu varmuuskopiointi
 • Always On Failover Cluster -instanssit ja saatavuusryhmät
 • Sivujen ja tiedostojen palautus verkossa sekä indeksin luominen ja uudelleenrakentaminen verkossa tai jatkuva uudelleenrakentaminen verkossa
 • Tallennustilan lisääminen järjestelmän ja suorittimen ollessa käynnissä
 • Saatavuusryhmät lukuskaalauksella

Skaalautuvuutta ja suorituskykyä koskevat eritelmät

SQL Server 2017 Enterprisen seuraavat ominaisuudet:

 • Columnstore
 • Suurten objektien binäärit ryhmitellyissä sarakekantaindekseissä ja online-uudelleenrakentaminen ryhmittämättömien sarakekantaindeksien osalta
 • Muistin sisäinen OLTP
 • Stretch-tietokanta
 • Pysyvä keskusmuisti
 • Tuki useille instansseille
 • Useiden tiedostovirtojen säiliöiden tuki
 • Puskurialtaan laajennus
 • Taulujen ja indeksien osiointi ja osioitujen taulujen rinnakkaiskäsittely
 • Taulukkoarvofunktioiden sisäkkäinen suoritus
 • Mukautuvat liitokset ja muistinjakopalaute eräajotilassa

Replikointi

 • Julkaisut Oraclen kanssa
 • Vertaisverkkotapahtumien ja tilannekuvien replikointi, mukaan lukien päivitettävissä oleva tilaus tapahtumien replikointia varten
 • SQL Serverin muutosten seuranta

Kehitystyökalut

 • MDX-editointi-, virheenkorjaus- ja suunnittelutyökalut
 • IntelliSense Transact-SQL:n ja MDX:n kanssa
 • SQL Serverin tietotyökalut
 • Integrointi Microsoft Visual Studion kanssa   

Tietovarastointi

 • Kuutioiden luominen ilman tietokannan käyttöä
 • Analysis Services -palveluiden lukukelpoinen, skaalautuva konfigurointi
 • Varastointi- ja tietovarastoskeemojen automaattinen generointi
 • Kyselyjen rinnakkaiskäsittely osioituja taulukoita ja indeksejä varten
 • Maailmanlaajuinen eräaggregaatio

Turvallisuustiedot

 • Rivitason turvallisuus
 • Aina salattu
 • Dynaaminen tietojen peittäminen
 • Palvelinten ja tietokantojen seuranta
 • Läpinäkyvä tietokannan salaus, varmuuskopioiden salaus ja laajennettava avainten hallinta
 • Käyttäjän määrittelemät roolit

Hallintatyökalut

 • SQL Configuration Manager
 • SQL Management Objects
 • SQL CMD
 • Hajautettu toisto: hallintatyökalu, asiakas ja ohjain (enintään 16 asiakasta)
 • SQL Profiler ja Server Agent

SQL Server 2017 Enterprise -palvelimen peruslisensointi

SQL Server 2017 Enterprise -versioon sovelletaan vain Microsoftin vuoden 2016 palvelinversion myötä käyttöön ottamaa ydinlisensointia. Muiden versioiden palvelin-/CAL-kohtainen lisensointi ei siis ole saatavilla tässä. Ytimiin perustuvassa lisensoinnissa sovelletaan eri lisensointimittaria kuin SQL Serverin vanhemmissa versioissa, joissa ei ollut merkitystä sillä, kuinka monta ydintä prosessori sisälsi: Nyt lisenssivaatimuksen määrittämisen perustana on ytimien määrä. Tämä ytimittäin jaoteltu lisensointimalli koskee myös hybridikäyttöä ja pilvikäyttöä.

Pilviyhteensopivassa lisensoinnissa tarvitaan yksi ydinlisenssi kutakin kahta ydintä kohden. Kokonaislisenssivaatimus johtuu siis prosessorikohtaisesta ytimien enimmäismäärästä. Kaikki palvelimen fyysiset ytimet vaativat oman ydinlisenssin. Lisenssien vähimmäismäärä palvelinta kohden on aina kahdeksan, ja Microsoft on määritellyt seuraavat ehdot:

 • Kutakin prosessoria varten tarvitaan vähintään 8 ydinlisenssiä
 • Jokaiseen palvelimeen tarvitaan vähintään 16 ydinlisenssiä

SQL Server 2017 Enterprise Editionin peruslisenssit ovat saatavilla 2:n pakettina.

Laitteisto- ja ohjelmistovaatimukset SQL 2017 Enterprise 2-Core -palvelun asentamista varten

Huomioi seuraavat tiedot, kun asennat MS SQL Server 2017:n Enterprise 2-Core -versiota optimaalisen toiminnan varmistamiseksi.

Laitteisto:

 • Kiintolevy: 6 Gt käytettävissä olevaa kiintolevytilaa asennetuista SQL Server -komponenteista riippuen
 • Muisti Vähintään: 4 Gt, ja muistin määrä kasvaa tietokannan koon kasvaessa SQL Serverin optimaalisen suorituskyvyn varmistamiseksi
 • Prosessorin tyyppi: x64-prosessori, esim. AMD Opteron, AMD Athlon 64, Intel Xeon Intel EM64T -tuella, Intel Pentium IV EM64T -tuella - huom:
 • Suorittimen nopeus: vähintään 1,4 GHz; 2,0 GHz tai nopeampi on suositeltava
 • Asennus: On suositeltavaa asentaa tietokoneeseen, jossa on NTFS- tai ReFS-tiedostomuoto - SQL Serverin asennusta tuetaan edelleen vain x64-prosessoreilla, x86-prosessoreita ei enää tueta

H3: Ohjelmistot

 • SQL Server 2017 -versio edellyttää .NET Framework 4.6:a (SQL Serverin asennus asentaa .NET Frameworkin automaattisesti), Master Data Services -palveluja tai replikointia
 • Tuetut käyttöjärjestelmät: Windows Server 2016 Datacenter, Standard, Essentials; Windows Server 2012 R2 Datacenter; Standard, Essentials, R2 Foundation; Windows Server 2012 Datacenter, Standard, Essentials, Foundation
 • SQL Server 2017:n asentaminen Server Core -tilassa on tuettu seuraavissa Windows Server -versioissa: Windows Server 2019 Standard, Datacenter; Windows Server 2016 Standard, Datacenter; Windows Server 2012 R2 Standard, Datacenter; Windows Server 2012 Standard, Datacenter

Muut:

 • 64-bittisissä asiakaskäyttöjärjestelmissä tuetaan kaikkia SQL Serverin ominaisuuksia.
 • 32-bittisissä asiakaskäyttöjärjestelmissä SQL Server 2017 2-Core tukee näitä ominaisuuksia: SQL Client Connectivity SDK, Integration Services, Data Quality Client, Client Tools ja Client Tools SDK:n liitettävyys ja taaksepäin yhteensopivuus, Distributed Replay Components, Controller ja Client sekä Documentation Components

Tärkeitä tietoja Wiresoftin Microsoft SQL Server 2017 Enterprise 2-Core -ohjelmiston käytetystä ohjelmistosta

Tarjottu käytetty SQL Server 2017 Enterprise -ohjelmisto ei eroa käytettävyydeltään uudesta SQL Server -lisenssistä - myös siksi, että ohjelmisto ei voi kulua loppuun. Lisäksi sille ovat ominaisia seuraavat piirteet:

Käytettyjen SQL Server 2017 Enterprise 2-Core -lisenssien alkuperä

Wiresoftin tarjoama käytetty SQL Server 2017 Enterprise 2-Core -lisenssiohjelmisto on peräisin Euroopassa sijaitsevalta yritykseltä, joka osti sen ja myi sen myöhemmin Wiresoftille. Jälleenmyynnin yhteydessä SQL Server -lisenssi merkitään käytetyksi ohjelmistoksi, ja sitä voidaan käyttää uudelleen kuten uutta lisenssiä.

Ostajan suojaus myös käytetyille SQL Server 2017 Enterprise 2-Core -lisensseille

Wiresoftin käytetyt SQL Server 2017 Enterprise 2-Core -ohjelmistot tarjoavat sinulle asiakkaana samat edut kuin uuden palvelinohjelmiston ostaminen: ostajan turvallisuus välittömän latauksen kautta oston jälkeen ja lisenssin välitön aktivointi toimitetulla voimassa olevalla lisenssiavaimella.

SQL Server 2017 Enterprise 2-Core -ohjelmiston käytettyjen ohjelmistojen ostaminen ja käyttö on laillista

Wiresoftin asiakkaana voit olla varma, että sekä ostamasi että SQL Server 2017 Enterprise 2-Core -ohjelmiston todellinen käyttö käytettynä ohjelmistona ei riko mitään voimassa olevia lakeja. Tämä johtuu siitä, että Wiresoft Shopin tarjoamat SQL Server -ohjelmistot ovat peräisin yrityksen lisenssivarastosta. Voimassa oleva lainkäyttövalta ei salli ainoastaan kaupankäyntiä Microsoftin käytetyillä ohjelmistoilla, vaan myös niiden todellisen käytön; nämä seikat on jo vahvistettu useissa tuomioistuimen päätöksissä.

Muita etuja Wiresoftin käytetyllä SQL Server 2017 Enterprise 2-Core -ohjelmistolla on seuraavat edut

Wiresoftin käytetyt ohjelmistot tarjoavat sinulle sen suuren edun, että voit päivittää vanhemmat ohjelmistot edulliseen hintaan ja että olet aina ajan tasalla uusimpien versioiden kanssa edullisemmin kuin uuden laitteiston ostaminen. Wiresoftin käytetyille ohjelmistoille on myös ominaista kaikkien ostajien täydellinen omistusoikeustodistus, joten ne tarjoavat sinulle myös tarkastusturvallisuutta!

Wiresoftilta et löydä kohtuuhintaan käytettynä ohjelmistona ainoastaan Edition SQL Server 2017 Enterprise 2-Core -versiota, vaan myös muita SQL Server 2017 -versioita sekä Server/CAL-lisenssien perusteella lisensoitavia versioita sekä Microsoft SQL Serverin uudempia versioita; lisäksi Wiresoftin käytettyjen ohjelmistojen valikoimaan kuuluu myös monia muita Microsoftin ohjelmia - kaikilla mainituilla eduilla. Jos sinulla on kysyttävää SQL Server 2017 Enterprise 2-Core -ydinlisensoinnista, voit käyttää asiantuntevaa neuvontaamme chatissa, sähköpostitse tai puhelimitse.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT SQL SERVER 2017 ENTERPRISE 2-CORE"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT SQL SERVER 2017 ENTERPRISE 2-CORE"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat