Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2019 ENTERPRISE 2-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT SQL SERVER 2019 ENTERPRISE 2-CORE

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

 • SW10153
 • 7JQ-01607
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
7 321,90 € * 8 133,90 € * (9,98% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Core 2 Core 
Vähimmäislisensointi 4 Core Pro Server
CAL Ei vaadita
Medium Lataa
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi


Painos SQL Server 2019 Enterprise 2-Core  on tällä hetkellä kattavin ja ajantasaisin versio Microsoft hyväksi havaitusta relaatiotietoalustasta; se tarjoaa kaikki nykyiset tietokanta-, raportointi- ja analyysitoiminnot, joita välttämättä käytetään säännöllisesti nykyaikaisessa yrityksessä, joka tarvitsee tehokkaan relaatiotietokantajärjestelmän Management (RDMS), erityisesti tavarahallintajärjestelmissä, toiminnanohjausohjelmistoissa (ERP-ohjelmistot) ja CRM-järjestelmissä.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT SQL SERVER 2019 ENTERPRISE 2-CORE"

Microsoft SQL Server 2019 Enterprise 2-Core

SQL Server 2019 Enterprise 2-Core -versio on tällä hetkellä kattavin ja ajantasaisin versio Microsoftin hyväksi havaitusta relaatiotietoalustasta; se tarjoaa kaikki nykyiset tietokanta-, raportointi- ja analyysitoiminnot, joita nykyaikaisessa yrityksessä, joka tarvitsee tehokkaan relaatiotietokannan hallintajärjestelmän (RDMS), käytetään välttämättä säännöllisesti, erityisesti yrityksen resurssienhallintajärjestelmissä, ERP-ohjelmistoissa ja CRM-järjestelmissä.

SQL Server 2019 Enterprise 2-Core -versio tarjoaa korkean saatavuuden ratkaisun AlwaysOn, Big Data Cluster sekä Service Brokerin lisäksi kattavan tietoturvan ja -suojan sekä tietojen eheyden - samalla kun se tarjoaa kattavat viestintärajapinnat ja maksimaalisen skaalautuvuuden.

SQL Server 2019 Enterprise Edition -versiossa on mahdollista käyttää vain ydinlisensointia, sillä se on suunniteltu erityisesti keskisuurille yrityksille ja erityisesti suurille yrityksille tai organisaatioille, joilla on vastaavasti suurempi palvelinkapasiteetti.

Wiresoftista löydät SQL Server 2019 Enterprise 2-Core Editionin paljon edullisemmin täysin toimivana käytettynä ohjelmistona - kaikilla suorituskykyyn ja tietoturvaan liittyvillä eduilla. Lisätietoja SQL Server 2019 Enterprise 2-Core -ohjelman ominaisuuksista sekä lisenssiehdoista, jotka koskevat myös käytettyjä Microsoft-ohjelmistoja, on jäljempänä.

Mitä uutta on SQL Server 2019 Enterprise 2-Core -palvelussa?

SQL Server 2019 -versio ei ole vain parannus edellisen version sisältämiin toimintoihin ja ominaisuuksiin, vaan sitä on täydennetty monilla innovatiivisilla toiminnoilla - tässä erityisesti Enterprise 2-Core -versio tarjoaa maksimaalisen suorituskyvyn ja skaalautuvuuden. Tärkeiden vaatimustenmukaisuuteen ja turvallisuuteen liittyvien alojen lisäksi kyse on ennen kaikkea liiketoimintakriittisten prosessien jatkuvasta suorittamisesta sekä monista uusista analyysitoiminnoista, joiden avulla voidaan käsitellä ja arvioida jopa suuria tietomääriä, kuten usein erityisesti Big Data Management -hankkeessa, jotta ne ovat käytettävissä monissa sovelluksissa.

SQL Server 2019 Edition Enterprise 2-Core - versiossa näihin kuuluvat korkea luotettavuus ja saatavuus, kun kyselyt suoritetaan ennätysajassa, sekä tietojen suojaus laajennettujen suojaustoimintojen avulla. Tässä yhteydessä muun muassa hallittu itsepalveludatan etsintä yhdessä asiaankuuluvien tietojen vuorovaikutteisen visualisoinnin kanssa auttaa lisäämään tiedonhaun ja -käsittelyn tehokkuutta - täydennettynä erilaisilla älykkäillä pilviratkaisuilla.

SQL Server 2019 Edition Enterprise 2-Core -palvelussa on mahdollista käsitellä strukturoitujen tietokokonaisuuksien lisäksi myös strukturoimattomia tietokokonaisuuksia; tätä helpottaa ensimmäistä kertaa Javan integrointi sekä yhteensopivien tietokantojen, kuten Oraclen, rajapintojen käyttö.

SQL Server 2019 Enterprise 2-Core -palvelimen innovatiiviset ominaisuudet yksityiskohtaisesti

SQL Server 2019 Enterprise 2-Core -palvelun erityisen huomionarvoisia ominaisuuksia kattavaan tietojenkäsittelyyn ovat tietojen klusteroinnin lisäksi niiden järjestelmällisen tallentamisen seuranta kirjaamisen ja mittausten aikana sekä hakukyselyjen älykäs käsittely.

Tässä yhteydessä on erityisesti mainittava älykäs kyselyjen käsittely (IQP), joka nopeuttaa tehokkaasti kyselyjen käsittelyä erityisesti suuremmilla tietomäärillä. SQL Server 2019 Enterprise 2-Core -palvelimen nopeutta on lisätty myös monissa muissa tietokantatoiminnoissa, ja uusia toimintoja on lisätty. Microsoft SLQ Server 2019 -julkaisun tärkeimpiä uudistuksia ovat mm. seuraavat:

Tietojen virtualisointi Big Data Clusterilla

SQL Server 2019 Enterprise -palvelun uusi Big Data Cluster -ominaisuus käyttää tekoälytekniikoita analysoidakseen käytännössä reaaliaikaisesti suuria tietokokoelmia, kuten suurissa yrityksissä usein tapahtuu. Big Data Cluster tarjoaa myös kaikki tarvittavat työkalut koneoppimismallien kouluttamiseen. Big Data Cluster (BDC) on Linux-pohjainen konttiverkko, joka koostuu SQL Serveristä ja Apache Sparkista, ja se tarjotaan Kubernetesissä tai Azure Kubernetes Services -palveluissa. Myös Python- ja R-sovelluksia on otettu käyttöön täällä

PolyBase, SQL Server 2016:n esiversiosta jo tunnettu ominaisuus, jolla voidaan käsitellä Transact-SQL-kyselyjä ulkoisista tietolähteistä, on laajennettu myös Oraclen, MongoD:n ja Terradatan käyttöön.

AlwaysOn SQL Server 2019 Enterprise -palvelussa

SQL Server 2019: n Enterprise Editionin aiemmissa versioissa käyttöön otettu korkean käytettävyyden ratkaisu AlwaysOn perustuu Windows Cluster Service -palveluun, jossa on enintään viisi solmua

jopa viisi solmua ja takaa siten paremman korkean käytettävyyden ilman, että tarvitaan jaettua tallennustilaa, kuten vikasietoisessa klusterissa. AlwaysOn tarjoaa mahdollisuuden tallentaa useita toissijaisia tietokantoja, joita voidaan käyttää redundantisti useissa eri tietokeskuksissa.

Service Broker kehittäjille

Service Broker on SQL Serveriin perustuva kehys erittäin skaalautuvien sovellusten kehittämiseen asynkronisen viestinnän avulla. Service Broker on skaalautuva ja suunniteltu kehykseksi, joten sitä voidaan käyttää esimerkiksi viestien lähettämiseen tietokannan sisällä tai tietokannasta toiseen. Service Brokerin pohjalta kehitettyjä sovelluksia voidaan myös skaalata myöhemmin eri instansseihin.

Javan saatavuus SQL Server 2019 Enterprise 2-Core -palvelimessa (SQL Server 2019 Enterprise 2-Core)

SQL Server 2019 Enterprise 2-Core -versiossa Java-koodia voidaan käyttää ensimmäistä kertaa myös tietokannan hallintajärjestelmässä integroimalla Java Runtime. Tämä tarkoittaa, että käännettyä Java-koodia voidaan nyt suorittaa suoraan SQL-palvelimella ilman, että sitä tarvitsee ensin siirtää. SQL Server Language Extensions -laajennusten avulla on mahdollista integroida myös muita ohjelmointikieliä.

Secure Enclaves tietojen turvallista salausta varten

Secure Enclaves -ominaisuudella SQL Server 2019 Enterprise 2-Core laajentaa jo Always Encryptedin tarjoamia mahdollisuuksia salata tietoja asiakkaalta DBMS:ään. Näin salattuja tietoja eivät voi tarkastella edes tietokannan ylläpitäjät, joilla on laajennetut oikeudet.

Suorituskyvyn parannukset SQL Server 2019 Enterprise Editionissa

Microsoft SQL Server 2019 sisältää myös monia suorituskykyparannuksia Enterprise Editionissa, kuten:

 • Älykäs kyselyjen käsittely optimoi kyselyjen käsittelyn, erityisesti suurten tietokokonaisuuksien käsittelyn
 • Älykäs suorituskyky lisää tietokantaoperaatioiden suoritusnopeutta
 • Tietokannan tilannekuva luo tietokannasta tilannekuvan, jota voidaan käyttää sen tilan dokumentointiin osana arviointia tai raporttia
 • Viimeisimmät kyselysuunnitelmatilastot tarjoaa ajantasaisen näkymän viimeisimmistä kyselyjen suoritussuunnitelmista
 • Lightweight Query Profiling Infrastructure -infrastruktuuria on parannettu, ja se on nyt oletusarvoisesti käytössä SQL Server Management Studiossa
 • Nopeutettu tietokannan palautus nopeuttaa tietokannan palautusta uudelleenkäynnistyksen tai tapahtuman palautuksen jälkeen

Lisää SQL Server 2019 Enterprise 2-Core -ohjelman teknisiä tietoja

Tiettyjen ominaisuuksien skaalautuvuuden ja suorituskyvyn sekä korkean käytettävyyden osalta SQL Server 2019 Enterprise 2-Core -versiota koskevat muun muassa seuraavat eritelmät:

SQL Server 2019 Enterprise -version yleiset ominaisuudet:

 • Tietokannan enimmäiskoko: 524 PB
 • Big Data Cluster , joka on rakennettu Apache Sparkin ja HDFS:n avulla
 • Tietojen virtualisointi PolyBasen avulla (mukaan lukien Oracle, Teradata, MongoDB)
 • Yhtenäinen tekoälyalusta operatiivisesti hyödynnettävien mallien kouluttamiseen SQL Server ML Service -palvelun avulla
 • Koneoppimisen integrointi avoimen lähdekoodin Pythonin ja -R:n kanssa, R- ja Python-analytiikan täysi rinnakkaisuus ja mahdollisuus suorittaa GPU:lla
 • Mukautuva kyselyjen käsittely

SQL Server 2019 Enterprisen skaalautuvuus

Seuraavissa ominaisuuksissa ja määrittelyissä käyttöjärjestelmän maksimimäärä instanssia tai muistia kohden on kussakin tapauksessa käytettävissä SQL Server 2019 Enterprise 2-Core -versiossa:

 • Yksittäisen instanssin käyttämä SQL Server -tietokantamoottorin laskentakapasiteetti
 • Analysis Services- tai Reporting Services -palvelujen laskentakapasiteetti, jota yksi instanssi käyttää
 • Muisti SQL Serverin tietokantamoottorin puskurialtaan instanssikohtaista muistia kohden
 • Columnstore-segmentin välimuisti SQL Server -tietokantamoottorin instanssikohtaisesti
 • Muistin optimoitu tietokantakohtainen tietokantakoko SQL Server Database Engine -ohjelmassa
 • Muisti Analysis Services -instanssia kohti
 • Muisti raportointipalvelujen instanssia kohti
 • Relaatiotietokannan enimmäiskoko: 524PB

Relaatiotietokannan hallintajärjestelmän skaalautuvuus ja suorituskyky

Muun muassa:

 • Ryhmitellyt tai ryhmittämättömät sarakevarastoindeksit
 • In-muistitietokanta: in-muistissa tapahtuva OLTP, muistioptimoitu tempdb-metatieto ja tuki pysyvälle muistille
 • Stretch-tietokanta
 • Taulukoiden ja indeksien osiointi
 • Älykäs tietokanta: mukaan lukien automaattinen optimointi, rivisäilytyksen eräajotila, palaute muistin jakamisesta rivi- ja eräajotilassa, taulukkomuuttujien viivästetty kääntäminen ja käyttäjän määrittelemien skalaarifunktioiden sisäistäminen

Relaatiotietokannan hallintajärjestelmän (RDBMS) korkea saatavuus:

Muun muassa osoitteessa:

 • Server Core -tuki
 • Tietokannan peilaus
 • Varmuuskopioiden pakkaaminen ja tietokannan tilannekuvat
 • Aina On failover-klusteri-instanssit sekä Aina On käytettävyysryhmät,
 • Peruskäytettävyysryhmät
 • Online-sivu ja online-tiedostojen palautus
 • Tietokantojen optimoitu palautus sekä online-indeksien jatkuva uudelleenrakentaminen
 • Lisää tallennustilaa järjestelmän ollessa käynnissä
 • Failover-palvelin katastrofien varalta, korkea saatavuus ja katastrofien varalta palautuminen Azuressa

SQL Server 2019 Enterprisen lisensointi ytimien mukaan jaoteltuna

Microsoftin vuoden 2016 palvelinversion myötä käyttöön ottamaa ydinlisensointia sovelletaan myös yksinomaan SQL Server 2019 Enterprise -versioon. Muuten saatavilla oleva palvelin-/CAL-kohtainen lisensointi ei siis yleensä ole käytettävissä tässä yhteydessä. Aikaisempiin versioihin verrattuna, joissa ei ollut merkitystä sillä, kuinka monta ydintä prosessori sisälsi, ytimien lisensointiin sovelletaan erilaista lisensointimittaria: nyt ytimien lukumäärä on ratkaiseva tekijä lisenssivaatimuksen määrittämisessä. Ytimikohtainen lisensointimalli koskee myös hybridikäyttöä ja pilvipalvelun käyttöönottoa provisiointia varten. Pilviyhteensopivassa lisensoinnissa yksi ydinlisenssi koskee kutakin kahta ydintä (toisin kuin aiemmin, jolloin vaadittiin yksi lisenssi prosessoria kohti).

Kokonaislisenssivaatimus on prosessorikohtainen ytimien enimmäismäärä. Kaikki palvelimen fyysiset ytimet vaativat oman ydinlisenssin. Lisenssien vähimmäismäärä palvelinta kohden on kahdeksan, ja Microsoft on määritellyt seuraavat ehdot:

 • Kutakin prosessoria varten tarvitaan vähintään 8 ydinlisenssiä
 • Jokaiseen palvelimeen tarvitaan vähintään 16 ydinlisenssiä

SQL Server 2019 Enterprise -palvelun peruslisenssit ovat aina saatavana 2 kpl:n paketteina.

Laitteistovaatimukset

Jotta SQL Server 2019 Enterprise -palvelinta voidaan käyttää ympäristössä, seuraavien laitteisto- ja ohjelmistovaatimusten on täytyttävä:

 • Tuetut käyttöjärjestelmät: Windows 10, Windows Server 2019, 2012 R2
 • Kiintolevy: vähintään 6 Gt käytettävissä olevaa kiintolevytilaa - riippuen asennetuista SQL Server -komponenteista
 • Grafiikka: Super VGA-näytönohjain, jonka vähimmäistarkkuus on 800x600 pikseliä
 • Vähimmäismuisti: 4 GB
 • Prosessorin tyyppi x64-prosessori: AMD Opteron, AMD Athlon 64, Intel Xeon Intel EM64T -tuella, Intel Pentium IV EM64T -tuella
 • Prosessorin nopeus: 1,4 GHz - suositus: 2,0 GHz tai nopeampi

Kaikki tiedot Wiresoftin käyttämistä ohjelmistoista Microsoft SQL Server 2019 Enterprise 2-Core -palvelimelle

SQL Server 2019 Enterprise -palvelimen käytetty ohjelmisto ei eroa uuden palvelinlisenssin käyttökelpoisuudesta - eikä ohjelmisto voi myöskään kulua loppuun. Tälle ovat ominaisia seuraavat piirteet:

Käytetyn SQL Server 2019 Enterprise 2-Core -lisenssin alkuperä

Wiresoftin tarjoama käytetty SQL Server 2019 Enterprise 2-Core -lisenssiohjelmisto on peräisin yritykseltä, joka on ensin ostanut sen ja myöhemmin myynyt sen Wiresoftille. Kun se myydään edelleen, se merkitään käytetyksi ohjelmistoksi, mutta sitä voidaan käyttää kuin uutta lisenssiä.

Käytettyjen SQL Server 2019 Enterprise 2-Core -lisenssien ostajan suojaus

SQL Server 2019 Enterprise 2-Core Wiresoftin käytettynä ohjelmistona tarjoaa asiakkaille samat edut kuin uuden palvelinohjelmiston ostaminen: ostajan turvallisuus välittömän latauksen kautta oston jälkeen ja lisenssin välitön aktivointi toimitetulla voimassa olevalla lisenssiavaimella.

Onko SQL Server 2019 Enterprise 2-Core -ohjelmiston käytetyn ohjelmiston ostaminen ja käyttö laillista?

Wiresoftin asiakkaana voit luottaa siihen, että SQL Server 2019 Enterprise 2-Core -ohjelman ostamisen lisäksi myös sen todellinen käyttö käytettynä ohjelmistona ei riko mitään lakeja: Wiresoft Shopissa tarjottavat ohjelmistot ovat peräisin yrityksen entisestä lisenssivarastosta. Voimassa oleva lainkäyttövalta ei salli ainoastaan kaupankäyntiä Microsoftin käytetyillä ohjelmistoilla, vaan myös niiden todellisen käytön; nämä seikat on vahvistettu yhä uudelleen useissa tuomioistuinten päätöksissä.

Wiresoftin edut käytetyn SQL Server 2019 Enterprise 2-Core -ohjelmiston kanssa

Wiresoftin käytettyjen ohjelmistojen etuna on, että voit päivittää ohjelmistokantasi edullisesti ja pysyä siten aina ajan tasalla, ja vieläpä paljon edullisemmin kuin ostamalla uuden laitteiston. Wiresoftin käytetylle ohjelmistolle on ominaista kaikkien ostajien täydellinen todentaminen, ja se tarjoaa siten tarkastusturvallisuutta!

Wiresoftilta ei löydy kohtuuhintaan ainoastaan SQL Server 2019 Enterprise 2-Core -versiota, vaan myös muita SQL Server 2019 -versioita, mukaan lukien CAL-pohjaisen lisensointivaihtoehdon asiakaslisenssit, sekä Microsoft SQL Serverin vanhempia versioita; Wiresoftin käytettyjen ohjelmistojen tarjonta sisältää myös muita Microsoftin ohjelmia - kaikkine mainittuine etuineen. Jos sinulla on kysyttävää SQL Server 2019 Enterprisen tai minkä tahansa muun version peruslisensoinnista, voit käyttää asiantuntijaneuvojamme chatissa, sähköpostitse tai puhelimitse.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT SQL SERVER 2019 ENTERPRISE 2-CORE"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT SQL SERVER 2019 ENTERPRISE 2-CORE"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat