Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 2-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 2-CORE

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

 • SW10112
 • 9EA-01045
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
303,90 € * 336,90 € * (9,8% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Core 2 Core Lisäosa
Laitteet 1x
Virtuaalikoneet Vaatii peruslisenssin
Medium Lataa
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimituksen laajuus Käyttöoikeus


Täydennä lisensointitarpeesi Windows Server 2019 Datacenter 2-Core  paketeilla Wiresoftilta! Datacenter Windows Server 2019 -versio on suunniteltu erityisesti käytettäväksi suuremmissa, nykyaikaisissa datakeskuksissa: se tarjoaa lähes rajattomat virtualisointimahdollisuudet ja korkean skaalautuvuuden - mukaan lukien Shielded VM:t ja monet hybriditoiminnot - ja yhdistää luotettavan suorituskyvyn ja ylimääräiset tietoturvakerrokset tietojen ja sovellusten kattavaan suojaamiseen useissaCloud-ympäristöissä.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 2-CORE"

Microsoft Windows Server 2019 Datacenter 2-Core

Täydennä Windows Server 2019 Datacenter -lisensointitarpeesi Wiresoftin 2-Core-paketeilla! Windows Server 2019:n Datacenter Edition on suunniteltu erityisesti käytettäväksi suuremmissa, nykyaikaisissa datakeskuksissa: se tarjoaa lähes rajattomat virtualisointimahdollisuudet ja korkean skaalautuvuuden - mukaan lukien suojatut VM:t sekä monet hybriditoiminnot - ja yhdistää luotettavan suorituskyvyn ja ylimääräiset tietoturvakerrokset tietojen ja sovellusten kattavaan suojaamiseen monipilviympäristöissä.

Windows Server 2019 Datacenter -palvelinkäyttöjärjestelmä mahdollistaa fyysisten ja virtuaalisten verkkojen turvallisen yhdistämisen tai pilvipohjaisten palvelimien käyttöönoton, joten se soveltuu erinomaisesti nykyaikaisen tietotekniikan nykyvaatimuksiin. Tämä Windows 10 -käyttöjärjestelmään perustuva versio tarjoaa monia optimointeja nykyisiin toimintoihin sekä uusia tehokkaita ominaisuuksia ja palveluja.

Windows Server 2019:n Datacenter Editionin hankinnan kannalta tärkeitä päätöksentekotekijöitä ovat ominaisuudet Hyper-V, Software Defined Networking (SDN), Storage Spaces Direct ja Storage Replica: yhdessä rajattoman määrän virtuaalitietokoneita käyttävien Shielded Virtual Machines -ominaisuuksien kanssa nämä ovat välttämättömiä toimintoja kaikille yrityksille, joiden on tarjottava luotettavia virtualisointi-infrastruktuureja. Datacenter Edition sisältää myös seuraavia yksinoikeusominaisuuksia:

 • Rajoittamaton varastointi Replica
 • Hyper Converged Infrastructure
 • Ohjelmistokohtainen verkottuminen
 • Ohjelmistomääritelty tallennus

Windows Server 2019 tarjoaa yrityksille kiinteän yhteyden toimitilaympäristöjen ja hyväksi havaittujen Microsoft Azure Services -palvelujen välille - nämä tarjoavat lisää hybriditoimintoja ja lisäturvatasoja sekä tuen muutokselle ja palvelinten siirtymiselle, mukaan lukien tietojen siirtäminen pilveen Storage Migration Service -palvelun avulla.

Windows Server 2019 Datacenter -palvelimen lisensointi on aina ytimiin perustuva, ja vähimmäismäärä on 16 ydintä palvelinta kohti. Suuremmille palvelimille voidaan lisäksi lisensoida 2-ytimisiä paketteja. Näin voit laajentaa lisenssivaatimuksiasi kätevästi ja joustavasti.

Wiresoftilta löydät Windows Server 2019 Datacenter 2-Core Package -paketin käytettynä ohjelmistona - huomattavasti halvemmalla kuin vastaavat uudet tavarat - vaikka se tarjoaa kaikki tyypilliset datakeskusominaisuudet toiminnallisuuden, suorituskyvyn ja tietoturvan osalta. Seuraavassa yleiskatsauksessa on yksityiskohtaisia tietoja Windows Server 2019 Datacenterin tehokkaista ominaisuuksista sekä Microsoftin lisenssiehdoista 2-Core-paketeissa.

Windows Server 2019 Datacenter - lähes rajoittamaton virtualisointi

Windows Server 2019 Datacenter -versio vie virtualisoinnin mahdollisuudet - sekä tietojen ja sovellusten turvallisuuden - uudelle tasolle: monien parannusten ja lisäysten lisäksi edellisestä versiosta jo tuttuihin toimintoihin siinä on mahdollisuus luoda ohjelmistomääriteltyjä HCI-infrastruktuurialustoja (hyperkonvergenssi), jotka tarjoavat monia etuja palvelin- ja työpöytävirtualisoinnissa, koska ne ovat helpompia toteuttaa ja hallita mutta myös skaalautuvat ja yksinkertaistavat siten monimutkaistenkin IT-infrastruktuurien käyttöönottoa.

Mitä lisäarvoa Windows Server 2019 Datacenter tarjoaa?

Periaatteessa Windows Server 2019 Datacenter Edition tarjoaa maksimaaliset virtualisointimahdollisuudet, minkä vuoksi se soveltuu erityisen hyvin yrityksille, joissa tämä on tärkeässä roolissa siihen liittyvien suurempien IT-työmäärien ohella. Datacenter Edition -versiossa voidaan käyttää rajattomasti virtuaalikoneita ja Hyper-V-säiliöitä, ja RAM-muistia voidaan rajoittaa 24 TB:iin. Tätä varten seuraavat tärkeät ominaisuudet ovat myös saatavilla mahdollisimman toimivina:

Laajennettu suojaus pilvessä suojatuilla virtuaalikoneilla

Suojatut virtuaalikoneet (Shielded VM) mahdollistavat erittäin suojattujen virtualisointi-infrastruktuurien luomisen. Virtuaalipalvelimet on siten suojattu siten, että julkiseen pilveen tallennetut tiedot ja sovellukset ovat luotettavasti suojattuja luvattomalta käytöltä tai käytöltä. Olemassa olevat VM:t voidaan myös muuntaa suojatuiksi VM:iksi ja luoda suojattuja Linux VM:iä. Suojatut VM:t voidaan asentaa Server Managerilla, Windows Admin Centerissä tai PowerShellin avulla.

Ohjelmistokohtainen verkottuminen

Windows Server 2019: n SDN-ominaisuus (Software-Defined Networking) mahdollistaa sekä fyysisten (kuten reitittimet, kytkimet ja yhdyskäytävät) että virtuaalisten verkkolaitteiden ja -elementtien (kuten Hyper-V-virtuaalikytkimet, Hyper-V-verkkovirtualisointi ja RAS-yhdyskäytävät) keskitetyn konfiguroinnin sekä niiden dynaamisen hallinnan. Olemassa olevia SDN-yhteensopivia laitteita voidaan käyttää fyysisen ja virtuaalisen verkon välisen integraation parantamiseen, koska verkkokerrokset eivät ole enää sidoksissa verkkolaitteisiin. Tältä osin Windows Server 2019 Datacenter Edition tarjoaa mahdollisuuden vertaisverkkoon ja kahden verkon saumattomaan yhdistämiseen sekä palomuurin valvontaan.

SDN:n avulla on mahdollista esimerkiksi:

 • Luo, suojaa ja yhdistä verkkoja dynaamisesti
 • Määritä käytännöt fyysisten ja virtuaalisten verkkojen hallintaa varten
 • Verkkokäytäntöjen skaalaus
 • Nopeuttaa työkuormien käyttöönottoa
 • Minimoi verkon turvallisuusriskit
 • Salatut verkot virtuaalisten verkkojen turvallista salausta varten Datagram Transport Layer Security (DTLS) -menetelmällä

Ohjelmistokohtainen tallennus

Windows Server 2019:n SDS (Software-Defined Storage) irrottaa tallennuslaitteiston ja tallennusohjelmiston toisistaan. Tämän ansiosta tietovarastoa voidaan hallita, skaalata ja varata riippumatta taustalla olevasta tallennuslaitteistosta. Tämän ansiosta se voidaan myös helposti vaihtaa tai laajentaa ilman, että toimintaprosesseja muutetaan, mikä lisää myös kustannustehokkuutta.

Varastointi Replica

Windows Server 2019 Datacenter -palvelussa Storage Replica -ominaisuus on käytettävissä rajoituksetta. Tämä tukee sekä synkronista että asynkronista tietojen replikointia, mikä estää tehokkaasti tietojen katoamisen tiedostojärjestelmätasolla. Kun synkroninen replikointi peilaa tietoja fyysisiin sijainteihin vikasietoisella volyymilla, sijainnin välinen asynkroninen replikointi tapahtuu verkkoyhteyksien kautta, ja sen viive on suurempi. Katastrofivalmius ja -palauttaminen (DR) minimoi myös käyttökatkosten riskin.

Storage Spaces Direct (S2D)

Storage Spaces Direct yhdistää palvelimien paikallisen tietovaraston virtuaaliseksi klusteriksi. Sen solmut voivat liittää toisiinsa erilaisia fyysisiä tietovälineitä tai tietovälinejärjestelmiä; niiden välinen viestintä tapahtuu SMB-protokollan avulla. S2D tarjoaa näin ollen suuremman vikasietoisuuden, jolloin useampi klusterin solmu voi myös vikaantua ilman, että se vaikuttaa itse klusteriin.

Ohjelmistomääriteltyjen tallennusjärjestelmien (SDS) yksinkertaisen käyttöönoton ja hallinnan lisäksi Storage Spaces Direct mahdollistaa myös skaalautuvien, erittäin käytettävissä olevien tallennusjärjestelmien luomisen, jolloin palvelimen tallennustilaa voidaan käyttää laitteistosta riippumatta ja siten tehokkaammin.

Muita Windows Server 2019:n uusia ominaisuuksia

Näiden Windows Server 2019 Datacenter Editionin yksinoikeusominaisuuksien lisäksi seuraavat keskeiset ominaisuudet ovat myös yritysten käytettävissä:

Kattava analytiikka System Insightsin avulla

Koneoppimismallin tukema ennakoivan analytiikan ominaisuus System Insights on saatavilla Windows Server 2019: ssä. Tämä tarjoaa tietoa paikallisesti käyttöönotettujen palvelinten toiminnasta analysoimalla niiden suorituskykyindikaattoreita ja tapahtumia, jotta voidaan tehdä tarkkoja ennusteita, jotka voivat auttaa vähentämään Windows Server -instanssien reaktiiviseen hallinnointiin tarvittavaa työtä ja siten pienentää käyttökustannuksia.

Kubernetes- ja Linux-tuki

Windows Server 2019:ssä Kubernetes ja Linux ovat nyt paremmin tuettuja: Kubernetesin avulla hallinnoituja Linux- ja Windows-säiliöitä voidaan siis käyttää myös rinnakkain. Kubernetesiin on saatavilla myös uusia toimintoja, kuten konttien verkottaminen, ja yksittäisiä kuvia on parannettu.

Tietojen ja verkon parempi suojaus Azure-palveluiden avulla

Tietojen lisäksi myös verkkoinfrastruktuurien luotettava suojaaminen on yhä tärkeämpää yrityksissä. Windows Server 2019 tarjoaa tehokkaita toimintoja, kuten Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP) ja Exploit Guard sekä Domain Controller.

Tässä Windows Server 2019: ssä käytettävissä olevat hybridiominaisuudet mahdollistavat paikallisten Active Directories -hakemistojen paremman suojauksen sekä Microsoft Azure -palveluiden helpomman käytön - siten, että Windows Serverin ja Azure-palveluiden tiiviimpi yhteistyö mahdollistaa tietojen helpon synkronoinnin tai tietojen varmuuskopioinnin muun muassa:

 • Azure-varmuuskopiointi
 • Azure Site Recovery
 • Azure-päivityksen hallinta
 • Azure AD:n kielletyt salasanat
 • Azure AD:n salasanasuojaus ja
 • Azure-verkkosovitin

Tämä yhdistää paikallisen palvelimen Azure-pilvipalvelimessa virtuaaliseen Azure-verkkoon. Storage Migration Assistant helpottaa myös palvelimen siirtämistä, mukaan lukien tietojen siirtäminen pilveen, jolloin Azure File Sync voi toimia tallennuspaikkana.

Laitteistovaatimukset Windows Server 2019 Datacenter -käyttöjärjestelmää varten

Windows Server 2019 -ohjelmisto perustuu Windows 10:een, ja Windows Server 2019 Datacenter -palvelun sujuvan ja turvallisen toiminnan varmistamiseksi käytettävän laitteiston on täytettävä alla luetellut vähimmäisvaatimukset. Todelliset vaatimukset riippuvat myös kunkin järjestelmän kokoonpanosta ja asennetuista sovelluksista.

 • Kiintolevytila: 32 GB
 • Tallennustila RAM: 512 Mt
 • Palvelimen työpöytänäytön muisti: 2 GB
 • Prosessoriarkkitehtuuri: x64
 • Prosessorin nopeus: 1,4 GHz / 64 bittiä
 • Super VGA:ta tukeva näytönohjain: 1 024 x 768 pikseliä
 • Verkkokortti: 1x Ethernet vähintään GBit/s:n siirtonopeudella

Lisensointi Windows Server 2019 Datacenter 2-Core -palvelimen kanssa

Lisensoitaessa palvelimia Windows Server 2019 Datacenter -palvelimella on noudatettava myös käytettyjä ohjelmistoja koskevia Microsoftin lisensointisääntöjä, jotka käyttävät laskentaperusteena ytimien lukumäärää. Sovelletaan seuraavia säännöksiä:

Windows Server 2019 Datacenter -käyttöjärjestelmän yleiset Microsoft-lisenssiehdot

Microsoftin palvelinohjelmistot, kuten Windows Server 2019 Datacenter, lisensoidaan aluksi aina fyysisen laitteiston perusteella. Fyysisten ydinprosessoreiden määrän lisäksi lasketaan myös virtuaalipalvelimien määrä. Palvelinlisenssi kattaa aina kaksi fyysistä prosessoriydintä. Microsoftin lisenssisäännökset perustuvat 8 ytimen vähimmäismäärään prosessoria kohti - riippumatta siitä, onko nykyisessä laitteistossa vähemmän kuin 8 ydintä. Lisäksi vähintään 2 prosessoria fyysistä palvelinta kohti = 16 ydintä.

Jos yrityksen Windows-palvelimessa on enemmän kuin 16 ydintä, myös nämä voidaan lisensoida joustavasti Windows Server 2019 Datacenter -palvelimen 2-ydinpaketeilla.

Muut Windows Server 2019 Datacenter -käyttöjärjestelmän lisenssivaatimukset

Hyper-V-ympäristössä kaikki fyysisiä prosessoriytimiä vastaavat prosessorit on lisensoitu. Erityisesti Windows Server Datacenter -versio sallii rajattoman määrän Hyper-V-instansseja. Edellytyksenä on, kuten jo todettiin, että kaikki palvelimen vastaavat prosessoriytimet on jo lisensoitu.

Datacenter Editionin Linux-instansseihin ei tarvita lisenssiä.

Windows Server -lisenssin lisäksi kaikilla Windows Server 2019:ää käyttävillä asiakkailla - käyttäjillä ja päätelaitteilla - on oltava myös asiakaslisenssi (CAL). Wiresoftilta on saatavana myös käyttäjä- ja laitekohtaisia CAL-ohjelmia edulliseen hintaan.

Usein kysytyt kysymykset Wiresoftin käyttämistä ohjelmistoista Microsoft Windows Server 2019 Datacenterille

Wiresoftin tarjoama 2-core-paketti Windows Server 2019 Datacenter -palvelimelle käytettynä ohjelmistona ei eroa käytettävyydeltään vastaavasta uudesta, käyttämättömästä palvelinlisenssistä - eikä ainoastaan siksi, että ohjelmistot eivät yleensä kulu loppuun. Käytettyihin Windows Server -lisensseihin liittyy kuitenkin usein lisäkysymyksiä, joihin vastataan jäljempänä.

Mistä Windows Server 2019 Datacenter 2-Core -käyttöjärjestelmän kaltaiset käytetyt ohjelmistot ovat peräisin?

Wiresoftin tarjoamat käytetyt Windows Server 2019 Datacenter -ohjelmistot, kuten 2-Core-paketti, tulevat organisaatioilta tai yrityksiltä, jotka ovat yleensä ostaneet ne itse uutena, mahdollisesti myös käyttäneet niitä ja myyneet ne myöhemmin Wiresoftille. Wiresoftille tapahtuneen myynnin jälkeen tai myymälän tarjouksen yhteydessä tätä kutsutaan siis käytetyksi ohjelmistoksi, jolloin sitä voidaan käyttää kuten uutta lisenssiä.

Onko käytettyjen Windows Server 2019 Datacenter -ohjelmistojen myynti, osto ja käyttö laillista?

Kyllä: Wiresoftilla voit luottaa siihen, että sinulle asiakkaana sekä käytetyn ohjelmiston, kuten Windows Server 2019 Datacenter 2-Core, ostaminen että varsinainen, virallinen käyttö ei riko mitään voimassa olevia lakeja, koska tavallinen lainkäyttöalue sallii Microsoftin käytetyillä ohjelmistoilla käytävän kaupan lisäksi myös niiden käytön, jos ohjelmisto on peräisin yrityksen lisenssivarastosta. Useat asiaa koskevat tuomioistuinten päätökset ovat vahvistaneet tämän tosiasian yhä uudelleen ja uudelleen.

Onko käytetyn Windows Server 2019 Datacenter 2-Core -lisenssin mukana myös tavanomainen ostajan suoja?

Kyllä: Käytetyt ohjelmistot, kuten tarjottu Windows Server 2019 Datacenter 2-Core -paketti, tarjoavat sinulle Wiresoftin asiakkaana samat edut kuin vastaavat uudet palvelinohjelmistot: Saat tavanomaisen ostajan turvan lataamalla palvelimen välittömästi oston jälkeen ja voit aktivoida palvelinlisenssin heti mukana tulevalla voimassa olevalla lisenssiavaimella.

Onko käytetyillä ohjelmistoilla, kuten Windows Server 2019 Datacenter 2-Core, muita etuja?

Käytetyt ohjelmistot tarjoavat Wiresoftin asiakkaille ennen kaikkea suurta taloudellista etua, koska he voivat päivittää ohjelmistokantojaan paljon edullisemmin kuin uusilla tuotteilla ja pitää ne siten kätevästi ajan tasalla. Wiresoftin käytetyt ohjelmistot voivat siten osaltaan alentaa käyttökustannuksia, koska ne tarjoavat myös tarkastusturvallisuutta kaikkien ostajien täydellisen rekisterin ansiosta!

Wiresoft-ohjelmistokaupasta löydät Windows Server 2019 Datacenter editionin 2-ytimiset paketit edullisina käytettynä ohjelmistona, mutta myös vastaavat 16-ytimiset paketit peruslisensointia varten. Jos virtualisointivaatimuksesi ovat pienemmät, löydät myös Windows Server 2019 Standard Edition - sekä Windows Server 2019: n aiemmat versiot - ja tarvittavat asiakaskäyttöluvat (CAL). Wiresoftin laajaan käytetyn ohjelmiston valikoimaan kuuluu myös monia muita Microsoftin ohjelmia - kaikilla mainituilla eduilla. Jos sinulla on kysyttävää Windows Server 2019 Datacenter -lisensoinnista tai jostain muusta versiosta, voit käyttää asiantuntevaa neuvontaamme chatissa, sähköpostitse tai puhelimitse.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 2-CORE"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 2-CORE"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat