Chat with us, powered by LiveChat
LAINSÄÄDÄNTÖ
Yritysasiakkaat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Trustmask
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 DEVICE CAL MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 DEVICE CAL
Laite CAL:t Microsoft Exchange Server 2016:lle käytettynä ohjelmistona Kaikkien Microsoft Exchange Server 2016 -palveluiden käyttämisen edellytyksenä, jotka ovat saatavilla versioissa Standard ja Enterprise, on varsinaisen...
25,90 € *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 USER CAL MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 USER CAL
Microsoft Exchange Server 2016:n käyttäjäkohtaiset CAL:t käytettyinä ohjelmistoina Microsoft Exchange Server 2016:n palvelinpalveluiden käyttäminen Standard- ja Enterprise-versioissa edellyttää, että kukin käyttäjä tarvitsee varsinaisen...
25,90 € *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 5 PACK DEVICE CAL MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 5 PACK DEVICE CAL
5 laite CAL Microsoft Exchange Server 2016:lle käytettynä ohjelmistona Kaikkien Standard- ja Enterprise-versioissa saatavilla olevien Microsoft Exchange Server 2016 -palveluiden käytön edellytyksenä on varsinaisen palvelinlisenssin...
123,90 € *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 10 PACK DEVICE CAL MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 10 PACK DEVICE CAL
10 laite CAL Microsoft Exchange Server 2016:lle käytettynä ohjelmistona Kaikkien Microsoft Exchange Server 2016 -palveluiden käyttämisen edellytyksenä, jotka ovat saatavilla versioissa Standard ja Enterprise, on varsinaisen...
231,90 € *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 25 PACK DEVICE CAL MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 25 PACK DEVICE CAL
25 laite CAL Microsoft Exchange Server 2016:lle käytettynä ohjelmistona Kaikkien Microsoft Exchange Server 2016 -palveluiden käyttämisen edellytyksenä, jotka ovat saatavilla versioissa Standard ja Enterprise, on varsinaisen...
570,90 € *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 5 PACK USER CAL MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 5 PACK USER CAL
5 käyttäjäkohtaista CAL:ia Microsoft Exchange Server 2016:lle käytettynä ohjelmistona Microsoft Exchange Server 2016:n palvelinpalveluiden käyttäminen versioissa Standard ja Enterprise edellyttää, että kukin käyttäjä tarvitsee...
123,90 € *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 10 PACK USER CAL MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 10 PACK USER CAL
10 käyttäjäkohtaista CAL:ia Microsoft Exchange Server 2016:lle käytettynä ohjelmistona Microsoft Exchange Server 2016:n palvelinpalveluiden käyttäminen versioissa Standard ja Enterprise edellyttää, että kukin käyttäjä tarvitsee...
231,90 € *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 25 PACK USER CAL MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 25 PACK USER CAL
25 käyttäjäkohtaista CAL:ia Microsoft Exchange Server 2016:lle käytettynä ohjelmistona Microsoft Exchange Server 2016:n palvelinpalveluiden käyttäminen Standard- ja Enterprise-versioissa edellyttää, että kukin käyttäjä tarvitsee...
570,90 € *

Microsoft Exchange Server 2016 -palvelimen CAL:n edut

Ryhmäohjelmisto Exchange Server 2016 muodostaa tärkeän perustan prosessien valvonnalle ja hallinnalle nykyaikaisissa yrityksissä. Exchange Server 2016 toimii sekä sisäisenä että ulkoisena rajapintana: se yhdistää kaikki työntekijät ja osastot eri toimipisteissä.Tämän tehokkaan palvelinohjelmiston monet integroidut työkalut auttavat lisäämään prosessien tehokkuutta yrityksessä: Viestintää helpottaa erityisesti kaikkien yhteystietojen ja sähköpostiviestien keskitetty hallinta ja selkeä arkistointi. Se mahdollistaa myös yhteisen työskentelyn hankeasiakirjojen parissa, jota myös versionhallinta parantaa.

Näitä ominaisuuksia täydennetään eriytetyllä oikeuksien hallinnalla, joka koskee yksittäisten työntekijöiden henkilökohtaista pääsyä tapaamisiin ja projekteihin.

Microsoft Exchange Server 2016 lisää näin yritysten prosessien joustavuutta ja tuottavuutta ja tarjoaa samalla maksimaalisen läpinäkyvyyden ja kattavan valvonnan. Työprosesseja yksinkertaistetaan, joten Exchange Server 2016 auttaa paitsi säästämään aikaa ja kustannuksia myös lisäämään kilpailukykyä.

Windows Exchange Server 2016 - tärkeimmät uudistukset yhdellä silmäyksellä

Windows Exchange Server 2016 sisältää edeltävään versioon Windows Exchange Server 2013 verrattuna useita tärkeitä uudistuksia ja jatkokehitystä. Palvelinarkkitehtuurin optimointi oli etusijalla: palvelinroolien määrä vähennettiin kahteen: Postilaatikko ja reunakuljetus. Myös toimintojen skaalautumista yksinkertaistettiin ja erilaisten pilvipalveluiden tukea parannettiin.

Uudet toiminnot ja "Outlook on the Web" -nimitys

Microsoft on uudistanut laajasti Exchange Server 2016 -palvelimen verkkopalvelua, jonka yhteydessä se myös nimettiin uudelleen "Outlook on the Web" (aiemmin tunnettu nimellä "Outlook Web Access" tai "Outlook Web App").

Samalla myös web-käyttöliittymä optimoitiin; sitä voidaan nyt käyttää ongelmitta Android- tai iOS-käyttöjärjestelmällä varustetulla älypuhelimella tai tabletilla asentamatta ensin Outlook-sovellusta. Outlookia ei voi enää käyttää vain Microsoftin selaimilla Edge ja Internet Explorer 11. Myös Google Chromea, Safaria ja Firefoxia voi käyttää ilman suurempia rajoituksia.

Uusi "Sweep"-toiminto helpottaa sähköpostien hallintaa. Tietyn lähettäjän osalta voidaan esimerkiksi määritellä, kuinka monta päivää lähettäjän sähköpostiviestejä tallennetaan tai että vain viimeisin viesti tallennetaan.

Uuden ulkoasun lisäksi kalenteri on saanut myös uusia ominaisuuksia: Kalenteritapahtumien sähköpostimuistutusten lisäksi on esimerkiksi mahdollisuus ehdottaa eri aikaa kokouskutsuille.

Parempi haun skaalautuvuus

Exchange Server 2016:n eDiscovery-hakuarkkitehtuurin tärkeä etu on haun parempi skaalautuvuus. Se on nyt hajautettu ja käyttää useita palvelimia. Tämä nopeuttaa sitä huomattavasti. Kun hakusanaa syötetään Outlookissa 2016 tai Outlookissa verkossa, ohjelma tekee ehdotuksia usein käytettyjen yhteystietojen, postilaatikon sähköpostien ja aiempien hakukyselyjen perusteella. Lisäksi kontekstisidonnaiset suodattimet, kuten päivämäärän vaihteluväli tai samankaltaiset lähettäjät, auttavat sinua löytämään etsimäsi tiedot helpommin. Outlook on the Web antaa käyttäjille myös mahdollisuuden tehdä hakuja omasta kalenteristaan tai kolmannen osapuolen kalenterista.

Haettavien postilaatikoiden määrää on nostettu 5 000:sta 10 000:een, ja sama koskee myös arkistopostilaatikoita, joten yhteensä 20 000 postilaatikkoa voidaan hakea samanaikaisesti.

Parannettu yhteistyö Outlookissa

Microsoftin pilvipalveluihin OneDrive for Business ja SharePoint 2016 tallennetut tiedostot voidaan nyt sisällyttää sähköpostiin linkkinä Outlook 2016:ssa ja Outlook on the Webissä, eikä liitetiedostona kuten aiemmin. Vastaanottajan käyttöoikeuksia voidaan säätää yksilöllisesti. Vastaanottaja voi sitten avata linkitetyn tiedoston suoraan kuin liitetiedoston.

Tuki hybridipilvipalveluille

Exchange Server 2016 tukee nyt myös hybridiskenaarioita. Postilaatikko voi siis sijaita paikallisella palvelimella tai pilvipalvelimella. Pilvipalvelun laajennusten Exchange Online Archiving ja Azure Rights Management ansiosta myös paikallisia sähköpostilaatikoita voidaan käyttää.

Microsoftin lisensointijärjestelmä Exchange Server 2016:lle

Microsoftin lisensointimalli säätelee Exchange Server 2016 -version yksilöllistä käyttöä eri lisensointivaihtoehtojen avulla. Toisaalta tehdään ero lisensoidun Exchange Server -palvelimen palveluiden ja toimintojen laajuuden mukaan: kaksi palvelinlisenssiä Standard ja Enterprise eivät tarjoa ainoastaan erilaista toimintojen laajuutta vaan myös erilaista palveluiden skaalausta.

Toisaalta Exchange Server 2016:n CAL:t eroavat toisistaan sen mukaan, miten palvelimen käyttöoikeus määritellään: oikeudet annetaan joko yksittäiselle päätelaitteelle laite CAL:nä tai yksittäiselle käyttäjälle käyttäjä CAL: nä.

Tätä tarkoitusta varten tässä Exchange-versiossa on myös kaksi CAL-versiota, joita voidaan kutsua nimillä Standard CAL ja Enterprise CAL. Nämä kaksi Exchange Server -versiota voidaan yhdistää vastaavalla CAL-tyypillä. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää Enterprise CAL -palvelua Standard Editionin kanssa tai Standard CAL -palvelua Enterprise Editionin kanssa.

Microsoftin palvelinlisenssit Exchange Server 2016

Microsoft Exchange Server 2016 on saatavana Wiresoftilta sekä Standard- että Enterprise-versioina. Tärkein ero näiden kahden välillä on skaalautuvuus: kun Standard Edition on rajoitettu viiteen tietokantaan palvelinta kohden, Enterprise Edition tarjoaa skaalautuvuutta jopa 100 tietokantaan palvelinta kohden. Lisäksi tässä versiossa on laajemmat virtualisointioikeudet ja kattavampi tietosuoja.

Microsoft Exchange Server 2016:n käyttöoikeudet

Microsoft Exchange Server 2016 -version asiakaskäyttölisenssejä on saatavana kahtena eri versiona - User CAL ja Device CAL - jotka eroavat toisistaan vain sen mukaan, minkä tyyppinen käyttöoikeus vastaavaan palvelimeen on: käyttäjänä tai laitteena.

Se, mikä CAL-vaihtoehto on käytännöllisin, voi vaihdella yrityksestä tai laitoksesta toiseen. Palvelimelle pääsevien työntekijöiden lukumäärällä on merkitystä, mutta myös sillä, miten tämä tapahtuu:

Jos työntekijät käyttävät Exchange-palvelinta säännöllisesti kiinteässä työasemassa tietokoneen tai kannettavan tietokoneen kautta, Device CAL on parempi ratkaisu.

Jos työntekijän työpaikka on kuitenkin joustava tai liikkuva, jolloin hän käyttää palvelinta eri päätelaitteilla ja siten myös eri paikoissa, User CAL vastaa paremmin näihin tarpeisiin. Kahden CAL-version väliset erot selitetään jäljempänä.

Exchange Serverin Device CAL on yksinomaan laitteeseen liittyvä lisenssi. Se antaa tietylle päätelaitteelle luvan käyttää Exchange-palvelinta, eli se voi olla JOKU tietokone TAI kannettava tietokone. Tämä tarkoittaa, että eri käyttäjät, joilla on käyttöoikeus lisensoituun päätelaitteeseen, voivat käyttää Exchange Server 2016 -palveluita sen kanssa. Device CAL on siis käytännöllinen, jos eri työntekijät käyttävät PC:tä yhdessä yrityksessä vuorotellen.

Exchange Serverin User CAL sallii käyttöoikeuden vain yhdelle käyttäjälle. Koska kyseessä on lähes henkilökohtainen lisenssi, tämä käyttäjä voi käyttää Exchange-palvelinta millä tahansa päätelaitteella, joka pystyy siihen. Tämä tarkoittaa, että käyttäjä ei ole sidottu kiinteään työasemaan, kuten pöytätietokoneeseen toimistossa, vaan hän voi käyttää myös toista tietokonetta esimerkiksi kotitoimistossa tai kannettavaa tietokonetta työmatkoilla. Jos työntekijä työskentelee usein muualla kuin kotona ja haluaa käyttää yrityksen palvelinta, Exchange Serverin käyttäjä CAL on käytännöllisempi vaihtoehto. Lisäksi täällä voidaan määrittää yksittäisiä oikeuksia.

Microsoft Exchange Server -palvelimen vakiomuotoisen CAL:n ja yrityskohtaisen CAL:n välinen erotus

Windows Exchange Server 2016: n standard- ja yritysversiot eroavat toisistaan, kuten jo mainittiin, sekä skaalautuvuuden että toimintojen laajuuden osalta.

Sekä Standard CAL että Enterprise CAL mahdollistavat Exchange Server 2016:n Standard- ja Enterprise-versioiden käytön. Periaatteessa Standard CAL tarjoaa pääsyn myös Exchange Server 2016:n Enterprise-versioon - ja päinvastoin, Enterprise CAL tarjoaa pääsyn myös Standard-versioon. Standard CAL:n ja Enterprise CAL:n välinen ero koskee käytettävissä olevien Exchange Server 2016 -toimintojen laajuutta. Standard CAL on eräänlainen peruslisenssi, kun taas Enterprise CAL on niin sanotusti lisäosa, jossa on laajennettuja toimintoja.

Microsoft Exchange Server -palvelimen vakiomuotoisen CAL:n ja yrityskohtaisen CAL:n eron edut

Standard- ja Enterprise CAL:n erotteluun on yksinkertainen syy: kaikki Microsoft Exchange Server 2016:n kanssa työskentelevät käyttäjät eivät tarvitse kaikkia palveluja ja toimintoja. Näin ollen yritykset säästävät rahaa hankkimalla vakiomuotoisen CAL:n, joka kattaa kaikki käyttäjän tarpeet.

Toisaalta erityisesti suuremmat yritykset ja organisaatiot hyötyvät Enterprise CAL:n laajennuksista. Tärkein ero Enterprise Editionin CAL:n ja Standard Editionin CAL:n välillä on mahdollisuus käyttää huomattavasti suurempaa määrää tietokantoja. Tämä tarkoittaa, että palvelinta kohden voidaan hallita jopa 100 postilaatikkotietokantaa, joista kukin voi olla jopa 2 teratavua.

Lisäksi Enterprise CAL ja Exchange Admin Center tarjoavat mahdollisuuden käyttää sellaisia toimintoja kuin Data Loss Prevention (DLP): toisaalta Data Loss Prevention estää kriittisten tietojen siirtymisen luvattomille henkilöille, toisaalta integroitu Intelligent Message Filter (IMF) ja SmartScreen-suodatustekniikka estävät haittaohjelmia mahdollisesti sisältävien viestien päätymisen postilaatikkoon. Lisäksi Enterprise Editionin CAL-versiolla on laajemmat virtualisointioikeudet: se mahdollistaa rajattoman määrän virtuaalikoneita ja Hyper-V-säiliöitä.

Lisäksi se tarjoaa myös yritystoiminnot Storage Spaces Direct, Storage Replica sekä Shielded Virtual Machines ja OneDrive for Business tietojen muokkaamiseen, päivittämiseen ja jakamiseen reaaliajassa.

Exchange Server 2016 -lisensointi Wiresoftin CAL-lisensseillä

Wiresoftin avulla voit kattaa Windows Exchange Server 2016:n Device CAL- ja User CAL -lisenssejä koskevat yksilölliset tarpeesi kohtuulliseen hintaan. Wiresoftilta saatavat Microsoft Client Access -lisenssit ovat yksinomaan alkuperäisiä ja käyttämättömiä eurooppalaisia Device CAL- tai User CAL -lisenssejä, jotka Wiresoft on ostanut yrityksiltä ja joiden aitous on tarkistettu etukäteen.

Wiresoftin asiakkaana saat myös hintaedun näistä lisensseistä. Monet asiakkaat hyödyntävät jo Wiresoftin lisenssitarjousta. Jos haluat lisätietoja Windows Exchange Server 2016 - palvelimen CAL-valikoimastamme, ota meihin yhteyttä. Neuvomme sinua mielellämme, mikä on sinulle paras ja kustannustehokkain lisensointimuoto.