Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS

Saatavilla välittömänä latauksena

 • SW10011
 • 79P-05729
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
118,90 € * 130,90 € * (9,17% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Runtime Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
Järjestelmä  Windows (32bit/64bit)
Terminaalipalvelin Yhteensopiva


Nykyinen Office Suite versiossa 2019 tarjoaa ammattikäyttäjille (Home & Business-, Professional- ja Standard-versioiden lisäksi), erityisesti Professional Plus -versiossa, ennennäkemättömän tason toiminnallisuutta ja mukavuutta asiakirjojen luomisessa ja muokkaamisessa sekä viestinnässä, jotka mahdollistavat myös pilvipalvelun yhteistyön uudella tasolla. Samalla ohjelmistossa otetaan huomioon monet turvallisuusstandardit, mukaan lukien nykyiset uudet tietosuojasäännökset. Lisäksi löydät monia parannuksia ja lisäyksiä hyväksi havaittuihin ohjelmiin Word, Excel, PowerPoint ja Outlook. Erityisesti asiakirjojen yksinkertaistettu julkaisu ja reaaliaikainen muokkaus helpottavat yhteistä työskentelyä tiimissä.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS"

Microsoft Office 2019 Professional Plus - kaikkiin liiketoiminnan ammattilaisten tarpeisiin

Nykyinen Office Suite versiossa 2019 tarjoaa ammattikäyttäjille (Home & Business-, Professional- ja Standard-versioiden lisäksi), erityisesti versiossa Professional Plus, ennennäkemättömän tason toiminnallisuutta ja mukavuutta asiakirjojen luomisessa ja muokkaamisessa sekä viestinnässä, jotka mahdollistavat myös yhteistyön pilvipalvelussa uudella tasolla. Samalla ohjelmistossa otetaan huomioon monet turvallisuusstandardit, mukaan lukien nykyiset uudet tietosuojasäännökset.

Lisäksi löydät monia parannuksia ja lisäyksiä hyväksi havaittuihin ohjelmiin Word, Excel, PowerPoint ja Outlook. Asiakirjojen yksinkertaistettu julkaiseminen ja reaaliaikainen muokkaus helpottavat erityisesti tiimien yhteistä työskentelyä.

Lisäksi Professional Pro Edition -versiossa on saatavilla lukuisia muita työkaluja, kuten Access, Publisher ja Skype for Business.

Office Professional Plus on tavallisesti saatavilla vain volyymilisenssisopimusten kautta - Wiresoftin ohjelmistokaupassa tämä paketti on saatavilla myös yksittäisenä lisenssinä - ja erityisen edulliseen hintaan. Alla on yksityiskohtaista tietoa monista sovelluksista sekä yksinoikeusominaisuuksista, jotka ovat käytettävissä vain tässä versiossa.

Todistetut Office-sovellukset ovat entistäkin tehokkaampia osoitteessa Professional Plus

Word-, Excel-, PowerPoint- ja Outlook-ohjelmat ovat edelleen kaikkien Microsoftin Office -sivustojen tärkeä perusta. Microsoft Office 2019 -versiota varten näitä on optimoitu entisestään ja niihin on lisätty olennaisia toimintoja:

 • Microsoft Word sisältää useita ominaisuuksia, jotka nopeuttavat asiakirjojen työstämistä, kuten integroidun käännöstyökalun, sanelutoiminnon ja myös äänitulostuksen, joka lukee tekstejä ääneen, kun kirjoitat rinnakkain. Parannettu oikeinkirjoituksen tarkistus tarjoaa nyt myös kieliopin korjauksen. Näön säästämiseksi Wordia voi tarkastella myös pimeässä tilassa.
 • Microsoft Excel on lisätty useita toimintoja laskentataulukoiden ammattimaiseen analysointiin ja muokkaamiseen, mukaan lukien aikajanasuodattimet ja muut ominaisuudet raporttien selkeää esittämistä varten.
 • Microsoft PowerPoint tarjoaa muun muassa morphing-efektejä ja zoomaustoiminnon, lisävaihtoehtoja eloisien esitysten animaatioon, joita voidaan toteuttaa myös digitaalisella kynällä.
 • Microsoft Outlook helpottaa maailmanlaajuista yhteistyötä eri aikavyöhykkeellä sijaitsevien kollegojen ja kumppaneiden kanssa: ohjelma muuntaa nyt automaattisesti aikaeron; voit myös mukauttaa eleitä, kuten pyyhkäisyliikkeitä.
 • Microsoft OneNotea voidaan käyttää henkilökohtaisena muistikirjana , johon voit kirjoittaa tärkeitä ideoita tai tehtäviä lennossa, ja se voidaan yhdistää myös Cortanaan.
 • Microsoft Publisher on tarkoitettu luomiesi grafiikoiden julkaisemiseen.
 • Microsoft Access avulla voit luoda ammattimaisia tietokantoja henkilökohtaisten tarpeidesi mukaan.

Hyödy yrityksesi monista eduista Office 2019 Professional Plus avulla

Office 2019 edition Professional Plus tarjoaa sinulle lukuisia muita etuja hyväksi todettujen ominaisuuksien lisäksi:

 • Näihin ei kuulu ainoastaan tuki intuitiiviseen yhteistyöhön asiakirjojen, taulukkolaskentataulukoiden tai esitysten parissa tiimissä, vaan myös keskinäinen kommunikointi on tullut entistä helpommaksi Office Professional Plus avulla.
 • Myös Office 2019:n käyttöliittymää on selkeytetty - joustavaa ja tehokasta työskentelyä varten.
 • Monia Office -ominaisuuksia on mahdollista käyttää helposti älypuhelimella tai tabletilla mobiilikäytön kautta - kun asiakirjoja muokataan liikkeellä, verkkosovellukset tekevät käytöstä erityisen käytännöllistä, koska yksittäiset toiminnot ja elementit löytyvät entistä nopeammin.
 • Tiedostoja voi avata ja jakaa pilvipalvelussa myös muilla laitteilla kuin henkilökohtaisella tietokoneella - tarvitset vain henkilökohtaiset käyttöoikeustiedot.
 • Online-tallennus minimoi myös tietojen kaatumisen riskin, sillä OneDrive tarjoaa sinulle  5 Gt tallennustilaa pilvipalvelussa.
 • Auttaa hallitsemaan päivittäisten sähköpostiviestien armotonta tulvaa, tärkeä uusi ominaisuus Outlook 2019 on "Clutter". Tämä älykäs toiminto erottelee automaattisesti tärkeät viestit merkityksettömistä ja lähettää vain ensin mainitut suoraan saapuneisiin viesteihin.

Lisäksi on useita muita ominaisuuksia, jotka ovat käyttäjien käytettävissä yksinomaan osoitteessaOffice 2019 Professional Plus.

Kaikki Office Professional Plus yksinoikeusominaisuudet yhdellä silmäyksellä

Alla on katsaus painoksen ominaisuuksien yksinoikeudellisiin työkaluihin ja sovelluksiin Office Professional PlusSeuraavassa on yleiskatsaus painoksen ominaisuuksien yksinoikeudellisiin työkaluihin ja sovelluksiin, jotka tekevät viestinnästä ja yhteistyöstä työntekijöiden ja liikekumppaneiden kanssa entistäkin tehokkaampaa ja tukevat samalla sähköpostiliikenteen tietoturvaa koskevien lakisääteisten ja yritysstandardien noudattamista.

Suojaa tärkeä sähköpostisisältö ja tiedostot tiedon oikeuksien hallinnalla

Information Rights Management (IRM) suojaa sähköposteissa ja Office -tiedostoissa olevia arkaluonteisia ja luottamuksellisia tietoja estämällä asiattomia henkilöitä lukemasta, kopioimasta, tulostamasta tai lähettämästä niitä eteenpäin.

Yritykset ja organisaatiot voivat käyttää IRM:ää sellaisten käytäntöjen noudattamiseen, jotka suojaavat tietoja sisäiseltä paljastumiselta, mutta myös viestinnässä ulkoisten liikekumppaneiden tai muiden osapuolten kanssa. Vastaavat rajoitukset tai valtuutukset tallennetaan itse tiedostoon, joten niitä sovelletaan myös viestin vastaanottajasta riippumatta.

Sähköpostin säilyttäminen viestien säilyttämistä varten

Sähköpostin säilyttämisen avulla käyttäjät voivat luoda erilaisia viestien ja kansioiden säilyttämiskäytäntöjä Outlook Web App -sovelluksessa. Säilytyskäytännöt määrittelevät esimerkiksi, kuinka kauan sähköpostia säilytetään, kun taas arkistointikäytännöt määrittelevät, kuinka kauan sähköpostia säilytetään kansiossa ennen kuin se siirretään automaattisesti arkistoon.

Data Loss Prevention estää tietojen menetyksen ja vuodon

Data Loss Prevention (DLP) on todistetusti Microsoftin työkalu, jolla suojellaan luottamuksellisia tietoja tai Office tietoja työntekijöiden tahattomalta tai tahalliselta paljastamiselta. Sen avulla organisaatiot tai yritykset voivat myös suojata henkilötietoja luvattomalta käytöltä, kuten esimerkiksi DSVGO:ssa edellytetään.

Dynaaminen sisältöön perustuva valvonta valvoo kaikkia tiedonsiirtoja ja estää siirrot sähköpostin tai Internet-pohjaisten sovellusten kautta.

Data Loss Prevention for MS Office Professional Plus tarjoaa useita parannuksia, mukaan lukien parannettu tietoturva, jonka avulla voidaan määritellä paremmin suojaamisen arvoinen sisältö, kun sitä käsitellään Office -asiakirjoissa.

Järjestelmänvalvojat voivat myös asettaa sääntöjä, joilla rajoitetaan tai jopa estetään pääsy tiettyihin tietoihin, sekä varoittaa käyttäjiä mahdollisista riskeistä, kun tietojen menetys on uhkaava.

OneDrive kaltaiset pilvipalvelut suojaavat myös tietojen menetykseltä palvelimen vikaantuessa tai laitteistovaurion sattuessa.

Sivuston postilaatikot tiimin sisällön toimittamista varten

Verkkosivuston postilaatikot (tai sivuston postilaatikot) ovat erityisen kätevä tapa tehdä yhteistyötä asiakirjojen parissa. Voit tarjota tiimillesi, esimerkiksi osana projektia, jaetun keskitetyn sijainnin verkkosivustollasi, jossa vain valtuutetut jäsenet voivat käyttää Microsoft SharePoint -asiakirjoja ja Exchange-sähköpostia. He voivat käyttää ja muokata niitä suoraan.

Sivuston postilaatikot voivat siten lisätä tiimin jäsenten tuottavuutta ja nopeuttaa työprosessien tehokkuutta yhteiskäytön avulla.

Arkistointi yhdellä napsautuksella

Yhden napsautuksen arkistointi Outlook tarjoaa nopean tavan siirtää valitut sähköpostit Saapuneet-kansiosta tai muusta kansiosta arkistokansioon. Sinun tarvitsee vain napsauttaa kyseistä viestiä ja painaa backspace-näppäintä. Voit poistaa viestejä painamalla DEL-näppäintä, jolloin ne siirretään Poistetut kohteet -kansioon.

Excel taulukkotyökalut

Professional Plus Edition for Office -versiossa Spreadsheet Inquire tarjoaa käyttäjille useita Excel taulukkodiagnostiikkatyökaluja, joiden avulla niitä voidaan analysoida eri vaihtoehtojen osalta.

Esimerkiksi Taulukkovertailussa voit suorittaa sarjan vertailuja, jotka otetaan käyttöön tai poistetaan käytöstä "Ota käyttöön"-valintaruudun avulla. Kaikki valittujen työkirjojen välillä havaitut poikkeamat näytetään interaktiivisena raporttina, joka ei ole ainoastaan korostettu värillä laskentataulukossa, vaan se voidaan näyttää myös luettelona.

Pilvipuhelinpalvelu Enterprise-VoIP:n avulla

Enterprise VoIP tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja VDI:n (Virtual Desktop Infrastructure) puitteissa, jotta voit kommunikoida maailmanlaajuisten liikekumppaneiden tai jopa sisäisten tiimien kanssa. Lyncin tai Skype for Business avulla voit siirtää tai pysäköidä puheluita eri laitteiden välillä, käyttää ääniviestejä, integroida chat-viestejä ja näyttää puhelukumppanien läsnäolotilan.

Windows Rights Management Services - RMS -palvelun avulla voit hallita käytäntöjä, joilla suojaat tietoja muiden luvattomalta käytöltä, ja siten myös parantaa arkaluonteisten tietojen turvallisuutta.

Microsoftin yleiset järjestelmävaatimukset Office 2019

Seuraavat järjestelmävaatimukset koskevat kaikkia MS Office 2019 - versioita,

Office 2019 Professional Plus Yksittäisiin hakemuksiin sovelletaan lisävaatimuksia :

 • Käyttöjärjestelmä: Windows 10 - ehdottomasti välttämätön!
 • Prosessori: vähintään 1,6 GHz tai nopeampi, kaksiytiminen prosessori
 • RAM-muisti: vähintään 4 Gt RAM-muistia; 2 Gt RAM-muistia (32-bittinen)
 • Kiintolevy: vähintään 4 Gt vapaata tilaa
 • Kuvan resoluutio/grafiikkakortti: vähintään 1 280 x 768 pikseliä

Muut järjestelmävaatimukset Microsoft Office 2019 Professional Plus

Skype for Business:

 • vähintään 2,0 GHz tai nopeampi

Grafiikkalaitteiston kiihdytys:

 • DirectX 9 tai uudempi
 • Grafiikkamuisti 128 MB
 • 32 bittiä per pikseli värisyvyys

Muita ominaisuuksia:

.NET 3.5 tai 4.6 tai uudempi versio

Mikä Windows versio on yhteensopiva Office 2019 kanssa?

Kuten järjestelmävaatimuksissa on kuvattu, kaikki Microsoft Office 2019 -versiot edellyttävät Windows 10 -käyttöjärjestelmää, jotta ohjelmisto toimisi moitteettomasti. Microsoft Office 2019 Professional Plus ei ole yhteensopiva Windows 8, 7 tai vanhempien versioiden kanssa.

Mikä bittiversio Office on paras?

Kun aktivoit Microsoft Office 2019 Professional Plus, 32-bittinen versio Office asennetaan oletusarvoisesti. Microsoft suosittelee, että käytät aina tätä versiota, vaikka kyseisessä tietokoneessa olisi 64-bittinen versio osoitteesta Windows. Syy: 32-bittinen versio on paremmin yhteensopiva useimpien sovellusten ja lisäosien kanssa, joita voit käyttää yhdessä Office -sivuston kanssa. Samaan tietokoneeseen ei ole mahdollista asentaa samaan aikaan sekä Office 32-bittistä että 64-bittistä versiota.

Miten Microsoft Office 2019 Professional Plus lisensoidaan?

Microsoft Office 2019 on aina lisensoitu tietylle päätelaitteelle, joka käyttää ohjelmistoa. Sinulla on myös oikeus asentaa kyseiselle tietokoneelle kuinka monta kopiota tästä versiosta ja kaikista aiemmista versioista tahansa. Tähän sisältyy kopioiden sijoittaminen verkkopalvelimelle, jotta niitä voidaan käyttää etänä tai Virtual Desktop Infrastructure (VDI) -palvelun kautta lisensoidulta laitteelta.

Osta Microsoft Office 2019 Professional Plus Wiresoft-ohjelmistokaupasta

Toisin kuin muut versiot,Microsoft Office 2019 Professional Plus on saatavana vain yksittäisenä lisenssinä hyvämaineisilta ohjelmistojälleenmyyjiltä, kuten Wiresoftilta - ja meiltä erityisen edulliseen hintaan. Saat seuraavat edut:

 • Office 2019 Professional Plus on saatavilla heti oston jälkeen sähköisenä ohjelmistotoimituksena (Electronic Software Delivery, ESD).
 • Kaikki Wiresoftin myyntiin tarjoamat Office -lisenssit eivät ole rajoitetusti voimassa olevia eivätkä ajallisesti rajoitettuja testiversioita.
 • Saat Office 2019 Professional Plus yksittäisenä lisenssinä, joka tulee volyymilisenssistä.
 • Ensimmäisen ostajan asennettu Office -ohjelmisto poistettiin, kun se myytiin Wiresoftille, joten lisenssi on jälleen 100-prosenttisesti vapaa.
 • Olemme myös testanneet kaikki Wiresoftilta ostetut lisenssit täydellisen käytettävyyden varmistamiseksi.
 • Voit siis olla varma, että ostat laillisen ja alkuperäisen Microsoft-tuotteen.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä Microsoft Office Professional 2019 Plus -lisenssin ostamisesta, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai chatin kautta.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS"
14.7.2023

Servicio perfecto

Servicio excepcional y apoyo. Recomiendo Wiresoft

14.7.2023

La migliore qualità

Non si può ricevere e installare un software più velocemente. Semplicemente fantastico!

14.7.2023

La mejor calidad

No puedes recibir e instalar un software más rápido. ¡Simplemente genial!

14.7.2023

Beste Qualität

Schneller kann man eine Software nicht erhalten und installieren. Einfach klasse!

14.7.2023

Beste kwaliteit

Je kunt software niet sneller ontvangen en installeren. Gewoon geweldig!

14.7.2023

Super Service

Sofortige Lieferung und einfache Handhabung des Programms. Hier kaufe ich gerne wieder!

14.7.2023

Excelente servicio

Entrega inmediata y manejo sencillo del programa. ¡Definitivamente volveré a comprar aquí!

14.7.2023

Super service

Directe levering en eenvoudige bediening van het programma. Hier koop ik graag weer!

15.11.2020

Alles in Ordnung ist

Es gab keine Probleme mit der Installation sowie mit weiteren Funktionen.

18.10.2020

sehr zufrieden

Der Produktkey hat erst nicht gefunzt. Nach Reklamation kam, nach einem Tag schon, ein neuer Key an. Nun hat es mit der Aktivierung sofort geklappt. Danke für die schnelle Hilfe!

26.9.2020

Perfekt

Nach dem Kauf sofort Link zur Software und Key erhalten. Alles bestens, jederzeit wieder. Daumen hoch.

13.9.2020

Tutto bene. Pagato. Download entro 5 minuti. Funziona tutto. Lo consigkio

Come nel titolo. Tutto bene.
Marco

14.8.2020

Top Proukt, top Service

Ich hatte ein kleines Problem (eigene Schuld) beim Installieren. Der telefonische Service war top und hat nach ein paar Minuten den Fehler beseitigt. Vielen Dank

4.8.2020

bonjour a tous

C'est écrit dans une langue que je comprends pas l'ongflet à point

27.3.2020

Download und Installation hat bestens funktioniert

Kann ich nur empfehlen

17.2.2020

Bewertungen

13.2.2020

Office 2019

Bestellungsprozess war völlig unkompliziert; Bestellbestätigung mit Downloadlink kam umgehend; etwas gewöhnungsbedürftig war lediglich, dass die heruntergeladene Datei erst entpackt werden muss - ging aber mit WINZIP auch problemlos. Vielleicht könnte man diesen Punkt einfacher gestalten. nach 24 Stunden wurde der Lizenzschlüssel zugesandt. Also insgesamt war die Abwicklung insgesamt perfekt.

24.12.2019

Perfekt

Top schnell geliefert und alles Funktioniert sehr gerne wieder

Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat