Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2021 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT OFFICE 2021 STANDARD

Saatavilla välittömänä latauksena

 • SW10444
 • 021-07261
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
166,90 € * 184,90 € * (9,73% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
Järjestelmä  Windows (32bit/64bit)
Päätepalvelin Yhteensopiva


Microsoft Office Suite 2021:n uusin versio Standard Edition tarjoaa ammattikäyttäjille yrityksissä ja itsenäisille ammatinharjoittajille entistäkin paremmat toiminnot ja tehokkuuden - sekä asiakirjojen luomisessa ja muokkaamisessa että kattavassa viestinnässä ja tietojen ja asiakirjojen turvallisessa yhteistyössä ja vaihdossa. Office 2021 nostaa siten myös pilvipalvelun - ja myös kotitoimiston - yhteistyön uudelle tasolle. Tätä varten uusi MS Office 2021 Standard tarjoaa kattavat turvallisuusstandardit, joissa otetaan huomioon myös nykyiset tietosuojasäännökset.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT OFFICE 2021 STANDARD"

Microsoft Office 2021 Standard - yritysten ja itsenäisten ammatinharjoittajien välttämätön liiketoimintaohjelmisto

Microsoft Office -paketin uusin versio 2021 Standard Edition tarjoaa ammattikäyttäjille yrityksissä ja itsenäisille ammatinharjoittajille entistäkin paremmat toiminnot ja tehokkuuden - sekä asiakirjojen luomisessa ja muokkaamisessa että kattavassa viestinnässä ja tietojen ja asiakirjojen turvallisessa yhteistyössä ja vaihdossa. Office 2021 nostaa siten myös pilvipalvelun - ja myös kotitoimiston - yhteistyön uudelle tasolle. Lisäksi uusi MS Office 2021 Standard tarjoaa kattavat turvallisuusstandardit, joissa otetaan huomioon myös nykyiset tietosuojasäännökset.

Kuten aina, MS Officen uudessa versiossa on lukuisia parannuksia ja lisäyksiä hyväksi havaittuihin ohjelmiin Word, Excel, PowerPoint ja Outlook: muun muassa kattavat mahdollisuudet asiakirjojen yhteiseen muokkaamiseen reaaliajassa helpottavat turvallista työskentelyä sekä suojattua tiedonvaihtoa tiimissä ja esteetöntä työskentelyä. MS Office 2021 Standardia täydentävät digitaalinen muistikirja OneNote ja Microsoft Teams, joka korvaa Skypen. Kaikkia Office-ohjelmia voidaan käyttää myös Office Web Apps -ohjelmina.

Lisäksi MS Office 2021 Standardin hyväksi todettu tietoturvaominaisuus Data Loss Prevention suojaa tietojen katoamiselta kattavien turvamääräysten ja yksilöllisten käyttöoikeuksien avulla, ja painos noudattaa myös tiukkoja tietosuojasäännöksiä:

Lisäksi nykyinen Standard Edition 2019 sisältää useita käytännön optimointeja ammattimaiseen ja tehokkaaseen työskentelyyn sekä asiakirjojen vaihtoon yhteistoiminnallisessa työssä, erityisesti pilvipalvelussa.

Microsoft Office 2021 Standard Edition löytyy jo Wiresoft Software Shopista käytettynä ohjelmistona - edullisemmin kuin vastaavat uudet tuotteet - kannattaa ottaa heti yhteyttä tiimiimme ja selvittää, milloin tämä Office-versio on virallisesti saatavillasi, samoin kuin muut MS Office 2021:n versiot. Seuraavassa yleiskatsauksessa esitellään kaikki mukana olevat Office-sovellukset ja kerrotaan kaikista tämän painoksen uudistuksista, jotka ovat jo tiedossa ja jotka ovat käytettävissäsi Office 2021 Standardin kanssa.

Todistetut Office-sovellukset entistäkin tehokkaampia MS Office Standard 2021:ssä

Uuden MS Office 2021:n Standard Edition -versiossa yksittäiset Word-, Excel-, PowerPoint- ja Outlook-sovellukset muodostavat myös selkärangan, jota täydentävät OneNote ja Microsoft Teams. Microsoft Office 2021 Standard Edition -versiossa näitä toimintoja on optimoitu ja lisätty uusia toimintoja, joiden avulla kokonaisvaltainen yhteistyö on entistäkin tehokkaampaa:

 • Microsoft Word 2021 on edelleen välttämätön ohjelma tekstin luomiseen, ja nykyinen versio tukee myös asiakirjojen työstämistä esimerkiksi integroidulla käännöstyökalulla, optimoidulla sanelutoiminnolla ja parannetulla oikeinkirjoituksen korjauksella, joka sisältää myös kieliopin korjauksen. Puheentuottotyökalun avulla voit saada tekstit luettavaksi kirjoittaessasi, ja vastaavasti myös puheen syöttötoimintoa on parannettu entisestään. Uudistetun editorin ansiosta kirjoitus- ja oikeinkirjoitusehdotuksia on helpompi hyväksyä suoraan yhdellä napsautuksella. Myös virtuaalimusteen tunnistusta on parannettu, joten näytölle digitaalisella kynällä kirjoitettu teksti muuntuu entistä paremmin Word-tekstiksi. Yksittäisiä parannuksia on tehty esimerkiksi SVG-grafiikkaan: monimutkaisempiakin kuva-asiakirjoja voidaan nyt integroida, skaalata ja muokata ilman, että ne vaativat paljon muistia. Niin sanottuja HEIC-kuvia voi myös lisätä suoraan iPhonesta tai iPadista ilman muuntamista.
 • Uusien toimintojen ja suodattimien, kuten aikajanasuodattimien, lisäksiMicrosoft Excel tarjoaa nyt myös dynaamisia matriiseja ja parannetun XVERWEIS-toiminnon tietojen ammattimaiseen analysointiin ja käsittelyyn Office-versiossa 2021. Taloudellisten laskelmien taulukkotoimintoja on myös optimoitu, ja CSV-tiedostojen kanssa yhteensopivuus on säilynyt hyvänä. Lisätietoja Excelin ominaisuuksista MS Office 2021 Standard Editionissa ei ole vielä tiedossa, ota yhteyttä Wiresoft-tiimiin, jos sinulla on kysyttävää.
 • Kuten tavallista,Microsoft PowerPoint 2021 tarjoaa laajan valikoiman suunnitteluvaihtoehtoja ja monia jännittäviä tehosteita, kuten morphing-grafiikkaa ja -kuvia sekä muita kuvankäsittelyvaihtoehtoja. Ultra HD -tiedostot voidaan myös lisätä suoraan PowerPointin esityksiin; grafiikkaa voidaan skaalata vapaasti ja zoomata kuvaa zoomaustoiminnolla; animaatioita voidaan tehdä myös digitaalisella kynällä. Jakovaihtoehtoihin kuuluu nyt myös PowerPoint-tiedoston kaiuttimenäkymä, ja Microsoft Forms -ohjelmalla voidaan käynnistää suora kysely kokouksen osallistujien kesken.
 • Microsoft Outlook 2021 tukee globaalia viestintää muualla sijaitsevien liikekumppaneiden ja työntekijöiden kanssa muun muassa ottamalla automaattisesti huomioon eri aikavyöhykkeet sekä aikaerot tapaamisia aikataulutettaessa. Uusi Outlook 2021 tukee myös käyttäjäkohtaisten sähköpostitilien luomista ja hallintaa, mikä on erityisen hyödyllistä käyttäjille, jotka tarvitsevat useita tilejä. Microsoft Teamsin avulla Outlookin viestejä voidaan jakaa suoraan muiden kollegojen ja yhteistyökumppaneiden kanssa; viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, Outlook 2021 sisältää uuden sanelutyökalurivin, joka helpottaa sähköpostiviestien kirjoittamista parannetuilla äänikomennoilla ja automaattisella välimerkitoiminnolla.
 • Publisher 2021 sisältää monia vaihtoehtoja mielenkiintoisten tulostettavien esitysten ja julkaisujen luomiseen, mukaan lukien parannettu kynätunnistus ja ammattimainen grafiikan muokkaus.
 • OneNote ja Microsoft Teams täydentävät MS Office Standard 2021 Editionia: kätevä digitaalinen muistikirja voidaan yhdistää muihin ohjelmiin, ja Microsoft Teams korvaa nyt Skypen.

Hyödynnä monia muita Microsoft Office 2021 Standardin etuja

MS Office 2021 Standard Edition tarjoaa monia optimointeja ja uusia toimintoja yksittäisiin ohjelmiin, mutta se tarjoaa myös koko joukon yleisiä käytännön ominaisuuksia ja etuja, jotka muun muassa tukevat mobiilia työskentelyä ja helpottavat intuitiivista tiimityötä asiakirjojen, taulukkolaskentataulukoiden tai esitysten parissa sekä työntekijöiden välistä viestintää.

Käyttäjät voivat käyttää monia Office-ominaisuuksia myös liikkeellä älypuhelimella tai tabletilla: Office 2021: ssä käytettävissä olevat verkkosovellukset helpottavat käyttöä entisestään, joten yksittäiset toiminnot ja elementit asiakirjojen nopeaan muokkaamiseen liikkeellä löytyvät entistäkin nopeammin. Tiedostoja voi myös avata ja jakaa muiden käyttäjien laitteisiin pilvipalvelussa.

Office 2021:n työpöytäliittymä vakuuttaa selkeällä ulkoasullaan, ja monia sovelluksia voi käyttää myös pimeässä tilassa, mikä tukee silmäystävällistä työskentelyä. Lisäksi hakualueen uusi pudotusvalikko helpottaa sähköpostien ja asiakirjojen etsimistä entisestään - käyttäjät voivat yksinkertaisesti vaihtaa sähköpostilaatikon ja avoimen kansion välillä yhdellä napsautuksella. Työpöytäasiakkaan historiavalikon kautta on myös mahdollista palata suoraan viimeksi vierailtuihin paikkoihin. On myös uusi mahdollisuus peittää puhelinnumerot, mikä voi lisätä yksityisyyttä ja anonymiteettiä.

Myös Office 2021:ssä ryhmäkäytäntöobjekti (Group Policy Object, GPO) on todennäköisesti käytettävissä ryhmäkäytäntöjen hallintaan, ja ne suojataan ADMX-tiedostojen avulla. Päivitysten hallinnan lisäksi näihin kuuluvat myös suojausasetukset, joilla voidaan hallita ulkoisten asiakirjojen makroja. Lisäksi Office 2021 Edition -versiota voidaan käyttää myös päätelaitteella tai etätyöpöytäpalvelimella; lisenssi sisältää todennäköisesti jälleen toisen käyttöoikeuden määritellyn käyttäjän mobiilikoneelle.

Kaikki Office 2021 -ohjelmat tukevat myös esteettömyyttä muun muassa käyttämällä kansainvälisiä standardeja sekä asiakirjojen ulkoasua koskevia käytännön ehdotuksia, joita voidaan täydentää myös ääniohjeilla. "Helppokäyttöisyys"-osio tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja, kuten laajan äänivalikoiman kohdassa "Palautteen antaminen äänen avulla".

Data Loss Prevention saatavilla Office 2021 Standardissa - suojaa kriittisten tietojen katoamiselta ja luvattomalta luovuttamiselta

Microsoftin työkalu Data Loss Prevention (DLP), joka on hyväksi todettu ja testattu monissa Office-versioissa, on käytössä myös MS Office 2021 Standardissa, jotta luottamukselliset tiedot voidaan suojata luotettavasti työntekijöiden tahalliselta tai vahingossa tapahtuvalta paljastamiselta. Tällä tavoin organisaatiot tai yritykset varmistavat erityisesti, että henkilötiedot on suojattu luvattomalta käytöltä, kuten esimerkiksi DSVGO edellyttää. Kaikkia tiedonsiirtoja, kuten sähköpostitse tai Internet-pohjaisten sovellusten kautta tapahtuvia siirtoja, ei ainoastaan valvota dynaamisella sisältöön perustuvalla valvonnalla, vaan ne myös estetään, jos säännöksiä rikotaan.

Järjestelmän ylläpitäjät voivat luoda yksilöllisiä, eriytettyjä sääntöjä tiettyjen tietojen saatavuudelle käyttäjän tai ryhmien mukaan, jotta niiden saatavuutta tai siirtoa voidaan joko rajoittaa tai estää kokonaan, kun taas käyttäjiä voidaan myös varoittaa mahdollisista riskeistä, jos tietojen katoaminen uhkaa välittömästi.

Uudessa MS Office 2021:ssä ylläpitäjät voivat helpommin määritellä yksittäisille ohjelmille, mitä tietoja asiakirjaan voidaan ylipäätään sisällyttää. Kun käytetään Microsoft OneDriven kaltaisia pilvipalveluja, tärkeitä tietoja ei menetetä edes palvelimen vikaantuessa tai päätelaitteen toimintahäiriön sattuessa; käyttäjät voivat myös käyttää ja muokata näitä tiedostoja mistä tahansa.

Microsoft Office 2021 Standardin järjestelmävaatimukset

Seuraavia järjestelmävaatimuksia sovelletaan myös MS Office 2021 Standard Edition -ohjelmistoon. Lisäksi muiden sovellusten tai ohjelmien käytöstä riippuen voi olla muita vaatimuksia tallennustilan jne. suhteen.

 • Käyttöjärjestelmät: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2019/2022
 • Suoritin: 1 GHz (32- tai 64-bittinen)
 • Työmuisti: vähintään 2 Gt RAM-muistia
 • Kiintolevytila: vähintään 3 Gt
 • Kuvan resoluutio: vähintään 1 280 x 800 pikseliä
 • Näytönohjain: DirectX 10

Mitkä Windows-versiot ovat yhteensopivia MS Office 2021 Standard -ohjelmiston kanssa?

Kuten järjestelmävaatimuksissa on jo mainittu, kaikki Microsoft Office 2021 -versiot edellyttävät vähintään Windows 10 -käyttöjärjestelmää, jotta ne toimisivat moitteettomasti. Microsoft Office 2021 Standard ei siis ole yhteensopiva Windows 8:n, 7:n tai vanhempien versioiden kanssa. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä Wiresoft-tiimiin.

Miten Microsoft Office 2021 Standard lisensoidaan?

Kuten tavallista, tämä Microsoft Office 2021:n Standard Edition on lisensoitu tietylle yksittäiselle päätelaitteelle. Microsoftin kulloinkin voimassa olevien säännösten mukaan sinulla on oikeus asentaa tälle tietokoneelle minkä tahansa määrän kopioita tästä Office-versiosta ja sitä edeltävistä versioista, mukaan lukien niiden sijoittaminen verkkopalvelimelle, jotta voit käyttää niitä etänä tai Virtual Desktop Infrastructure (VDI) -järjestelmän kautta lisensoidun laitteen kautta. Lisätietoja saat Wiresoftin edustajalta.

Osta Microsoft Office 2021 Standard käytettynä Wiresoft Software Shopista

Uusi Microsoft Office 2021 Standard Edition on saatavana Wiresoftilta jo nyt käytettynä yksittäisenä lisenssinä, mikä tarkoittaa, että hinta on alhaisempi kuin nykyisen uuden tuotteen hinta. Lisäksi hyödyt aina seuraavista eduista, kun ostat käytetyn Office 2021 Standard -ohjelmiston Wiresoftilta:

 • Kun olet ostanut MS Office 2021 Standard -ohjelmiston, saat sen heti käyttöösi sähköisen ohjelmistotoimituksen (Electronic Software Delivery, ESD) kautta.
 • Tämä MS Office 2021 Standard -lisenssi, kuten kaikki muutkin Wiresoftin myyntiin tarjoamat käytetyt lisenssit, ei ole kokeiluversio, jonka voimassaoloaika on rajoitettu tai jonka voimassaoloaika on rajoitettu, eikä sen mukana tule valmiiksi aktivoitua lisenssiavainta. Sen sijaan ostat ohjelmistokaupastamme Microsoftin ohjelmistotuotteen, joka on vain sinulle hyväksytty.
 • Saat siis yhden MS Office 2021 Standard -lisenssin, jonka eurooppalainen yritys on yleensä ensin ostanut ja myynyt eteenpäin. Tämä jälleenmyynti merkitsee tämän MS Office 2021 Standard -ohjelmiston lisenssin käytetyksi ilman, että "käytetty" merkitsee mitään rajoituksia ohjelmiston toiminnalle tai että sitä on todella käytetty.
 • Jos alkuperäisellä ostajalla oli jo tämä MS Office -ohjelmisto asennettuna tietokoneeseen, se poistettiin uudelleen ennen myyntiä Wiresoftille, joten tämä ohjelmistolisenssi on jälleen 100-prosenttisesti vapaa ja käytettävissä ilman rajoituksia.
 • Wiresoftin ostamat käytetyt MS Office Standard 2021 -lisenssit on myös tarkistettu ennen myyntiä, jotta ne olisivat täysin käyttökelpoisia.
 • Käytettyjen Microsoft-ohjelmistojen, kuten Office Standard 2021:n, jälleenmyynnin oikeusperusta on sovellettava laki, joka nimenomaisesti sallii näiden ohjelmistojen myynnin ja oston sekä käytön.
 • Tämä tarkoittaa, että kun ostat Wiresoftilta käytetyn lisenssin, voit olla varma, että ostat ja käytät laillista ja samalla alkuperäistä Microsoftin tuotetta.

Jos sinulla on kysyttävää Microsoft Office Standard 2021 tai muun Office 2021 Edition -lisenssin ostamisesta käytettynä ohjelmistona sekä vanhemmista Office-versioista tai muista Microsoft-ohjelmistoista, ota meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai chatissa.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT OFFICE 2021 STANDARD"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT OFFICE 2021 STANDARD"
14.7.2023

Ottimo servizio

Consegna immediata e facile utilizzo del programma. Mi piace fare acquisti qui!

14.7.2023

Raccomandabile

Tutto è stato perfetto! Dall'ordine all'installazione, nessun problema. Grande team di Wiresoft!

14.7.2023

Recomendable

¡Todo fue perfecto! Desde el pedido hasta la instalación, ningún problema. ¡Gran equipo en Wiresoft!

14.7.2023

Molto affidabile

Sono più che soddisfatto con il processo fluido. Il servizio clienti ha risposto a tutte le mie domande con pazienza.

14.7.2023

Aanbevolen

Alles was perfect! Van de bestelling tot de installatie, geen enkel probleem. Geweldig team bij Wiresoft!

14.7.2023

Zeer betrouwbaar

Ik ben meer dan tevreden met het naadloze proces. De klantenservice heeft al mijn vragen geduldig beantwoord

14.7.2023

Muy confiable

Estoy más que satisfecho con el proceso fluido. El servicio de atención al cliente respondió a todas mis preguntas con paciencia.

14.7.2023

Empfehlenswert

Alles war perfekt! Von der Bestellung bis zur Installation, kein Problem. Tolles Team bei Wiresoft!

14.7.2023

Sehr zuverlässig

Ich bin mehr als zufrieden mit dem reibungslosen Ablauf. Der Kundensupport hat all meine Fragen geduldig beantwortet.

14.7.2023

Gran rendimiento

¡Estoy emocionada! Entrega rápida y el programa funciona perfectamente. ¡Genial!

14.7.2023

Top prestatie

Ik ben enthousiast! Snelle levering en het programma werkt perfect. Geweldig!

14.7.2023

Ottima prestazione

Sono entusiasta! Consegna veloce e il programma funziona perfettamente. Grande!

14.7.2023

Servizio perfetto

Servizio eccellente e supporto. Consiglio Wiresoft.

14.7.2023

Top Leistung

Bin begeistert! Schnelle Lieferung und das Programm läuft einwandfrei. Klasse!

14.7.2023

Servizio affidabile

Ho ordinato più volte e sono sempre stato soddisfatto. Processo di acquisto fluido, consegna veloce. Semplicemente fantastico!

14.7.2023

Perfecte service

Uitstekende dienstverlening en ondersteuning. Ik kan Wiresoft alleen maar aanbevelen.

14.7.2023

Betrouwbare service

Al meerdere keren besteld en altijd tevreden. Soepele koopproces, snelle levering. Gewoon top!

14.7.2023

Servicio fiable

He comprado varias veces y siempre estoy contento. Proceso de compra sin problemas, entrega rápida. ¡Excelente!

14.7.2023

Facile e veloce

Pagato e in pochissimo tempo il programma era già sul mio laptop. Molto impressionante.

11.7.2023

Erstklassiger Shop und Service

Habe mein Office 2021 Standard direkt nach dem Kauf erhalten und es funktioniert. Vielen Dank dafür!

Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat