Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS 11 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT WINDOWS 11 ENTERPRISE

Saatavilla välittömänä latauksena

 • SW10451
 • KV3-00309
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
130,90 € * 143,90 € * (9,03% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Runtime Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
Järjestelmä  64-bittinen


Uuden Windows 11:n Enterprise avulla erityisesti suuremmat yritykset, joilla on erityisen korkeat vaatimukset käyttöjärjestelmän turvallisuudelle, saavat maksimaalisen määrän toimintoja ja mahdollisuuksia hallita tehokkaasti kaikkia asiaankuuluvia tehtäviä. Windows 11 Enterprise on kehitetty erityisesti sellaisissa yrityksissä ja organisaatioissa työskenteleville hybridityöntekijöille, jotka vaativat parannettua turvallisuutta ja myös kattavampaa hallintaa. Tämä versio tarjoaa korkeamman suojaustason, mukaan lukien virtualisointiin perustuva tietoturva ja hypervisor-suojattu koodin eheys. Salasanojen sijaan käyttäjät kirjautuvat sisään kätevästi ja turvallisesti Windows Hello for Business -palvelun kautta, jossa on monitasoinen todennus.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT WINDOWS 11 ENTERPRISE"

Windows 11 Enterprise - kattavin Microsoftin käyttöjärjestelmä ammattikäyttäjille

Uuden Windows 11 Enterprise -käyttöjärjestelmän avulla suuret yritykset, jotka asettavat erityisen korkeita vaatimuksia käyttöjärjestelmän turvallisuudelle, saavat mahdollisimman paljon toimintoja ja mahdollisuuksia hallita tehokkaasti kaikkia asiaankuuluvia tehtäviä. Windows 11 Enterprise on kehitetty erityisesti sellaisissa yrityksissä ja organisaatioissa työskenteleville hybrideille, jotka vaativat parannettua tietoturvaa ja kattavampaa hallintaa. Tämä versio tarjoaa korkeamman suojaustason, mukaan lukien virtualisointiin perustuva tietoturva ja hypervisor-suojattu koodin eheys. Salasanojen sijasta käyttäjät kirjautuvat sisään kätevästi ja turvallisesti Windows Hello for Business -palvelun kautta monitasoisen todennuksen avulla.

Windows 11 Enterprise tarjoaa mahdollisimman paljon ominaisuuksia, ja siitä on saatavilla 2 versiota:

 • Windows 11 Enterprise E3 sisältää enemmän suojaus- ja valvontaominaisuuksia sekä kehittyneitä hallintaominaisuuksia.
 • Windows 11 Enterprise E5:ssä on myös Microsoft Defender for Endpoint, jossa on vielä kehittyneempiä hallintatoimintoja.

Windows 11 Enterprise esittelee itsensä uudella työpöytäliittymällä, joka tekee tietokoneella työskentelystä entistä intuitiivisempaa ja siten myös käyttäjäystävällisempää. Silmiinpistävimpiä uudistuksia ovat houkutteleva "kelluva muotoilu", jossa on kelluvia elementtejä, uudistettu käynnistysvalikko, jossa on keskitetty ohjaus, "Teams"-ryhmien integrointi tehtäväpalkkiin, entisestään parannettu hakutoiminto, optimoidut vaihtoehdot työskentelyyn kosketuksen, digitaalisen kynän ja puheentunnistuksen avulla sekä "pimeä tila" keskittynyttä työtä varten.

Näitä 64-bittisiä Windows 11 Enterprisen täysversioita ei ole saatavilla tavallisessa ohjelmistokaupassa yksityisasiakkaille tai yksittäisille asiakkaille: Wiresoftilta voit ostaa nämä versiot käytettynä ohjelmistona ja siten myös yksittäisinä lisensseinä ja hyötyä näin liiketoiminnan toimintojen ja suorituskyvyn lisäyksestä.

Lisätietoja Windows 11 Enterprisen uusista ominaisuuksista ja toiminnoista saat seuraavasta yleiskatsauksesta - sekä henkilökohtaisesta yhteydenotosta Wiresoftin työntekijään live-chatissa.

Windows 11 Enterprise tarjoaa yksinkertaisesti enemmän yrityksille

Uusi Windows 11 Enterprise tarjoaa mahdollisimman paljon toimintoja ja työkaluja, joilla on suuri merkitys käyttäjien ja päätelaitteiden hallinnassa erityisesti suurissa yrityksissä, joissa on paljon työntekijöitä.

Windows 11 Enterprise on saatavana kahtena vaihtoehtona, jotka on mukautettu yritysten eri kokoisiin ja erilaisiin tietoturvatarpeisiin:

Windows 11 Enterprise E3 - seuraavilla ominaisuuksilla:

 • Monipuoliset vaihtoehdot käyttöjärjestelmän käyttöönotolle, mukaan lukien hallitut päivitykset
 • Laitteiden ja sovellusten kattavat hallintamahdollisuudet
 • Palvelimetön tulostuksen hallinta yleistulostusta varten
 • Kehittynyt suojaus uusimpia tietoturvauhkia vastaan

Windows 11 Enterprise E5 - sisältää myös:

 • Microsoft Defender - kokonaisvaltainen kokonaisratkaisu erityisesti suurille yrityksille, jotka käyttävät pilvipalvelun kautta toimitettua päätelaitteiden suojausta:
 • Päätelaitteiden suojaus sekä havaitseminen ja reagointi
 • Turvallisuusriskien hallinta
 • Mobile Threat Defense (MTD), joka havaitsee mobiililaitteisiin kohdistuvat uhat ja riskit, kuten mobiilivirheiden kalastelun

Microsoft Defender for Windows 11 Enterprise E5:n entistäkin kattavampi suojaus uhkilta

Microsoft Defender for Windows 11 Enterprise E5:n avulla organisaatiot saavat ainutlaatuista tietoa uhkista ja hyötyvät maailmanluokan tietoturva-asiantuntijoiden asiantuntemuksesta kehittyneen valvonnan, analytiikan ja tuen avulla.

Tämä kokonaisvaltainen automatisoitu tietoturvaratkaisu suojaa erityisesti pilvipalvelun päätelaitteita - mukaan lukien päätelaitteiden havaitseminen ja reagointi - ja tarjoaa muun muassa seuraavia ominaisuuksia:

 • riskiperusteinen arviointi, hyökkäyspinnan pienentäminen ja seuraavan sukupolven käyttäytymiseen perustuva suojaus, ominaisuuksiltaan monipuoliset sovellusliittymät ja yhtenäinen haavoittuvuuksien hallinta välittömien ja asianmukaisten toimien toteuttamiseksi
 • erityisesti suojaa uusilta polymorfisilta ja metamorfisilta haittaohjelmilta - tiedostottomien ja tiedostopohjaisten uhkien lisäksi
 • Kehittynyt käyttäytymisanalytiikka ja koneoppiminen havaitsevat hyökkäykset ja nollapäivähyökkäykset käyttäytymisen seurannan avulla
 • Vähennetään hyökkäyspintoja organisaatioissa, jotka ovat alttiita verkkouhille
 • Laitteistopohjainen eristäminen järjestelmän eheyden suojaamiseksi - sekä käynnistyksen yhteydessä että suorituksen aikana paikallisen ja etätodistusaineiston avulla
 • Microsoft Edgen konttieristys suojaa haitallisilta verkkosivustoilta

Muita Windows 11 Enterprisen uusia ominaisuuksia

Käyttäjät hyötyvät myös monista muista uuden Windows 11 Enterprise Editionin toiminnoista - suuri osa niistä ovat lisäturvatoiminnot, mutta yleisten optimointien lisäksi on myös useita mielenkiintoisia uudistuksia järjestelmänhallinnan alalla.

Turvallisuus

Turvallisuuden osalta Windows 11 Enterprise -käyttöjärjestelmässä on seuraavat ominaisuudet:

 • Hyper-V on visualisointitekniikka, jonka avulla käyttöjärjestelmiä voidaan käyttää virtuaalitietokoneina. Hyper-V:n etuja ovat palvelinkapasiteetin alhaisempi käyttöaste ja siitä johtuva energiaresurssien käytön väheneminen sekä virtuaalipalveluiden erillisen suorittamisen ansiosta parempi turvallisuus.
 • BitLocker on tehokas salaustekniikka kiintolevyjen turvalliseen salaamiseen - erityisesti mobiililaitteissa, kuten tableteissa ja kannettavissa tietokoneissa. BitLocker To Go -ohjelmalla voidaan salata myös USB-tikkuja ja ulkoisia kiintolevyjä.
 • Windows Sandbox mahdollistaa Windows 11:n virtualisoidun version käyttämisen ilman VHD-levyn (virtuaalisen kiintolevyn) asentamista tuntemattomien ohjelmien ja sovellusten testaamiseksi.
 • Windows Defender Application Guard (WDAG) mahdollistaa myös selaimen käytön eräänlaisessa hiekkalaatikossa. Näin voidaan estää Internetissä surffaamisen yhteydessä tapahtuvat hyökkäykset eristämällä epäluotettaviksi ilmoitetut verkkosivustot sekä Word-, PowerPoint- ja Excel-tiedostot ja estämällä näin niiden pääsy yrityksen luotettaviin tietoihin.

Hallinto

Suurissa yrityksissä suuren määrän yksittäisten käyttäjien tai ryhmien eriytetty hallinta on haaste, jota ei pidä aliarvioida. Windows 11 Enterprise tarjoaa tähän tarkoitukseen uusia ominaisuuksia:

 • Ryhmäkäytännöt päätelaitteiden sekä käyttäjätilien ja käyttäjäryhmien hallintaan sekä tietojen ja laitteiden käyttöoikeuksien että päivitysten - esim. vaatimustenmukaisuuden edellyttämien määräaikojen - ja tallennuksen optimoinnin (Storage Sense) osalta.
 • Kioskitilassa jokainen työntekijä saa käyttäjätilin, jolla on erillinen identiteetti, mikä yksinkertaistaa päätelaitteiden konfigurointia.
 • Etätyöpöytäsovelluksen avulla etäkäyttö on mahdollista PC:ltä, tabletilta tai älypuhelimelta etäyhteyden avulla, jotta voidaan käyttää omaa tietokonetta yrityksen toimipisteessä.
 • Microsoft Business Store tarjoaa keskitetysti sovelluksia, jotka voidaan asettaa tiettyjen käyttäjien käyttöön.

Yleiset innovaatiot Windows 11 Enterprisen kanssa

Windows 11 sisältää myös monia Enterprise Editionin toimintoja sekä lisäyksiä, jotka tarjoavat käyttäjille uudenlaisen ulkoasun työskentelyssä - esim. seuraavilla:

 • "Kelluva muotoilu": Windows 11:n työpöydän käyttöliittymän uusi muotoilu erottuu läpinäkyvistä, kelluvista ikkunoista, jotka antavat sille kolmiulotteisen ulkonäön, sekä uudesta taustakuvasta, joka muistuttaa taiteltua kangasta, sekä monista uusista järjestelmäkuvakkeista.
 • "Segoe Fluent" on uusi muotoilu glyfojen näyttämiseen. Segoe Fluent perustuu kolmeen periaatteeseen: Merkki sisältää vain ne yksityiskohdat, jotka ovat välttämättömiä merkityksen välittämiseksi (minimaalinen). Kukin glyfoni perustuu yksinkertaisiin geometrisiin muotoihin (Basic) ja siinä on helposti ymmärrettävä moderni tyyli (Evolved).
 • Uusi "Sun Valley" -design erottuu elementtien pyöristettyjen kulmien ansiosta. Lisäksi harvemmin käytetyt toiminnot on nyt poistettu valikosta, jotta tärkeämpiin toimintoihin pääsee nopeammin.
 • Windows 11 Enterprisen uudessa aloitusvalikossa ei enää näy aiempaa enemmän "eläviä laattoja", vaan se on enemmän suunnattu Microsoftin älypuhelinten ulkoasuun - lopputuloksena käyttäjät löytävät nyt yhtenäisen käyttöliittymän kaikentyyppisistä päätelaitteista.
 • Tehtäväpalkki - uudet kuvakkeet mukaan lukien - on nyt keskitetty näytön alareunaan, ja sen voi kohdistaa vasemmalle kuten ennenkin. Se sisältää myös Teams-viestintäalustan, joka korvaa nyt Skypen; käyttäjät voivat keskustella tai osallistua videokonferensseihin yhdellä napsautuksella.
 • Tiedotuskeskuksessa ilmoituskeskus on erotettu pika-asetuksista, ja päivämäärää napsauttamalla saat kalenterin näkyviin.
 • Monien kaipaamat widgetit ovat palanneet, uutispalkin "Uutiset ja mielenkiintoiset aiheet" avulla voidaan lisätä muiden palveluntarjoajien widgettejä.
 • Uusi tablet-tila sisältää enemmän kosketusliikkeitä ja parannetun näyttönäppäimistön.
 • Windows 11:n kanssa voidaan käyttää myös Android-sovelluksia tai yhdistää älypuhelin.
 • Windows 11 Enterprisen lisäyksiin kuuluvat myös uusi kuvakaappaustyökalu, uusi laskin lisätoiminnoilla, Microsoftin Edge-selaimen uusi muotoilu jne.

Windows 11 Enterprisen todistetut yksinoikeustoiminnot

Windows 11 Enterprise -version nykyisessä versiossa on todennäköisesti jälleen käytettävissä edellisen version hyväksi havaitut toiminnot, joiden avulla:

 DirectAccess etäkäyttäjille, jotta he voivat käyttää verkkoresursseja myös ilman VPN-yhteyttä

 • Windows To Go Creator, jonka avulla käyttäjät voivat käyttää Windows 11 Enterprise -käyttöjärjestelmää USB-tikulla tai USB-kiintolevyllä jopa vieraassa päätelaitteessa,
 • AppLocker: Tässä määritellään säännöt sovellusten käytölle yrityksen tietokoneella, mukaan lukien valkoisen luettelon laatiminen
 • BranchCache optimoi kaistanleveyden ja parantaa nopeutta
 • Universal Write Filter tallentaa tiedot keskusmuistiin, jotta ne ovat käytettävissä uudelleenkäynnistykseen asti
 • Credential Guard suojaa kirjautumistiedot virtualisointiin perustuvalla tietoturvalla, joka on eristetty muusta käyttöjärjestelmästä
 • Device Guardin avulla työasemat voidaan määrittää siten, että vain määriteltyjä sovelluksia voidaan käyttää
 • Desktop Analytics on pilvipohjainen palvelu, joka tarjoaa tietoja hyödyllisistä päivityksistä Windows-asiakkaille.

Lisätietoja näiden ja muiden Windows 11 Enterprisen esiversion ominaisuuksien saatavuudesta saat keskustelemalla Wiresoftin edustajan kanssa.

Windows 11 Enterprise -käyttöjärjestelmän laitteistovaatimukset

Windows 11 Enterprise voidaan asentaa 64-bittiseen versioon. Jos haluat käyttää jotakin näistä paikallisessa tietokoneessa tai kannettavassa tietokoneessa ilman rajoituksia, sen laitteiston on täytettävä tietyt vaatimukset, jotka poikkeavat aiempien versioiden vaatimuksista. Lisäksi Windows 11 Enterprise Edition -versiossa voidaan nyt asentaa enintään 2 TB RAM-muistia 128 GB:n sijasta, ja tuettuna on enintään 2 täyttä prosessoria tai 128 suorittimen ydintä. Lisätietoja saat Wiresoftin edustajalta. Sovelletaan seuraavia vähimmäisvaatimuksia:

 • Suoritin: Kaksiytiminen suorittin (1 GHz), 64-bittinen tuki
 • Muisti: 4 GB RAM
 • Kiintolevytila: 64 Gt (64-bittinen)
 • Järjestelmä: UEFI-versio 2.3.1 tai uudempi ja Secure Boot käytössä turvallista käynnistystä varten
 • Laiteohjelmisto: TPM (Trusted Platform Module) versio 2.0
 • Näytönohjain: DirectX 12 ja WDDM 2.0 -ohjain
 • Näyttö: Korkea resoluutio (720p), yli 9 tuuman näyttö, 8-bittinen värikanava

Osta Windows 11 Enterprise E3 ja E5 jo tänään käytettynä edullisesti Wiresoftin verkkokaupasta

Uusi Windows 11 Enterprise -käyttöjärjestelmä on nyt saatavana Wiresoft Software Shopissa käytettynä ohjelmistona sekä Enterprise E3- että Enterprise E5 -versioina - nämä ovat siis saatavilla huomattavasti halvemmalla kuin vastaavat uudet tuotteet, eikä uusia Enterprise-ohjelmistolisenssejä koskevia rajoituksia, jotka koskevat myyntiä yksityisasiakkaille ja yksittäisiä lisenssejä yleensä, enää sovelleta. Lisäksi hyödyt myös seuraavista eduista, kun ostat käytettyjä ohjelmistoja Wiresoftilta:

 • Microsoft Windows 11 Enterprise Editionin oston yhteydessä Wiresoftin asiakkaat saavat alkuperäisen ohjelmistolisenssin, jonka yritys on aiemmin ostanut ja myynyt Wiresoftille.
 • Käytetyn Windows 11 Enterprise -ohjelmiston jälleenmyynnin oikeusperusta on sovellettava laki, joka sallii Microsoftin ohjelmistojen myynnin sekä ostamisen ja käytön.
 • Windows 11 Enterprise -ohjelmisto kuvataan "käytettynä", kun sitä myydään edelleen, eikä "käytetty" tarkoita, että sen toiminnallisuutta olisi rajoitettu tai että sitä olisi todella käytetty.
 • Jos edellinen ostaja on jo asentanut tai aktivoinut Windows 11 Enterprise -ohjelmiston, se on poistettu uudelleen ennen myyntiä Wiresoftille, jotta sitä voidaan käyttää 100-prosenttisesti uudelleen.
 • Tämä Wiresoftin jälleenmyyntiin tarjoama käytetty Windows 11 Enterprise -ohjelmisto on myös testattu täydellisen käytettävyyden osalta ennen myyntiä.
 • Wiresoftin myyntiin tarjoama Windows 11 Enterprise -ohjelmiston käyttöoikeus, kuten muutkaan käytetyt Microsoft-ohjelmistot, ei ole rajoitetusti käyttökelpoinen tai ajallisesti rajoitettu testiversio, vaan sinulle itse valtuutettu ohjelmistotuote, joka aktivoidaan oston jälkeen.
 • Kun olet suorittanut ostoksen onnistuneesti, Windows 11 Enterprise -ohjelmisto on heti käytettävissäsi sähköisen ohjelmistolatauksen (Electronic Software Download, ESD) kautta.
 • Kun ostat käytetyn Microsoft-ohjelmiston lisenssin Wiresoftilta, voit olla varma, että ostat ja käytät aina alkuperäistä ja laillista Microsoft-tuotetta.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä Windows 11 Enterprise E3- tai E5-käyttöjärjestelmän tai minkä tahansa muun uuden Windows 11 -käyttöjärjestelmän version tai vanhempien Windows-versioiden tai muiden Microsoft-ohjelmistojen ostamisesta, ota meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai chatissa.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT WINDOWS 11 ENTERPRISE"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT WINDOWS 11 ENTERPRISE"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat