Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 

Maksuvaihtoehdot

Osto tililtä (vain yritysasiakkaille)

Saat meiltä laskun sähköpostitse ja maksat laskun summan kätevästi pankkisiirrolla. Kun maksat laskulla, saamme palveluntarjoajalta tietoja luottokelpoisuudestasi luottoriskin arvioimiseksi. Voit välttää luottokelpoisuutesi arvioinnin valitsemalla toisen maksutavan. Jos luottokelpoisuutesi arviointi on meille riittävä, toimitamme tavarat välittömästi. Maksat laskun kätevästi laskun vastaanottamisen jälkeen, ja maksuehto on 14 päivää. Mahdollisuus maksaa laskulla vahvistetaan tai hylätään 24 tunnin kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

Maksu luottokortilla tai Maestro-korteilla (Paypal Plus / Unzerin kautta)

Luottokortti- tai Maestro-maksut käsittelee maksukumppanimme Unzer tai PAYPAL nykyisten turvallisuusstandardien mukaisesti. Jos maksat luottokortilla, tilisi veloitetaan, kun tilauksesi lähetetään.

Maksu Sofortüberweisungilla

Helposti ja turvallisesti verkkopankkisi kautta. Siirto tapahtuu suoraan ja TÜV-sertifioitujen turvallisuusstandardien mukaisesti verkkomaksukumppanimme Sofort AG:n kautta.

Maksu PAYPAL

Mutkatonta ja suoraa kaikille asiakkaille, joilla on PAYPAL-tili.

Ennakkomaksu (ennakkomaksu)

Siirrä laskun summa (pankkisiirto tai maksukuitti) pankkitilillemme ja ilmoita tilausnumerosi. Löydät pankkitietomme joko laskusta tai tilausvahvistuksesta. Kun tilisiirto on vastaanotettu, saat kirjanpito-osastoltamme sähköpostitse vahvistuksen maksun vastaanottamisesta. Tämän jälkeen tuote lähetetään alla olevien toimitustietojen mukaisesti.  maksuehto ennakkomaksun osalta on 14 päivää.

Toimitus

Tuotteet lähetetään postitse tai postitse (DHL-paketti), jos tilataan fyysinen tuote. Toimitus sähköpostitse on maksuton.

Toimitustapa eri maksutapoja varten:

Paypal: Ennen klo 17.00 saapuvat tilaukset lähetetään samana päivänä.

Luottokortti: Ennen klo 17.00 saapuneet tilaukset toimitetaan samana päivänä.

Sofortüberweisung: Saapuneet tilaukset klo 17.00 mennessä toimitetaan samana päivänä.

Osto tilille: Kello 17.00 mennessä saapuneet tilaukset toimitetaan samana päivänä.

Ennakkomaksu: Tilaus lähetetään, kun maksu on vastaanotettu.

Toimituskulut Saksan sisällä ovat 4,99 euroa DHL:n kautta. EU:n sisällä lähetettävien tuotteiden toimituskulut ovat 9,99 euroa. Toimitus tapahtuu DHL:llä.

Tilaukset ja toimitukset ovat mahdollisia vain Saksassa, Itävallassa, Belgiassa, Tanskassa, Suomessa, Ranskassa, Kreikassa, Isossa-Britanniassa, Irlannissa, Italiassa, Liechtensteinissa, Luxemburgissa, Alankomaissa, Norjassa, Puolassa, Portugalissa, Ruotsissa, Sveitsissä, Saksassa, Slovakiassa, Sloveniassa, Espanjassa, Tšekissä ja Unkarissa.

Toimitusaika (fyysinen toimitus):
Saksan sisällä: 1 - 2 työpäivää
Euroopan sisällä: 4 - 6 työpäivää

Jos toimitus viivästyy, saat välittömän palautteen postitse 24 tunnin kuluessa. Jos tuotetta ei ole enää saatavilla, tarjoamme sinulle vastaavan vaihtoehdon tai palautamme rahasi.

Toimitusajat

Toimitusaika alkaa, kun maksu on suoritettu
-ennakkomaksulla seuraavana päivänä sen jälkeen, kun maksumääräys on toimitettu pankkiinne
-ostolaskulla sopimuksen tekemistä seuraavana päivänä
- Paypalilla välittömästi
- Sofortüberweisungilla välittömästi
-luottokortilla välittömästi

Toimitusaika päättyy toimitustilanteesta riippuen seuraavana päivänä. Jos määräajan viimeinen päivä osuu lauantaille, sunnuntaille tai toimituspaikassa tunnustetulle yleiselle vapaapäivälle, tällaisen päivän tilalle tulee seuraava työpäivä.

Jos toimitus viivästyy, ilmoitamme siitä välittömästi. Tässä tapauksessa saat meiltä sähköpostiviestin tai, jos olet antanut puhelinnumeron, viestin toimituksen tämänhetkisestä tilasta ja uudesta toimituspäivästä.

Turvallisuus SSL Secure -palvelun avulla

Tilauksesi ja niihin liittyvät henkilötietosi, kuten nimesi, osoitteesi tai luottokorttitietosi, on suojattu nykyaikaisilla turvajärjestelmillä. Näiden tietojen siirto on salattu ja ulkopuolisille lukukelvoton VeriSignin Secure Socket Layer (SSL) -suojausmenetelmällä, joka on kaikkien yleisten Internet-selainten tukema turvallisuusstandardi. Tunnistat turva-aseman siitä, että osoitteen alkuosassa on s-pääte ("https://" eikä "http://" ).

Luokat