Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PROFESSIONAL MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PROFESSIONAL
Visual Studio 2019 Professional - monipuolinen kehittäjäohjelmisto ostoversiona Microsoftin Visual Studio 2019 Professional on uusin versio hyväksi havaitusta IDE:stä (Integrated Development Environment), joka on suunniteltu vaativille...
156,90 € *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE
Maksimoi kehittäjien tuottavuus Visual Studio 2019 Enterprisen avulla - ostettavissa Visual Studio on Microsoftin hyväksi todettu integroitu kehitysympäristö monimutkaisten yrityssovellusten suunnitteluun ja käyttöönottoon monilla eri...
1 725,90 € *

Microsoft Visual Studio 2019 - yleiskatsaus

Microsoft Visual Studio 2019 on tunnettu ja tehokas integroitu kehitysympäristö (IDE) kehittäjille. Tässä artikkelissa tarkastelemme Visual Studio 2019:n keskeisiä ominaisuuksia ja sitä, miksi se on tärkeä kehittäjille.

Mikä on Microsoft Visual Studio 2019?

1. Kattava IDE

Visual Studio 2019 on integroitu kehitysympäristö, joka tarjoaa kehittäjille laajan valikoiman työkaluja ja ominaisuuksia. Se mahdollistaa sovellusten luomisen Windows-, verkko-, mobiili- ja pilvisovelluksia varten.

2. Tuetut kielet ja alustat

Tämä IDE tukee useita ohjelmointikieliä, kuten C#, C++, Python ja JavaScript. Kehittäjät voivat kehittää alustarajat ylittäviä sovelluksia Windowsille, Androidille, iOS:lle ja webille.

Miksi kehittäjien pitäisi käyttää Microsoft Visual Studio 2019:ää?

1. Tehokas virheenkorjaus ja testaus

Visual Studio 2019 tarjoaa vankat virheenkorjaus- ja testaustyökalut, jotka helpottavat vianmääritystä ja laadunvalvontaa. Kehittäjät voivat kirjoittaa koodia tehokkaammin ja korjata virheitä nopeammin.

2. Integrointi Azuren ja DevOpsin kanssa

Visual Studio 2019:n saumaton integrointi Microsoft Azureen ja Azure DevOpsiin mahdollistaa tehokkaan tiimityön, jatkuvan integroinnin ja käyttöönoton (CI/CD) sekä pilvikehityksen.

3. Laajennettavat toiminnot

IDE tukee erilaisia laajennuksia ja liitännäisiä, jotka laajentavat toiminnallisuutta. Kehittäjät voivat lisätä mukautettuja työkaluja kehitysprosessiensa optimoimiseksi.

Päivitys Microsoft Visual Studioon 2019

1. Uusimmat ominaisuudet

Kehittäjät, jotka päivittävät aiemmasta versiosta Visual Studio 2019:ään, hyötyvät uusista ominaisuuksista ja parannuksista, kuten paremmasta suorituskyvystä, koodianalyysistä ja parannetusta käyttöliittymästä.

2. Pitkän aikavälin tuki

Microsoft tarjoaa Visual Studio 2019:lle pitkäaikaista tukea, mikä tarkoittaa, että tietoturvapäivitykset ja vikakorjaukset on taattu.

Osta Visual Studio 2019 Windowsille Wiresoftista osoitteesta Wiresoft

Kaiken kaikkiaan Microsoft Visual Studio 2019 on kattava IDE, joka tarjoaa kehittäjille työkalut ja resurssit laadukkaiden sovellusten kehittämiseen eri alustoille. Tehokkaiden virheenkorjausominaisuuksien, Azure- ja DevOps-integraation sekä erilaisten laajennusten ansiosta se on arvokas valinta kehittäjille, jotka haluavat tehostaa projektejaan. Päivittäminen uusimpaan versioon tarjoaa lisäetuja ja pitkäaikaista tukea.

Luokat