Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Trustmask
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 25 PACK DEVICE CAL MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 25 PACK DEVICE CAL
25x laite CAL MS SQL Server 2017:lle käytettynä ohjelmistona Kun Microsoft SQL Server 2017:n standardipainos lisensoidaan, siihen liittyvien palveluiden käyttöön tarvitaan lisäksi SQL Server 2017 Device CAL:ien muodossa oleva...
2 499,90 € *
MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 10 PACK DEVICE CAL MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 10 PACK DEVICE CAL
10x Device CALs for MS SQL Server 2017 käytettynä ohjelmistona Lisensoitaessa Microsoft SQL Server 2017 Standard-versiota, tarvitaan lisäksi SQL Server 2017 Device CALs -muotoinen asiakaslisenssi, jotta siihen liittyvää Services voidaan...
993,90 € *
MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 5 PACK DEVICE CAL MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 5 PACK DEVICE CAL
5x Device CAL MS SQL Server 2017:lle käytettynä ohjelmistona Kun Microsoft SQL Server 2017 lisensoidaan Standard Edition -versiossa, siihen liittyvien palveluiden käyttöön tarvitaan lisäksi SQL Server 2017 Device CAL -lisenssi: tämä...
468,90 € *
MICROSOFT SQL SERVER 2017 USER CAL MICROSOFT SQL SERVER 2017 USER CAL
Käyttäjän CAL MS SQL Server 2017 - halvempi kuin käytetty ohjelmisto Microsoft SQL Server 2017 Standard Edition -palvelimen käyttöoikeus edellyttää palvelinlisenssin lisäksi palvelinlisenssin käyttöoikeutta, esimerkiksi User CAL:n...
97,90 € *
MICROSOFT SQL SERVER 2017 DEVICE CAL MICROSOFT SQL SERVER 2017 DEVICE CAL
Laitteen CAL:t MS SQL Server 2017:lle käytettynä ohjelmistona Kun Microsoft SQL Server 2017 lisensoidaan Standard Edition -versiossa, siihen liittyvien palvelujen käyttöön tarvitaan lisäksi SQL Server 2017 Device CAL -lisenssi: tämä...
97,90 € *
MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 5 PACK USER CAL MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 5 PACK USER CAL
5x User CAL for MS SQL Server 2017 - halvempi kuin käytetty ohjelmisto Microsoft SQL Server 2017 Standard Edition -palvelimen käyttö edellyttää palvelinlisenssin lisäksi palvelinlisenssin ja CAL-lisensoinnin palvelinlisenssin lisäksi...
468,90 € *
MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 10 PACK USER CAL MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 10 PACK USER CAL
10x User CAL for MS SQL Server 2017 - halvempi kuin käytetty ohjelmisto Microsoft SQL Server 2017 Standard Edition -palvelimen käyttöoikeus edellyttää palvelinlisenssin lisäksi palvelinlisenssin ja CAL-lisenssin lisäksi asiakaslisenssiä,...
993,90 € *
MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 25 PAKETIN KÄYTTÄJÄ CAL MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 25 PAKETIN KÄYTTÄJÄ CAL
25x User CAL MS SQL Server 2017 - halvempi kuin käytetty ohjelmisto Microsoft SQL Server 2017 Standard-versiota varten tarvitaan Server/CAL-lisensoinnin palvelinlisenssin lisäksi asiakaslisenssi, esimerkiksi User CAL:n muodossa: tällä...
2 499,90 € *

SQL Server 2017 Standardin uudet ominaisuudet yhdellä silmäyksellä

SQL Server 2017 on tehokas versio Microsoftin hyväksi havaitusta data-alustasta, jolla voidaan suorittaa kaikki tärkeät raportointi- ja analyysitoiminnot jne. Standard Edition mahdollistaa erityisesti pienempien mutta myös keskisuurten yritysten yksilöllisten RDMS-vaatimusten tehokkaan hallinnan - tämä sisältää tavarahallinnan sekä CRM- ja ERP-järjestelmät. Käyttäjä voi käyttää sitä myös OLTP- ja OLAP-tietojen luomiseen tai T-SQL-kyselyjen suorittamiseen Hadoopissa PolyBasen avulla.

SQL Serverin vuoden 2017 versio tarjoaa myös aiempaa enemmän valinnanvaraa kielten suhteen: se mahdollistaa nyt muun muassa Linux-jakeluiden käytön Windows-standardin lisäksi. IT-henkilöstö voi näin ollen valita eri ohjelmointikielistä kehittäessään sovelluksia Windows-, Linux- ja Docker-konttien käyttöön. Myös Java Database Connectivity -ajuria (JDBC) voidaan käyttää.

Lisäksi Python- ja R-ohjelmia käyttävät käyttäjät hyötyvät tietokannan sisäisen kehittyneen analytiikan ja interaktiivisten visualisointien tarjoamista oivalluksista. Jopa miljoona ennustetta sekunnissa on mahdollista. Uusien graafitietokantojen avulla käyttäjät voivat nyt siirtää raakatietoja selkeiksi raporteiksi, kun taas mobiili end-to-end BI (Business Intelligence) mahdollistaa näyttämisen eri päätelaitteilla.

Lisäksi SQL Server 2017 tarjoaa monia parannuksia ja uusia toimintoja Master Data Services (MDS) -palveluissa ja Reporting Services (SSRS) for SQL Server 2017 -palveluissa suorituskyvyn parannusten lisäksi. Seuraavassa on katsaus SQL Server 2017 Standard Editionin tärkeimpiin muutoksiin ja toimintoihin yksityiskohtaisesti.

SQL Server 2017:n uudet tietokantamoottoritoiminnot

SQL Server 2017:n tietokantamoottori pystyy hallitsemaan vaativimmatkin tietojenkäsittelysovellukset. Paremman suorituskyvyn lisäksi SQL Server 2017 tarjoaa myös monia uusia tietokantamoottoritoimintoja monimutkaisia analyysejä ja parannettuja työnkulkuja varten. Adaptiivisessa kyselyjen käsittelyssä on parannuksia adaptiivisiin yhdistämisiin, palautteen antamiseen muistin jakamisessa eräajotilassa ja taulukkoarvofunktioiden päällekkäiseen suorittamiseen useilla lausekkeilla, mikä myös säästää suorittimen resursseja. Lisäksi uudet dynaamiset hallintaluettelot ja tietokannan automaattinen optimointi lisäävät suorituskykyä; kyselyjen suorituskykyongelmat näytetään, ehdotetaan ratkaisuja ja havaitut ongelmat poistetaan automaattisesti. On myös mahdollista lisätä CLR-kokoonpanoja positiiviseen luetteloon.

SQL Server Analysis Services (SSAS)

SQL Server 2017 sisältää myös monia tärkeitä päivityksiä SQL Server Analysis Services - SSAS:n nykyisiin ominaisuuksiin. Taulukkomalleihin on tehty joitakin parannuksia, esimerkiksi taulukkomalli on uusi oletusasennusvaihtoehto. Power BI:n Get Data -ohjelmassa tuetaan olemassa olevia tietolähteitä Power Query M -kaavakielellä tehtävissä kyselyissä.

SQL Serverin integraatiopalvelut (SSIS)

SSIS:n Scale Out -toiminto sisältää myös joitakin parannuksia sekä uusia toimintoja SQL Server 2017: ssä, ja se yksinkertaistaa SSIS:n suorittamista useilla tietokoneilla. Scale Out master tukee korkeaa käytettävyyttä, ja Scale Out -työläisten suorituslokeja koskevaa vikasietokäsittelyä on optimoitu. SSIS-katalogissa on nyt myös toinen globaali ominaisuus, jolla voidaan määrittää oletustila SSIS-paketteja käyttöönotettaessa, ja se tukee nyt myös SQL Serveriä Linuxissa.

Linuxin käyttö SQL Server 2017 Standardin kanssa

Käyttäjät voivat nyt käyttää SQL Serveriä avoimen Linux-käyttöjärjestelmän avulla. Open Database Connectivity Interface -rajapintaa käytetään SQL Server 2017 -yhteyden muodostamiseen sekä Linux- että C++-sovelluksissa. Samoin Java Database Connectivity -ajurin avulla ei ole enää ongelmia Java-sovellusten kanssa.

SQL Serverin koneoppimispalvelut

SQL Server 2017 -versiossa aiemmat SQL Server R Services -palvelut on nimetty uudelleen SQL Server Machine Learning Services -palveluiksi. Uusi nimi viittaa innovaatioon, joka perustuu Python-ohjelmointikielen tukeen - aiemman R-ohjelmointikielen lisäksi. Tämä tarkoittaa, että suorittamiseen voidaan käyttää joko R- tai Python-skriptejä; on myös mahdollista asentaa Microsoft Machine Learning Server R- ja Python-malleja varten. SQL Serverin kehittäjät saavat vuoden 2017 version myötä käyttöönsä ML- ja AI-kirjastot Pythonille; ne ovat saatavilla avoimen lähdekoodin ympäristössä.

SQL Server 2017 Edition Standard at Wiresoft

SQL Server 2017 -versio on saatavana eri versioina, jotka on räätälöity yritysten, laitosten ja kehittäjien tarpeisiin. SQL Server 2017:n standard- ja enterprise-versioiden tärkein ero on suorituskyvyssä ja toimintojen laajuudessa. Enterprise Edition tarjoaa maksimaalisen laskentakapasiteetin kullekin yksittäiselle instanssille, kun taas Standard Editionissa se on rajoitettu alle neljään socketiin tai 24 ytimeen, tai käytettävissä on tietty määrä gigatavuja sovelluksesta riippuen.

SQL Server 2017:n Standard Edition on oikea valinta perustason hallinta- ja BI-toimintoihin sekä työtehtäviin, jotka vaativat vain vähän IT-resursseja, mikä on tyypillistä pienille ja keskisuurille yrityksille.

SQL Server 2017 Standardin laitteistovaatimukset

Prosessori/teho: vähintään 2 GHz ja 2 ydintä

Kiintolevytila: vähintään 6 GB

Muisti: vähintään 4 GB RAM-muistia

Käyttöjärjestelmä:

Windows: Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2016 tai Windows 8 - Windows 10

Linux: Red Hat Enterprise Linux 7.3, SUSE Linux Enterprise Server 12 SP2 tai Ubuntu 16.04, Docker Engine 1.8+ konttien käyttöönottoa varten, 3,25 Gt RAM-muistia, XFS tai EXT4

Lisäksi: .NET 4.6 tietokantamoottorin valintaa sekä päätietopalveluja ja replikointia varten

Näyttö: Resoluutio vähintään 800 x 600 (Super VGA)

Lisävaatimukset riippuvat kunkin järjestelmän kokoonpanosta ja asennetuista sovelluksista.

Microsoft SQL Server 2017:n lisensointimalli

SQL Server 2016 -version myötä Microsoft muutti merkittävästi lisensointimittaria, jolla lasketaan yrityksen lisenssitarve. Standard- ja erityisesti Enterprise-versioiden lisenssivaatimusten tarkka määrittäminen perustuu nyt ytimien määrään. Tämä innovaatio on suunnattu erityisesti suurten ja suurten yritysten palvelimille, joiden prosessorit ovat paljon aiempaa tehokkaampia.

Pienille tai pienemmille yrityksille, joiden palvelimen suorituskyky on vastaavasti pienempi, Microsoft tarjoaa edelleen mahdollisuuden yhdistelmään SQL Server 2017 Standard Editionin palvelinlisenssin ja käyttöoikeudet (CAL) peruslisenssin lisäksi. Tämä voi olla organisaatiolle tai yritykselle edullisempi vaihtoehto.

SQL Server 2017 Standardin lisensointi CAL:ien kanssa

Palvelimen ja käyttäjien tai loppulaitteiden erillinen lisensointi erottaa toisistaan ohjelmiston käytön (lisenssin) ja sen käyttöönoton yrityksessä.

Kukin palvelimelle myönnetty ohjelmistolisenssi oikeuttaa käyttämään palvelinohjelmiston mitä tahansa määrää palvelinohjelmistoja fyysisessä tai virtuaalisessa käyttöjärjestelmäympäristössä.

Lisäksi Microsoft SQL Server Standard 2017 -palveluiden käyttämiseksi työntekijät tarvitsevat tietyn määrän CAL-koodeja, jotka antavat vain näille valtuutetuille käyttäjille tai päätelaitteille pääsyn SQL-palvelimeen. Tämä estää kolmansilta osapuolilta, joilla ei ole kumpaakaan käyttöoikeutta, pääsyn palvelimelle; tämä tarkoittaa yrityksen tietojen parempaa suojaa luvattomalta käytöltä.

SQL Server Standard 2017:n käyttäjä- ja laitekohtaisten CAL-korttien välinen ero

SQL Server Standard 2017 -versiossa on kaksi Client Access -lisensointivaihtoehtoa: User CAL ja Device CAL - eli käyttäjäkohtainen ja laitekohtainen lisenssi, jotka molemmat ovat saatavilla Wiresoftilta. Nämä kaksi CAL-vaihtoehtoa kattavat SQL Server Standardin tärkeimmät käyttötavat. Seuraavassa on yleiskatsaus näiden kahden lisensointivaihtoehdon eroista.

Käyttäjän CAL SQL Serverille

Microsoft User CAL for SQL Server antaa tietylle yksittäiselle käyttäjälle käyttöoikeuden nykyiseen SQL Server -versioon. Koska User CAL ei ole sidottu tiettyyn laitteeseen, sitä voidaan käyttää vaihtelevasti joko PC:ltä TAI kannettavalta tietokoneelta tai muulta päätelaitteelta riippumatta siitä, onko laitteen käyttäjä työpaikalla yrityksessä, matkalla tai kotitoimistossa. Käyttäjälisensointi tekee SQL Serverin käytöstä käytännöllistä erityisesti sellaisissa yritysrakenteissa, joissa on joustavia työpaikkoja tai eri toimipisteitä.

Laite CAL SQL Serverille

Microsoft SQL Serverin Device CAL on laitekohtainen lisenssi, mikä tarkoittaa, että käyttöoikeus on vain yhdellä päätelaitteella, jolla on tekniset vaatimukset: JOKO yrityksen tietokone TAI kannettava tietokone tai muu päätelaite, esimerkiksi tabletti. Näin ollen jokainen työntekijä, jolla on käyttöoikeus lisensoituun päätelaitteeseen, saa myös käyttöoikeudet kaikkiin SQL Server Standard -palvelimiin organisaatiossaan.

Device CAL soveltuu siis PC-tietokoneisiin jne., joita käyttävät vuorotellen monet eri työntekijät.

Se, minkä tyyppinen CAL on yrityksellesi sopivin, vaihtelee siis tapauskohtaisesti. Työntekijöiden lukumäärän ja yrityksesi pääasiallisen käyttötarkoituksen lisäksi myös seuraavat seikat vaikuttavat valintaan:

Jos yksi tai useampi työntekijä käyttää Windows SQL Server 2017:ää säännöllisesti pääasiassa yhdestä työasemasta, Device CAL soveltuu parhaiten. Jos taas tietty työntekijä käyttää SQL-palvelinta joustavasti (paikallisesti tai mobiilisti) eri päätelaitteilta tai työasemilta, User CAL on sopivampi. Tietyissä olosuhteissa suositellaan myös laite- ja käyttäjäkohtaisten CAL-koodien yhdistelmää.

Osta CAL:t SQL Server 2017:lle edullisesti Wiresoftilta

Wiresoft tarjoaa laite- ja käyttäjä-calit Microsoft SQL Server 2017 -versiolle erityisen edullisesti. Näin voit helposti kattaa palvelinlisenssien yksilölliset tarpeet tai jopa laajentaa niitä. Seuraava koskee kaikkia tarjottuja SQL CAL - lisenssejä - olipa kyseessä laite- tai käyttäjälisenssi: Wiresoftin tarjoamat lisenssit ovat aina alkuperäisiä Microsoftin tuotteita Euroopan alueelta, joiden aitouden olemme tarkistaneet sinua varten. Saat hintaedun ostamalla laillisia, käyttämättömiä ohjelmistolisenssejä, jotka olemme hankkineet muilta yrityksiltä. Monet asiakkaamme ovat vahvistaneet tämän.

Jos sinulla on kysyttävää Microsoft SQL Server 2017 Standardin lisensoinnista, ota meihin yhteyttä milloin tahansa. Neuvomme sinua yksilöllisessä CAL-yhdistelmässä.