Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Trustmask
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PROFESSIONAL MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PROFESSIONAL
Visual Studio 2019 Professional - monipuolinen kehittäjäohjelmisto ostoversiona Microsoftin Visual Studio 2019 Professional on uusin versio hyväksi havaitusta IDE:stä (Integrated Development Environment), joka on suunniteltu vaativille...
156,90 € *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE
Maksimoi kehittäjien tuottavuus Visual Studio 2019 Enterprisen avulla - ostettavissa Visual Studio on Microsoftin hyväksi todettu integroitu kehitysympäristö monimutkaisten yrityssovellusten suunnitteluun ja käyttöönottoon monilla eri...
1 725,90 € *

Visual Studio 2019 osta: Huippuluokan kehitysympäristö

Ohjelmistokehityksen maailma on kehittynyt nopeasti viime vuosina, ja tänä digitaalisen muutoksen aikakautena kehittäjien haasteena on entistä enemmän luoda laadukkaita sovelluksia. Tässä kohtaa Visual Studio 2019 on Microsoftin luotettavan integroidun kehitysympäristön (IDE) uusin versio. Tässä artikkelissa sukellamme syvälle Visual Studio 2019:een ja tuomme esiin sen erinomaisia ominaisuuksia, valmiuksia ja innovaatioita.

Kehittämisen uusi ulottuvuus visual Studio 2019:n avulla

Visual Studio 2019 edustaa uutta ulottuvuutta ohjelmistokehityksessä. Modernin, käyttäjäystävällisen ja intuitiivisen suunnittelun ansiosta IDE tarjoaa työympäristön, jonka avulla kehittäjät voivat keskittyä siihen, mikä on tärkeintä: loistavien ohjelmistojen rakentamiseen. Uudelleen suunniteltu käyttöliittymä ja parannettu ulkoasu helpottavat projekteissa navigointia ja lisäävät tehokkuutta.

Kehitys- ja virheenkorjaustyökalut parhaimmillaan visual Studio 2019:n avulla

Visual Studio 2019 on varustettu tehokkailla kehitys- ja virheenkorjaustyökaluilla, jotka lisäävät tuottavuutta ja parantavat koodin laatua. Sisäänrakennetun debuggerin avulla kehittäjät voivat tunnistaa ja korjata virheet nopeammin. Reaaliaikaisen seurannan, muuttujien tarkastuksen ja älykkään koodin täydellistämisen kaltaisten ominaisuuksien avulla ohjelmistoprojektien kehittäminen sujuvoituu ja tehostuu.

Useampi kuin yksi kieli

IDE tarjoaa tuen monille eri ohjelmointikielille ja -puitteistoille, kuten C#, C++, Python, JavaScript ja monet muut. Tämän monipuolisuuden ansiosta kehittäjät voivat työskennellä haluamallaan kielellä ja hyödyntää Visual Studio 2019:n monipuolisia ominaisuuksia. Saumaton integrointi kolmansien osapuolten työkalujen ja laajennusten kanssa avaa lisää mahdollisuuksia kehitysprosessin tehostamiseen.

Pilvipohjainen kehitys ja käyttöönotto

Visual Studio 2019 tarjoaa saumattoman integraation Microsoft Azureen, mikä yksinkertaistaa pilvisovellusten kehittämistä ja käyttöönottoa huomattavasti. Kehittäjät voivat vaivattomasti rakentaa, testata ja siirtää sovelluksia pilveen ja hyödyntää pilven skaalautuvuutta ja saatavuutta. Azure DevOps -integraatio mahdollistaa tehokkaan yhteistyön sekä kehitys- ja käyttöönottoprosessien automatisoinnin.

Verkkokehityksen tulevaisuus

Verkkokehittäjille Visual Studio 2019 tarjoaa modernin ja tehokkaan kehityskokemuksen. IDE tukee uusimpia web-teknologioita ja -puitteita, mikä mahdollistaa responsiivisten ja interaktiivisten web-sovellusten kehittämisen. Integroitujen mallien ja työkalujen avulla front- ja back-end-kehitykseen kehittäjät voivat toimittaa web-projektinsa vaivattomasti.

Koneoppiminen ja tekoäly (AI)

Koneoppiminen ja tekoäly muokkaavat ohjelmistokehityksen tulevaisuutta yhä enemmän. Visual Studio 2019 tarjoaa kattavan tuen näille kehittyville teknologioille antamalla kehittäjille työkaluja ja resursseja tekoälymallien luomiseen, kouluttamiseen ja integroimiseen sovelluksiin. Tämä avaa uusia mahdollisuuksia älykkäiden ja datapohjaisten sovellusten kehittämiseen.

Sitoutunut kehittäjäyhteisö

Visual Studio 2019 hyötyy aktiivisesta ja sitoutuneesta kehittäjäyhteisöstä. Mahdollisuus jakaa tietoa, kehittää laajennuksia ja saada tukea foorumeilla ja sosiaalisessa mediassa kannustaa yhteistyöhön ja antaa kehittäjille mahdollisuuden oppia muiden kokemuksista.

Kaiken kaikkiaan Visual Studio 2019 tarjoaa huippuluokan kehitysympäristön, joka vastaa nykyaikaisten ohjelmistoprojektien tarpeisiin. Nykyaikaisen muotoilunsa, tehokkaiden työkalujensa ja saumattoman integraationsa pilveen ja kehittyviin teknologioihin ansiosta Visual Studio 2019 on epäilemättä ensimmäinen valinta kehittäjille, jotka haluavat luoda innovatiivisia ja laadukkaita ohjelmistoja.