Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS 7 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT WINDOWS 7 PROFESSIONAL

Saatavilla välittömänä latauksena

 • SW10041
 • FQC-02368
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
12,90 € * 14,90 € * (13,42% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Runtime Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
Järjestelmä  32bit/64bit


Lukuisista seuraajista huolimatta edelleen suosittu ja käytössä monissa verkoissa: Windows 7 Professional toimii monissa tietokoneissa, epäilemättä sen luotettavuuden ja vakauden ansiosta. Monia lisäohjelmia voidaan käyttää ongelmitta myös Windows 7 Professionalissa ja siihen liittyvissä versioissa. Erityisesti Professional Edition tarjoaa monia ominaisuuksia, joilla on edelleen tärkeä merkitys pk-yrityksissä, kuten käytännön XP-tila, joka mahdollistaa vanhempien järjestelmäkomponenttien jatkuvan käytön ja on siksi monille käyttäjille tärkeä ostosyy.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT WINDOWS 7 PROFESSIONAL"

Windows 7 Professional - Microsoftin innovatiivinen käyttöjärjestelmä ammattilaisille käytettynä ohjelmistona

Lukuisista seuraajista huolimatta se on edelleen suosittu ja käytössä monissa verkoissa: Windows 7 Professional toimii monissa tietokoneissa, mikä johtuu epäilemättä sen luotettavuudesta ja vakaudesta. Myös monia muita ohjelmia voidaan käyttää ongelmitta seuraavissa laitteissa Windows 7 Professional ja siihen liittyvät versiot. Erityisesti Professional Edition tarjoaa useita ominaisuuksia, joilla on edelleen tärkeä rooli pk-yrityksissä, kuten käytännön XP-tila, joka mahdollistaa vanhempien järjestelmäkomponenttien jatkuvan käytön ja on siksi monille käyttäjille tärkeä ostosyy.

Windows 7 Professional Edition -käyttöjärjestelmän ostaminen tarjoaa sen suuren edun, että sitä voidaan käyttää vanhemmissa laitteistojärjestelmissä ja että se on hyvin yhteensopiva vanhempien Microsoft-ohjelmien kanssa. Wiresoft Onlineshopista löydät Windows 7 Professionalin lisäksi yhden käyttäjän lisenssin ostoversiona myös muita versioita sekä uudempia Windows käyttöjärjestelmiä ja monia muita yhteensopivia Microsoft-ohjelmia. Seuraavassa yleiskatsauksessa esitellään ensin Windows 7 Professional -version tärkeimmät uudet ominaisuudet sekä Windows 7 -version tärkeimmät yleiset ominaisuudet.

Windows 7 Professional - toimintoja liike-elämän ammattilaisille

Windows 7:n Professional Edition tarjoaa yrityksille ja ammattikäyttäjille useita lisätoimintoja muihin versioihin verrattuna, jotka laajentavat merkittävästi Microsoftin käyttöjärjestelmän käyttöalaa. Tärkein ominaisuus on jo mainittu Windows XP-tila, joka parantaa yhteensopivuutta, mutta myös verkkotunnuksen liittyminen tarjoaa paremman turvallisuuden erityisesti yrityksissä:

Windows XP-tila

XP-tilassa Windows 7 ei katkaise yhteyttä vanhempiin käyttöjärjestelmäversioihin, kuten samannimiseen XP:hen, vaan päinvastoin varmistaa liiketoimintaprosessien jatkuvuuden: Tämä tarkoittaa, että vanhoja Windows XP:hen perustuvia yritysohjelmia voidaan edelleen käyttää suoraan Windows 7 -työpöydällä, mikä on Windows 7 Professionalin merkittävä etu erityisesti pk-yrityksille, joille XP Mode on myös ensisijaisesti suunniteltu. Myös Vistan ajurit toimivat sen kanssa.

XP-tila on kehitetty ohjelmia varten, jotka eivät toimi edes yhteensopivuustilassa. Se toimii siten virtuaalikoneena, jota käytetään Windows Virtual PC:llä, joka on erityisesti Windows 7:ää varten kehitetty versio Virtual PC:stä.

Päätietokoneen asemat ovat edelleen oletusarvoisesti käytettävissä verkkoasemina. Uudet asemat ja niihin liitetyt USB-laitteet sen sijaan tunnistetaan automaattisesti XP-tilassa, ja Windows 7- ja XP-tilan leikepöytää voidaan käyttää samanaikaisesti. Tämä tarkoittaa, että USB:n kautta käytettäviä vanhempia laitteita, joille ei ole olemassa ohjainta, voidaan käyttää edelleen ongelmitta. Ainoa rajoitus on, että XP-tilassa on luovuttava muusta 3D-kiihdytyksestä.

XP-tila on saatavana erillisenä latauksena, samoin kuin Virtual PC, mutta sitä voi käyttää vain vähintään Windows 7 Professionalin kanssa. Se koostuu Virtual PC:stä, Microsoftin virtualisointiohjelmistosta, ja virtuaalikovalevystä (VHD), jossa on XP SP3. Muita vaatimuksia ovat AMD-V:n tai Intel-VT:n kaltainen prosessori, joka tukee natiivia virtualisointia, ja 2 Gt RAM-muistia.

Verkkotunnuksen liittyminen

Toimialueeseen liittyminen osoitteessaWindows 7 Professional yhdistää yrityksen ulkopuolisen tietokoneen työpaikan tietokoneverkkoon. Näin käyttäjät voivat käyttää siellä olevia resursseja ja päinvastoin, ja ylläpitäjät voivat hallita sen kautta liitettyjä tietokoneita käyttöoikeuksien avulla jne. Verkkotunnusten yhdistäminen tarjoaa siten enemmän tehokkuutta ja samalla korkeamman turvallisuustason.

Windows 7 Professional tekee verkkotunnuksen liittymisestä paitsi turvallista myös helppoa: käyttäjäystävällinen ohjattu toiminto opastaa käyttäjiä kaikissa tarvittavissa vaiheissa.

Sijaintiin perustuva tulostus

Se ei kuulosta kummoiselta, mutta se on kätevä ominaisuus jokapäiväisessä työssä: Windows 7 Professionalin sijaintiin perustuva tulostus on erityisen hyödyllinen, kun työskennellään eri paikoissa, joissa on eri verkot ja siten myös eri tulostimet. Toiminto mahdollistaa ensisijaisten tulostinverkkoparien määrittämisen; tämä tarkoittaa, että Windows 7 Professional valitsee automaattisesti oikean oletustulostimen verkkoyhteydestä riippuen.

Windows Touch

Windows 7 tarjoaa parannetun kosketustekniikan. Näin käyttäjät voivat selata lehtien verkkopainoksia ja valokuva-albumeita sopivilla laitteilla sekä järjestää tiedostoja ja kansioita työpöydällä. Ja osoitteessa Windows Paint käyttäjät voivat nyt myös maalata sormella. Windows Touch tunnistaa myös usean sormen liikkeet, esimerkiksi kuvien zoomaamiseksi; hiiren oikealla napsauttaminen voidaan suorittaa myös koskettamalla, jolloin yksi sormi napauttaa tiettyä elementtiä, kun toinen sormi napauttaa näyttöä.

Windows 7-version yleiset uudistukset

Yleisesti ottaen myös ulkoasua ja joitakin usein käytettyjä ominaisuuksia on tarkistettu Windows 7: n osalta. Tämä koskee pääasiassa työpöytää tai ohjelmaikkunoiden näyttöä ja niiden mukauttamista, mutta myös suorituskykyä peleissä sekä videoiden toistoa jne.

Enemmän yleiskuvaa ja tehokkuutta

Työpöydän näyttö sisältää jo nyt useita käytännön innovaatioita ja yksityiskohtia, jotka helpottavat käyttöä Windows 7 yksinkertaisempi ja mukavampi.

 • Tehtäväpalkin esikatselu ohjelmien käynnistämistä ja ikkunoiden välillä vaihtamista varten on uudistettu, ja sitä voi mukauttaa omien mieltymystesi mukaan. Uusia ominaisuuksia ovat muun muassa koko näytön kokoiset esikatseluikkunat ja suuremmat kuvakkeet, joiden resoluutiota voi myös säätää näytön koon mukaan.
 • Uudet hyppyluettelot vievät käyttäjät suoraan viimeksi käytettyihin ohjelmiin, tiedostoihin, kappaleisiin ja verkkosivustoihin sekä usein käytettyihin toimintoihin; ne ovat käytettävissä hiiren oikealla painikkeella. Puuttuvat tai ylimääräiset tiedostot voidaan myös "kiinnittää" lisäksi.
 • Windows Haku nopeuttaa ja helpottaa paikallisesti tallennettujen asiakirjojen, musiikin nimikkeiden, sähköpostien ja kuvien etsimistä. Heti kun käyttäjä alkaa kirjoittaa hakusanaa aloitusvalikon hakukenttään, näyttöön tulee luettelo kaikista asiaankuuluvista tuloksista Windows 7 näyttää luettelon kaikista asiaankuuluvista tuloksista. Lisäksi hakua voidaan rajata vielä tarkemmin esimerkiksi päivämäärän ja tiedostotyypin perusteella. Lajittelu luokkien mukaan ja avainsanojen tai tekstikappaleiden korostaminen tekee hausta entistä selkeämmän. Myös ulkoisia kiintolevyjä, verkkotietokoneita ja kirjastoja voidaan etsiä.

Parannettu Aero Design ja Aero Glass

Jo tunnettua Aero Design -suunnittelua on parannettu ja täydennetty, jotta avoimet ikkunat, jotka näkyvät edelleen läpinäkyvässä Aero Glass -tilassa, olisivat entistä selkeämpiä:

 • Aero Peek näyttää kaikki muut ikkunat paitsi napsauttamalla valitun ikkunan läpinäkyvinä kehyksinä - tämä lisää selkeyttä ja nopeuttaa siten orientoitumista.
 • Uusi Aero Snap -toiminto nopeuttaa ikkunoiden automaattista asettelua. Aero Snap aktivoituu vetämällä nopeasti näytön reunaan. Riippuen siitä, onko liike vasemmalle vai oikealle, ylös vai alas, ikkuna suurenee puoleen tai kaikkiin sivuihin.
 • Aero Shake puolestaan näyttää vain parhaillaan käytetyn ohjelmaikkunan suuressa koossa. Tätä varten käyttäjä tarttuu siihen hiirellä otsikkorivin kohdalta ja "ravistaa" sitä nopealla pyyhkäisevällä liikkeellä: kaikki muut avoimet ikkunat minimoidaan ja vain kiinteä ikkuna jää näkyviin.

DirectX 11 - Windows 7 -peliliitäntä

DirectX 11 on uusi multimediakomponentti, joka tuo paremman suorituskyvyn ja nopeuden lisäksi myös lisää tehokkuutta - tämä näkyy erityisesti PC-peleissä, mutta tuo etuja myös muissa graafisissa sovelluksissa, kuten videoissa, multimediakiihdytyksen ansiosta:

 • Tiled Resources tekee tämän tarjoamalla virtuaalimuistia, joka nopeuttaa pelejä lataamalla näytön korkearesoluutioisia elementtejä vain silloin, kun niitä todella käytetään.
 • Tesselaatio pilkkoo näytönohjaimen prosessorin (GPU) jo luomat 3D-pinnat ylimääräisiksi polygoneiksi, mikä lisää yksityiskohtaisuutta kuormittamatta järjestelmää.
 • Monisäikeinen renderöinti mahdollistaa sen, että useat prosessoriytimet renderöivät 3D-pinnan rinnakkain.
 • Shader Model 5:n avulla näytönohjain voi myös ottaa hoitaakseen tavallisia laskentatehtäviä, jotka muuten kuuluvat pääprosessorin (CPU) vastuulle.

Parannettu multimediakokemus

Windows 7:n avulla multimediasisällön jakaminen ja kokeminen on entistäkin helpompaa, ja tähän kuuluvat erityisesti seuraavat ominaisuudet:

 • Määrittämällä niin sanottuja kotiryhmiä osoitteessa Windows 7 voidaan yksinkertaistaa kuvien, videoiden ja musiikkiluetteloiden jakamista useiden tietokoneiden välillä sekä tulostimien jakamista. Tämän ominaisuuden ansiosta NTFS-käyttäjäoikeuksia ei tarvitse määrittää. Kaksi tai useampi Windows 7 -tietokone yhdistetään 10 merkin yhteisellä avaimella, ja kaikki jaetut tiedot ovat välittömästi kaikkien yhdistettyjen käyttäjien käytettävissä. Kotiverkkoryhmä liittyy aina Windows-7 -tietokoneeseen eikä tiettyyn käyttäjään. Yhdistämällä oma Windows Live-ID paikalliseen käyttäjätiliin voidaan kotiverkon ryhmää laajentaa myös määritettyihin Live-käyttäjiin.
 • Kun Windows Media Center tekee television katselusta entistäkin kätevämpää: halusitpa sitten katsoa suoraa televisiolähetystä suoraan, pitää taukoa puhelimessa ollessasi tai nauhoittaa ohjelman, kun olet poissa. Windows Media Center tukee monia maailmanlaajuisia TV-standardeja ja -formaatteja, kuten digitaalitelevisiota ja HD-televisiota. Uuden vieritystoiminnon avulla voit vaihtaa otsikoiden tai ohjelmien välillä nopeammin, ja videoita voi tarkistaa pikakelaus eteenpäin, ja esikatselukuvat ovat entistä parempia.
 • Tuetaan myös äänen ja videon toistoa 3GP-, AAC-, AVCHD-, DivX-, MOV- ja Xvid-formaateissa.

Muita Windows 7 Professionalin ja muiden versioiden uusia ominaisuuksia

Myös teknisellä alalla 7Windows :llä on paljon tarjottavaa, mikä nopeuttaa käyttöjärjestelmän käyttöä ja parantaa siten myös käyttökokemusta:

 • USB-laitteet tai kannettavat muistitikut ovat käytettävissä entistä nopeammin Windows 7:n avulla.
 • Vähennetty kuormitus: Taustapalvelut, jotka kuluttavat Windows 7:n suorituskykyä, suoritetaan vain silloin, kun niitä tarvitaan. Tämä vaikuttaa myös Bluetooth-palveluun, jos sitä ei ole aktivoitu.
 • 64-bittinen tuki mahdollistaa suurempien tietomäärien käsittelyn. Joitakin ohjelmia, mutta myös niiden määrä on parempi käsitellä 64-bittisessä järjestelmässä.
 • Parannettu virranhallinta vähentää taustatoimintoja ja DVD-toisto säästää virtaa.
 • 3 ennalta määritettyä virransäästövaihtoehtoa "Tasapainotettu", "Korkea suorituskyky" sekä "Energiansäästötila" mahdollistavat resurssien kulutuksen yksilöllisen säätämisen.
 • Uusi huoltokeskus tarjoaa lisää turvallisuutta valvomalla integroidun virustarkkailijan ja palomuurin tilaa
 • Jos laitteisto tukee sitä, Windows 7 tarjoaa oletusarvoisesti sormenjälkibiometrisen todennuksen sekä kirjautumista että oikeuksien hallintaa varten.
 • Tuki useammalle esiasennetulle koodekille - mukaan lukien H.264, MPEG-2, MPEG-4 (DivX ja Xvid), AAC sekä MOV- ja MP4-konttiformaatit ja 30- ja 48-bittiset väriprofiilit.
 • Windows PowerShell on esiasennettuna osoitteessa Windows 7. Järjestelmien automatisoinnin, konfiguroinnin ja hallinnan lisäksi PowerShell tarjoaa muun muassa komentoriviskriptien kehitysympäristön.
 • Etätyöpöytäyhteys (RDS): Etätyöpöytäyhteyden avulla valvottua tietokonetta voidaan käyttää verkon kautta ikään kuin käyttäjä istuisi suoraan sen edessä, mukaan lukien pääsy kaikkiin ohjelmiin ja tiedostoihin. Etätietokoneessa on kuitenkin oltava asennettuna vähintään Windows 7 Professional.

Laitteistovaatimukset Windows 7 Professional jne.

Jotta Windows 7 Professional toimisi kunnolla tietokoneessa, sen on täytettävä tietyt laitteistovaatimukset. Windows 7 Professional on saatavana 32-bittisenä ja 64-bittisenä versiona, mutta joitakin ominaisuuksia voi käyttää vain 64-bittisessä versiossa. Seuraavien laitteiston teknisten ominaisuuksien on täytyttävä, kun asennat Windows 7:

 • Prosessori: 32-bittinen (x86) tai 64-bittinen (x64), 1 GHz
 • RAM-muisti: 1 Gt RAM-muistia (32-bittinen) tai 2 Gt RAM-muistia (64-bittinen)
 • Kiintolevytila: 16 GB (32-bittinen) tai 20 GB (64-bittinen)
 • Grafiikka: DirectX-9:ään kykenevä näytönohjain, jossa on 128 Mt VRAM (Aero-suunnittelua varten), WDDM 1.0

Windows 7 Professional at Wiresoft ostaa halvalla verkkokaupasta

Windows 7 Professionalia tuskin tarjotaan uutena yksittäisenä lisenssinä perinteisessä kaupassa sen suosiosta huolimatta. Wiresoft-verkkokaupasta voit ostaa Windows 7 Edition Professionalin niin sanottuna käytettynä ohjelmistona - se on identtinen alkuperäisen ohjelmistotuotteen kanssa. Tässä tarjottu Windows 7 Professional Editionin yksittäinen lisenssi oli aiemmin osa eurooppalaisen yrityksen volyymilisenssiä. Laillisen jälleenmyynnin kautta tämä muunnettiin yksittäisiksi lisensseiksi ja tarjottiin sitten käytettynä ohjelmistona. Volyymilisenssin jakaminen tai käytetyn ohjelmiston merkitseminen ei aiheuta haittaa tämän Windows 7 Professional -työpöytäkäyttöjärjestelmän toiminnallisuudelle, muun muassa siksi, että ohjelmisto ei ole altis kulumiselle.

Ohjelmistojen ostaminen Wiresoftilta on aina halpaa ja turvallista! Siksi Wiresoft myy vain alkuperäisiä Microsoft Windows 7 Professional -ohjelmistoja. Wiresoft Software Shopissa tarjottujen käytettyjen ohjelmistojen ostamiseen ei liity mitään oikeudellista riskiä, koska kauppa on selvästi lain sallimaa, mikä on todistettu oikeudellisesti sitovilla tuomioilla. Voit siis ladata ja asentaa Windows 7 Professional -ohjelmiston heti ostoprosessin jälkeen ja aktivoida sen vain sinulle voimassa olevalla lisenssiavaimella.

Käytettyjen ohjelmistojen, kuten Windows 7 Professional -työpöytäkäyttöjärjestelmän, ostaminen Wiresoftilta tarjoaa asiakkaillemme edullisen vaihtoehdon monille nykyisille ohjelmistotarjouksille. Asiakkaamme ovat pääasiassa pk-yrityksiä ja organisaatioita, mutta myös itsenäisiä ammatinharjoittajia sekä yksityishenkilöitä, jotka jo hyötyvät edullisista ohjelmistotarjouksistamme!

Wiresoft Software-Shopista löydät Windows 7 Professional sekä tämän Windows työpöytäkäyttöjärjestelmän uudemmat versiot ja muut Microsoft-ohjelmat edullisina käytettynä ohjelmistona heti ladattavaksi. Jos sinulla on kysyttävää tästä tai mistä tahansa muusta Microsoft-ohjelmistosta, käytä asiantuntevaa neuvontaamme chatissa, sähköpostitse tai puhelimitse.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT WINDOWS 7 PROFESSIONAL"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT WINDOWS 7 PROFESSIONAL"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat