Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD

Saatavilla välittömänä latauksena

 • SW10010
 • 021-10609
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
109,90 € * 120,90 € * (9,1% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Runtime Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
Järjestelmä  Windows (32bit/64bit)
Terminaalipalvelin Yhteensopiva


Microsoft Office 2019 on uusin versio hyväksi havaitusta tuottavuusohjelmistosta tekstien ja laskelmien luomiseen ja suunnitteluun sekä niiden selkeään esittämiseen ja julkaisemiseen sekä turvalliseen viestintään muiden työntekijöiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa.   Standard Edition Office 2019 tarjoaa liike-elämän ammattilaisille laajan valikoiman toimintoja ja työkaluja, joiden avulla kaikki tyypilliset työtehtävät yrityksissä hallitaan vaivattomasti. Käytä Wordia monipuolisine mahdollisuuksineen tekstinkäsittelyyn, Exceliä taulukoiden luomiseen ja arviointiin ja PowerPointia tulosten houkutteleviin esityksiin, jotka voit myös suunnitella tulostusvalmiiksi pöytäjulkaisuohjelmisto Publisherilla. Outlookin avulla päivittäisen sähköpostitulvan hallinta on selkeää ja viestinnän järjestäminen liikekumppaneiden ja kollegoiden kanssa tehokkaampaa.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD"

Microsoft Office 2019 Standard - painos ammattikäyttäjille

Microsoft Office 2019 on uusin versio hyväksi havaitusta tuottavuusohjelmistosta tekstien luomiseen ja suunnitteluun sekä laskelmiin ja niiden selkeään esittämiseen ja julkaisemiseen sekä turvalliseen viestintään muiden työntekijöiden ja kumppaneiden kanssa.

Standard Edition Office 2019 tarjoaa liike-elämän ammattilaisille laajan valikoiman ominaisuuksia ja työkaluja, joiden avulla he hoitavat vaivattomasti kaikki tyypilliset liiketoimintatehtävät. Käytä Wordia ja sen monipuolisia vaihtoehtoja tekstien käsittelyyn, Exceliä taulukoiden luomiseen ja arviointiin ja PowerPointia tulosten houkuttelevaan esittämiseen, ja voit myös suunnitella tulostusvalmiita tulosteita pöytäjulkaisuohjelmisto Publisherilla. Outlook tekee päivittäisen sähköpostitulvan hallinnasta selkeää ja viestintää liikekumppaneiden ja kollegoiden kanssa tehokkaampaa.

Microsoftin Office 2019 Standard hankkimisen myötä yksityiset ja yrityskäyttäjät saavat Word-, Excel-, PowerPoint-, Outlook-, Publisher- ja digitaalisen OneNote-muistivihkon avulla kaikki tärkeät työkalut, joita he tarvitsevat menestyksekkäästi kaikkien päivittäisten tietojen ja asiakirjojen käsittelyyn liittyvien tehtävien hoitamiseen - mukaan lukien maailmanlaajuinen viestintä. Lisäksi hyväksi todetut ominaisuudet, kuten Data Loss Prevention, suojaavat tietojen häviämiseltä, ja kattavasti hallittavissa olevilla tietoturvakäytännöillä voidaan myös säädellä yksittäisten henkilöiden oikeuksia tiedostojen käyttöön. MS Office noudattaa luonnollisesti myös EU:n tiukkoja tietosuojasäännöksiä.

Lisäksi nykyisen Standard Edition 2019 -version ohjelmistopaketti sisältää useita käytännön optimointeja ammattimaiseen ja tehokkaaseen esteettömään työskentelyyn sekä asiakirjojen vaihtoon yhteistoiminnallista työskentelyä varten erityisesti pilvipalvelussa. Lisäksi kaikkia Office -ohjelmia voidaan käyttää myös Office Web Apps -ohjelmina.

Office 2019 Standard Edition - joka on muuten saatavana vain osana volyymilisenssisopimusta - on saatavana Wiresoft Software Shopissa yksittäisenä lisenssinä; lisäksi voit hyötyä erityisen edullisesta tarjouksestamme. Seuraavassa yleiskatsauksessa näet kaikki edut, joita Office 2019 tarjoaa sinulle.

Lisääntynyt helppokäyttöisyys osoitteessa Office 2019 Standard

Uusien ohjelmaominaisuuksien lisäksi vuoden 2019 Office Suite sisältää monia yksittäisiä parannuksia nykyisiin sovelluksiin, jotka lisäävät merkittävästi käyttäjäystävällisyyttä ja yleistä helppokäyttöisyyttä.

Siihen sisältyy myös ominaisuuksia, joiden avulla voidaan optimoida kaikkien ohjelmien saavutettavuus esimerkiksi tukemalla kansainvälisiä standardeja, mukaan lukien käytännön ehdotuksia vastaavien asiakirjojen suunnittelua varten, joita täydennetään äänimerkinnöillä. Tätä varten "Helppokäyttöisyys"-osioon on lisätty lisävaihtoehtoja, joissa on laaja valikoima sävyjä "Palautteen antaminen äänellä" -vaihtoehtoa varten. Wordissa on nyt hienovaraisemmat taustat keskittynyttä työskentelyä varten Office 2019 Tumma-teemojen Tummanharmaa ja Musta avulla sekä Teksti puheeksi -toiminto.

Näkymä-valikon alta löytyvät oppimistyökalut helpottavat entisestään sarakkeiden leveyden, värien ja muiden asetusten säätämistä tekstin luettavuuden parantamiseksi. Lue ääneen -toiminnolla voit myös säätää lukunopeutta.

Lisäksi eri ohjelmissa on parannetut mahdollisuudet käyttää vapaalla kädellä tehtyjä piirroksia, jotka voidaan integroida tekstien ja taulukoiden havainnollistamiseen.

Kun käytät Office 2019 Standard -ohjelmaa kosketusnäyttölaitteella, ohjelmia voi käyttää sekä sormella että kynällä.

Myös asiakirjojen ja tiedostojen samanaikaista muokkausta ja hallintaa useiden käyttäjien toimesta on optimoitu entisestään - tähän tarkoitukseen on käytettävissä Microsoftin pilvipalvelu OneDrive, jonka kautta on mahdollista käyttää tietoja samanaikaisesti sekä päivittää niitä reaaliaikaisesti tai julkaista ne mistä tahansa. Kattava turvallisuus varmistetaan käyttö- ja muokkausoikeuksien ajantasaisella hallinnalla, jotta arkaluonteisia tietoja voidaan vaihtaa myös pilvipalvelun kautta.

Office-Suite 2019:n tärkeimmät uudistukset yhdellä silmäyksellä

Office 2019 Standard sisältää myös monia uusia toimintoja ja työkaluja hyväksi havaittuihin ohjelmiin Word, Excel, PowerPoint, Outlook ja Access:

 • Word 2019 nopeuttaa tekstien työstämistä useilla eri työkaluilla - käyttäjä voi esimerkiksi etsiä vierassanoja tai vieraskielisiä ilmaisuja heti "Review"-toiminnolla ilman, että hänen tarvitsee poistua ohjelmasta. Voit myös piirtää vapaalla kädellä suoraan asiakirjaan; käytettävissä on myös värillisiä piktogrammeja, joilla voidaan korostaa kohtia visuaalisesti.
 • Excel 2019 tarjoaa raportteihin uusia visualisointimahdollisuuksia, joissa on muun muassa kartta- ja suppilokaavioita; tähän kuuluu myös skaalautuva vektorigrafiikka ja jälleen kerran parannettu vapaakätisten piirrosten integrointi ja näyttäminen. Lisäksi tekstien ketjuttaminen on nyt mahdollista. Excelin uutuutena on myös tietojen häviämisen esto arkaluonteisten tietotyyppien, kuten luottokorttinumeroiden, etsimistä varten.
 • PowerPoint 2019 sisältää uusia visuaalisia tehosteita, joilla voit animoida esityksiä tai tehdä niistä dynaamisempia, kuten zoomaus- tai den morph-siirtymät. Lisäksi käytettävissä on uusia kuvia ja muokattavia piktogrammeja, mukaan lukien vektorigrafiikkaa, sekä mahdollisuus sisällyttää digitaalisen kynän avulla luotuja omia kuvituksia. Aiemmin Wordista tuttua korostinta voi nyt käyttää myös PowerPointissa korostamaan kohtia väreillä.
 • Outlook 2019 tarjoaa mahdollisuuden lajitella sähköpostit tärkeyden ja merkityksellisyyden mukaan, ja ne voidaan lukea ääneen, mikä on erityisen kätevää matkoilla. Data Loss Protection (DLP) varmistaa, että kriittiset tiedot on suojattu luvattomalta käytöltä.

Muut ominaisuudet Office 2019 Standard yhdellä silmäyksellä

Seuraavat ominaisuudet ovat myös Office Standard Editionin käyttäjien käytettävissä jo mainittujen ohjelmatoimintojen lisäksi, joista osa on erityisen tärkeitä ylläpitäjille ja tarjoaa erityisesti lisää turvallisuutta sekä laajennettuja hallintamahdollisuuksia.

Office 2019 Standard aktivointi Volume License Key (VLK) -avainten avulla

Tässä Office-versiossa, joka on saatavilla ensisijaisesti volyymilisenssiasiakkaille, volyymilisenssiavain tarjoaa suurempien organisaatioiden ylläpitäjille kätevän työkalun Microsoft-ohjelmistojen automaattiseen aktivointiin ja hallintaan.

Ryhmäkäytäntö parantaa turvallisuutta

Ryhmäkäytäntöobjekti (GPO) tarjoaa ryhmäkäytäntöjä, joilla suojataan Office 2019 ADMX-tiedostojen avulla. Päivitysten hallinnan lisäksi tämä vaikuttaa myös tietoturva-asetuksiin, kuten ulkoisten asiakirjojen makrojen hallintaan.

Käyttö terminaalipalvelujen kautta / Remote Desktop Services (RDS)

Office 2019 Standard voidaan käyttää myös päätelaitteella tai etätyöpöytäpalvelimella. Lisäksi lisenssi sisältää toissijaisen käyttöoikeuden määritellyn käyttäjän kannettavaan tietokoneeseen.

Telemetriasovellus

Telemetriasovellusta käytetään käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Tätä tarkoitusta varten Telemetry lähettää teknisiä tietoja (telemetriatiedot) sen tietokoneen käyttöjärjestelmään, johon on asennettu Office Standard .

Päivitysvalvonta

Päivityksenvalvonta tarjoaa ylläpitäjille erilaisia vaihtoehtoja ominaisuus- tai toimintopäivityksiä ja tietoturvan kannalta tärkeitä laatupäivityksiä, kuten korjauksia ja päivityksiä, varten: vähemmän tärkeät ominaisuuspäivitykset voidaan jättää huomiotta, ja olennaisia päivityksiä voidaan lykätä enintään viidellä viikolla.

Microsoftin yleiset järjestelmävaatimukset Office 2019 Standard

Seuraavat järjestelmävaatimukset koskevat kaikkiaMS Office 2019 Standard -versioita sekä kaikkia muita versioita, joihin voi liittyä lisävaatimuksia.

 • Käyttöjärjestelmä: Vaatimus on Windows 10
 • Suoritin: vähintään 1,6 GHz, kaksiytiminen prosessori
 • RAM-muisti: 2 Gt RAM-muistia (32-bittinen) tai 4 Gt RAM-muistia
 • Kiintolevy: vähintään 4 Gt vapaata tilaa
 • Resoluutio/grafiikkakortti: min. 1 280 x 768
 • ja GPU-kiihdytettyä rajapintaa varten: DirectX 10

Yhteensopivuus Office 2019 Standard Windows käyttö- ja palvelinjärjestelmien kanssa

Tässä vaiheessa haluamme vielä kerran huomauttaa, että Microsoft Office 2019 Standard sekä kaikki muut versiot edellyttävät ehdottomasti Windows 10 -käyttöjärjestelmää, jotta ohjelmiston asennus ja asianmukainen toiminta voidaan varmistaa. Microsoft Office 2019 ei ole yhteensopiva edellisen version Windows 8 eikä vanhempien versioiden kanssa.

Jos haluat käyttää Office Standard 2019 yhdessä Remote Desktop Services kanssa, tarvitaan Windows Server 2019.

32-bittinen vai 64-bittinen versio - mitä on otettava huomioon, kun asennat Office 2019 Standard?

Office 2019 on saatavilla sekä 32- että 64-bittisenä versiona. Tässä tapauksessa ohjelmisto asennetaan tietokoneelle vain Click-To-Run-asennusohjelman avulla (tunnetaan myös nimellä "click-and-lose-tiedosto"). Sinun on tiedettävä seuraavaa: Kun aktivoit Microsoft Office 2019 Standard -lisenssin, 32-bittinen versio Office ladataan ja asennetaan oletusarvoisesti. Microsoft suosittelee tätä versiota, vaikka muuten käyttäisit 64-bittistä versiota osoitteesta Windows kyseisessä tietokoneessa. 32-bittisen version etuna on, että se on yhteensopivampi monien muiden sovellusten ja lisäosien kanssa, jotka ovat yhteisiä Office kanssa.

Office 32-bittisen ja 64-bittisen version Office 2019 Standard samanaikainen asentaminen samalle tietokoneelle ei ole mahdollista.

Hyvä tietää: Mitkä ovat Microsoft Office 2019 Standard -lisensoinnin ehdot?

Jokainen Microsoft Office 2019 -versio on lisensoitu tietylle päätelaitteelle - pöytätietokoneelle, kannettavalle tietokoneelle jne. Kun ostat ohjelmistolisenssin, ostat myös oikeuden asentaa kyseiseen päätelaitteeseen minkä tahansa määrän kopioita Office Standard -ohjelmistosta sekä kaikista aiemmista versioista. Voit myös asentaa yhden kopion verkkopalvelimelle käytettäväksi joko etänä tai virtuaalisen työpöytäinfrastruktuurin (Virtual Desktop Infrastructure, VDI) kautta lisensoidun päätelaitteen kanssa.

Osta Microsoft Office 2019 Standard edullisesti Wiresoftin ohjelmistokaupasta

Microsoft Office 2019 Standard Edition on tavallisesti saatavilla vain volyymilisenssinä - mutta Wiresoftilta voit ostaa sen paljon edullisempana yksittäisenä lisenssinä, johon sisältyy seuraavat edut:

 • Kun olet suorittanut maksun, Office 2019 Standard -lisenssisi on heti käytettävissäsi sähköisenä ohjelmistolatauksena (Electronic Software Download, ESD) asennusta varten.
 • Ostamasi Microsoft Office 2019 Standard -lisenssi on yksittäinen tilavuuslisenssi.
 • Kaikista Wiresoftilta ostettavista Microsoft Office -lisensseistä saat ohjelmistotuotteen, jota käytät yksinomaan itse kokonaisuudessaan.
 • Kaikki alkuperäisen ostajan asentamat Office -ohjelmistot poistettiin, kun ne myytiin Wiresoftille, joten kyseinen lisenssi on 100-prosenttisesti vapaa ja käyttökelpoinen.
 • Wiresoft on tarkistanut perusteellisesti kaikkien volyymilisensseistä peräisin olevien yksittäisten lisenssien todellisen käytettävyyden.
 • Wiresoft ei vakavasti otettavana ohjelmistojälleenmyyjänä tarjoa kokeiluversioita, jotka ovat voimassa vain rajoitetun ajan tai joita voi käyttää rajoitetusti.
 • Kun ostat lisenssin Wiresoftilta, voit olla varma, että ostat alkuperäisen Microsoft-tuotteen, joka täyttää lain vaatimukset.

Jos sinulla on kysyttävää Microsoft Office 2019 Standard -lisenssin ostamisesta, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai chatin kautta.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat