Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT WINDOWS 7 ENTERPRISE MICROSOFT WINDOWS 7 ENTERPRISE
Windows 7 Enterprise Windows 7 Enterprise-versio on periaatteessa sama kuin Windows-7-Ultimate-versio, ainoana erona on se, että Windows 7 Enterprise on saatavana volyymilisenssinä ja sopii siksi erityisen hyvin suurille yritysverkoille....
13,90 € *
MICROSOFT WINDOWS 7 PROFESSIONAL MICROSOFT WINDOWS 7 PROFESSIONAL
Windows 7 Professional - Microsoftin innovatiivinen käyttöjärjestelmä ammattilaisille käytettynä ohjelmistona Lukuisista seuraajista huolimatta se on edelleen suosittu ja käytössä monissa verkoissa: Windows 7 Professional toimii monissa...
12,90 € *

Windows 7 - Katsaus menneisyyden käyttöjärjestelmään

Microsoft Windows 7 oli suosittu käyttöjärjestelmä, joka julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 2009. Vaikka se on nyt vanhentunut, sillä on ollut merkittävä rooli käyttöjärjestelmien historiassa. Tässä artikkelissa tarkastelemme Windows 7:n tärkeimpiä näkökohtia.

Windows 7:n ominaisuudet

  1. Käyttöliittymä: Windows 7 otti käyttöön Aero-designin, joka tarjosi houkuttelevan visuaalisen kokemuksen läpinäkyvien ikkunoiden ja uusien tehtäväpalkki-elementtien avulla.

  2. Vakaus ja suorituskyky: Sitä pidettiin yhtenä vakaimmista Windows-käyttöjärjestelmistä, ja se toi monia parannuksia nopeuteen ja luotettavuuteen.

  3. Kirjastot: Windows 7 otti käyttöön kirjastot, jotka helpottivat tiedostojen hallintaa ja järjestämistä.

  4. Parannettu tietoturva: Se sisälsi kehittyneitä tietoturvaominaisuuksia, kuten Windows Defenderin ja BitLockerin asemien salausta varten.

Windows 7:n merkitys

  • Pitkäikäisyyswindows 7 oli Windows XP:n seuraajajärjestelmä, ja monet yritykset ja yksityishenkilöt käyttivät sitä pitkään sen luotettavuuden ja yhteensopivuuden ansiosta.
  • Tuen päättyminenmicrosoft lopetti Windows 7:n laajennetun tuen tammikuussa 2020, mikä tarkoittaa, että tietoturvapäivityksiä tai teknistä tukea ei ole enää saatavilla.

Windows 7:n seuraajat

Windows 7:n tuen päättymisen jälkeen Microsoft julkaisi uudempia käyttöjärjestelmiä, kuten Windows 8, Windows 8.1, Windows 10 ja Windows 11. Nämä tarjoavat päivitettyjä ominaisuuksia, tietoturvaparannuksia ja nykyaikaisemman käyttöliittymän.

Lopulliset ajatukset

Vaikka Windows 7 oli aikoinaan suosittu käyttöjärjestelmä, se on nyt vanhentunut eikä enää turvallinen. On erittäin suositeltavaa päivittää uudempaan Windows-versioon, jotta voit hyödyntää uusimpia tietoturvapäivityksiä ja ominaisuuksia. Windows 7:llä on kuitenkin tärkeä paikka käyttöjärjestelmien historiassa, ja jotkut arvostavat sitä edelleen nostalgisista syistä.

Luokat