Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 

header_wiresoft

KEITÄ ME OLEMME JA MITÄ ME TEEMME?

Wiresoft on nuori, kansainvälinen sähköisen kaupankäynnin yritys, joka ylläpitää Euroopan suurinta verkkokauppaa tunnettujen valmistajien latausohjelmistoille. Olemme vuonna 2010 perustettu startup-yritys, joka on nyt menestyksekkäästi vakiinnuttanut asemansa Saksassa ammattitaitoisten palvelujen ja monipuolisen tuotevalikoiman avulla. Verkkokaupassamme toimimme sekä B2C- että B2B-sektorilla. Osana ulkoisia ja sisäisiä konsultointipalvelujamme tarjoamme myös asiantuntevaa neuvontaa tulevista auditoinneista, lisensointimalleista, prosessien optimointiin liittyvistä kysymyksistä ja muusta. Sillä välin Wiresoft-konserni on kasvanut aikuisyritykseksi ja vakiinnuttanut asemansa kansainvälisesti - yli 27 maassa. 

 

MITÄ ME TARJOAMME?

 
about-us-1

rahaa

KILPAILUKYKYISET HINNAT

Ensisijainen tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme aina edullisia ostohintoja ja kattavaa palvelua. Palvelemme B2C- ja B2B-asiakkaita.

palvelu

PALVELU

Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevaa neuvontaa puhelimitse, live-chatissa, näytön jakamisen kautta tai sähköpostitse toimistoaikana maanantaista perjantaihin (klo 8:00-16:00) - autamme myös Wiresoftilta ostettujen ohjelmistojen asennuksessa.

about-us-2

about-us-3

quote

"100 %:n rahanpalautustakuun ansiosta asiakkaidemme ei tarvitse huolehtia siitä, että he jäävät jossain vaiheessa yksin ongelmansa kanssa!"

Toimitusjohtaja - Soheil Hosseini

laatu

LAATU

Wiresoft edustaa testattua laatua kohtuulliseen hintaan. Korkeasti koulutettu henkilökuntamme tarkistaa etukäteen, että myytävät tuotteet täyttävät korkeat laatuvaatimuksemme. Näin varmistetaan, että tuote on kyseiselle talousalueelle tarkoitettu alkuperäinen tuote. Tavarat asetetaan myyntialustallemme vasta onnistuneen tarkastuksen jälkeen. Tällä tavoin olemme saavuttaneet monien tyytyväisten asiakkaiden luottamuksen kaikkialla maailmassa. Wiresoftin ohjelmistojen avulla olet turvallisella puolella.

about-us-4
about-us-5

 kestävyys

KESTÄVYYS

Kestävä kehitys on yhtiömme ensisijainen tavoite. Siksi olemme viime vuosina ryhtyneet lisätoimiin varmistaaksemme käytettävissä olevien resurssien vastuullisemman käytön: suuren paperinkulutuksen kompensoimiseksi lähes kaikkia Wiresoftin prosesseja ohjataan digitaalisesti. Ympäristön suojelemiseksi kollegoillamme on myös mahdollisuus hakea alennettua työmatkailulippua, jotta he pääsevät töihin julkisilla liikennevälineillä - ympäristön suojelemiseksi.

b2b

B2B

B2B-myymälässämme tarjoamme laajan valikoiman ohjelmistotuotteita kaupalliselle ja julkiselle sektorille. Tarjoamme erityistä asiakaspalvelua B2B-asiakkaille. Tarvittaessa liiketoimintatiimi tarjoaa myös paikan päällä tukea tuleviin hankkeisiin ja räätälöityjä ostoneuvontaa sekä kattavaa tukea lisensointikysymyksissä ja tulevissa tarkastuksissa. Ulkopuoliset tekniset konsultit vastaavat ennakkotarkastuksista ja teknisestä neuvonnasta, kuten prosessien optimoinnista. Sisäisesti he hallinnoivat testiympäristöä ja järjestävät sisäistä konsultointia, työpajoja ja muuta. Tarjoamme sinulle intensiivistä ammattimaista tukea ja kattavaa palvelua myös oston jälkeen.

about-us-6
 
 

MISTÄ ME TULEMME?

Zeitstrahl 2010 2017 2019 2022 Perustettu Kansainväli-styminen Uusien toimipaikkojen avaaminen Lakimies tutkii liik- etoimintamallin Toimii yli 27 maassa
heart_icon 1.000.000 tyytyväiset asiakkaat
 
users_icon55 Kollegat
 
e_icon4.8 TrustedShops arvostelut
 
 

VISIOIMME

Wiresoft monialaisena ja monikulttuurisena yrityksenä

 
vision-01

Viime vuosina tiimimme on laajentunut niin, että siihen on liittynyt kollegoita markkinoinnista, tuotekehityksestä, vieraskielisestä asiakastuesta, ostoista, myynnistä ja sihteeristöstä. Näin voimme jatkuvasti parantaa liiketoiminta-alueitamme, laajentaa tuotevalikoimaamme ja kasvattaa asiakaskuntaamme.

 
visio-2

Tiimityö ja avoin yrityskulttuuri eivät ole meille tyhjiä sanoja, vaan sisäistettyjä ja elettyjä arvoja. Näemme itsemme suurena, monipuolisena ja vahvana tiiminä: kollegojemme välinen hyvä yhteistyö perustuu keskinäiseen kunnioitukseen ja luottamukseen. Wiresoftilla jokainen ansaitsee mahdollisuuden löytää omat haasteensa ja hyödyntää ainutlaatuista potentiaaliaan positiivisessa työilmapiirissä.

 
visio-3

Kosmopoliittisuus ja monikulttuurisuus ovat meille myös erityisen tärkeitä arvoja: yrityksenä haluamme aina vastata globalisoituneen maailman erilaisiin tarpeisiin emmekä hyväksy minkäänlaista syrjäytymistä. Tiimimme monikulttuurinen kokoonpano kuvastaa Wiresoftin kansainvälistä suuntautumista: näin voimme aina tarjota räätälöityjä palveluja monikulttuurisessa maailmassa.

 
vision-4

Pyrimme aina tarjoamaan erittäin kätevän ostokokemuksen ympäri maailmaa parhaiden tarjoustemme ja räätälöidyn palvelumme avulla. Takaamalla aina laajan valikoiman tehokkaita tuotemerkkiohjelmistoja sekä vertaansa vailla olevat alhaiset hinnat ja suuren asiakasystävällisyyden, jatkamme kasvuamme kansainvälisesti suuntautuneena yrityksenä ja pääsemme joka päivä lähemmäksi tavoitteitamme.

 
Luokat