Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
varmuus-tausta

Tervetuloa Wiresoft Software Assurance -palveluun!

Maksimoi ohjelmistoinvestointisi arvo ja pysy teknisesti ajan tasalla kattavan Software Assurance -palvelumme avulla. Johtavana käytettyjen ohjelmistojen tarjoajana tarjoamme sinulle turvallisuuden ja joustavuuden, jota tarvitset saadaksesi IT-infrastruktuuristasi kaiken irti. Mikä on Software Assurance? Software Assurance on ohjelma, joka tarjoaa sinulle Wiresoftin asiakkaana lukuisia etuja ja palveluja. Sen avulla voit hyödyntää käytettyjen ohjelmistojesi koko potentiaalin ja säästää samalla rahaa.

 

Wiresoft Software Assurance -ohjelman edut

 

Ilmaiset päivitykset

Software Assurance -ohjelmistomme avulla saat ilmaiset päivitykset käytettyjen ohjelmistojesi uusimpiin versioihin. Pysy teknisesti ajan tasalla ja hyödy uusimmista ominaisuuksista ja parannuksista.

Oikeusvarmuus ja vaatimustenmukaisuus

Software Assurance -ohjelmistomme avulla tarjoamme sinulle oikeusvarmuuden ja varmistamme, että käytetyn ohjelmiston käyttösi on voimassa olevien lisenssiehtojen mukaista. Tuemme sinua vaatimustenmukaisuusvaatimusten täyttämisessä ja varmistamme, että voit käyttää ohjelmistoa laillisesti ja ilman riskejä. Luota asiantuntemukseemme ja minimoi mahdolliset oikeudelliset ja taloudelliset riskit, jotka liittyvät käytettyjen ohjelmistojen käyttöön.

Tekninen tuki

Software Assurance -asiakkaana saat maailmanluokan teknistä tukea kokeneelta tiimiltämme. Olemme täällä vastaamassa kysymyksiisi, ratkaisemassa ongelmia ja auttamassa vianmäärityksessä. Autamme sinua saamaan kaiken irti käytetyistä ohjelmistoista.

Joustavuus lisenssin käytössä

Wiresoft Software Assurance antaa sinulle joustavuutta käytettyjen ohjelmistolisenssien käyttöön. Sinulla on vapaus käyttää niitä eri laitteilla tai siirtää ne tarvittaessa muille käyttäjille. Tämä antaa sinulle täyden määräysvallan käytettyihin lisensseihisi ja antaa sinulle mahdollisuuden käyttää resurssejasi tehokkaammin.

Miksi Wiresoft Software Assurance

 

Olemme Wiresoftilla erikoistuneet korkealaatuisten käytettyjen ohjelmistojen myyntiin.

Vuosien kokemuksemme ja erinomainen asiakaspalvelumme tekevät meistä ihanteellisen yhteistyökumppanin ohjelmistovarmennustarpeisiisi.

Lisää tuottavuuttasi, paranna IT-infrastruktuuria ja pysy teknisesti ajan tasalla Wiresoft Software Assurance -ohjelmistovakuutuksen avulla.

Ota meihin yhteyttä jo tänään, niin kerromme lisää tarjonnastamme ja siitä, miten voimme auttaa sinua saamaan parhaan hyödyn irti käytetyistä ohjelmistoista.

Ota käytetyt ohjelmistot täysin haltuun Wiresoft Software Assurance -palvelun avulla ja aloita jo tänään!

  • Me Wiresoftilla olemme erikoistuneet korkealaatuisten käytettyjen ohjelmistojen myyntiin.
  • Vuosien kokemuksemme ja erinomainen asiakaspalvelumme tekevät meistä ihanteellisen kumppanin Software Assurance -tarpeisiisi.
  • Lisää tuottavuuttasi, paranna IT-infrastruktuuria ja pysy teknisesti ajan tasalla Wiresoft Software Assurance -ohjelmiston avulla.
  • Ota meihin yhteyttä jo tänään, niin kerromme lisää tarjonnastamme ja siitä, miten voimme auttaa sinua saamaan parhaan hyödyn irti käytetyistä ohjelmistoista.
  • Ota käytetyt ohjelmistot täysin haltuun Wiresoft Software Assurance -palvelun avulla ja aloita jo tänään!
Luokat