Magazin
Legal
Yritysasiakkaat
telephone
Apua perustamisessa
0800 - 20 44 222
 
Trustmask

header_wiresoft

KEITÄ ME OLEMME JA MITÄ ME TEEMME?

Wiresoft on nuori, kansainvälinen sähköisen kaupankäynnin yritys, joka ylläpitää Euroopan suurinta verkkokauppaa tunnettujen valmistajien latausohjelmistoille. Olemme vuonna 2010 perustettu start-up-yritys, joka on nyt menestyksekkäästi vakiinnuttanut asemansa Saksassa ammattitaitoisten palvelujen ja monipuolisen tuotevalikoiman avulla. Verkkokaupassamme toimimme aktiivisesti B2C- ja B2B-sektoreilla. Osana ulkoisia ja sisäisiä konsultointipalvelujamme tarjoamme myös asiantuntevaa neuvontaa tulevista auditoinneista, lisensointimalleista, prosessien optimointiin liittyvistä kysymyksistä ja muusta. Sillä välin Wiresoft Group on kasvanut aikuisyritykseksi ja vakiinnuttanut asemansa kansainvälisesti - yli 27 maassa. 

 

MITÄ ME TARJOAMME?

 
about-us-1

rahaa

KILPAILUKYKYISET HINNAT

Ensisijainen tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme aina edullisia ostohintoja ja kattavaa palvelua. Palvelemme B2C- ja B2B-asiakkaita.

palvelu

PALVELU

Annamme asiakkaillemme asiantuntevaa neuvontaa puhelimitse, live-chatissa, näytön jakamisen kautta tai sähköpostitse toimistoaikana maanantaista perjantaihin (klo 8:00-16:00) - autamme myös osoitteesta Wiresoft ostettujen ohjelmistojen asennuksessa.

about-us-2

about-us-3

quote

"100 %:n rahanpalautustakuun ansiosta asiakkaidemme ei tarvitse huolehtia siitä, että he jäävät jossain vaiheessa yksin ongelmansa kanssa!"

Toimitusjohtaja - Soheil Hosseini

laatu

LAATU

Wiresoft edustaa testattua laatua kohtuulliseen hintaan. Korkeasti koulutettu henkilökuntamme tarkistaa etukäteen, että myytävät tuotteet täyttävät korkeat laatuvaatimuksemme. Näin varmistetaan, että tuote on kyseiselle talousalueelle tarkoitettu alkuperäinen tuote. Tavarat asetetaan myyntialustallemme vasta onnistuneen tarkastuksen jälkeen. Tällä tavoin olemme saavuttaneet monien tyytyväisten asiakkaiden luottamuksen kaikkialla maailmassa. Kun käytät Wiresoft -ohjelmistoa, olet turvallisella puolella.

about-us-4
about-us-5

 kestävyys

KESTÄVYYS

Kestävä kehitys on yhtiömme ensisijainen tavoite. Siksi olemme viime vuosina ryhtyneet lisätoimiin varmistaaksemme käytettävissä olevien resurssien vastuullisemman käytön: suuren paperinkulutuksen kompensoimiseksi lähes kaikki prosessit osoitteessa Wiresoft on ohjattu digitaalisesti. Ympäristön suojelemiseksi kollegoillamme on myös mahdollisuus hakea alennettua työmatkailulippua, jotta he pääsevät töihin julkisilla liikennevälineillä - ympäristön suojelemiseksi.

b2b

B2B

B2B-myymälässämme tarjoamme laajan valikoiman ohjelmistotuotteita kaupalliselle ja julkiselle sektorille. Tarjoamme erityistä asiakaspalvelua B2B-asiakkaille. Tarvittaessa Business-tiimi tarjoaa myös tukea paikan päällä tulevissa projekteissa ja tarjoaa räätälöityjä ostoneuvontaa sekä kattavaa tukea lisensointikysymyksissä ja tulevissa tarkastuksissa. Ulkopuoliset tekniset konsultit vastaavat ennakkotarkastuksista ja teknisestä neuvonnasta, kuten prosessien optimoinnista. Sisäisesti he hallinnoivat testiympäristöä ja järjestävät sisäistä konsultointia, työpajoja ja muuta. Tarjoamme sinulle intensiivistä ammatillista tukea ja kattavaa palvelua myös oston jälkeen.

about-us-6